http://ead.blogg.se/

2012-09-27
16:10:00

Två timmars matteeeee!
Inte för att skryta, men jag och Lisette är lungt snyggast i skolan! ;)♥

2012-09-27
11:53:00

Nu, igår, nu
God morgon!
Sitter i skolan och väntar på att samhällen ska börja. Första lektionen idag så det är nice :) Dock läste jag nyss att vi ska ha en timmes extra matte, alltså sluta fem istället för fyra. Vem kommer på den idén liksom? -.- Döda mig lite mer.. Menmen, får väl plåga mig igenom det eller något. 
 
Igår gick jag ju som sagt upp till Woffe igen när jag hade kekat. Va där en kvart kanske sen åkte jag, Christopher och Kro för att hämta Ida i Skokloster :) Efter det mötte vi upp Woffe, Nicke, Julain och Malin i Häggeby och sen in till Bålsta för att tanka och hämta Hannah. Seeen drog vi vidare till Stäket för att dom skulle keka på donken. Satt där ett tag och sen till Bålsta igen för att köra Hide N Seek med bilarna. Blev ett antal fler människor som jag inte riktigt vet namnen på, hähä. Blev några omgångar innan vi åkte hem :) Skjutsade då hem Kro och sen åkte vi hem till mig och sov. Va så sjukt trött! Vilket jag fortfarande är menmen. 
 
Nej, dags att börja lyssna på vad som sägs på lektionen kanske? Hehe, orkar inte men måste väl göras. Antar jag. Puss!
 
Älskliing♥

2012-09-26
18:20:43

Time to go
Hej på er! Kom hem från Woffe för ett litet tag sen, va där med Christopher, Julian, Kro och Nicke :) Kekade nyss och ska kila upp dit igen, typ nu. Så fort jag har skirvit klart detta det vill säga. Sen ska vi iväg tydligen, har ingen aning om vart men det brukar ju alltid bli kul i alla fall ;) Hehe.
 
Skolan va som skolan brukar vara. Dödstråkig. Men slutade tre istället för halv fem så det var skönt :) Tog trebussen hem så kom hem runt kvart i fyra. Satt mig i soffan och gjorde absolut inget alls. Som vanligt alltså.. Tills jag blev upphämtat av Christopher och dom dåda. Nej, dags att kila. Puss!
 

2012-09-26
16:56:00

Lost
 

2012-09-26
16:53:44

Fyfan
Skolan just nu alltså, ligger verkligen läääängst ner på listan! Allt kommer före, till och med det dom inte finns? Så sjuuukt trött på skiten. Vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka "plugg-viljan". Eller viljan finns väl aldrig men det ni förstår nog. Tänker alltid "bättre att jag gör detta nu så slipper jag få allt i slutet" men händer det? Svar; nej. Kommer jag vara sjukt stressad om några veckor? Svar; ja. Kommer jag klara av detta? Svar; vet inte. Nu känns verkligen allt bara helt onödigt...
 

2012-09-26
08:31:21

Anledningen till att man är så trött på morgonen?

2012-09-25
21:27:20

Visning nummer tre..
Hade ännu en visning på huset idag :( Dock var det bara tre stycken idag istället för tolv som det var i söndags.. Många verkar väldigt intresserade också, en av dom ska liksom ha en värdering på sitt hus imorn (för att sedan kunna köpa detta typ..). Ååh, vill inte flytta! -.- Den dagen dom säger att huset är sålt, kommer jag seriöst gråta. På riktigt alltså. För ett halvår sen skulle jag kunnat, då skulle jag blivit riktigt glad faktiskt! Men nu? NejnejnejNEJ! 
 
