http://ead.blogg.se/

2012-11-30
14:31:18

Dag 30 - Den här månaden
Denna månad har vart som den burkar. Upp och ner gångar, rolig, tråkig, underbar eller värdelös. Hehe. Liksom det har inte hänt någe megasuperspeciellt eller vad man kan säga. Eller jo, inte haft en phoni på en hel vecka :0 DET är stort! Hehehe, i alla fall om man heter Emelie Daaaaahl. Har inte vart utan telefon i flera år, trodde jag skulle dö vissa stunder men jag har faktiskt överlevt! ;) 
 
Annars då denna månad? Humm, skolan skolan och skolan lite till. Va i och för sig fem månader med min underbara älskling :))♥ Hehe, aa det var nog det!
 

2012-11-30
13:57:30

30 november 2012
Sitter i Rosersberg nu och gör inget alls. Kom nyss in från en promenad med Ringo :) Kul men sjukt kallt! Hehe. Är nämligen hundvakt till mammas kompis hund. 
 
Slutade klockan kvart över elva idag, som vi gör varje fredag. Galet skönt. Hade engelska och samhäll sen var det sluut på denna vecka :) På engelskan jobbade vi bara i boken, gaalet stolt över mig själv då jag gjorde mer på denna lektion än vad jag gjorde i hela ettan! Eller aa, nästan i alla fall! ;) Gjorde i alla fall mycket (brukar inte göra något alls utan bara vänta på facit så man kan skriva alla svaren sen, haha). På samhällen lyssnade jag bara på när de andra grupperna redovisade och sen åkte jag hit. 
 
Vad som händer senare och ikväll vet jag inte. Vill åkta och köpa nya skor då jag bara har mina tygskor nu, haha. Sådär jätteskönt mitt i vintern ;) Men yeye, vi får se. Ikväll kommer jag antaligen vara med Christopher och några andra. Inte helt säker men det visar sig! :) Puss
 
Liiiiiten Ringo :)
 
 

2012-11-29
17:58:00

Dag 29 - Min älsklingsmat
Oj vad svårt. Tänkte nyss skriva "jag äter nästan allt" men det är nog största lögnen jag kan komma på just nu, haha. Men av det jag äter har jag nog ingen favortirätt liksom. När jag va liten va jag tokig i kyckling men inte lika mycket längre. Men okej, om jag skulle få välja skulle jag nog välja typ.... tacos? Haha. Nejmen jag vet faktiskt inte, olika från dag till dag liksom :) 

2012-11-29
10:57:00

Börjar tröttna nu..
God morgon! Ska kolla på film på entreprenörskapen så det är skönt. Efter denna lektion har jag samhäll, svenska och sist matte. Skrev detta igår kom jag på nu, haha. 
 
Börjar för övrigt bli trött på att inte ha en telefon. Så sjukt jävla irriterande så nu skiter jag i om jag tar mina pengar jag egentligen hade tänk att spara för körkortet. Tänker inte vara utan telefon en vecka till. Dock måste jag få tillbaka pengarna som Mathias har lånat av mig. Sen är bara frågan vilken jag ska köpa, iphone 4s (vill inte ha iphone5 pga att den inte har samma uttag som 4s:en, hehe) eller Samsung Galaxy s3? Daaaamp på den frågan också! 
 
 
???!

2012-11-28
21:23:29

Ink Master Sverige
Hellu! :) Sitter i soffan och kollar på Berg flyttar in med mamma :) Annars händer det inte så mycket. Kom hem runt halv sex kanske, kekade middag och sen dess har jag kollat på tv och suttit vid datorn typ. Haha kul liv osv men det duger, orkar inte göra något annat i alla fall :p 
 
Imorn börjar jag kvart i tio, så blir en liten sovmorgon i alla fall. Så det är skönt. Ska väl upp halv åtta kanske.. Mmmm aa, det blir awsome! Dagen börjar med entreprenörskap och slutar med matte, där i mellan är det lite svenska och lite samhäll, slutar runt fyra så vet inte riktigt när jag kommer hem. Vi får la se helt enkelt :) Nu ska jag bädda upp sängen så det är klart, tvätta bort sminket och sen ska jag kolla på Ink Master Sverige :) Puss och god natt! :)
 
Sjukt.Jävla.Snygg! Vill verkligen ha,♥

2012-11-28
12:56:00

Ännu en gång
Idag blir det både dag 27 och dag 28, då jag helt glömde bort det igår! Hehe, sånt som händer ;) Ska bli skönt sen när den här listan är klar! Haha ;) Nejmen det har vart rätt kul och så men drygt när man glömmer bort det då och då. Menmen, nu kör vi :)
 
Dag 27 - Min nuvarande bild på facebook
 
 
 

 
Dag 28  - En person du saknar
 
Någon jag saknar är min farfar. Han dog av cancer för lite mer än sex år sedan. Den tiden va väldigt jobbig eftersom han betydde otroligt mycket för mig, och gör i och för sig fortfarnade. Saknar honom sjukt mycket och skulle kunna göra vad som helst för att få honom tillbaka♥
 
♥♥♥

2012-11-28
11:01:26

Skolan
Tjooo.. Sitter i skolan, och har svenska men slutar om en kvart ungefär och då är det lunch. Verkade verkligen inte gott så tror jag avstår denna lunch ;) Hehe. Blir väl en macka eller något sånt istället. Det blir asbra! Hehe. 
 
På lunchen ska jag även gå och lämna in ett par byxor som skulle lagas eller vad det nu va :) Ett ärende till Christophers mamma, snäll som jag är ;) Eheheehe. Sen blir det väl att plugga matte också, tyvärr. Orkar verkligen inte det idag :( Menmen, det måste ju göras. Sen vet jag inte. Har fyra timmars hål idag också.. Döör så tråkigt :( Men yeye. Puss
 
Älskar låten! :D Tankar om sommarn, pojkvännen, bilar/bilturer och massa annat skit, underbart helt enkelt :D

2012-11-27
21:29:48

Vändpunkten på denna dag
Eftersom denna dag har vart käpprätt åt helvete har jag inte så mycket att skriva. Skolan va dödstråkig, resan hem va lång och svinkall och jag var tvungen att åka till Rosersberg efter skolan (eller aa typ, ville inte gå för att det va är svinkallt plus att inte nyckeln hängde ute). Men som tur va åkte vi därifrån nästan på en gång. 
 
