http://ead.blogg.se/

2010-11-29
20:34:43

:@@@@@@@
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH :@ Varför ser man inte min nya header?!?!?! -.- Eller det kanske bara är jag som inte ser den? :o Men jag gjorde den iaf igår, eller tror att det var då... :( Men men, den kommer väll, hoppas jag.
Men skolan idag då? Hade "ta igen dag" så vi hade bara tre lektioner men slutade ändå samma tid :o helt sjukt ju -.-' Men jag hade bara matte och so :) Hehe, så nu ligger jag ganska bra till, eller det är vad jag tror... :/ En till sak som jag tror är att en viss person inte talar om något för mig, som den personen egentligen borde? Men jag är inte helt säker :/ Men jag hoppas att det inte är som jag tror...
Imorgon ska jag till stallet och kommer hem typ 20 i åtta... *suck* Men men, får ta och inte glömma täckbyxorna bara så ska det nog gå bra :) Annars lär man ju frysa ihjäl :o
OMG vilken gammal bild :OOOOOO

2010-11-27
22:47:59

'who's that chick'
Sitter och lyssnar på musik :) Just nu, who's that chick eller ved den heter med rihanna (y)
Men iaf, va inte med Amanda idag, ska va med henne imorn stället om hon kunde då :) Hoppas det!♥
I stället kom Johanna och hälsa på vid typ fyra? :s Vi typ spela kort och läste Elvis :D HAHA.
Men jaa, det va väll vad ja hade att skriva nu.. :/
Puss :)

2010-11-27
12:41:58

Snööööööööööö..
Söööö!
Hur mycke som helst typ :D Eller kanske inte jätte mycket men ändå :) Fast om den smälter igen så gillar jag den inte.. Men om den håller sig kvar eller vad man ska så gillar jag det ;) Hehe.



Men idag kanske jag ska vara med Amanda :) Eller jag väntar på att hon ska svara på mitt sms :o :) Hihi. Så om du ser det här Amanda så kan du väll svara :D Haha, men nu ska jag ta en sväng med hundarna :)
Skriver mer sen tror jag
Puss♥

2010-11-26
22:49:21

Sista inlägget nu då...
Haha, älskar verkligen min frisyr just nu! eller inte... Sjukt ful men det är för att det ska hålla sig i min finfina mittbena x) (mitt hår alltså :p) HAHA Men nu glömmer vi det :)
Har inte gjort något i speciellt sen jag skrev innan. Lyssnat på musik och kollat på Cirkus Möller ;)
Skriver imorn
pöss♥

2010-11-26
18:45:21

(y)

2010-11-26
17:01:59

'bananen i lerduvan'
Visst är min rubrik bra? ;D Hehe.  Jaja jag har bästa humorn ;) Hehe..
Menmen, just nu sitter jag och gosar med söta Sölve :] Hihi.
Vet inte vad jag ska skriva mer nu :/ Men ska iaf försöka göra en ny header (:
BYE♥
Bästa kisen :)

2010-11-25
19:20:58

torsdag
Hejhej!
Sitter och gör ingenting typ, har nyss duschat eftersom jag har vart i stallet idag :) Kallt som f*n men ruligt var det :) Hehe. Imorgon är det fredag och det är så skönt! Fast den här veckan har gått ovanligt fort tycker jag! Men det gillar vi ;)
Men skolan idag då, hade NO prov som gick ganska bra tror jag :D Eller det kändes så iaf ;s Man får väll hoppas på det bästa! :)
Det var typ det ända speciella, eller vi hade slöjd också men det är ju inte speciellt kom jag på x) Hehe.
Har inge planer inför helgen, eller jag kanske ska till farmor men om jag inte åker dit så kommer jag väll bara vara hemma ;( Men vi får väll se :)
puss&kram♥

2010-11-24
20:23:35

fräschhhh (a)
fräääääschaaaaa bilder asså, bara 5 minuter gamla ;) HAHAHAHHAHHAHHAAHH Har väldigt tråkigt just nu :(((
Kanske märks? ;) Heheheheh... -.-
har gryyyyyyymt tråkigt ;o

2010-11-24
19:41:49

'wanna be a rockstar'
Sitter och pluggar som en tok.. Inte kul men jag börjar fatta nu ;D Yeeah!
Men nu ska jag ääääta :)

2010-11-23
07:06:34

Du blir bara värre och värre för varje dag som går... -.-
.

