http://ead.blogg.se/

2011-07-31
16:48:27

Hos Mamma igen! :D

Nu är jag hemma igen! :D Hihi. Har inte vart här på två veckor så det är mycket roligare nu än vad det brukar, om ni förstår vad jag menar? ;) Hehe.. Men har inte träffat katterna än :( Dom är väll ute någonstans... Jaja.
Innan idag så var vi nere i husbåten, vi sov ju där, och tog upp nätet dom la ner igår. Fick två gösar och en annan äcklig fisk x) Hehe. Kommer inte ihåg vad den hette.

Sen runt två så kom mamma och hämtade mig och då åkte vi och hämtade John och Stellan i Munkholmen. Sen åkte vi till våra gamla grannar och hämtade moppen, sen vidare till Willy's  och efter det åkte vi tillbaka till dom och hämtade John och SEN hem :p Haha. Hjälpte mamma lite med maten och sen satt jag mig här.
Men nu ska vi etaaa så HEJ DOOO :)


Haha, den första bilden på denna blogg ;)


2011-07-30
22:59:13

Mobilblogg!
Sitter nere vid hamnen nu och gör absolut inget alls, eller jag sitter typ och pratar med Olivia om allt och inget. Visst låter det roligt? Eller inte... Jaja. God Natt! <3

2011-07-30
20:05:08

Hatar att komma på rubrikerna! -.-
Kom nyss hem från campingen. Gjorde inte så mycket där, åt och sen gick vi till Kejo och Mirran :) Jag bara ÄLSKAR deras hund, så jävla underbar! Hehe, den vill jag ha ;)

Kommer troligtvis inte skriva mer idag heller för nu ska vi ner till husbåten, får se om jag sover där eller om jag går hem x) Haha. Vi får la se..
Men om jag sover där så blir detta det sista ;)
PUSS

2011-07-30
14:17:53

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

2011-07-30
14:02:28

14:02
God Morgon :)
Eller ja, god morgon kanske inte är rätt ord men ni fattar vad jag menar ;) Haha. Har ju inte skrivit innan så ja.. Hum. Har inte gjort så mycket så har inget att skriva heller...
Stina♥

2011-07-29
19:58:03

Nu är hon bort igen! :o
Nu har Amanda ååkt ingen, hon kunde inte sova här :(( Men det var kul iaf :D Det lilla vi gjorde om man säger så, hehehe. Men det var nice. Älskar den bruden alltså!♥ PUSS på dig elskling!
Blev tyvärr inga bilder men kan ju lägga upp en sen förra gången hon var här :)
lavjuuuu!♥

2011-07-29
15:13:44

Outfit!
Jeans - Gina Tricot
Linne - H&M
Kofta - Gina Tricot
Halsband - från Bästavän
Solglasögon  - Furuvik!

Snart åker jag och Amanda in till Bålsta en sväng, sen kommer hon hiit! :D
Pöss!♥

2011-07-29
11:14:32

-rubrik-
God Morgon!
Vaknade runt tio så det är ju ganska tidigt iaf ;) Haha. Gick upp då också och tog en sväng med hundarna. Och nu sitter jag bara vid datorn. Ska strax äta tror jag och sen vet jag inte :) Som det brukar vara då! Hehe.

2011-07-28
23:34:13

God Natt!
Nu tänker jag gå och lägga mig! Någolunda tidigt för en gångs skull... :p Haha. Men då kanske man kommer upp tidigt imorgon och inte sover bort hela dagen?

OMG HAHAHAHHAHHA, här snackar vi gammal bild! ;o

2011-07-28
20:09:09

Grillar!
Nu är jag hemma. Eller har vart det ett tag men har lekt med hundarna osv.
Men det blev att jag gick ner till hamnen iaf :) Fiskade med Nina men fick bara en äcklig mört :( Åå juste! Nina fick också en mört och sen när hon skulle dra upp den kom en stor gädda och försökte äta upp den :o Hehe, rätt coolt att se (a)

Men nu ska vi snart äta, grillat kött och klyftpotatis :) Yummi! Hehe.. Vad jag ska göra sen vet jag inte och det kommer säker inte bli så mycket heller :/ Men vi får se, något kan ju alltid hända!
Puss!