Efter maten gjorde jag inte mycket alls, väntade på att älskling skulle komma förbi en stund efter jobbet, tog sjuuukt lång tid (kanske för att jag satt och väntade?) men när han väl kom hade han med sig rosor och choklad till mig. Så himla gullig♥ Bara för att han visste vilken dålig dag jag hade haft. Så aa, snacka om vändpunkten denna dag! Sen åkte vi och kekade pizza, eller aa han gjorde eftersom jag redan hade kekat och nu sitter jag hemma hos honom och väntar på att han ska komma upp.. Vet inte vart han tog vägen? :0 Hehe, puss!
 
Tack igen älskling, så himla fina♥ Älskar dig mest av allt älskling, ingen får mig att må så bra som du får. Du är världens bästa, du och jag för alltid

2012-11-26
20:37:01

Dag 26 - Det här saknar jag
Något jag saknar är att rida. Friheten, så himla härlig. Släpper alla andra tankar för ett tag liksom. Så himla underbart. Har skrivit förr ett rätt långt inlägg hur mycket jag saknar det (finns under kategorin "tankar") så tänker inte gå in på det så långt nu. Men det är iallafall något jag saknar, riktigt mycket!
 
Saknar dig♥

2012-11-26
12:08:54

Pic from yesterday
Hej på er! Sitter i skolan och väntar på att jag ska börja, som jag gör kvart över, alltså typ nu. Matte och idrott sen slutar jag så det är skönt! :)
 
Efter skolan ska jag hem till mamma, ska ju vara där denna vecka så det är niice :) Annars vet jag inte vad jag ska göra. Har inget att plugga på, vad jag vet iallafall, så det är skönt :D Hoppas mitt hus är klart också. Dom har iallafall satt in duschväggarna nu och så, vet inte om dom satt in allt annat som ska vara på toaletten eller om de bara var det. Menmen, det återstå att se ;) Dags att kila, puss!
 
Igåår :D

2012-11-25
20:48:20

Söndag = Beck
Goderkväller! :) 
Sitter hemma hos älsklipälski nu och väntar på att Beck ska börja :) Som vanligt såhär på söndagskvällen ;) Men det är myyys :) 
 
Kom nyss hit efter en väldigt underhållande roadtrip till Eurostop men Christopher, Julian och Woffe. Skulle dit och köpa födelsedagspresent till tvillingarna :) Hahahahah mycket skratt denna kväll måste jag säga! Men det är niiiice :D Meningen från början va väl bara att åka dit och tillbaka men så blev det ju inte direkt haha :) Kvällen blev med andra ord lyckad, trodde hela dagen skulle bli seg och rutten men nene! Så blidde det icke :D Hehe. Nuuuu ska jag tvätta bort sminket och göra mig ordning för att kunna soova :) Puss och god natt♥

 

2012-11-25
13:38:59

Dag 25 - När jag är arg
När jag är arg vill jag oftast vara för mig själv, lyssna på musik och bara försöka sluta tänka. Komma bort från jorden ett tag liksom. Och om jag skulle vilja prata med någon så går jag till den som "passar bäst" just då. Helt beronde på vad det är jag är arg på. Folk som är på mig när jag är arg blir jag bara mer arg på. Jag vet vilka jag kan gå till och när jag vill prata om det så går jag till dom.
 

2012-11-25
11:30:00

Försök nummer två
God morgon! Vaknade runt halv tio imorse, när älskling åkte till jobbet, men gick upp runt tio kanske. Nu sitter jag i soffan och ska göra ett nytt försöka till att plugga, får hoppas det går lite bättre denna gång! Eller aa, det måste gå bättre idag..
 
Igår va jag med älskling, Julian, Patrik, Woffe, Nicke och Ratto :) Gjorde inte så mycket, snurrade runt lite i Skokloster och sen åkte vi till Bålsta, tanka bilen på Shell och träffade några till som va där :) Satt där ett tag och sen åkte vi runt i Bålsta och snurrade runt. Hände inte så mycket mer än så. Älsklings högtalare i bilen funkar igen, så nu behöver man inte enbart åka runt och lyssna på basen, så det är ju nice ;) Haha. Innan vi åkte hem skjutsade vi hem Ratto, kom hem runt tre men somnade inte förens någon timma efter. Trodde därför jag skulle vara sjukligt trött idag men det var jag inte hehe :) Nej, dags att plugga.. Puss!
 
söt misse osv♥

2012-11-24
16:59:00

Palla pluggaaaa
Så jäävla tråkigt! :0 Har inte ens börjat än.... -.- Så jävla värdelöst, liksom har jag inget annat för mig förutom att plugga på en lördag? Nej tydligen inte. Förutom facebook då, men det räknas inte. Dör, måste liksom blir klar med detta nu! Åååååhhh hatar skolan.

2012-11-24
14:51:33

Två dagar i en, ännu en gång
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
 
Saker som får mig att må bättre är mina vänner, min hund, pojkvän, musik och min familj. Det beror helt på hur jag är på dåligt humör liksom. Om jag bara är lite allmänt grinig utan någon speciell anledning kan det räcka med lite glad musik och en promenad med Akira. Om det är något annat så är det mina vänner, pojkvän men om det är något med pojkvännen så är det mina vänner som är bäst liksom. Och såklart min familj, passar in på allt, nästan. Haha. 
 
