http://ead.blogg.se/

2009-09-30
19:12:44

andra avenyn! :)


Ska kolla på andra avenyn nu! Puuuusss<3


2009-09-30
18:38:26

Jag ♥ canon eos!

Heeeeeejsan! :D

Nu är jag helt säker, jag ska sälja crossen! Eftersom ingan annan kör... Men ist ska jag köpa en canon eos 1000d :) Tror det blir den ifa (a) Vill verkligen ha den! Den kostar 4990:- på Elgiganten och 4790:- på Pc city, så jag tror jag väljer den på pc city (a) Haha, ett ganska enkelt val, tkr jag iaf :) Men nu ska jag nog hitta på något roligt (a) 
Pussss <3 

 


2009-09-28
20:38:36

hum...

Svåra beslut är oftast inte roliga "/ Men nu tror jag att jag har bestämt mig, jag ska sälja crossen! :'( Men det är inge roligt nu när Johanna inte har någon, eller Mathias...
 Men men, jag kanske ska köpa en system kamera ist. Jag vet inte, måste tänka tänka på saken liksom x]
puusssss♥


Bild från i sommras, saknar <3


2009-09-27
15:37:46

GRATTIS BÄSTAVÄN!!! :D<33333


Gattis på födelsedagen gumman! :D<3333
Hoppas din dag blir bäst! :)<33


2009-09-26
18:30:16

Ridit med Johanna :D<3

HejsanHejsan :D

Vaknade typ vid tio i nio idag :) Men gick inte upp då, det gjorde jag typ vid nio. Haha. STOOOR skillnad ;) Menmen, klädde på mig och gick ut och väckte Johanna :) Hon va typ jätte trött (a) Hehe. Men iaf, sen åt vi typ frukost och jag bytte kläder till ridkläderna :] Och sen typ vid. hum, äh jag vet inte men Mathias skjutsa iaf oss till Johanna så hon skulle kunna byta om hon mé. När hon hade gjort det så tog vi bilen till stallet :D
Jag gick och hämta Carizma och Johanna hämta Tony :) Vi borsta dom och sadla och lalala.. Sen red vi iväg (a) Vi kom typ 100 metar, om äns det innan Tony börja snurra runt och då börja typ Carizma hålla på och backa och skit.. Haha, men tillslut så gick dom framåt ;) Vi hade bestämmt att vi skulle rida till Lugnet och säga hej till pappa och dom men när vi kom dit hade dom åkt iväg ;o Aja, vi red upp till Micke och Peggy ist då och hälsa på dom :) Jackie red på Carizma :) Hihi. Sen påväg häm så galopperade vi upp för burmaleden och det gick skit fort! :D Sen när vi kom tillbaka till stallet så sadla vi av och borsta och de och sen ut i hagen igen :)
Sen åkte vi hem till Johanna igen och efter det så skjutsa Malin hem mig och Johanna till Bålsta :)
Tog tyvärr inga bilder men det får gå iaf ;)
TACK FÖR EN SUUUUPER DAG JOHANNA :D♥
puussssss♥

 


2009-09-25
18:22:42

I lugnet :)

HejHejHejsan Bloggen! :]
Åkte hem med pappa och Veronica till Lugnet idag :)  Åkte först och hämta Veronica vid Märsta C. Sen åkte vi hem, =p Har typ inte gjort så mycke här eftersom jag typ inte ha hunnit (?) Haha, men har vart ute med hundarna och lite så :) Och nu sitter jag här (a) Aja, årkar ine skriva så mycke mer nu :)
PözZ♥

 


2009-09-25
14:18:25

fiiiint väder :D

Nu har jag äntligen kommit hem från ö&b (a) Haha, det va skit mycke folk i Märsta idag, fattar inte varför men men... Köpte typ en tunnel till katterna och lite andra småsaker :)  Men nu ska jag spela kubb med mamma, stellan och john i det fina vädret :)
puss♥


2009-09-25
10:50:23

Ö&B

Hejsan hejsan! Nu ska jag med mamma till ö&b  :) Hörs sen!
Puuusss♥


2009-09-24
18:10:40

Ikea idag! :)