Det här är mitt hem, ingen annanstans! 
(dock finare runt poolen nu)
 
 

2012-09-25
21:13:36

Akira♥
 
Försökte få lite fina bilder på min bebi idag..Totalt hopplöst att få riktigt bra bilder på henne eftersom hon vägrar att vara still.. Plus att jag gjorde misstaget att ta med mig godis ut (i hopp om att hon skulle sitta still) Aja, här är en av dom i alla fall! :) Tror ni hon vill ha godisen som jag håller över henne eller? ;) Haha.
Love u min bebi♥

2012-09-25
16:17:24

Swedish House Mafia
 

2012-09-25
14:45:15

Träningsvärk och Brandstationen
Va ute på en powerwalk/joggingtur med Akira igårkväll. Va sjukt länge sen jag va ute och sprang sådär så idag har jag så sjukt ont i mina ben! Haha, trodde jag aldrig att jag skulle få! Täcken på otränad kanske? ;) Hähä, ändring på den biten ska det bli! 
 
I skolan idag va vi uppe på brandstationen och fick släcka eld på en brinnade människa, höll på att brinna upp i ett hus och sen när jag hade klarat mig igenom allt det så va det "teori". Haha nejdå, Riktigt så illa va det inte ;) Fick släcka eld på en brinnade docka, sen gick vi in i deras övningshus och där stod vi och pratade med den ena av brandmännen, medans den andra gick och tände eld i ett litet hörn (vilket vi alltså inte visst om), som vi sen skulle släcka och sen hitta ut. 
Va faktiskt rätt kul, fast kallt som jag vet inte vad :( 
 
När vi va klara där åkte vi tillbaka till skolan, hämtade min väska och sen tog jag ettbussen hem, kekade lite och nu sitter jag och kollar på Bygglov. Ska snart plugga lite och sen blir det nog en sväng med vovvarna :) Puss!
 

2012-09-24
20:11:03


2012-09-24
18:33:26

24 september 2012
Tjaao! Sitter och kollar på SOS Alarm eller vad det nu heter med Olivia. Christopher åkte nyss hem för att fixa lite grejor men kommer snart tillbaka :)
 
Hade ju som sagt bara en lektion idag, som var idrott. Va ute, med andra ord svinkallt.. Hade dock friidrott, "inriktning" höjdhopp och 60 meter häck :) Så det va ända rätt kul. Älskar att hoppa höjd, har gjort det sen jag va liten. Varför vet jag inte men så är det i alla fall ;) Som högst blev det 1,30 m men va såhääääär nära på att klara 1,40 :( Blev lite irriterad på mig själv då ett tag menmen. Har inte hoppat sen sjuan, åttan kanske :p
 
Tog i alla fall halv fyra bussen hem, hoppade av vid Christopher sen åkte vi upp till Woffe ett tag och fixade lite med Christophers bil :) Blev riktigt bra faktiskt! När vi va klara där åkte vi hem och kekade och nu är jag tillbaka på det jag skrev högst upp ;) Haha. Puss!
 
Heeeey duckface!

2012-09-23
22:06:00

Beck
Åkte ju som sagt till Uppsala med älskling och Tommy, Julian följde även me :) Hämtade hans bil sen åkte dom och kekade på donken. Åkte hem, jag kekade, kollade på slutet av X-factor och nu är det Beck, "levande begravd" :) Ska väl kolla klart på det sen går vi nog och lägger oss. Eller går i alla fall ut till oss :)
 
Imorgon har jag bara en lektion tydligen, läste jag nu på facebook. Asnice ju! :D Hehe. Lite drygt att åka dit bara för idrotten dock.. Jag som älskar idrott också -.- Dags att fortsätta mysa med min älskling! Puss och god natt♥
 
Tunisien

2012-09-23
17:02:00

Fixat till liiite i alla fall! :)
Hej på er! Nu har jag fixat till desigen lite iaf, inte klar än men det mesta ska Moa hjälpa mig med :) Får se om det blir en helt ny header och allt sånt eller om det bara blir lite småändringar, tror på det första men vi får se :)
 
Nu måste jag skynda mig för älskling kommer hit snart och vi ska åka till Uppsala och lämna Tommy som ska hämta sin bil :) Puss!
 
 

2012-09-22
12:52:06

Skit också!
Satt och fixade med designen lite och sen blev allt fel.. Så nu har jag en som man kan välja att ha. Det sög ju. Har dock tänkt att göra en ny ett tag nu så det kanske vore smart att göra den nu? Hehe. Får se, blir väl bara någon tilfällig nu och sen en mer... hum, vad fan heter det? När den ska vara kvar ett tag? :s Jaja, man fattar nog. Puss! 
 