Saknar♥
 

 
Dag 24 - Min fobi
 
TROLLSLÄNDOR!!!! Fyfan, hatar dom! Hahahahahaha, skrattar så sjukt mycket när jag tänker på det. Det var för några år sedan. Jag och Lisa satt i soffan mitt i sommarn och hade nyss badat typ, skit samma vad vi hade gjort. I soffan satt vi iallafall och så kommer det in en trollslända i huset, tänker inte mycket mer på det men sen kom den flygande imot oss och man såg verkligen dom stora äckliga ögonen, lovar att den va bara en decimeter från oss(!!) Fick typ panik och slängde oss ner soffan och sen forstatte den och flög mot fönstret lite längre bort, där våran katt satt typ och vad gör hon?! ÄTER UPP DEN! Hahahha fyfan vad vi garvade, hörde hur det knakade oh fyfan.. Hahaha, och sen dess har jag alltid hatat trollsländor! Heheheh, bara Lisa kan förså den riktiga paniken bakom detta inlägg! ;) Puss på dig om du läser detta ;*

2012-11-24
12:08:00

Telefonlös en obestämd tid frammåt
Hej på er! Bloggade inget igår därför hade inte med mig datorn i skolan, efter skolan åkte jag och Christopher hem till hans syster och hälsade på :) Så det var trevligt. Va där i några timmar och sen åkte vi hem till Christopher och lagade mat sen gick vi upp och kollade på tv typ. Somnade sjukt tidigt och vaknade sen vid halt tolv, fortfarande lika trött så vi gick och la oss igen. Somnade inte på en gång då men nästan. 
 
 
Nu idag vaknade vi väl runt halv elva, eftersom älskling skulle till jobbet. Först skjutsade han hem mig och nu sitter jag och ska plugga. Det suger, plugga på en lördag liksom? -.- Döööör. Ingen telefon har jag nu heller då den jag lånade av mamma och Stellan var dom tvugna att ha tillbaka. Så det suger ju ännu mer, så dööör lite till. Vill bara att klockan ska bli sju så jag kan träffa Christopher igen.. :(  Sju timmar kvar liksom, yeeey... Nej, dags att plugga så att jag är klar med det.. Puss

2012-11-22
13:56:36

Stiftelsen - Rotlös
 

2012-11-22
12:00:00

Dag 22 - Din åsikt kring giftermål
Jag tycker att det egentligen inte spelar någon roll om man gifter sig eller inte. Man kan ju älska någon precis lika mycket utan att gifta sig som om man skulle göra det. Men jag själv tycker att det är ett väldigt fint sätt och visa sin kärlek på. Att visa att man vill vara med någon förevigt liksom :) 
 

2012-11-22
09:31:00

22 november 2012
God morgon!
Slapp sova själv inatt, lycklig chey! :D Hehe. Hatar verkligen att göra det. Christopher kom väl runt halv tolv någon gång, låg och halvsov då men vaknade när han började röjja om i rummet ;) Hehe, nejdå det gjorde han inte :) Men nästan..
 
Nu sitter jag i skolan och börjar om en kvrt ungefär :) Har entreprenörskap då och sen ska jag ha gruppredovisning i samhällen. Kul är det aldrig men känns inte så farlig, så hoppas att det kommer gå bra! För övrig funderar jag på att byta skola. Men vi får se hur det blir med det. Hehe. Puss!
 

2012-11-21
20:44:40

MovieTime
Sitter ute med Olivia i mitt rum och kollar på Ted. Eller ska precis börja men yeye. Får se om det blir en forever alone natt då Christopher jobbar sent.. Ellerr om han kommer hit efter ändå, har ingen aning faktiskt. Får la se helt enkelt. Detta inlägg blir det sista för idag, så puss och god natt!
 

2012-11-21
17:03:00

Dag 21 - Din åsikt kring abort
Jag tycker att man ska få göra abort om man vill det. Så länge barnet är litet nog till att känna något. Hehe, annars tycker jag det är lite taskigt. Men om man märker det tidigt och har bra anledningar till att göra det så tycker jag det är helt okej. Det kan ju vara så att man fortfarande går i skolan eller också inte känner dig redo för att skaffa barn än. Så aa, jag tycker det är upp till var och en! :)
 
 

2012-11-21
16:47:34

Blablabla
Hej på er! :) Bloggen lider verkligen när jag är hemma hos pappa, haha. Men eftersom inte internet fungerar på macen så orkar jag inte starta om den hela tiden och öppna i windows. Sååå aa, det suger ju men yeye. Just nu har jag Olivens dator :P

Dagens list-grej kommer också, alldeles strax :) Måste bara kolla vad det var osv ;) Pööösss!

2012-11-20
12:52:53

Två dagar i en
Dag 19  -  Den bästa kyssen någonsin
 
Oooj vad svårt... alltså aa. Har inte riktigt koll på alla kyssar så jag har faktiskt ingen aning. Men kanske alla gånger jag har vart nere och vandrat på botten och "komigen-och-forstätt-kämap-se-inte-allt-så-negativt-kyssen" haha, har ingen aningen alltså men aa. Alla är ju speciella på sitt sätt liksom :)
 

Dag 20 - Det här vill jag ha
 
Jag vill ha en pluggfri skola där allt är lätt och man inte behöver känna sig totalt dum och korkad! Hehe nejmen jag vet inte. Det finns så sjukt mycket jag vill ha, bra kondition, körkort, en häst, en Audi r8, ett eget rum, en cross och en crossbana på baksidan, en hästgård och ett evigt förhållande med älskling! Osvosv. Men just nu vill jag bara ha någonting gott att äta (då det var fiskgratäng med kaviar och dilltäcke till lunch, spyyr så vidrigt!)
 

2012-11-19
10:30:59

Måndag morgon
God morgon! Sitter i älsklings säng och fördriver tiden. Hehe, börjar kvart över tolv idag så det är jätteskönt! Har bara två lektioner och det är matte och idrott, mindre skönt. Hehe. Bussen går om ungefär en timme, så ska väl gå om 45 minuter kanske. Har aldrig vart klar såhär tidigt sen flera åååår tillbaka! Ska gå ner och äta snart sen är jag klar liksom.. Hehe :) Puss!
 

