http://ead.blogg.se/

2011-06-27
21:25:06

GRATTIS LILLEBROOOR! :)♥

Grattis John på 10års dagen! Hoppas din dag blir suuper bra och att du blev nöjd med presenterna! :)


Förts bilden som 10 åring ;)


2011-06-26
23:56:50

Nice dag! :)
Heeysan :)
Ligger i sängen nu och skulle bara slå på datorn för att kolla vilket datum det va, men som vanligt glider man in på facebook för att kolla vad som händer och varför inte skriva lite då också, när man ändå håller på likosm? ;) Haha.

Men idag har jag inte gjort så himla mycket med det har vart skönt och roligt :)
Vaknade halv tio men drog mig för att gå upp så låg kvar i en halvtimme ungefär (a) hehe. Klädde på mig och sen gick jag ut till pappa. Åkte ner till båten och tankade den och tog en sväng till Sånka för att kolla om JohnJohn och Annika va kvar där, vilket dom va. Satt och pratade med dom ett tag och sen åkte vi hem igen. Sen när alla hade vaknat till liv så bestämde vi oss för att åka och fiska så jag och Denniz började gräva efter mask och fixade spön och allt sånt :) Sen åkte vi till Sånka igen och fiskade där :) Fick bara två mörtar och en abborre :( Dumma fiskar som vägrade nappa -.- Men det va kul ändå :) Hehe. Men gav upp efter ett tag och satt och gosade med Baloo ist, en labrador typ som va sjuukt söt! (a) Typ JohnJohn's kusin's hund :) Söt va den iaf! Och heeelt galen i vatten :D Hehe, älskar hundar som gillar att bada (a)
Jaja, va väll där till typ halv åtta eller något sånt och sen blev vi bokserade hem av Denniz för gummibåten vägrae att starta -.- Och nu har jag precis kollat på Ice Age, ettan ;) Hehe.
PUSS
Hade tyvärr inte med mig kameran.. :(

2011-06-25
14:44:56

Vädret hatar mig tror jag :/
Fy vad underbart det är med regn alltså! Älskar det så sjuuuk mycket! Eller inte...
Börjar bli lite väl mycke nu va? Har ju vart dåligt väder hela veckan typ? Någon liten sol här och där men hallå, det är sommar! :(


Men yeye, sitter iaf ute just nu, i regnet, fast under tak såklart ;) Pappa och jag va nyss nere vid båten och kollade vad felet va på den, den stannade igår mitt ute på sjön :s Men vi han hittade inget :/ Vi åkte inte ut med den heller eftersom det såg ut som att det skulle börja regna. Vilket det gjorde.
Men kul, nu börjar det åska också -.-

2011-06-25
13:02:28

WTF? :o
Dagen igår blev ganska nice ändå :) På kvällen åkte vi ner till Sånka igen där det var lite folk. Själv va jag med Oliva och Moa xd Men vi hade gansak kul iaf! :) Hehe. Tog lite bilder som jag kanska lägger upp sen, måste lägga över dom på datorn först ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra :/ Men något blir det väll.. Hum... A, det va nog allt ;)
PUSS
Kolla min vänstra arm! :o Feeettt läskig (a)

2011-06-24
11:20:16

Glad Midsommar!
Heej allihopa! :)
Idag är det ju midsommarafton och vädret är faktiskt BRA! :D Det kunde ju ha vart lite varmare men det reganr inte och det är sol, så det är ju nice ;) Hihi.
Klockan två idag så är det typ "firande" nere på campingen så ska gå ner dit sen :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog vara hemma men vet inte om det är några som kommer hit eller hur det blir :/ Yeye, vi får se! :)
PUSS

2011-06-23
20:42:49

Efter en dags regn ;)
Pip och hans tjej ;)♥
Haha, nejmen visst är dom snygga när det har regnat? ;)

2011-06-23
17:41:49

Till dig Johanna! ;D
Hahahahaha, kommer du ihåg den här Johanna? :D :p
Saknar dig btw :( PUSS älskar dig!♥

2011-06-23
16:38:24

Seriöst...
..den här dagen har jag bara slöat i soffan, lyssnat på musik, kollat på tv och nu sitter jag och gooosar med Akira...Vad är det för dag liksom? Jo, världens tråkigaste! -.- Och eftersom jag inte har gjort något annat så har jag inget att skriva? Gud så onödigt att jag ens skrev..
Aja, Puss!