Hejsan bloggen! Kom nyss hem från Ikea :) Köpte typ en spegel, en lampa och en hylla till mitt rum och lite andra gerjjor till resten av huset. 
Vaknade vid typ halv 11 idag (a) Haha. Har man ledigt så har man! :D Sen typ satt jag och räkna pengar :) I sedlar blev det 10750 :- Hehe, fast det va inte mina pengar (a) Det va företagets men man blir ju rätt sugen när dom ligger där framför en och bara väntar ;o Haha. Men men, när vi va påväg hem så åkte vi förbi Ekilla en sväng och hämta posten och lite andra saker :) Va ett tag sen jag va där nu.. Eftersom jag typ inte har gjort något mer så kan jag ju inte skriva nått mer? Eller, jo. Baggen sover, John och Stellan spelar fotboll, mamma håller på med något i köket och jag sitter här! :)
Puussss♥


 
Saknar sommeren <3


2009-09-23
19:09:31

 
 </3


2009-09-23
19:02:38

23 september 2009

Helluuu Bloggen!

Gick upp vid halv sju idag! :) Egentligen en halv timme för sent men men, jag hann med det jag skulle iaf, kanske lite stressigt men jag.. (a) Haha. När vi hade kommit till Sigtuna stationen så hitta jag inte mitt busskort! Leta typ genom hela väskan 100 gånger och jackan lika så... Men jag visste att jag hade lagt det i fickan men det låg inte där ;o Aja, fick betala istället när den kom den kom. Efter typ tio minuter på bussen så kom jag på att jag brukar lägga busskortet i ärmen när jag väntar på bussen så jag kände och då låg den där! Hehe. Jag kände mig väldigt  duktig då! :) Men men, när jag kom till skolan så hade vi typ engelska och sen hade vi so prov! ;O Hoppas det gick bra iaf :) Sen kommer jag inte ihåg vad vi hade? Eller jo, no, svenska, språkval och so, igen och sist matte. Hehe, det va typ skoldagen (a) Och eftersom jag inte han med halv fyra bussen så blev det fyra bussen ist -.-' men men, jag överlever! :D Och vill ni veta varför? :D VI ÄR LEDIGA IMORGO OCH PÅ FREDAG!!!! :D Haha, längtar tills på lördag för då ska jag till stallet med Johanna och rida :) Kuligt kuligt!
Nej, nu ska jag inte sitta här nå mer! :)
Puuussssss♥


2009-09-22
18:12:52

22 september 2009

Hej bloggen!

Började som vanligt idag, kvart över åtta alltså :)
Började med so tror jag det va ;s Men sen hade vi typ svenska och sen slöjd, tråkit!
Skulle egentligen ha slutat fyra idag men fick sluta två för att vi inte hade någon profil :D Haha, det va bara skönt! (a) Fast ändå inte, va ju tvungen att stå ute i typ tjugo minuter och vänta på bussen, PLUS att det va skiit kallt! Suck...
Hatar att det börjar bli vinter igen, fast å andra sidan så är det ju ganska mysigt och man får ju julklappar, men det är det bästa! Att det ska vara kallt och skit?, NEJ tack!! Usch! Tillbaka till dagen, när jag kom hem så va jag själv hemma ett tag :) Ganska skönt faktiskt, det va typ flera hundra år sen jag va hemma själv efter skolan ;(
Gjorde nudlar och åt godis, tjockis som jag är :) Har typ inte gjort så mycke mer ;s Kollat på tv och smsat, aa typ det :) Sen ska jag typ inte göra nått roligt, kolla på tv och hålla på med datan, trot  jag (a)
PözZ


2009-09-22
16:58:35

Haha, gamla minnen :)

Mahaha! Dom här låtarna lyssna jag typ jämt på när jag va liten! (a)


 


2009-09-22
16:02:59

Måste plugga -.-'

Hinner inte skriva så mkycket nu... Ska plugga till provet imorron som inte kommer gå så bra ;o Men men ska iaf försöka (a)
Pussss♥
 
 