2012-11-18
20:17:26

Mot älskling!
Gokväll! Sitter i soffan och kollar på Solsidan med la familia. Snart kommer älskling och hämtar mig dock. Ska kolla på Beck, haha har blivit standard varje söndag nu, sen några veckor tillbaka! Men det är nice, och framförallt mösigt! :D Sååå, nu ska jag packa ihop mina saker eftersom jag ska till pappa imorn. Vi höres, puss! :)
 

2012-11-18
16:36:00

Dag 18 - Här bor jag
Jag bor på två olika ställen, i Sigtuna hos mamma och Skokloster hos pappa :) Men kan börja med stället jag bott längst på
 
Skokloster, i Lugnet. Där har jag bott sen jag va två tror jag? Vet inte exakt hur länge men något sånt :) Ett väldigt litet område som ligger lite utanför själv Skokloster. Förut hatade jag att bo där, ville verkligen flytta därifrån men inte nu längre. Och bara för det så ska vi göra det... 
 
Bor i en villa, med pool och hyfsat stor tomt, eller den va större innan vi började bygga ut huset. Jag bor inte längre inne utan i ett eget hus ute på tomten, och det är sjukt skönt! Behöver inte tänka på när man ska komma hem osv! Hehe :)
 
←Lugnet, Skoklster→
 
Sigtuna, på Munkholmen. Här bor vi i ett gult litet hus som ska rivas. Haha. Köpte det bara för att det var "sådan fin utsikt över vattnet och Sigtuna" - citat av mamma och Stellan. Nejmen aa, huset vi bor i nu ska rivas och byggas upp till något fint och frächt ;) Fårgan är bara när, det är ju inte gratis precis, tyvärr :( Dock kommer jag snart kunna flytta ut till mitt egna hus! :D Bara vattnet som saknas nu! Så får hoppas på att det inte tar så lång tid :)
 
 
Sen bor jag ju faktiskt hemma hos Christopher då och då också. Hehe ;)

2012-11-18
13:01:10

Gårdagen och planer för dagen
Igår på dagen var jag bara hemma. Eller nästan iallafall, åkte med mamma och handla och jag kilppte mig. Som tur va blev det inte så mycket kortare än vad jag trodde det skulle bli. Kortare blev det men verkligen inte som jag trodde, så det var ju skönt :)
 
På kvällskvisten, eller typ runt sex kanske(?) kom älskling, Mickan och Max och hämtade mig :) Åkte ner till macken en snabbis, åkte och plockade upp Nicklas och sen åkte vi till stallet. Mickan mockade och fixade med allt sånt man måste göra och sen tog vi in hästarna, blev inte att vi red då som va sjuukt leriga! Haha, skulle ha sett mina skor! Heeeeeelt brun istället för vita! Fasnade liksom i leran när vi skulle ta in dom x) Men det va niice. Eller? Haha. Skit samma, lite kul var det iallafall..
 
När vi var klara i stallet åkte vi ner till Gården, tog det mest lungt, kollade på Så mycket bättre och sen Sommar med Göran eller vad den nu hette :) Något sånt var det iallafall. Så det var chill. Åkte hem runt elva kanske, låg och hade det mysigt i sängen bara, kollade klar på Sommar med Göran och sen Mr. Bean, typ "katastrofen" Sjukt bra men somnade för va så sjukt trött. 
 
Vaknade klockan nio imorse, och kunde inte riktigt somna om då, låg väl typ och halvsov lite då och då bara, fast mer vaken än sovande liksom, hehe. Strunt samma, runt halv elva skjutsade älskling mig till bussen eftersom han skulle jobba idag också. Men åker förmodligen dit senare ikväll igen, hehe :) När jag kom hem kekade jag frukost/lunch och nu sitter jag i soffan och lyssnar på musiiik :) Verkar som att vi ska åka in till båten om ett litet tag.Kolla så att allt är bra, lägga i snurror så det inte fryser till is runt båten osvosv. Mm aa, det var nog det! Puuss!


2012-11-17
17:49:00

Dag 17 - Den här veckan
Denna vecka har vart helt som dom brukar vara. Typ. Går upp, åker till skolan, kommer hem, pluggar/slöar, sover, går upp, åker tillskolan osvosv. Inte så vidare kul. Va hos mamma denna vecka dock, har inte vart här på tre veckor typ så det är ju kul det me :) Mmmm, kommer inte på så mycker mer från denna vecka :/ Har liksom inte hänt något speciellt liksom.  Sov hos älsklipälski två nätter men det är inte speciellt längre, det är liksom mer vardag nu för tiden ;)) Hehe.
 

2012-11-17
11:52:26

17 november 2012
God morgon! Sitter i soffan nu och har precis kekat frukost. Vaknade klockan nio imorse och va inte alls speciellt trött, konstigt nog. 
 
Va hemma hos Christopher igår med han, Nicklas och Max :) Gjorde inget speciellt, dom kekade och sen satt vi och dog i soffan typ. Efter ett tag skjutsade vi hem dom och Christopher skjutsade hem mig eftersom han skulle jobba idag. Tråkigt nog. 
 
Vad som händer sen vet jag inte, nu ska jag iallafall gå och duscha. Dom snackar om någon bio eller något liknade men jag vet inte. Jag vill se Twilight men det vill ingen annan, förutom John men han få inte se den eftersom det är 15 årsgräns... Sååå det suger ju. Och man sätter sig inte på en biograf själv, haha. Inte jag iallafall. Nej, duschen väntar. Cya! :)
 

2012-11-16
18:10:00

Hatar att vara lat, värsta som finns..

 

2012-11-16
14:42:00

Dag 16 - Din skola/din klass
Skolan jag går i heter Bildningscentrum Jan fridegård (BCJF) och jag går på ekonomiprogrammet, i tvåan. Skolan är faktiskt helt okej. Många säger att den är totalt värdelös och okej visst det kan jag också tycka då och då men hallå, det är en skola så vem gör det inte? Så nej, värdelös är den inte, men det finns säkert många mycket mycket bättre skolor men jag är ändå "nöjd" eller vad man ska säga. 
 
Min klass är också helt okej. Dock är jag inte med någon i klassen då alla redan kände varandra när vi började, och jag inte är den mest utåtriktade personen. Lite tråkigt men aa.. Va med en väldigt mycket i början men hon bytte linje. Men eftersom vi har raster nästan alltid som de andra klasserna på enheten brukar jag istället vara med dom. Så jag klagar inte :) 
 

2012-11-16
14:25:23

16 november 2012
Åkte hem till älskipälski igår och sov där inatt me :)) Satt först hemma hos oss och kollade på tv, uppfinnarna eller vad det nu heter. Sen åkte vi vidare hem till honom. Han kekade och sen gick vi och la oss. 
 