2012-09-22
12:24:00

Gosebebi♥
Bara för att jag har världens mysigaste hund♥

2012-09-22
11:19:28

Matty B
Så sjukt söt, och duktig! Kanske inte helt felfritt överallt men han är liksom åtta? Talang, om jag får säga det själv! :)
 

2012-09-22
10:43:49

Lördag
God Morgon! Har nyss kekat frukost och nu sitter jag i soffa och gosar med min bebi :) Älskling kom hit runt ett, halv två inatt tror jag. Kommer inte ihåg faktiskt men tror det va något sånt.. Nu har han åkt till jobbet och slutar klockan fem :( Blö..
 
Ikväll vet jag inte vad vi ska göra. Det är bilträff i Barkarby "säsongens sista" typ. Eller så var det något i Uppsala, eller bara vara hemma och ta det lungt. Vet inte hur det blir. Vi får la se helt enkelt. Nej, ska gå och försöka skaka liv i Olivia nu ;) Puss!
 
Lite mer sommar vore ju inte fel♥

2012-09-21
15:01:00

Bästa lillasyster
Sitter i soffan och snckar med Olivia och lyssnar på musik. Har inte gjort så mycket mer sen jag kom hem. Kekat lite och kollat opå tv typ. Askul, verkligen! Eller inte.. Får väl se vad som händer resten av denna dag! 
 
Älskar dig bästa lillasyster!♥
Haha bilden♥
(otroligt gammal dock! ;)

2012-09-21
12:30:00

Frågan är bara vad.
Jag ser dig le nu men jag vet
att du döljer nåt för mig
En hemlighet, Nånting e fel.
Men jag vet nog vad de
Du saknar någon
som kan visa vad han känner
Du saknar någon
Jag saknar mig själv

2012-09-21
08:42:00

Right here, right now
sitter i skolan och har engelska, ända lektionen denna dag ;) asnice verkligen!! dags att göra klart detta så man kanske kan gå hem ännu lite tidigare? ;) puuusss!

2012-09-20
19:27:45

Torsdag
Hej på er! Hade ingen matte idag så slutade fem över halv tre, istället för fyra så det var skönt :) Dock missade jag precis bussen så satt i skolan en timme... 
 
Åkte i alla fall hem till Johns farfar därför att hans syster fyllde år. Så vi var där och firade henne ett tag sen skjutsade vi John till fotbollsträningen. Sen hem och kekade och nu har jag nyss spelat Need for speed grym på det spelet alltså! ;) Heuehuhueheu :$ Nej, kanske inte med det är kul i alla fall :D 
 
Vad som händer nu ikväll har jag ingen aning om. Som vanligt då.. Hehe, finns liksom inte så mycket att göra här när man inte känner någon.... Menmen. Imorn slutar jag halv tio och åker hem till pappa efter skolan. Då får jag äntligen träffa mina hjärtan igen! :')♥
 
Älskar denna bild, så underbar! :')♥

2012-09-20
15:46:00

Tidsfördirv
Om dig;
 
Fullständigt namn: Emelie Anna Dahl
Född: 28 april 1995
Bor: Skokloster och Sigtuna
Smeknamn: Hummlan, Mummlan....
Intressen: Mina hundar, vänner, hästar och crossen.
Skola: BCJF (Bildningscentrum Jan Fridegård)
 
Har du under denna månad;
 
Saknat någon: Ja
Ångrat något: Yees
Ljugit: Mm, kanske det
Svikit någon: Tror jag inte :/
Någon har svikit dig: Njää 
Kännt dig sämst: Mjaa.
Gråtit: Yes
Skrattat: Jaa :)
Vart sjuk: Jajjemen
Varit utomlands: Nope
Träffat någon från internet: Nej
 
Känslor;
 
Gråter du ofta: Njaaä
Skrattar du ofta: Alla dagar i veckan! ;)
Hur känner du dig just nu: Trött och uttråkad..
Hur har du mått den senaste tiden: Super!
Har du funderat på självmord: -
Har du några hemligheter för dina föräldrar: Jaaa..
 