2011-07-28
14:32:26

Carizma<3
Nu är jag hemma från stallet! =) Hade faktiskt inte tänkt att åka dit idag men sen vaknade jag runt halv 11 och kännde att jag inte skulle ha något att göra, så då åkte jag dit =) Så mysigt att vara där. Lite sorligt också eftersom hon inte mår bra och måste avlivas ='( Så orättvist...
Kom iaf hem för kanske 45 minuter sen och har hitills bara duschat. Pappa och dom andra är nere vid hamnen så kanske kilar ner dit. Vi får se =)
Men just nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska kanske äta något också =/
Aja, vi hööörrreeeesss =)

2011-07-27
23:25:30

God Natt!
Det blev en dag med husbåten ändå =) Va kul ibörjan men sen blev det lite långtråkigt så då åkte vi hem igen, men gick ner dit sen igen iallafall. Fiskade lite och åt osv. Nappade en hel del faktiskt men vi bara upp en =( En slemmigt brax typ =S Men det var den största som hade fångats idag iallafall! *stolt* Haha.

Och när vi kom hem så släppte jag ut hundarna och då börjar Prilla skälla på poolen? Jag fattade inte varför först men sen såg  jag att det var en groda på pressenningen! Hihi, så hjälpte den därifrån sen gick jag till min kära dator igen, heheh... xd
Men nu ska jag typ gå och sova tror jag =)
Puss.
Trött chey!

2011-07-27
13:04:17

Detta fält måste fyllas i.
Nu har Amanda precis åkt :( Lite tråkigt sådär men vi har haft så kuligt så ja :) Hihi. Fast vi har inte gjort så mycket. Idag har vi bara spelat kort och vart ute med hundarna. Men dom här dagarna har vart nice, synd bara att hon behövde åka hem :( Menmen, inte sista gången vi ses precis xd

Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske åka ut med JohnJohn's och deras husbåt men jag vet inte. Vi får se hur det blir :) Så jäkla skönt väder är det också! :D
PUSS

2011-07-26
23:30:02

Jadu..
Ligger och kollar på film just nu. Typ Taxi heter den, helt knäpp xd Haha, fattar inget alls av den just nu.. Den är inte ens på engelska :s Menmen, nu ska jag fortsätta att kolla :)
Blir nog sista inlägget för idag så säger God Natt också :)

2011-07-26
21:37:04

Amanda är häääär! :D
Hejsan! :)
Har inte skrivit något idag eftersom Amanda är här :) Och varför skriva då liksom? ;)
Men innan vi kom hit så var jag i stallet och när jag var klar där kom dom och hämta mig, hon och hennes mamma alltså :)
Då gjorde vi inte så mycket, sov, gick ner till stranden och tillbaka, sov igen och sen åt vi xd Haha, men nu kom vi nästan nyss in från utomhus xd Haha.
Jaja, PUSS


2011-07-25
18:13:06

"Jag är korkad" - citat från Olivia
Hejsan! :)
Har inte gjort så mycket idag, bakat kladdkaka och suttit vid datorn typ.. Haha, så sjukt kul! ;) Eller inte.
Menmen, man kan ju inte alltid ha kul, eller? Joo, det skulle va rätt nice ju. Jaja, nu ska jag sluta med mitt tänkade som ändå inte kommer så långt :(

Nyss kom Annika, Joel och JohnJohn hit. Dom ska äta middag här och sen vet jag inte vad vi/dom ska göra. Men det lär vi väll se (a) Hehe, men inte ni då, om jag inte skriver det såklart ;)
puss!