Sitter i rosan nu, kom nyss hit. Slutade kvart över elva, kedade och gick sen upp till bussen. Skulle he hunnit men den åkte typ en minut för tidigt -.- Så satt och väntade i en timme och sen kom den andra en kvart sent. Så nej, vi inte glad där ett tag. Hehe. Vad som händer ikväll vet jag icke. Vi får la se helt enkelt :) Puss
 
 
 

2012-11-15
18:31:00

Pluggaaar!
Utvecklingssamtalet gick bra, bara engelskan som ligger lite risigt till. Haha. Men ska jag vara ärlig är jag förvånad att det var det ända "dåliga" om man nu kan säga så :) 
 
Sitter nu och pluggar. Är alldeles snar klar så det är nice :D Bara lite småfix kvar liksom. Så det lär inte ta så lång tid. Snart kommer älskipälski också, aaawesomee! Jaja, dags att fortsätta med plugget.. Puuss!
 
 

2012-11-15
13:59:42

Dag 15 - Detta ångrar jag
Något jag ångrar är att jag inte började i en skola i Sigtuna, när jag gick i grundskolan alltså. Eftersom jag inte bodde i Sigtuna när jag var liten, utan flyttade dit (varanna vecka) i trean kanske(?), så gick jag i skolan i Skokloster till sexan och sen sjuan, åttan och nian i Bålsta. Vilket ledde till att jag inte börja känna eller umgås med någon i Sigtuna. Och det gör jag fortfarande inte. Och om jag skulle börjat i en skola i Sigtuna skulle det automatiskt blivit att jag skulle lära känna folk där.
 

2012-11-15
11:22:18

Usch
God Morgon! Sitter i skolan, har entreprenörskap och slutar kvart över elva. Har samhäll då sen lunch och sen samhäll igen :) Efter det slutar jag, därför att vi varken har matte eller svenska idag. Men kan jag åka hem? Nej, för jag ska ha äckligt utvecklingssamtal -.- Usch, hatar sånt! Menmen, det har alltid gått bra hittills så få hoppas att lärarna inte har ändrat sig så att det går lika bra denna gång! ;) Vet dock att det finns lite saker jag inte gjort som jag ska göra.. Men det är ju bättre att jag vet det utan att jag har gjort det än att jag absolut inte har någon aning om vad det är, right? ;) Det betyder ju att jag iallafall har lyssnat! Dags att forsätta med alla dessa tusen frågor! :) Puss!
 

2012-11-14
21:20:00

Dag 14 - en artist/ett band du hatar
Det finns nog ingen artist eller något band som jag hatar.. Eller i så fall vet jag inte vad han/hon eller dom heter. Det är ju inte så att man "gud vad jag hatar den här låten, måste kolla vad artisten eller bandet heter". Någon kanske gör det men inte jag.. Sååå nej, jag vet inte! :)

2012-11-14
20:58:01

Underbara onsdag
Hej på er! Skolan idag va rätt nice ändå :) Vissa lektioner gick väldigt långsamt dock men jag överlver ;) På lunchen/håltimman satt jag och Lisette och plugga matte, och fy saaaatan vad vi va duktiga!! ;) Gjorde nästan klart hela läxan, hehe. Resten tar vi imorn, då vi har yttligare en håltimma. 
 
Efter skolan åkte jag till Willys i Määäärsta och mötte upp mamma, Stellan och John. Åkte hem kekade och fixade med min "nya" telefon som jag har medans min andra är trasig och jag inte har någon annan. Skulle pluggat men blev ganska dåligt med det tyvärr :/ Blev typ några meningar men yeye, gör det i skolan imron då jag ändå kommer dit 45 minuter innan jag börjar :) 
 
Runt åtta kom älskling och hämtade upp mig hos mamma, meningen från början va bara att vi skulle träffas en liten stund men det blev så att jag åkte med honom hem :))) Saknat honom sjukt mycket! :( Fattar inte dom som kan ha "långdistans-förhållanden" och bara ses på helgerna typ - jag skulle seriöst dö. Tycker det är jobbigt att bara bo i Segtuna liksom! x) Hehe. Dags att kila, vara social med min elskling medans man kan osv! :) Puuussss!
 
 
 
 

2012-11-14
08:56:32

Glasögon? ;)
Sitter i skolan och ska skriva om ett tal på engelska. Det suger verkligen då jag varken har lust att plugga just nu och är värdelös på engelska. Värsta ämnet i skolan.. Plus att det ska redovisas sen också! :( Dör, kommer göra bort mig totalt. Kan ju alltid hoppas på att det bara är för läraren. Nej, måste plugga nu. Puss!
 

2012-11-13
21:31:26

Kan man bli mer forever alone
Sitter och kollar på American Pie - Band camp, tjockar nutella och såg nyss min katt attackera en hund. Kul tisdagskväll osv. Saknar min pojkvän gör jag också :( Döör på livet.. Yeye, ska bädda upp sängen nu så den är klar tills sen, kolla klar på filmen sen sova! Puss
 
inte alls tjock, inte alls...

2012-11-13
20:41:49


2012-11-13
18:26:29

Dag 13 - Min bästavän
Jag har inte längre någon "bästavän". Därimot har jag några få vänner som står mig väldigt nära, som jag vet att jag kan prata med om jag behöver och allt såntdära :) Tack till er♥

2012-11-13
16:11:22

Rosersberg
Hej på er! Sitter just nu i rosan och väntar på att få åka hem. Hehe, kom hit för en halvtimme sen kanske. Mötte upp John vid Willys och sedan åkte vi vidare hit :) Vad som händer ikväll vet jag faktiskt inte. Tror det är House ikväll så ska kolla på det iallafall :) Om det inte finns något annat. Plugga lite skulle jag nog också behöva.. Sen om jag gör det är ju en annan sak.. Hehe, jomen måste faktiskt. Sjukt tråkigt menmen. 
 
Haha, liten Emelie!