2010-11-22
20:27:14

grr ;)
VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Tänk er dom här högtalarna till min dator ↓ :D
NICE säger jag bara ;D

2010-11-22
19:23:12

En sak som jag hatar är...
... när någon frågar mig vilken linje jag vill gå på sen, i gymnasiet alltså.
Jag säger; "Antingen vill jag gå typ fordon, bygg eller någonting med djur"
vad får jag för svar?! (ta inte illa upp nu men oftast är det killar)
- "fordon??"
jag; "öh, ja?
- "okej.."
jag; "Ja"
Liksom varför kan inte jag hålla på med fordon?! För att jag är tjej!? -.-' Och bara för att det är så många som tror att tjejer inte kan lika bra som killar vill jag gå på fordon ännu mer ;) Bara för att visa att vi också kan liksom!


Varför inte liksom?

2010-11-21
19:23:50

ointressant kanske men...
... Jag ska börja träna ;) Haha, har sagt det ett tag nu (för mig själv alltså) men nu ska det bli av också! Bra va? Hehe, men när vi flyttar till Ekilla i december (den 7:de) så har dom ett gym i ett av trapphusets källare typ(?) Och det kostar typ 200 om året? (y) Så nu ska jag bli vältränad (a) Mahahah.
jaa, det va typ det jag hade och säga, skriva menade jag.. Kanske inte så intressant men men :)
P.u.s.s

2010-11-21
12:16:33

seeeg dag :[
Gosh vilken seg dag :( har inte gjort något alls ;o I och för sig så är klockan bara 12.13 men ändå :(
sen så ska vi åka till veterinären men Titus som fortfarande inte har blivit bättre :( Det ända han gör att sova, han äter eller dricker inte ens ;o :(
Men sen vet jag inte vad jag ska göra, ikväll alltså.. Och det lär väll inte bli någonting speciellt heller.
Har inge mer att skriva nu men vi hörs väll? :]

2010-11-20
13:53:56

*gäsp*
Vaknade just (a) Haha, men jag gick ju upp klockan sju bara för att jag skulle stå i kiosken där John spela match x) Och sen när jag kom hem så gjorde jag inget så jag somnade i soffan :/ Hum.. Skit samma. Va as trött innan och nu är jag pigg igen ;) Så det var nog bara bra att jag sov :D Men men, annars är alla helt döda här hemma... Mamma sover typ i soffan på övervåningen, John gör något på sitt rum, spelar data tror jag (?), Stellan ligger och läser/sover i sängen och Baggen & Titus sover :p Titus är fortfarande sjuk :( Han kan inte äns hoppa upp på bänken själv, stackars liten :'(
Snart ska vi åka och köpa en present till Johns kompis x) Jag får se om jag följer me (a)
Nu har jag inge mer att skriva "/
PUÖSSS
Vill ha en kamin(?) hos mamma också (a)
HAHA

2010-11-19
15:12:57

fredag <3
Tjoosan :)
Sitter soffan just nu och gör inte så mycket :/ Mamma och Stellan är i Uppsala med Titus som är sjuk :'( Hoppas han blir bättre snart!
Men iaf, idag hade femmorna på Johns skola gjort en teater som vi kollade på x) Haha, dom var väldigt duktiga faktiskt (a)
synd bara att det var sista dagen idag :/ Kunde vart nu som vi hade prao i två veckor ist för i åttan :o Men jag har iaf lovat att jag ska komma och hälsa på någon gång. Hihi :)
I morgon ska jag kolla på Johns bandymatch, eller mamma och Stellan ska stå och sälja i en kiosk typ och jag ska kanske hjälpa till (a) Förutom att vi ska vara där klockan åtta -.-' På morgonen alltså... Men jaaaah.
På söndag vet jag inte vad jag ska göra :/ Något kommer jag väll på något..
Puss <3
Hoppas du blir bättre snart sötnos :(♥

2010-11-18
17:15:21

18 november 2010
Chaaaaa ;)
Glömde nyss bort vad jag skulle skriva så ja :/ Dagen va som alla andra dagar denna vecka :) (y) Och det flyger omkring en äcklig fluga i mitt rum :( Men eftersom jag glömde vad jag skulle skriva så ska jag väll leka lite med photoshop (a)
Puss på de :*
Bilden tagen för en minut sen ;]