2011-06-23
10:08:25

God Morgon!
Regnet bara öööööööööser ner! :mad: Gud så irriterande.. Det är liksom sommarlov och allt :( Aja, hoppas att det blir bättre senare idag eller något sånt. Men det verkar det inte som..
Vi höööres♥

2011-06-22
11:00:14

-
God Morgon! :)
Sitter just nu i soffan men ska strax äta frukost och sen ska jag duscha. Vad jag ska göra idag vet jag inte, men något kommer jag väll på. Vädret är ju inte det bästa heller -.- Menmen, vi får se vad jag hittar på..
Puss!

2011-06-21
22:14:06

God Natt! :)
Nu ska jag ta och stänga av datorn. Ska kolla lite på tv eller något, sista inlägget för idag blir det iaf ;) Hihi.
God Natt och sov så gott! :)



Btw, klicka här och hjälp mig lite (a) ;)

2011-06-21
16:10:20

nej...?
har du anorexia eller något eller?
Svar: Nej, jag har inte anorexia.. Eller något annat,, vad du nu menar med det?
Detta är anorexia, och jag är inte ens i närheten!

2011-06-21
13:21:38

Mina små älsklingar! :)♥

2011-06-21
13:14:09

Gud som jobbigt!
Hejsan!
Kom nästan nyss hem från stallet. Åkte dit 10 över nio ungefär och sen så GICK jag hem! Huur jubbigt som helst! Tog typ 50 minuter också -.- Men det var ändå ganska skönt :) Hehe.
Så sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, kollat på tv typ :p Vilar mina stackars ben ;) PUSS!

2011-06-20
22:35:39

Undra om det funkar? ;)
Heey! :)
Hade tänkt och testa något som heter bloggriket.se (klicka på länken för att komma dit), om man "registrerar" sin blogg där kan man få fler läsare och så :p Undra bara om det funkar.. Men det borde det väll ändå göra? ;)
Haha...

God Natt btw! :)

2011-06-20
18:58:11

Lugnet igeen!
Chacha! Nu är jag hemma hos papi igen. Eller har vart här ett tag men har gjort lite andra saker :)
Innan vi kom hit så åkte vi till farmor en sväng för att hämta hennes bil bla och så handlade vi maaat.
Hum, har ingen aning om vad jag ska skriva, gud vilket meningslöst inlägg känner jag! Haha.

PUSS!

2011-06-20
10:39:26

Badaaa
God Morgon!
Sitter i rosersberg (ovanligt va? ;)) och gör typ inget alls. Spelar typ och äter kakor (a) Haha, tjockis! ;) Men snart kommer Stellan och John och då ska vi åka och bada i Väsby :) Och sen på eftermiddagen åker jag till pappa :) Får se om jag skriver något mer dag, men det tror jag x)
PUSS


Någon random bild från arkivet..


2011-06-19
17:04:48

REEEEEGN! ;(
USCH vilket dåligt väder! :mad: Hatar det verkligen! Det är sommarlov och det regnar! ;o Jävla skit! Nee, usch usch USCH

Meeeen till dagen. Vaknade som vanligt runt sex tack vare bervbäraren -.- Hehe. Men somnade sen och vaknade lite då och då men gick tillslut upp runt 11 (a) Då gick jag ut med hundarna, sen åt jag och sen städade jag rummet... Inte världens roligaste men när det ändå regnar gör det inte så mycket tycker jag (a) Hihi.
Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade och sen vidare till Munkholmen för att mata katterna :) Och nu sitter jag här i soffan och gör inget alls, ska kolla på film snart tror jag :p Vilken vet jag inte men någon blir det ;) Men först ska jag lägga upp bilderna på kläderna jag köpte igår! :)

Linne från Bik Bok.
Skoor från Skopunkten
Jeansshorts  från H&M
Tjocktröja från Bik Bok.
Jumpsuit  från Bik Bok.
Armband från Gina Tricot
T-shirt från Gina Tricot
BH/trosor från H&M/Gina Tricot
.
Nu ska jag äääätaaaa! PUSS!

2011-06-18
10:38:42

Prillsi :)♥
Hej!
Sitter i vardagsrummet nu och gör inte så mycket. Snart, eller sen i alla fall ska vi åka till Stinsen :) Massssa rea typ överallt :D Haha, men det är ju lite nice (a) Men kommer säkert inte hitta något bara för det (a) Eller jo det kommer jag nog göra för jag vet redan vad jag vill ha och behöver ;) Haha.
Skriver troligtvis mer sen :) Puss!