2012-11-13
09:50:00

Tisdag morgon
God Morgon! Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, företagsekonomi :) Vilket den ska göra, typ nu?  Menmen, har bara tre lektioner idag, slutar runt två så det är skönt :) På bilden ska vi redovisa våran bild som ska symbolisera kärlek. Och sen på entreprenörskapen vet jag inte vad vi ska göra.. Nej, dags att börja lyssna nu kanske.. Puss!
 

2012-11-12
22:31:04

sooova
Nu ska jag bädda upp sängen och sen lägga mig och sova. Eller iallafall försöka.. Har inget annat för mig ändå och är sjukt trött så är väl lika bra att göra det, så kanske man är lite pigg imorn ;) Börjar kvart i tio så tar tio i niobussen från Segtuna, så det är skönt :) Nej, nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna, bädda osv. Puss och god natt!
 
Bild från Norrland, vid Storforsen :)

2012-11-12
19:07:35

Nytt skit
Har gjort om headern igen, blev ändå ganska nöjd denna gång, nu är det bara lite småtjoffs som är kvar innan jag är helt klar :) Men det får vänta lite.
 
Sitter iallafall hemma hos mamma och lyssnar på musik, har nyss kekat :) Ska försöka plugga lite hade jag tänkt. Men vad vet jag inte.. Eller jo, skriva på arbetet om barnsoldater eftersom det är det ända jag har hemma för tillfället. Så det får väl bli det då. Döör så tråkigt menmen. Sen vet jag inte, finns inge roligt på tv:n heller idag, inte vad jag vet iallafall.. Såååå det suger ju. Väntar på att elskling ska ring också :)) Hehe. Neee, dags att vara duktig ;) Puss!
 

2012-11-12
17:06:00

Dag nio, tio, elva och tolv
Eftersom jag inte haft något internet i helgen har jag inte kunnat blogga, vilket led till att jag inte kunde göra min "dag-lista". Men nu kör vi på alla dom jag missat! :)
 
Dag 09 - Min pojkvän
 
Aaaaa okej, min pojkvän heter Christopher och är 93a, alltså två år älder än mig. Perfekt på alla sätt och vis och gillar att köra bil, haha. Nejmen detta va faktiskt svårt, kan inte skriva allt om honom kommer bli tjockare än bibeln då ju! :0 Heheheeh.. Men okej, helt seriöst nu då;
 
Christopher är 93a vilket betyder att han är två år äldre än mig. Han jobbar typ sju dagar i veckan vilket är jätteirriterande, men bara för att jag inte kan vara med honom då. Men när han inte jobbar brukar vi väl typ åka runt överallt och ingensants och umgås med andra, eller så är vi hemma och bara tar det lungt och myyser :) Mmm, han är sjukt bra på att få en glad. Man kan inte vara sur om man är med honom, även om man ibland vill så går det inte att vara "långtids-sur" Hehe. Han är galet underbar och söt och jag älskar honom mest av allt, och det kommer jag alltid att göra. Du och jag föralltid älskling♥
 

 
Dag 10 - Tio sanningar om mig själv
 
•Jag är allergisk mot bla äpplen, hasselnötter och nektariner. 
•Andra Avenyn är den bästa serien genom tiderna
•Stövlar som ska passar runt benet måste jag köpa på barnavdelningen..
•Jag gör allt för att övertala pappa och Veronica om att få eget rum 
•När jag "går upp i storlek" i vissa klädesplagg får jag världens ångest
•Jag önskar att jag hade tagit tag i mitt crossintresse mer, tränat på riktigt osv
•Christopher är det bästa som har hänt mig
•Mathias är mitt ända riktiga syskon
•Min drömbil är en Audi r8
 

 
Dag 11 - Mina syskon
 
Jag har ett riktigt syskon, Mathias. Han är fem år älder än mig och bor inte hemma längre. Han finns alltid där om jag behöver och när vi gör saker tillsammans så har jag alltid kul. Känns faktiskt sjukt bra att han vill vara med mig ibland, han är ju ändå fem år äldre liksom. Världens bästa bror helt enkelt♥
 
Sedan har jag ju tre halvsyskon också, Olivia, John och Denniz. Olivia och Denniz hos pappa och John hemma hos mamma :)
 

 
Dag 12 - I min handväska
 
Oj, alltså man kan verkligen hitta vad soom helst i min väska just nu... Men okej, det som oftast finns där är väl min dator, almenacka, busskort, nyckar, pennor, papper, tuggummi, skräp och massa annat onöigt skit..
 

2012-11-12
10:27:07

12 november 2012
God morgon!
Sitter i skolan nu och fick nyss reda på att jag inte har någon matte, vilket betyder att jag börjar kvart i två... Så sjukt jävla irriterande. Lärarnas tankar "jamen då har ni ju jättemycket tid för att plugga". Men vet ni vad? Det blir aldrig att man gör det... Man tänker bara för sig själv "nu på denna enormt långa håltimmen ska jag vara jätteduktig och plugga som fan" vad händer? Inget, man sitter och ruttnar bort framför datorn... Men okej.. Har ju missat massa "dagens-lista-grej" så kan ju ta ikapp dom. Aa, det kör vi på :) Kommer både 9, 10, 11 och 12. Puuussss!
 
haha, min nya phoni för ett tag framöver.. ;)

2012-11-09
15:29:00

Hos pojken♥
Hellu! Sitter i sängen hemma hos Christopher och kollar på avsnitt av Andra avenyn medans han sover. Hehe, bästa serien genom tiderna! Synd bara att dom inte gjorde fler säsonger :( Vad vi ska göra sen vet jag inte. Om vi bara är hemma eller om vi hittar på något ute i skogen, vi får la se :) Dags för att fortsätta med tittandet! Puuusss!
 
sömntuta♥

2012-11-09
10:38:27

Hahahahah, humor...!

2012-11-09
10:31:27

Äckelkvalité på äckelmobilen
Äntligen fredag, så galet skönt! Har samhäll nu och ska fortsätta att skirva om barnsoldater. Slutar kvart över elva och får kanske skjuts hem av Christophers mamma. Hon skulle ändå in hit och om hon fortfarande va kvar när jag slutade åker jag hem med henne :) Annars tar jag tha booos, tror jag åker hem dit vilket fall som helst. Annars åker jag hem och sen till honom när han kommer hem. Vi får la se helt enkelt :) Dags att fortsätta, puss!
 
blev dock mycket sämre när jag ljusade upp bilden....