2010-11-17
19:16:52

ny jacka :D
Hejsan :)
Kom nyss hem efter att vi har vart lite här och där :) Efter praoen så åkte vi direkt till Stinsen och efter det åkte vi till Eurostop och köpte en jacka :D Äntligen säger jag bara! Hehe. Kan visa bild sen, någon gång ;)
Men nu sitter jag i soffan och kollar lite halft på tv (a)
Haha, älskar strumporna ;)

2010-11-16
17:56:09

packa packa pack och åter igen packa! -.-
Hellluu :)
Börjar bli trött på det där ordet nu alltså :o När jag kommer hem så packar jag, sen slutar jag efter ett tag för att det blir för tråkigt och efter en halv timme, timme typ så börjar jag packa igen.. Och efter det här inlägget ska jag packa.. Behöver kanske inte packa så mycket hela tiden men känner att det är bäst så för annars kommer jag göra allt i sista minuten :/  Men det blir väll kul sen får man ju hoppas :)
Men till dagen då...? Gick upp typ 20 i sju och fixade mig och allt det vanliga. 20 över sju (?) så gick vi till bussen och den kom precis när vi kom x) haha.
När vi kom till skolan så va det typ inga där, så vi gick till matsalen (det ända stället man kan gå in på innan 10 över åtta). Sen så hade dom alla möjliga lektioner och jaaaah.
När skolan slutade gick jag ner till fritis en stund och gjorde typ ingenting x) Hehe. När jag kom hem så packade jag typ en halv kartong sen orkade jag inte mer :p
Har inge mer att skriva nu men vi seeeees ♥

2010-11-15
16:04:08

Packa saker nuuuu!
Ska packa ner alla saker ur mitt rum nu. Eller iaf börja på det :/ Eftersom vi ska flytta den 7de december :o
Det blir väll roligare med musiiiik ;)

2010-11-15
15:54:24

Första dagen som lärare ;)
Mahahah! Ungarna älskar mig verkligen ;) He-he. Plus att jag har fått ett nytt namn.. Långben. Passar ju verkligen in på mig tycker jag ;D
Menmen, fick typ hjälpa alla barn med allt möjlig. Plus att maten är SÅ mycket godare ;o Inte rättvist :( Men aaaaaa... Kommer inte på nå' mer att skriva nu :/
PÖSS

2010-11-15
07:46:09

skolan nu (y) fast inte som elev ;)
Haha, nu åker vi till skolan ;)
vi höööörs ♥
smäxig bild föresten

2010-11-14
15:44:06

mami nuu :)
Nu är jag hos mami :) Kom nyss hit och har därför inte gjort så mycket.. John kommer vid fyra typ och klockan nio är det Beck (y) Eller det kanske är något bättre på tv? Hum.. Det kommer jag väll märka då..
Men nu ska jag åka och hämta min mobil som jag glömde hos farmor (a) Hehe, glömsk? Nej inte alls ;)

2010-11-14
09:45:12

söndag :)
God morgon :)
Vaknade typ kvart i åtta och kunde inte somna om :( Menmen..
Idag kanske jag ska åka och träffa farmor och sen åker jag till mami :] Och imorn är det prao, längtar faktiskt lite (a) Hehe.
puss

2010-11-13
22:01:21

NY DATOOOOOR :D
WOHO ;D Har en ny dator nu!! Helt happy liksom (a) Haha, men det va såhär, Denniz köpte en rosa mini pc och så bytte han mot min ;) Hehe, otroligt bra tycker jag, för då fick ju jag en rosa, och han fick en med större skärm. Kan det bli bättre? ;)
Min nya älskling♥ hehe.