2011-07-25
12:53:29

Snart är du MIN!
Snart är det min nya lilla älskling! Hahah ;) Nejmen ska köpa den här eftersom jag tappade min gamla i en vattenskål.. :p Hehe.. Vet inte när men snart iaf :)
En Samsung Galaxy S2 är snart min ;) mahah..

2011-07-25
10:04:23

Göd Mörgön! :)
Blev ingen kladdkaka igår för vi hade inge vaniljsocker :'( <//3 Höll på att dö lite men jag klarade mig ;) Haha.
Men nu har jag nästen nyss vaknat, eller ja, runt halv tio menmen. Har inte hunnit gjort så mycket förutom att jag väckte Olivia *stolt* :p Haha. Och snakcat med henne lite.
Skriver mer sen!
Puss
haha..

2011-07-24
22:05:39

GeMiGgOdIs
Gaaah, är så sjukt godissugen! :o Skulle bli bra med nästan vad som helst..  Hum, kanske ska baka kladdkaka? Aja, vi får se hur det blir :)

Sen sist jag skrev så har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn typ, jippiee! Oh vilket onödigt inlägg menmen. Har man tråkigt så har man xd Men vinns det verkligen inget roligt att berätta? :/ Nej jag tror nog inte det..
Jaja, nu ska jag och Olivia baaaakaaa :D Yeeeeey :D
PUSS!

2011-07-24
18:25:11

Hurra hurra hurra
Hejsan bloggen! :)
Sitter i köket just nu och snackar med Liiiisssaaaa :) Va ett tag sen nu ju :( Har ätit smörgåstårta och ätit glass med jordgubbar, eftersom Veronica har fyllt år :)
Och nu sitter i och gör inget alls typ :/
Puss!
Snygga brudar! (y)

2011-07-24
14:07:17

Rihanna - California King Bed

2011-07-23
13:14:30

God Morgon :)
Eller ja nästen iaf... :p Vaknade kvart i 12 idag (!!) :o Hatar att vakna sent men det blir väll så när man inte har sovit så mycket dom senaste två dagarna xd Haha. Men yeye. Gick upp och duschade på en gång och sen åt jag frukost :) Och sen dess har jag inte gjort så mycket :/ Och ikväll kanske vi ska ner till campingen och äta middag hos några kompisar, tror det vart så iaf :) Hoppas.. :p
PUSS

2011-07-22
17:16:32

20 till 22 juli :)
Hejsan! :)
Nu är jag hemma igen! :) Sjukt roligt kryssning säger jag bara! :D Lite tråkig här och där men oftast roolig ;) Haha. Vi åkte ju till Riga och när man kommer dit får man ju gå runt där i fem sex timmar typ, och det va 35 grader varmt :o Höll på att dööö verkligen! Hehe, men det va kul iaf :) Hittade inget där men vi gick på en marknad där dom sålde kotungor och hjärtan och massa äckliga saker :s Plus att det stank där, typ lik :s Inte så nice! När vi kom tillbaka till båten va jag heeelt genomsvettig så jag duschade på en gång och sen fixade jag och Olivia oss (a) Kommer inte ihåg vad vi gjorde sen men jaja.
Kul va det iaf och här är några bilder ;))

Jag och Olivia i föönstret ;)
Vänner...
...osams...
... vänner igen! :D Hahah..








Knasigt hus!
Cooooollllaaaaa♥










En gubbe som leker staty! (a)
Jag och Olivia gick till receptionen och sa att Veronica fyllde år, och då ropade dom upp henne på scenen senare på kvällen :D Haha, det blev min och Olivias present (a) :)
Glad 40 åring! ;)
Avslutar med en halv egobild ;))

2011-07-20
12:58:06

Nu ååååker jag :D
Eller snart iaf ;)) Hehe. Ska på kryssning och bussen går fem i tre, så åker väll här ifrån snart, eller om en timme iaf xd Jaja, kommer förmodligen inte blogg så mycket från Riga, men kanske lite när vi fortfarande är i Sverige, eller vad man nu ska säga xd Hehe. Och självklart är kameran med ;)
PUSSSSS