Kärlek;
 
Funnit kärlek denna månad: Inte funnit, har redan min prins :)
Blir du lätt kär: Nja
Är du kär i kärleken: Alltså va? 
Tror du på ett "för alltid": Tror och hoppas :)
Älskar du någon just nu: Ja :)
Om ja, i vem: Christopher♥
Hur många förhållanden denna månad: 1
Vilken sorts kille gillar du: Snälla, omtänksamma och dom som får mig att må bra! :)
Ska en kille vara lång eller kort: Inte för lång, inte för kort
 
Ditt utseende;
 
Brunett eller blondin: Bloooond! (Och smart!!)
Ögonfärg: Blå
Långt eller kort hår: Inte för långt men nästan för kort ;) 
Snygg eller ful: Beror på vem man frågar..
Nöjd över dig och ditt utseende: Vissa dagar ja, vissa dagar nej
Vad får du ofta komplimanger för: Mitt hår
Har någon sagt att du borde bli modell: Hum, aa. Hårmodell framförallt.
Har du långa naglar: Lite lagom sådär :)
Sminkar du dig: Yees!
Om ja, varför? Är du inte fin utan: Haha, nej..
 
-oldie-
 
 

2012-09-19
18:46:31

Min relation till Matte
Jag och Matte är bästa vänner. Vi har hängt ihop ända sen ettan och vi har nästan alltid lika kul! Såklart har vi våra upp- och nergångar när vi inte förstår varandra men det har väl alla? Men när vi väl är vänner igen så har vi det så himla kul!!
 
Här är alltså Matte! ↑ Kolla så kul vi har liksom ;)
 
Okej, om någon inte förstog skrev jag om min kära mattebok <333333 Älskar honom verkligen! ;) Eller inte.. Hatar matte, eller nej det gör jag faktiskt inte men just nu orkar jag inte plugga så nu är den duuum :( Hehe. Ni ska bara veta hur "forever alone" man kände sig när man skriver att sin mattebok är ens bästa vän.. Haha, helt galet. Yeye, dags att plööögga.. Puss!

2012-09-19
12:36:16

Lunch
Sitter och fördriver tid med Lisette. Har lunch nu och börjar kvart i två. Har än så länge haft enegelska och svenska, ska snart ha företagsekonomi och sen fotografisk bild sen slutar jag :) Halv fem dock så det suger ju lite smått.. 
 
Ska nu upp till rektorn och snacka om mitt schema som dom har fuckat upp. Har två olika lektioner på en och samma tid eller vad man ska säga så det går ju inte sådär jättebra. Hehe. Nej, dags att leta rekort ;) Puss!
 

2012-09-18
19:47:42

Hooos mami
Sitter på just nu i soffan som finns på Munkholmen som ligger i Sigtuna som finns i Sverige som ligger på jorden. Hehe. No life jag vet men det är väl bara att gilla läget? ;) Har nyss hämtat John från fotbollsträningen :) 
 
Strunt samma. Har inte bloggat för att jag som sagt inte har vart hemma i helgen och igår åkte jag ner till macken efter skolan. I helgen sov jag och älskling i Ekilla där det inte finns internet, därav ingen bloggning ;) Och igår varken orkade jag eller hade lust.
 
Va hos pappa från igår tills idag men åkte till mamma igen då jag ska vända tillbaka veckorna så att jag och John är här samma veckor :) Sååå, nu är vi det igen. Har inte träffat muppen på flera veckor ju! Men nuså, är allt som det ska igen. Åker tillbaka till pappa på fredag efter skolan :) 
 
 
Haha älskar dig muppunge!♥
 
Nu ikväll ska jag bara ta det luuungt, kolla på X-factor och platta håret är väl det som står på schemat ;) Otroligt viktigt! Hehe... Imorn börjar jag tidigt så det suger ju :( Tror att det är skolfoto imorn också :o Helvete..... Aja, dags att börja med håååret..PUSS