Hihi, Prilla förra veckan :) Så göllig och korkad x)♥
(och fråga inte vad jag gör i början :p)

2011-06-17
22:24:14

American History X
Sitter just nu och kollar på American history x på 5an :p Rätt så bra faktiskt men hemsk också (a) Hehe.
Nu ska jag kolla klart och sen ska jag gå och lägga mig tror jag, att vakna halv sex varje morgon bilr rätt uttröttande ;) Men yeye blir det sista inlägget för ikväll så God Natt♥

Här är någon som sover gott i alla fall :]♥

2011-06-17
14:32:48

Ge mig några tusen, tack!
Känner att jag behöver en heeelt ny garderob! Hatar att vakna på morgon en och rota igenom alla kläder man har utan att hitta något -.-  Plus att att det är sommar nu och då vill man ju ha nya sommarkläder.. Eller? ;) Haha. Menmen, känner i alla fall att jag är i stort behov av några tusen typ så jag kan shoppa gärnat!! :D Någon som kan ge mig det, snälla? :rolleyes: Hehe.

Jag? (a) ↓
Men nu ska jag göra mig iording för snart kommer Stellan och hämtar mig och John.
PUSS!

2011-06-17
09:01:17

God Morgon!
God Morgon!
Vaknade fem i åtta och kunde inte somna om, så gick upp och tog en promenad med hundarna istället :) Vaknade typ halv fem, halv sex och sju också med då kunde jag i alla fall somna om (a)
Nu ska jag typ keka frukost eller något sånt och sen får jag se vad vi hittar på :)
Puss

2011-06-16
21:58:10

God Natt!
God natt folket! Ska dock inte sova än men det har blir det sista inlägget för idag så då kan jag ju lika gärna säga god natt, eller? ;)
Haha, gud vad onödigt inlägg men yeye :p
Två bilder från när John och jag va ute med hundarna :)

2011-06-16
19:56:09

Stallet idag igen :)
Hejsan! :)
Nu är jag i Ekilla igen.
Åkte till stallet runt åtta kanske och va väll där halv nio :) Mockade och fixade Carizma innan vi gick ut på en promenad :) Kan tyvärr inte rida för hon har, eller hade en inflammation i båda frambenen, i kronranden  :( Men hon nu börjar hon bli bättre :) Eller det tycker jag det verkar som iaf :)
Efter stallet gick jag till Mathias, som jobbar i skokloster för tillfället, för att fördriva tiden lite :) Sen gick jag till bussen och va väll i rosersberg runt klockan 2. Hämtade John också på vägen och sen gick vi till hundgården som fanns i närheten. Men den i Ekilla är nog liiite bättre (a) Hahah.

Seeen åkte vi och mötte upp pappa som skulle lämna hundmat. Åkte med honom till Ekilla sen och då va John här x) Hihi, han ville sova här för han tyckte det va så kul men hundarna, och snart ska i väll gå till hundgården, ska bara klä på mig först eftersom jag nyss har duschat xd
PUSSELIPUSS!

2011-06-15
16:41:23

Stallet! :)
Hejsan!
Kom hem för ett tag sen och nu har jag precis duschat :) Åkte till stallet rätt så tidigt, eller jag kom dit vid lite innan nio ungefär. Och jag har seriöst aldrig vart me om en smutsigare häst! :p Heeelt lerig på hela ryggen och det va inte lite lera heller... (a) Hihi, men det va kul iaf. Synd bara att det bra vädret kom när jag va klar och skulle hem :( Menmen.
Kom till rosersberg runt kvart i två och där gjorde jag inte så mycket, gosade med hundarna som blev väldigt glada när jag kom x) Hihi♥
Imorgon ska jag till stalet igen och ska försöka va samma tid typ (a) Så skönt att vara där på morgonen tycker jag plus att man hinner göra andra saker också :) Imorgon ska John ha skolavslutning och sen ska han också komma till rosersberg. Va ett tag sen man såg honom nu. Menmen, han kommer nog bli glad att se hundarna, och Prilla kommer bli glad att någon verkligen vill kasta hennes boll x) Haha.
Puss!
Jojjan!