2009-09-21
21:15:44

21 september 2009
HejsanHejsan!
Tänkte skriva lite kort om dagen :)
Hade ju sovmorgon till nio men gick upp ungefär samma tid iallafall :) Men han ändå inte göra något annat än det vanliga :p Men men, bara jag hinner sminka mig så är jag nöjd! (a) Men jag kände mig faktiskt väldigt duktig i torsdag, jag gick ju till skolan utan smink. woho! Det är typ första gången sen jag börja sminka mig på "heltid" eller vad man nu kan säga (a) Men men, tillbaka till dagen.
När jag kom till skolan så hade vi typ klasstid  och lalala.. Men sen typ på engelskan så satt jag och smsa med Jocke men han fatta inte vad jag mena med det jag skrev och jag tänker det skriva det här heller! :) Och sen så fråga Maddis typ han, eller ja, tänker inte skriva det men skit samma.
Jag säger bara en sak till dig Maddis! Jag tänkte faktiskt fråga honom själv! :p Men aja, det blev gjort iaf ;) Men du behövde inte fråga det där andra ;o Hehe. Ska inte avslöja mig nu :) Och ni kan ju försöka tvinga mig (6) Mahaha. Men sen hade vi typ lunch eller något sånt :) Men sen typ så hade vi matte och språkval och sen slutade vi. Sen när jag kom hem så gjorde jag typ ingenting...
Kollade på Färgan3 precis men nu ska jag nog kolla på Kändisdjungeln :)
Pyssss♥





2009-09-21
16:30:31

Vad gjorde jag för fel för att få dig att ljuga för mig? :( Vänner för livet, var det inte så vi sa? Eller jag kanske minns fel... Jag trodde iaf att du skulle va en av dom jag skulle kunna lita på hela livet ut.




2009-09-20
11:23:25

Haha :'D


 Haha, ni måste bara se! x)


2009-09-18
17:57:25

Med Amanda :D<333

hellu everybody! :)

Sitter vid datan och Bästavän plattar mitt hår! :)
Sen när pappa kommer hem så ska vi till BCJF, om han kan skjutsa oss såklart ;s
Aja, skriver mer någon annan gång :)
puussss♥

 


2009-09-17
21:22:31

Panik!

Hejsan! :)

Jag är SÅ glad just nu! :)
Duscha nyss, och så hade jag bestämt att jag skulle ha platt, utsläppt hår imorogon... Och så funkar inte plattången! ;o Asså gud! Jag får verkligen PANIK! ;( bajs på den -.-'



 

typ så här känner jag mig  -.-'


2009-09-17
16:10:43

17 septemper 2009

Aa, dagen har typ vart sådär "/ Ja, att bråka med någon man har vart vän med i tio år är ju inte dagens roligaste precis... Vill liksom inte göra det men aja, så är det just nu :(

Hade simning idag också, feett jobbit de va (a) Sluta väll typ två tror jag det va :)
Hum... Har inge mer roligt att skriva nu... puuussss






Aa juste, vi har fått en ny klätterställning på skolan (h)
maddis älskar den ;)<3


2009-09-16
21:10:01

You make me happy! =]

Du har fått mig glad igen! :) Innan så va allt piss, jag visste inte vad jag skulle tro, men när du själv sa sanningen så blev jag bara så glad, då visste jag liksom vem jag skulle tro på! :)♥






tack jocke <3


2009-09-16
19:27:10

Lite om dagen :)

Gick upp typ kvart i sju fast jag hade satt klockan på 06.06 (a) Haha, men jag han iaf :) Sen typ va jag i skolan och lalala... Tråkit, så jag tänker inte berätt om den dagen ;) Men sen när jag skulle till bussen så stog Frida där :) Hihi, så då stog jag där och prata med henne, och Jocke när han kom ;) Men aja... Sen när det typ bara va jag och Jocke kvar på bussen så satt vi typ bara och prata om lite allt möjligt... Och bara för att jag inte berätta en sak så tog han mitt smink ;O Men nu har jag iaf gjort det... Men aja nu orkar jag inte skriva ngt mer :)
puussss♥




2009-09-13
15:29:51

<3

VÄRLDENS GULLIGASTE, FINASTE, SÖTASTE, SNÄLLASTE KILLE ÄR VAD DU ÄR! ♥


2009-09-13
15:05:48

VILL HA VILL HA VILL HA!! :)