Men det är typ vad jag har gjort idag, Denniz köpte en ny data, vi va i Kista och åt och va och gratta Annika som fyllde år i torsdags :)
Åå juste, vi var i fjärilshuset oxå :)
Puss på denna underbara dag! :)♥

2010-11-12
17:27:09

heeeeeeelg♥
Heeej alla människor! :)
Nu är jag hemma och det är heeeeeeelg:D WOHO!
Nästa vecka är det prao och då slipper jag skolan ;) Eller iaf en vecka (a) Hehe .
Men iaf, efter skolan så åkte jag och köpte godis x) Tjockis jag är :( Men strunt samma.. Gott är det iaf :) Vet inte vad jag ska göra i helgen men på söndag ska jag iaf åka till mamma :) Eftersom jag ska praoa i Sigtuna, på John's skola :) Och imorgon vet jag inte som sagt :/ Eller kanske åka och köpa en värmelampa till Pip :) Hoppas verkligen det för det börjar ju bli väldigt kallt nu :(
Men jag skriver nog mer imorn eller kanske ikväll :)
Pöss

2010-11-12
09:34:36

skoooolan -.-
Sitter i skolan och det är sååååååå tråkit -.- :(
Orkar inte skriva på min novell just nu för Kalle sitter och pratar med mig x) Haha.
Puss

2010-11-10
20:55:34

sur -.-
Hej, är inte på bra humör just nu -.- Började med att en liten ful unge som ja, irriterade mig?
Jaja, skit samma...
Tog halv fyra bussen hem så jag va väll hemma typ 10 över fyra? Jaja, plockade upp ur diskmaskinen då och åt en macka x) Hehe. Hämtade ved oxå ;)
Har typ inte gjort mer, är ju så kallt ute och inne kan men ju typ bara sitta vid datan... ;s
Men yeye
Shit vad blåa mina ögon är ;D Hehe.
LOVEU BÄSTAVÄÄÄÄÄN <3333

2010-11-09
19:37:54

snööööö ;o
Asså det är snöööööö :o Inte kul :( Eller lite kanske men måste det vara så jevla kallt bara för att det snöar? :o -.-
Jaja, efter skolan så åkte jag till stallet :) KALLT som fan ;o
Orkar inte berätta om dagen i detalj så det blir bara det som är där uppe :p
Men nu har jag iaf nyss duschat...
PUSS

2010-11-08
22:12:51

seg data AB -.-'
Asså jag måste ju ha världens segaste dator -.- Så nu är jag också seg :( Och irriterad, för jag har gått och nynnat (?) på en låt hela dan som inte vill försvinna :( Den är ju ganska bra men ändå :o
Sista inlägget för idag då...
Natti♥

2010-11-08
18:39:25

mysigt värre ;)
Haha, har det så mysigt just nu :) Fast det kunde ju vart mysigare, gissa hur? ;)
Men iaf, ligger framför brasan med världens gosigaste hund, lyssnar på musik och har min data! Hehe.
Skolan idag då? Tråkig och tröttsam :( Första dan efter lovet, som borde vara en vecka till (a) Heh.
Hade alla möjliga lektioner, tack och lov inte NO, skulle aldrig orkat :/ Efter skolan åkte jag in till centrum för att träffa Lisa och Linda :) Tog fyra bussen hem och sen dess har jag inte gjort så mycket :/
föresten, kom ni på vad som saknades? ;)

2010-11-08
18:08:06

Dagens :)
Det brukar inte hända så ofta att jag lägger upp dagens outfit men det har hänt några gånger och nu händer det igen ;)  haha.
Jeansen är från Gina, tröjan från H&M och halsduken från Gina :)
berättar om dagen snart...

2010-11-07
19:34:40

:o ?!?!?!?


Hur kan man gå i sånna skor?1 :o Skulle seriöst bryta fötterna av mig -.- :o


2010-11-07
19:06:53

hallluuuu!

Hejsan :)
Idag va det visning på huset :) Och medans det va massa familjer här och kollade va vi på Eurostop x) Haha. Köpte två julklappar så nu har jag lite minder till sen ;) Brukar bli så himmla stressigt ju! Alltid jag som är i sista minuten också :( Men inte iår, eller det är vad jag har bestämmt iaf ;) Hehe.
När i kom hem så gjorde vi inte så mycket, och det gör jag inte nu heller :( Ibland är det ganska värdelöst att på en gata med nio hus på -.-
Meeeeeen ja. Nu börjar jag få riktigt tråkigt märker jag :/ Men vad ska jag hitta på...? Ääh skit samma.
Byebye♥


 sne men skit samma x] Kanske ska elektriker? ;)