2012-11-09
10:03:00

Dag 08 - Min favoritlåt just nu
 
Har inte någon speciell favoritlåt, det är liksom olika hela tiden. Men dessa fyra är väl de jag lyssnar på en hel det just nu :)
 
 
 
 
 
Lite sent jag vet men, men bättre sent än aldrig, right? ;)

2012-11-08
07:46:00

Skolan snart..
God morgon! Sitter uppe i älsklings rum, ska snart ner och keka frukost och sen kila till bussen. Va faktiskt inte alls speciellt trött när klockan ringde i morse, så det va skönt :) Nej, nu ska jag ner och keeeeka :) Pöss på dagen!

2012-11-07
18:40:00

Dag 07 - Det här gör mig glad
Någon som alltid får mig glad är min älskade hund Akira :) Hon dömer aldrig, hon bara lyssnar och finns alltid där.  Och tyck inte att jag är dum i huvet för att jag pratar med min hund, hon är en familjemedlem, min lilla bebi..

Plus att när men ser hennes urgulliga söthet, blir man ju inte annat än glad! 
 Min prinsessa♥

2012-11-07
13:38:00

Hittat min och älsklings framtida gård♥
Fysaaaatan vad jag vill ha denna gååååååård♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Helt kär, dock nere i Skåne men vafan, skulle lätt flytta för att bo där. Hehe, käääääääär♥ Vill ha, vill ha, vill haaaaaaa :((( 
 
 

2012-11-07
12:22:42

Skolan
Är tillbaka i skolan. Känns ju...... sådär. Mycket skönare att bara ligga hemma om jag säger så ;) Har iallafall lunch nu och börjar igen kvart i två, så nu sitter jag och räknar matte. Eller aa, nästan iallafall. Går inte sådär jättebra om jag säger så.. Va ju sjuk när han hade genomgång på kapitel två men enligt han är det sånt jag redan ska kunna.. Haha aa den va rolig, fattar verkligen nada menmen.. Ska snaart börja försöka förstå. Inte nu, men snart. 
 
Har företagsekonomi och fotografisk bild kvar innan jag slutar, kul att börja skolan efter lovet med veckans längsta dag, börjar kvart över åtta och slutar halv fem -.- Dööör på riktigt.. Menmen, tror jag sover hos Christopher inatt, inte helt säker men antagligen :) Hoppas på det så slipper jag sova själv. Hehe. Höööres, puss!
 

2012-11-06
19:34:00

Sant, i vissa lägen

2012-11-06
19:16:00

Dag 06 - Min dag
Min dag har bestått av att jag vaknade när väckarklockan ringde, gick upp och märkte att jag hade jätteont i huvudet. Gick in i huset och ringde pappa så att han kunde sjukanmäla mig och sen gick jag ut och la mig igen, sov till typ halv tolv, gick in i huset ännu en gång, satt och pratade med Veronica ett tag, kollade på tv och lite så sen gick jag ut till mig, kollade på film och somnade igen vid fyra typ och vaknade när pappa kom hem och knackade på men somnade om direkt, och vaknade nu för en halvtimme sen ungefär av att Christopher ringde :)
 
Detta är min dag hitills, kommer nog inte bli så mycker mer än det.. Christopher kommer hit snart och ska sova här då han är ledig imorn! :) Trodde jag skulle behöva sova själv inatt också men nedå! Blev sjukt mycker piggare när han ringde och sa det (a) När han kommer hit ska vi keka och sen vet jag inte, bara ta det lungt och ha det myyys skulle jag tro♥
 

2012-11-06
14:08:52

Pitbull - Pause

2012-11-06
09:28:00

Tisdag morgon
God morgon! Sov för första gången själv sen jag flyttade ut till mitt egna hus inatt :0 Och nej det va inte kul, saknade min älsklipälski som jag vet inte vad :((( Känndes verkligen jättefel :( Menmen, jag överlevde ju iallafall, ingen kom och mördade mig osv :) Hehe.. 
 
Ligger i sängen nu och försöker bota min enorma huvudvärk. Går inge vidare.. Är hungrig också så ska snart gå inoch kolla om det finns något gott att äta. Dricka cola♥ haha.. Nej, dags att kila, tjingiling! :)
 

2012-11-05
21:31:19

Livet på andra sidan
Sitter i soffan och kollar på "livet på andra sidan" Haha tror jag dör... Så himla.... töntigt? Eller alltså jag vet inte. Sitter bara och skrattar åt det iallafall. Jag tror verkligen inte på sånt. Om en lampa tänds och släcks så finns det väl en anledning till det? En normal anleding menar jag då, hehe. 
 
Tidigare idag va vi och kollade på lägenheten, kommer verkligen inte trivas där. Rummen va jättesmå och allt var bara så... dumt. Satt och gjorde en lista på för- och nackdelar innan. Blev typ 100 nackdelar och en fördel. Ååh vad jag inte vill flyttaaaa :( 
 

2012-11-05
15:00:00

Kul, jävligt kul
Har ju skrivit att vi ska flytta, nu vet jag vart och när.. När; första januari (eller då får vi börja flytta in) Vart; Idelabyn?! Hur FAN tänkte dom där? "Vi vill komma bort från Skokloster" istället flyttar vi till Skoklosters mittmitt liksom -.- Inte nog med det så är det en fyra, vilket innebär att jag ska dela rum med Olivia och vakna till JUSTIN BIEBER varje morgon? Plus att hon tar tidigare bussar än mig så hon kommer ju väcka mig varje morgon, med hjälp av Justin Bieber... Ååh herre gud, jag kommer orka med max en månad, alltså två veckor där (är ju hos mami varannan vecka) sen är det kört. "Det är bara så länge, vi står redan i kö till en femma" men vet ni vad? DET KAN TA HUR LÅNG TID SOM HELST FÖR ATT FÅ DEN DÄR JÄVLA FEMMAN!!!!! Ska jag på fullaste allvar gå från att bo ute i eget hus, till att bo inne med DELAT rum? -.- Ååååhhhh, viiiiillll iiiiiinnnnttteeeeeeeeeee
 
