http://ead.blogg.se/

2007-08-27
15:13:41

Måndag 27/8

 Hola

Jag gick upp kl: 06.00 idag av att pappa kom och väkte mig. När jag vaknade gick jag upp och klädde på mig. Och sen gick jag till köket och åt frukost. När jag hade vart i köket i typ tio minuter Denniz (min lossas bror) ut dit också. Sen när jag hade ätit klatr gick jag till Olivia (min lossas syrra) för att försöka väcke henne men det gick inte. =S
Sen när kl var tjugo över sju gick vi till bussen.  

Men nu måset jag gå skriver klart senare.

Puss så länge♥


2007-08-07
21:51:03

Tisdag 7/8
Hej! Idag har jag badat nästan hela dagen =D. Fast jag har ju gjort andra saker också, som t.e.x. solat och lite mer. Men det skulle vart roligare om Mathias och Johanna skulle vart här eller Amanda =D <3.
Men eftersom jag inte har gjort så mycket så har jag inte så mycket att skryva, tyvärr. =(
Men imorgon ska jag och Johanna köra Cross och Fiddy i lilla sandtaget =D.

♥Pows♥

2007-08-06
19:15:02

Värkligen bad dag =D
I dag har det värkligen vart ett badväder! Men jag körde också lite fiddy men det var inte länge(det var ju as varmt). Så jag körde ungefär i en kvart men det känndes som en timme, eller längre. Men sen när jag slängde jag av mig alla skydd och kläder och hoppa i poolen. Och sen dess har jag badat nästan hela tiden. Och ungefär 14.00. gick vi ner till stranden för att bada och åka ring efter gummibåten men då följde Lisa med också.=D Sen när vi hade vart där i typ en timme gick vi hem, fast Veronica, Denniz och Joel gick lite före. När jag kom hem så hoppa jag i poolen igen. =), och sola och bada tills klockan var typ halv fem för då skulle vi äta. Vi åt något Thailänsk mat men det var ganska gott. Och  efter maten ducsha jag Lucifer (Mathias Leguan). Och sen efter en stund börja Olivia och jag bada igen =D. Vi bada i ca en kvart och sen kom Nina (Olivias kompis). Och snart ska Lisa komma till oss och hon ska såva här =). Men När Lisa har kommit ska vi åka ut med båten, om vi inte gör det innan.



♥PözZ & Kram♥

2007-08-05
20:52:54

Upps!!
Ojj... Jag har glömt bort att skriva i några dagar men det ska nog inte hända igen, hoppas jag. Men jag har inte gjort så mycket på dom dagarna jag har glömt. Men idag har jag vart på Sånka  mest hela dagen. Vi kom dit ungefär12.00 och do fick vi en varsin glass och när vi hade ätit upp våra glassar var klockan typ 12.30 och då bestelde vi mat men vi fick maten typ en timme senare=/. och sen okte vi hem vit ca 13.00. Och då satt sig pappa, Veronica, Annika och John-John för att dricka öl.(bllää). Och jag, Olivia, Nina och Joel badade=D. Det var 20 grader. Och sen kom Johanna=D. Men hon var bara här en liten stund=(. Men nu sitter jag bara i soffan och skriver och är inne på Pea (playahead).


♥PözZ & Kram!♥