2010-11-06
20:31:33

Kista med johanna :D
Hejjjjj :)
Har vart i Kista idag med Johanna och shoppat :D Det va askul och det måste verkligen göras om ;) Hehe. Köpte en tub-halsduk, en tjocktröja, en "vanlig" tröja, 2 örhängen och ett armband, tofflor som gick typ upp till knäna (haha) och pengar till mobilen, men det räknas inte :p Hehe. Känns som jag har glömmt något men skit samma x)
Kom hem ungefär tio över sju, och nu sitter jag här, vid datorn (a)
Nu ska jag vara lite social med dom andra människorna här i familjen :) Och jag kanske, bara kanske lägger upp bilder på det jag har köpt någon annan gång x)
PUSS


 Haha,


2010-11-05
21:07:15

yess (y)

Sitter och kollar på idol... eller ja, kollar och kollar vet jag inte, hehe.
Imorgon ska jag shoppa med Johanna, läääängtar :D
Blir det sista inlägget för ikväll så... God natt ;)
P-u-s-s


2010-11-05
16:06:06

hemmaa nuuu
Äntligen hemma! :) Har vart och åkt bil hela dan typ, hit och dit -.- men iaf. Nu är jag hemma ;)
Har inget att skriva :/
Helt onödigt inlägg men skit samma..
p&k

2010-11-04
20:09:58

hehe, kanske lite fel årstid? (a)

Men man kan ju bada på vintern också ;)

1. 2.
3.   4.  

Gud skulle vilja ha alla (a) Hehe, men om jag måste välja så skulle jag ta 2:an! 1:an va asball men kanske inget jag skulle ha på mig..? Eller jo kanske, det skulle jag nog föresten :p Och 4:an, helt färgglad x) Love it! 
Och som vanligt hittar jag allt på modegallerian :$

 


2010-11-04
19:07:33

stallet idag :)

Hejsan :)
Mamma följde med til stallet idag :) Hehe. Va asnice att rida idag för et va fint väder ;) Alla andra dagar har det vart askallt ju :(
Men när vi kom hem så fixade jag mig lite och sen åkte vi iväg igen x)
När vi kom hem så.. kommer jag inte ihåg vad jag gjorde :s He-he.
Men ha inge mer att skriva nu.
puss


2010-11-03
20:06:04

hum..?


Funderar på att göra gelénaglar!
Jag älskar ju långa naglar + att det är sjukt fint. Så varför inte liksom?
Hehe.. Får väll se när det blir bara (a)


2010-11-03
11:42:48

båååååten idaaaag :p

Hejsan :)
Idag ska vi till båten.. Va väldigt länge sen jag va där nu så det ska väll bli ganska kul :)
Vad jag ska göra där vet jag inte, kanske gå in till stan och laga min klocka?
 Äh, vi får se :)
PusS


Bild från Åland tror jag, typ 2 år sen <3


2010-11-02
18:23:12

mami :)

Nu är jag hos mamma :) Har vart här ett tag i och för sig men har inte orkat blogga :p Haha.
Har inte gjort så mycket än, bakat och ätit x) Haha.
Nu ska jag duscha och sen vet jag inte vad som händer :) Hum... yeye.
Puss


 loveu bästavän <333


2010-11-02
10:25:55

hemma nu, stallet snart, mamma sen

Öh, ja :) Rubriken säger det mästa av min dag x) Haha. God morgon föresten :)
Men iaf, tar bussen som går 20 över 11 till stallet och sen ska jag till mamma :)
Har inte gjort så mycket än, klätt på mig, ätit och kollat på tv x) Hehe, men nu ska jag gå, har inget annat att skriva liksom :)
PUSS


2010-11-01
18:10:38

själv igen då :(
Heejsan :)  Nu har Amanda åkt och jag är själv igen :( Haha, eller inte helt själv, Olivia är ju hemma och så men ändå (a)
Vi gjorde inte så mycket men ändå hade vi sjukt kul :D Hehe.
Lite bilder då ;)
Love you älskling :')♥

2010-11-01
12:55:38

Amanda kommer snart! WIHOOOO :D

Men först måste jag städa mitt rum :o Ojdå, har typ en timme på mig ;)
vi hööörs :D


2010-11-01
10:13:07

lilla vovven <3

God morron :)
Sitter i soffan och kollar på tv med söta lilla vovven, Akira ;)
Humm... Har inge mer att skriva just :/
Puss