2012-09-17
11:19:01

måndag
Sitter i skolan och pluggar matte.. inte det roligaste kanske men börjar förstå hur man ska göra nu och är snart klar så det är väl ändå helt okej :) har inte bloggat i helgen för har knappt vart hemma, men mer om det när jag har datorn! ;) puss

2012-09-14
10:32:56

Glad chey hitta sin mössa för några dagar sen! ;]



2012-09-14
09:28:05

FREDAG♥
God Morgon!
Sitter i skolan och har engelska. Sitter och skriver på en redovisning jag ska ha snart.. Går sådär, eftersom jag och engelska inte är bästa vänner precis ;) Haha. Efter engelskan har jag samhäll och sen slutar jag, men måste sitta i skolan till ett för då ska någon politiker komma hit och snacka -.- Lyssnade på honom förra året men måste tydligen göra det nu igen. Askul! Verkligen...
 
När jag har slutat ska jag hem, antingen om Christopher kommer hit och vi åker till mamma eller så tar jag bussen. Senare ikväll ska vi i alla fall skjutsa mamma, Stellan och Angelo (deras arbetskollega) in till Uppsala för något "möte" av något slag. Annars vet jag inte vad som händer. Vi får la se :) Puss!
 

2012-09-13
20:37:21

Trööötttt..
Sitter fortfarande och pluggar. Inte lika kul när man inte har någon att flumma till allt med :'( Blöö. Orka inte. Ska fortsätta lite med matten och sen ska jag börja med engelskan. 
 
Klockan nio börjar New Girl som jag ska kolla på, sen plugga lite till skulle jag tro och sen ska jag sova. Ska gå och lägga mig tidigt idag så alla tankar kanske skulle kunna försvinna. Vore trevligt. Orkar inte ha dom snurrandes i mitt huvud. Dom ställer bara till det..
 
 

2012-09-13
17:46:00

Pluggeliplugg
Nu är man hemma igen då. Dagen har gått rätt fort trots att jag slutade fyra! :) Matten var helt klart bäst, haha♥ Jag och Lisette kan bara vi vill ;) Hann faktiskt göra asmycke, skulle dock ha kunnat blivit mer om vi skulle vart fullt seriösa hela tiden då.. Men vafan fifti-fifti räcker gott och väl, måste ju ha lite kul också! ;) Haha. 
 
Ska fortsätta med matten nu när jag är klar här. Kolla facebook lite snabbt också skulle jag tro ;) Sen blir det mattte, medans man kommer ihåg allt liksom ;) Nej förresten, ska keka först.. vi höööreeessss :*
 



2012-09-12
14:54:00

Fyra timmars håltimme, alltid lika trevligt!
Heeej påer! Har haft håltimme i snart fyra timmar. Asdrygt men tiden gick ändå rätt fort då jag har vart med Christopher och Kro :) Åkte först till Skokloster och sen till Bålsta igen, åkte till Shell för Nicke va där :) Han åkte i och för sig rätt fort men vi va kvar där, gjorde inget alls egentligen, hade brottning i bilen. Och jag vann ;) Haha, nejmen det hade vi väl inte, eller? Hum. Det vet man aldrig! Haha, nej orkar inte med mig själv nu känner jag. Helt hypad av någon anledning.. ORKAR INTEEEE.. Kvart över börjar bilden och sen slutar jaaaaaaaagggggg :DDDDDD Nice ;) Maha, PussHeeeeeeeeeej♥
 


2012-09-11
23:02:48

Äckliga mygga..
Surrar runt en mygga i rummet som gör mig galen -.- Ser den inte utan bara hör den liksom.. Asdrygt verkligen. Menmen, nog om det.
 
Blev inte klar med pluggandet på lååånga vägar... Precis när jag äntligen började förstå hur jag skulle göra började dom med en ny sak. Och då var jag ju tvungen att lära mig ännu en sak? Helt onödigt enligt mig men enligt min mattelärare kommer jag inte kunna överleva utan detta.. Hehe. Vi får väl se vem som har rätt ;) Nee, dags att sova kanske? Puss!
 