2011-07-20
11:41:10

Min Bästa vän.
Jag älskar dig Amanda. Jag vet att kan lita på dig, det har jag alltid kunnat! Och du kan lita på mig, det vet du. Allt vi gör ar roligt, men det kanske beror på vår sjuka humor? xd hehe....
Jag älskar dig och nu var det alldeles för länge sen vi sågs! :(
♥♥♥

2011-07-19
18:24:39

1 och en halv, snart två och en halv ;)
Hejsan! :D
Sitter just nu och kolla på tv. Men snart ska jag tvätta pappas bil (a) Haha, har hjälp Mathias med hans bnw och sen tvättade jag hans jobb bil, Och nu pappas :p Haha, ganska kul faktiskt.
Va i stallet idag också, va ett tag sen nu men det va så kul, och varmt! Va där i två timmar kanske och sen kom pappa och hämta mig :) När jag kom hem så badade jag med Olivia och sen gjorde jag........ inget alls? Tills Mathias kom då ;p
Pöss

2011-07-18
18:18:27

HOS PAPPAAAA IGEN :)
Hellooouu! :)
Nu är jag hos pappa igen! :) Har inte vart det på ett tag nu så det var på tiden tycker jag! Haha, skojja bara men har saknat mina små vovvar :( Men aaa :) På onsdag åker jag på kryssning och kommer hem på fredag, tror jag det va iaf (a) Haha.

Sa ju att jag skulle lägga upp bilderna från båten och det men det sket sig lite likosm.. Hehe, men jag tänkte inte på att jag skulle hit så jag tog bort dom från kameran så nu är dom hos mamma :/ Men men, dom kommer upp så småning om, kanske inte alla samtidigt men då och då :)
Nu ska jag börja kolla kläder som jag ska ha på kryssning ;) Haha
PUSSSS

Min älskling, dock ville hon inte vara med på bild just då! ;)

2011-07-17
17:44:47

Hemmmmmaaaa! :)
Nu är jag hemma igen :) Märkte nu att förra inlägget blev lite fel men men..
Kom hem vid tre ungefär och sen dess har jag inte gjort så mycket. Blev inte att jag åkte med Amanda till stan för hon hunde inte :( Vi får ta det en annan gång ist :)
Imorgon åker jag till pappa men hur vet jag inte än (a) Får se hur det blir :P Och på onsdag så åker jag på kryssning till Riga! :D Länge senjag va på kryssning nu (a) Haha, men bilder får ni kanske senare ikväll eller typ imorgon :)
PUSS!



gammal


2011-07-16
23:17:10

:)
Hejsan! Förlåt för den Kassa uppdateringen! Men jag har ju vart ute med båten och så och då har man inte så stor lust? Eller inte jag iaf x) Men sist jag skrev va vi ju i Nynäshamn och sen efter det blev det Nåttarö, Sandhamn och nu är vi tillbaka i Stan, där båten ligger :) Bilder kommer nog när jag kommer hem till pappa :) För en kvart sen kom jag tillbaka från Grönan :) Va inte där så länge så åkte inte så mycket heller, men det ta kul iaf (a) Hehe. Men imorgon ska jag till stan med Amanda, snacka om att jag har saknat den tjejen! Så sjuk länge sen vi träffades :O :( Men det blir nog hur bra som hels! :-D Dock har jag inte så jätte mycket pengar, aja. Blir super iaf!! :) Nu ska jag kolla klart på filmen :) Puss & god natt!