2011-06-14
17:52:16

Hej! :]
Sitter just nu och gör nästan inget alls. Ska snart gå ut med vovvarna skulle jag tro x) Hihi.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på film och tv, va en sväng i rosersberg och handlat typ? :p Inte världens roligaste dag men inte så tråkig ändå.
Imorgon ska jag till stallet, och sen vet jag inte vad jag ska göra. Men yeye.
PUSS


2011-06-13
14:21:59

@rosersberg
Hejhejhejsan! :)
Sitter i Rorsersberg just nu men mamma och vovvarna! :)
Kom hit för ett litet tag sen men innan det va jag i Ekilla ett tag :) Pappa skjutsade dit mig och det gick faktiskt jätte bra! :) Gick ut med hundarna en sväng då och sen kekade jag och kollade på tv. Sen komma mamma och hämtade mig och nu sitter jag här :p Men snart ska vi väll åka skulle jag tro :)
PUSS


2011-06-12
19:16:38

inte riktigt som planerat då!
Hej igen! :)
Innan idag tänkt jag lägga upp lite fler biler från balen men då började internet muppa sig så det gick inte :/ Men jag kan göra det antingen lite senare eller någon annan dag :)
Men just nu sitter jag och kollar på Talladega Nights. Verkar faktiskt ganska bra. :)
Imorgon åker jag till mamma och då ska hundarna följa me! :D Hihi, ska ta bussen vilket inte Akirka kommer gilla men det kommer nog att gå bra :) Prilla därimot älskar att åka bil och buss och allt sånt. Hehe
Nej, nu ska jag kolla på filmen! :)
Puss!
Skolavslutningen.
Hade denna klänning (som jag lånade av Lisa :p) och ett par svarta klackar jag fått av Johanna :)


2011-06-12
12:38:21

.
Helluu! :]
Sitter just nu själv här hemma för dom andra gick nyss ner till Wiveca och Roland. Och Mathias åkte iväg till Bålsta.
Har absolut inget att göra och det är inte ens varmt ute :( Vaknade imorse typ halv sju av att det verkligen spöregnade! Och då menar jag verkligen att det öste ner! :o Men som tur va somnade jag om och när jag vaknade då hade det slutat, men det va inte sol..
Glömde att berätta att jag va på balen i fredags. Jag var ju inte me men jag åkte dit och kollade och alla va så sjuuk fina! :)
Finaste paret! :)♥

2011-06-12
01:02:58

Underbart!
Hey :)
Halv-sitter i sängen just nu och kollar runt lite på olika bloggar osv :) Dagen har vart sjuk nice! Vaknade runt 12 någongång och då åkte vi till Friberg och kekade. Sen hem igen och då badade vi i poolen och lite så. Sen när jag skulle byta om så satt jag mig i sängen och sen la jag mig ner och tänkte "ska bara ligga här en liiten stund". Tror ni det blev så? Svar nej! Somnade och vet inte hur länge jag sov ;s Men det va skönt :)
Sen åkte vi till Sånka för dom orkade inte laga någon mat så vi kekade där (a) Heheh. Såg världens sötaste hund också! Det va en dvärgpudel som va åtta veckor gammal, tror seriöst att jag inte sett något gulligare! (a) En sån vill jag verkligen ha! (a) Hehe.
Aja, sen åkte vi hem och va hemma ett tag innan Kejo och Miriam kom hit. Dom satt typ och snacka och deras två barn badade. Jag satt inlindad i en filt för myggorna var precis överallt! -.- Hatar dom verkligen!
Men nu ska jag sova tror jag, eller iaf stänga av datorn :)
PUSS

2011-06-10
17:37:58

Skolavslutning.
ÄNTLIGEN SOMMARLOOOV! :D Fy vad skönt alltså! :)
Men kommer sakna klassen så enormt mycke! :(

2011-06-09
18:09:20

Sista dagen i Gransäter!
Hallojj!
Sitter just nu i vardagsrummet och gör inte så mycke.. Väntar på lisa typ :)
Idag va det sista dagen i Gransäter! Ska bli så jäkla skönt med sommarlov men det kommer kännas feeeet konstigt, liksom aldrig mer komma dit? ;s Aja, det blir nog bra.

Men till skolan då. Började klockan nio och då städade vi klassrummet och skåpen, sen va det några utvärderingar och sen hade vi lunch :) Och för en gång skull va maten GOD! Va typ kyckling, klyftpotatis och såås :p Hehhe,
Efter lunchen var det fotbollsmatch, det var niorna mot lärarna och såklart vann vi ;) Mahah! Sen åkte jag hem.
Kom väll hem runt kvart i tre och då la jag mig på luftmadrassen i poolen och soolade :D Låga och stekte ett tag och jag blev faktiskt riktigt brun! :D HAHHAHAA, vilket önsketänkande -.- Blev inte så mycket brunare, kanske lite men det är isf otroligt lite! Hehe.
Men nu ska jag försöka hitta något att äta :)
PUSS!