 
 
ÅÅH BTW, ÄCKEL-MYGGAN ÄR DÖD! Mahahaha (6)

2012-09-11
15:21:27

Pluggaar....
Sitter just nu och pluggar lite smått. Slutade halv ett så tog 20 i ett bussen hem, åkte till Rosersberg och bytte bil, handlade och sen hem. Kom hem kvart i tre och har bara pluggat sen dess.. :( Förutom nu då men det räknas inte. Bara det inte blir för länge liksom ;) 
 
Nej, nu ska musiken på och pluggandet bli klart! Puss så länge :*

2012-09-11
09:27:00

God Morgon!
 Har precis gjort mig klar och ska snart åka till bussen. Börjar kavrt över elva idag och har bara en lektion så slutar halv ett :) Så det är niice. När jag kommer hem ska jag troligtvis plugga... Uscha, men det måste ju göras, och jag tänker inte göra det i helgen precis ;) Hehe. Dags att kila! Cya :*

2012-09-10
22:41:00

Buhu..
Ligger i sängen och ska snart sova hade jag tänk mig. Har ändå inget annat för mig så kan ju lika gärna göra det... Dock måste jag sova själv :'( Helt hemskt ju.. Har liksom sovit med min älskling hela veckan och nu kan man inte det, på en hel vecka! :( Saknar dig redan älskling♥
 
 
Har i alla fall min kise..♥

2012-09-10
17:25:17

Sigtuna
Nu är jag hos mami igen. Sitter just nu på rummet och lyssnar på musik. Väntar på att maten ska bli klar.. Hehe. 
 
Skolan idag va sjukt seg, hade i och för sig bara två lektioner, men det var matte och idrott... Inte så jättekul alltså.. På idrotten skulle vi ut och spring i skogen men jag hade bara mina tygskor kunde jag inte springa eftersom jag har problem med mitt knä, så jag gick istället. 
 
Tog 20 i fyra bussen hem så va väl hemma runt fyra, kvart över fyra någon gång. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, kollat i mitt nya hus och pratat med mami typ. 
 



2012-09-09
16:22:06

Duktig chey!
Duktig som man är har man städat sitt rum idag, iställer för igår alltså ;) Hatar när rummet är stökigt men hatar även att städa.... Haha. Men har man tillräckligt med musik och man väl kommer igång brukar det gå rätt så fort.. ;)
 
Nu ska jag duscha och sen vet jag inte. Eftersom det är skola imorn blir det väl att stanna hemma skulle jag tro. Om jag inte skulle hitta på något annat kul såklart, börjar ju trots allt tio eller kvart över tolv imorn ;) Puss
 
Jag hjärta min smutsiga spegel <333333333

2012-09-09
11:35:55

Flo Rida - I Cry
Bästa just nu!
 

2012-09-09
10:53:19

Inte som planerat!
Tjuuuu! Sitter inne i huset och lyssnar på musik. Pappa och Veronica har åkte iväg och kollat på något hus i Grillby... "Bara för skojs skull" Aa det hoppas jag verkligen! Nog om det..
 
Kvällen igår blev inte riktigt som planerat då ;) Pluggade och kekade som jag sa men sen sprack det... Älskling, Kro, Woffe och Malin kom och hämtade mig runt halv tio och vi åkte till Enköping på bilträff/race :) Mycke bättre än att bara sitta hemma, dock sjuuukt kallt men det var kul i alla fall :) Kom hem fem i ett och gick och la oss på en gång nästan :) Kvällen blev alltså en aning roligare än vad jag hade förväntat mig (a) Puss!
 
 
 

2012-09-08
18:28:59

Ensam ikväll då..
Jahapp, ensam ikväll då :( Vet inte vad jag ska hitta på, skulle behöva plugga lite så får väl göra det. På en lördag liksom, askul! Verkligen.. -.- Menmen, har jag inget annat för mig så kan jag lika gärna göra det. Måste ända få det gjort. "vad har du gjort i helgen då?" "jo jag har suttit och pluggat" snacka om inget liv... Städa rummet måste jag också göra, ååh orkar inte..
 