2011-07-12
09:35:52

God morgon från nynäshamn ;)
God morgon! :) Ligger fortfarande och slöar i sängen men ska strax gå och köpa frallor ;) Haha. Sen ska vi till Nåttarö tror jag, hoppashoppas! (a) PUSS

2011-07-09
16:08:55

Så sköönt!
Nu har vi nyss slussat ut i Södertälje. Vi va på någon ö igår och idag där människorna va utklädda till vikingar! Lite knäppt sådär... :p Och dom levde verkligen som dom gjorde också! Hehe. Men vi åkte där i från vid halv tre ungefär och nu är vi på väg till någon annan ö xd kommer inte ihåg vad den hette men yeye, det blir nog bra iaf ;) Bloggar fortfarande med mobilen för det går mycke snabbare en datorn (a) Men kommer inte blogga varje dag men men nu vet ni att Jag lever iaf ;) Haha! PUSS!

2011-07-08
02:46:30

God natt eller god morgon?
Jadu... Har ingenaning om vad jag ska göra, klockan är typ 20 i tre och det börjar redan ljusna. Men jag är också ganska trött (a) men om jag går och lägger mig nu kommer jag typ vända på dygnet, eller kanske inte på en dag? :/ :p Haha. Sjukt stor problem jag har ;) eller inte... Men aja, nu har jag inge mer att skriva :p varför skrev jag ens från början... Menmen. I morgon ska vi iaf åka ut med båten, äntligen! :D Puss!

2011-07-07
10:18:45

Ligger i båten x)
God morgon! :-D ligger i båten just nu och bloggar från mobilen (a) Haha, första gången. Försökte förut med min rosa men det funkade aldrig :( aja, nu ska jag gå upp och klä på mig (a) Puss!

2011-07-06
10:37:23

blablablablabla...
God Morgon!♥
Sitter och äter frukost. Snart ska jag kila upp till bussen, eller ja, om typ 40 min xd Hehe. Aja, eftersom jag inte gör så mycket annat kan jag lika gärna lägga upp en dagens outfit.. Vilket inte händer så ofta ;) Hehe..
Puss!
(smutsig spelgel men jaja)

Jeans från Gina Tricot
T-shirt från H&M
Halsband (som inte syns så bra) från Bästavän!

2011-07-05
22:58:52

NattiNatti :)
Det blev en liten sväng med crossen iaf :) Körde runt lite här och där bara, men det var rätt ruuligt :) När jag kom hem sen gick jag en sväng med hundarna och sen gjorde jag inte så mycket mer. Lyssnade på musik och höll på med datorn osv... Och nu sitter jag och kollar på film x)

Imorgon åker jag samma tid som jag gjorde idag, fast inte till stallet då utan till mamma, igen :) Ska gå på bio och kaaanske shoppa lite (y) Haha, men vi får se :) Måste iaf köpa leggings! Hehe....
Och på torsdag ska vi åka ut med bååten! :D Som just nu är i Sigtuna! (y)
Men yeye. God Natt♥

2011-07-05
15:27:12

vakna, stallet, duschen, soffan, vad sen?
Helluuu! :)
Sitter i soffan och bara tar det lungt just nu :) Åkte till stallet 10 över 11 ungefär och kom hem 20 i två. Duschade och åt och nu sitter jag här xd Aja, Får se vad jag hittar på sen. Skulle vilja köra lite cross men jag vet inte :/ Får se. Hum, bara åka runt lite kanske?... Hehe, beslutsångest menmen xd Blir nog att jag kör en liten sväng (a) Hoho.
Vi höööresss :)

Hihi, jag och storebror för några år sen ;)♥

2011-07-04
22:56:30

Yeeeyy..
Nu har jag fixat designen lite :) Dock blir den nog bara tillfälligt x) Haha, inte den bästa jag gjort kanske :p Aja, detta blir det sista inlägget för idag :)
God Natt!♥



2011-07-04
21:47:25

Räkna inte med att det blir varje dag ;)
Hejsan! Och förlåt för den sämsta uppdateringen men det är ju sommarlov och så och då blir det att jag inte orkar då och då (a) Och när vi är i båten har vi ju inte trådlöst nätverk eller vad det heter utan en sån där annan sak och det orkar jag inte alltid hålla på med xd Men åå andra sidan har det inte hänt så mycket :/ Aja, orkar inte skriva nu heller :P
PUSS