2011-06-08
22:21:12

Tack Klassen :)<3
Hellu!
Dagen blev sjuk nice ändå! :) Började ju hemma hos Sara som jag skerv innan och det var sjuuk varmt. Hade liksom mörkblå jeans på mig! :p Eftersom det stog att det skulle regna när jag kollade plus att det inte va så varmt heller ute. Men men, vi hade fem-kamp iaf och mitt lag kom trea. Vilket blev sist då ;) Hehe. Sen åkte jag, Ellie och Maria K in till stan och gick runt där tills klockan va halv sex kanske och sen mötte vi upp dom andra :) Sen gick vi vidare till restaurangen, Mongoli eller va den nu hette (a) God mat hade dom iaf! (y) Vet faktiskt inte hur länge vi satt där men när vi va klara så vandrade vi vidare till Kungsträdgården och satt där ett tag och gjorde typ inget alls.
Seeeeen tog vi kvart i nio tåget hem och sen kom Mathias och hämtade mig i Bålsta :)
Tog lite bilder men jag lägger upp dom typ imorn eller något, orkar inte nu xd
PUSS

2011-06-08
10:36:44

:))
God Morgon! :)
Sitter i köket nu och väntar på att bussen ska gå, som är om typ 40 min.. Menmen. Börjar halv ett idag och då ska vi vara hemma hos Sara och jag vet inte riktigt hur jag kommer dit xd Någonstans vid tennishallen förstog jag men sen då? ;s Jaja, det ska nog gå bra ;) Hoppas jag...
Sen på eftermiddagen ska vi in till stan och keka middag på någon restaurang, kommer inte ihåg vad den hette men det blir nog bra iaf :)
puss!

2011-06-07
19:13:08

bajs...
Tjooo...
Blev ingen övernattning i jumpasalen.. Vilket betyder att jag skulle kunnat åka till stallet... :( Menmen, får väll ta igen det på torsdag :P Hehe. Hoppas det är fint väder då och att vi slutar någolunda tidigt :)

Skoldagen va ganska onödigt faktiskt x) Hade typ en "utmaning" som vi hade i två timmar sen efter det slutade vi. då åkte jag in till centrum med Maria K :) Följde med henne till um också och så satt vi där ett tag och väntade på att dom skulle komma tillbaka från sin rast (som vi trodde) Men efter 20 minuter kom Maria på att det var tisdag och inte måndag. Hahaha. Så då gick vi till bussen istället (a) Bussresan hem var lååååång och han körde som en snigel + att det var varmt :P Inte kul...
Hum, har inte så mycket mer att skriva "/
Åå juste, vi har fått våra klasströjor nu också ;) Kan visa lite bättre någon annan gång (a)
Puss!

2011-06-06
20:34:42

Sveriges nationaldag :)

Hejsan!
Sitter just nu och kollar på Big Brother finalen :P Haha. Idag har jag inte gjort så mycket. Lämnat tillbaka bussen och tvättat den typ och sen har jag bara vart hemma typ. Ganska skönt ändå :)
Aa juste, Sveriges nationaldag dag också :P Brukar man göra något speciellt då? ;s Hehe, det brukar inte jag göra iaf ;)
Imorgon åker jag till pappa och sen ska vi, klassen alltså, typ sova i idrottssalen x) Och sen på onsdagen ska vi in till stan och göra något. Va sjuk när dom bestämde det men har man facebook vet man det mästa ;) HAHAHA. Skoja bara men nästan så är det ju ;)
PUss


2011-06-04
12:55:10

Vädret♥
God Morgon :)
Sitter i rorsersberg och vämta på att mamma ska bli klar med det hon håller på med x) Haha. Fattar inte så mycket men skit samma.. Sen när hon är klar ska vi åka och hälsa på kisarna och ge dom mat, det är så tomt utan dom i lägenheten :( Sen efter det vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Men något blir det väll alltid :)
Puss♥

2011-06-03
11:37:27

sorry! :)
Hejsan! :)
Har inte bloggat något pga av att jag inte har haft lust... Heheh. Inte tid heller för den delen ;)
Men igår var jag i stallet, så jäkla skönt alltså! :) Känner att man inte är sjuk då liksom (a) Haha.

Aja, nu sitter jag i lägenheten och väntar på mamma x) Hon är hos läkarn men hon kommer väll snart.. Inte för jag vet vad vi ska göra men antagligen blir det bättre än att sitta och kolla på tråkiga program som man inte fattar något alls av :p haha...
Puss


ahaha, alla har vi vart små ;)