Okej kvällens planer;
•Plugga
•Äta
•Plugga
•Städa
•Kolla på film
•Sova
 
 
FA-AN VAD KUL!
Någon kan ju bara komma och döda mig på en gång istället...

2012-09-08
15:34:00

God Morgon!...
...typ sådär klockan tre på dagen.... Ååh, har ju sovit bort hela dagen :( Inte för att jag vaknade precis just nu, men kanske för en timme sen. Klockan två alltså. Skulle säkert sovit fortfarande om Veronica inte skulle ha ringt och väckt mig.. Hehe. 
 
Igår var vi ia alla fall ute och åkte bil, runt runt runt inne i stan och kollade på race. Vi va seriöst överallt tror jag. Kan inte komma på något ställe där vi inte va. Det var i alla fall jag, Kro och Julian som åkte med Christopher och Mathias, Ida och Hannah åkte med Alex :) Det var riktigt kul ända, fast det ibland kändes som att vi bara åkte runt i cirklar. Haha. Kom hem runt halv två, tre kanske, eller vet faktiskt inte, orkade inte ta reda på det då. a hur trött som helst! Plus att jag inte somnade på en gång heller, så jag har ju faktiskt lite att skylla på att jag vaknade lite sent ;) Puss
 

Haha, gammal bild på mig och John :)

2012-09-07
10:42:37

Stilen alltså..!
Haha så jävla söt unge!

2012-09-07
10:18:26

Fredag
Sitter i skolan och har samhäll. Efter den slutar jag! :) Rätt skönt med en kort dag när man precis har vart sjuk och det är fredag och allt sånt där :)
 
Efter skolan kommer Christopher och hämtar mig och då ska vi åka och fixa något med Mathias bil. Kommer inte ihåg vad vi skulle göra men något var det. Sen skulle det fixas något med Christophers bil också, fast vet inte om jag ska me då eller inte. Men det tror jag, lär ju inte ha så mycket annat för mig.. 
Dags att plugga lite när man ändå tvingade sig hit! ;) Puss
 
 
 

2012-09-06
22:39:33

Nattinatti
Sista för idag, ska ut till mig nu och kolla på film med Älskling. Mysigt värre♥ Ska upp tidigt imorn också, buhu :( Men om det ska vara till någon hjälp ska Christopher också upp då, och då är det ju alltid lite enklare ;)
Jag älskar dig mest av allt Christopher, du är mitt allt. Nu och för alltid♥
 
 

2012-09-06
20:50:27

6 sep 2012
Hellu! Pluggandet gick sådär, fick ganska mycket gjort men inte så mycket jag egentligen borde. Menmen, har imorgon på mig också så det är lungt. 
 
Har nyss ätit middag, ellar aa nästan i alla fall, en halvtimme sen kanske och nu sitter jag och kollar på tv och gosar med min bebbi♥ Väntar på att Trubbel i paradiset ska börja och att Christopher ska komma hit :)
Ska förmodligen gå till skolan imorn om jag inte blir sämre. Men det tror jag inte. Har ändå bara två lektioner imorn och slutar kvart över elva så det måste jag väl ändå kunna överleva? ;) Haha, vi får la se! Puss och God natt♥
 

Bebbi♥

2012-09-06
11:58:00

Dör snart
Är fortfarande hemma och sjuk. Tänkte gå till skolan idag men inte det inte... "Det är lika bra att du är hemma imorn också, annars blir du bara sjuk igen" blablabla.. Hatar att vara sjuk. 
 