// En mycket arg chey

2012-11-05
14:13:05

Dag 05 - Någon som betyder mycket för mig
Någon som betyder mycket för mig är självklart min underbara älskade älskling♥
 
Min underbara älskade pojkvän! Christopher vet vem jag är, han ser om det är något utan att jag behöver visa det mycket. Ibland hatar jag det men innerst inne går det inte att beskriva hur mycket det betyder för mig. Han låter mig vara som jag är och vill inte på något sett att jag ska ändra på mig. Han finns alltid för mig och det är han jag kan prata med om vad som helst. Jag kommer aldirg kunna leva utan honom, nu när jag vet hur han är. Älskar honom mer och mer för varje dag som går och det kommer vara så tills jag dör. Det ska vara han jag föralltid. Jag ser inte min framtid med någon annan förutom honom. Jag är med han, är jag världens lyckligaste. Och jag är så sjukt glad över att han fortfarande orkar med mig, för jag vet själv att jag inte alltid är den lättaste att vara med... Hehe. Tyvärr, men så är det. Jag älskar dig så enormt mycket Christopher. Du och jag för alltid♥
 

2012-11-05
12:00:00

Välkommen tillbaka till verkligheten..
Sitter på mitt rum och pluggar, helt onödigt att jag ens åkte till skolan då jag åkte hem bara efter en timme för att jag är sjuk.. Men eftersom jag inte är dödshotad så sitter jag och pluggar duktig som jag är!! ;) Uppdaterar mer ikväll, puuuussss!

2012-11-04
21:15:58

Beck med älskipälski
Gokväääll. Sitter hemma hos älski och kollar på Beck :) Har bara tagit det lungt idag, vart i Bålsta och kekat pizza och vart hemma och så :) Riktigt skönt. Kom hit runt halv sju och duschade då, träffade Mathias som lämnade min kamera och sen kollade vi på Solsidan och nu ligger vi uppe i hans rum. Ska till skolan imorn, döööör.. Får dock skjuts till skolan då hans mamma ska handla, så det är skönt! :) Nee, nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling♥ 
 
Jag älskar dig, mitt allt♥

2012-11-04
21:08:00

Dag 04 - Något jag stör mig på
Haha oj, det finns mycket jag stör mig på om jag ska vara helt ärlig.. Men okej, kan ta fyra saker då;
1.falska människor
2.folk som inte kan inse att livet går vidare
3.när min mobil fuckar ur
4.människor som inte vet vad "stan" innebär ;)
 
Anledningar;
1. Falska människor... Aa finns nog inte så mycket att säga egentligen? Människor som först typ "jag älskar dig mest av allt, du är min bästavän" osvosv och sen går till nästa människa och "aaasssåååå shiiiit hon är ju totalt dum i huvudet" - haha, vet att det blev fjortisversion nu men ni fattar ;)
 
2. Haha denna är rolig, vet faktiskt inte hur jag ska förklara då jag bara tänker på en person när jag säger det. Men vissa människor verkar verligen inte inse att livet går vidare utan verkligen försöööööker förstöra för andra för att hon/han vill ha det som det var förr, men det går inte alltid. Så om man lika gärna vet det, så kan man lika gärna ge upp.
 
3. Aa, behöver jag säga mer? Så äckligt störande -.- Händer hela tiden nu för tiden också..
 
4. Okej, detta stör mig verkligen. Folk som bor typ i Uppsala, eller lite utanför säger "stan" till Uppsala. Och samma sak med alla gamla ingrodda sigtunabor... Blir galen när jag hör det. Om man bor i Uppsala eller Sigtuna (som jag nu tog som exempel) så säger man inte stan till småstäder. Stan = Stockholm Stockholm = stan. Okej? Bra. OM man inte bor i typ Götebor, Malmö eller låååångt uppe i norr, då är det en annan sak, för då är det inte nära. Men annars, öhöh.

2012-11-03
13:26:55

Dag 02 och Dag 03
Sorry för uppdateringen, men va med elskling igår så tänkte aldrig på att blogga.. Strunt samma. Tänkte iallafall köra Dag 02 - Mitt favoritminne och Dag 03 - Min favoritbild på en idol
 
DAG 02
Mitt favoritminne måste nog vara när jag åkte till Tunisien med Christopher♥ Ett minne som alltid kommer leva kvar liksom! :) Älskar dig mest av allt♥
 
 
DAG 03
Jag har ingen speciell idol.. Jag lyssnar verkligen på allt mellan himmel och jord, förutom mega-super-hårdrock då, där dom bara skriker ;) Så nej, jag har faktiskr ingen idol :) 
 

2012-11-01
22:03:35

I väntan på en riktigt seg pojkvän
Sitter och väntar på min otroligt sega men ändå underbara pojkvän som duschar. Männskan är ju långsammare än mig! :0 Hehe.. Vad vi ska göra när han är klar har jag ingen aning om, vi får la se helt enkelt :)) Puuuussss




2012-11-01
21:39:00

Dag 01 - Mitt fullständiga namn
Emelie Anna Dahl

2012-11-01
13:46:00

Hahah...
Sitter och kollar på "det okända", skulle precis byta kanal men då sa dom att det var i Bålsta, haha. Ett hus jag åker förbi varje dag varannan vecka ;) Hatar egentligen sånna här program men när dom vi i Bålsta belv det lite roligare.. Hehe. Tycker det bara är så fake liksom "Jag låg och sov så kom någon och trampa i min säng" "Det går någon uppe på vinden" osvosv.. Snällanån.
 
Sitter iallafall ensam hemma och ska strax gå ut med Prilla och Akira :) Blir ingen långpromenad idag inte.. Blåste ju bort bara när jag skulle gå från mig in hit :0 Så det suger ju lite smått. När promenixen är klar ska jag keka något och sen vet jag inte. Vill verkligen göra något men vet inte vad. Christopher slutar klockan fem idag, så det är skönt :)