Idag måste jag i alla fall plugga svenska som ska vara klar imorn. Skulle egentligen behöva plugga engelska och matte också men allt det är i skolan :/ Får väl göra det imorn och i helgen. Yeeey... Fan vad kul -.- 
Nej, dags att stänga av tv:n, sätta på musik och sen börja med svenskan! Puss
 



2012-09-05
12:42:47

Sjukling..
Sitter i soffan och kollar på barnprogram, haha bästa när man är sjuk♥
 
Annars då, gick upp runt tio då Christopher åkte iväg för att skjutsa Kro in till stan för skrivingen till körkortet. Har bara suttit och kollat på tv sen dess och vart ute med Prilla och Akira. Nu ska jag baka kladdkaka (om allt finns dvs..), sen duscha och sen äta det jag lyckas baka till ;) Yummie. Puss
 

2012-09-04
13:01:29

När jag är sjuk...
...och sitter hemma helt själv, börjar jag alltid att tänka på massa olika saker. Som nu till exempel;
 
För nästan två år sedan började jag ju rida på Carizma (min kompis ponny) två gånger i veckan. Det var nog det bästa jag gjorde under veckorna då. Visst, ibland kunde det vara jättejobbigt när det var flera minusgrader ute på vintern men när man väl kom till stallet så förvann alla tankar om det. Man tänkte inte på något annat än det man var tvungen att tänka på. Och om man hade haft en jobbig dag och man gick och tänkte på det slutade alla dom tankarna också, så fort man kom till stallet.
 
Jag älskade verkligen att vara i stallet, det blev som en frihet liksom. Tyvärr varade det inte ens ett år då hon blev sjuk och var tvungen att avlivas... Saknar hennes så himla mycket verkligen och jag vill så gärna börja rida igen, men jag vet inte vart.
 
Att rida på ridskola vill jag inte, det gjorde jag i sex år innan Carizma. Visst, det är väl också kul men det är inte samma frihet. Och det är liksom den jag vill komma åt. Att komma till stallet och tänka "Nu är det bara du och jag" ingen som säger åt mig vad jag ska göra, ingen som klagar på vad jag gör. Och nu menar jag inte att ridskolor bara klagar när man rider där runt,runt,runt i ridhuset. Jag menar allmänt. Vad du än gör finns det allid dom som klagar på dig, även om du inte alltid får reda på det. Men när jag är i stallet, vet jag vad jag gör, även om jag inte är världsbäst (inte ens i närheten), det finns människor som är så sjuukt duktiga men jag är inte ute efter att bli någon "elit-ryttare".
 
Om jag börjar rida igen, kommer det bara vara för friheten, träningen man får och för att få göra något som jag verkligen tycker är kul, får mig att må bra och något jag älskar.
 
Vi glömmer dig aldrig♥
 
 

2012-09-04
11:50:19

Sjuuuuk
God Morgon!
Ingen skola för mig idag då jag är sjuk. Usch. Åh andra sidan hade jag bara en lektion idag så jag missar inte så mycket. Vädret är inte heller det bästa så man blir ju inte piggare av det... 
 
Christopher åkte kvart över åtta imorse, sen dess har jag inte gjort så mycket. Kollat på film och försökt äta lite typ. Om jag känner mig bättre snart ska jag försöka gå en sväng med vovvarna också. Annars får dom bara gå ut på tomten... Vi får se. Förhoppningsvis blir jag frisk snart.. Puss♥ 
 

2012-09-03
11:34:16

Måndag
Sitter i skolan och försöker plugga matte. Det går ju dock sådär. Fattar verkligen nada... Lisette och jag får väl slå våra huvuden ihop så ska det nog funka ;) Haha, eller? Jodå.. måste ju göra det.
 
Förövrigt kom jag hit tio imorse och fick då reda på att jag börjar kvart över tolv. Så det var ju sådär lagom kul, (därför försöker jag göra läxan nu som inte går..). Annars då? Jo, lite smått sjuk skulle jag tro då mitt huvud snart sprängs och min hals inte vill som jag. Dags att försöka plugga vidare.... Puss

2012-09-01
12:45:17

Deppdag
Ligger i sängen och har nyss kekat frukost. Ska snart åka till Uppsala för att hämta lite grejer till mitt hus på Bauhaus. Sen vet jag inte. Blir väl att åka hem igen och fortsätta med det jag gör nu, alltså inget alls. Kul dag. Man blir ju helt depp av detta äckelväder. Dags att fixa sig och sen åka. Cya


"hjärtat är för dig"