 Hihi (a) Det är världens största hund :) 83 cm i manken ;)


2009-09-13
09:52:05

13 september 2009

God morgon! :)

Eftersom klocken typ bara är 09.44 så har jag ju inte hunnit gjort något speciellt, har typ ätit frukost, gosat med Baggen :) Och klätt på mig såklart (a) Haha. Sen ska jag åka och kolla på John's fotbolls cup :D Ska bli lite kul faktiskt :) Kolla på några åtta åringar som springer runt och sparkar på en boll, som är senhård dessutom ;o Hihi. Men det är ju ganska kul faktiskt :) Men nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sen ska jag nog kolla på tv (a).
pöözZ♥

 


2009-09-11
20:08:11

kort litet inlägg :]

Hellu everybody! :]

Hinner inte skriva så mke nu för idol har ju börjat :D Men men, duscha har inte gjort så mke idag, vart vid kvarnkojjan och "sprungit". Hehe. Jag och Millie gick två varv! (a) Vi skulle ha hunnit tre men eftersom vi stannade ett tag så gjorde vi inte det ;) Men två hann vi iaf (: *stolt* Men men, nu ska jag kolla på idol :)
puss på kvällen ;)♥


Inte den nyaste men det får gå ;s


2009-09-10
20:28:59

DO IT!

Om du läser det här Jocke så glöm inte mitt busskort imorron! :)


2009-09-10
20:27:09

Idol ;)




Idoltime! =]


2009-09-10
15:22:27

Skolan idag...

Hejhej! :)

Ibland fattar inte jag hur dom tänker, skolan asså?! Sätta en idrottslektion direkt på morgonen!! Det är ju heelt sjukt ju! ;o Aja, det hade vi iaf... Mitt på morgonen när det va MINST -20° ute så ska man vara ute och springa i 25 minuter! Det är ju sjukare en sjukast, tycker ni inte det?! Det tycker jag iaf.
 Aja, nu ska jag sluta klaga :)
 Vi slutade tio i två och vi hann till och med tio i bussen :D .Haha.
Träffade Frida idag också :) Det va länge sen nu, hon skulle ju liksom kommit förra veckan till Lugnet men det kunde hon inte, och inte Johanna heller för den delan :( Men nästa vecka hoppas jag att hon kommer :)
 Va typ jätte hungrig när jag kom hem eftersom det va ärtsoppa i skolan ;o korrkade skola.. Så då åt jag nudlar hemma ist :) Mycke goooodare! :D Hum, nu ska jag nog ut och göra något... Skriver kanske lite mer sen :)
pöss♥


2009-09-09
19:56:11

Min dag!

Helluuu!

Jag årkar inte skriva så detaljerat (stavning?) om min dag men lite blir det iaf :)
06.25 - Gick upp, 25 minuter för sent ;o
06.30 - Gick ner och sminkar mig...
06.50 - Åt frukost
07.05 - Borstade tänderna
07.10 - Åkte till Sigtuna och vänta på bussen...
07.22 - Bussen kom
08.00 - Kom fram till Skolan
15.30 - Slutade :) *äntligen*
 
Så det va min dag från jag vakna tills jag sluta (a) Men sen när jag kom hem så åt jag och åkte inlines med John :)
Sen ska jag iaf kolla på Efterlyst :), vad ska ni göra?
pussss♥



Hand i hand livet ut!<3


2009-09-09
17:38:34

Hinner inte (a)




Ska ringa min sötnos Amanda nu :)
Vi ses ;)<3


2009-09-08
19:25:51

Yeah ;D


Yeeaahh! :D
 Jag säljer ju jultidningar, kanske jag inte sagt men nu gör jag det (a) Men men, det jag ville säga va att på bara TVÅ personer har jag fått ihop 833:-  =D Mahaha.
puss♥


2009-09-08
17:22:16

Somna på bussen ;o

Hellu everybody!

Vet ni vet ni vet ni?!? JAG SOMNADE PÅ BUSSEN PÅVÄG HEM!! ;O Haha, det är sant (a) Jag vakna precis där jag skulle gå av. Haha, men jag fick gå av vid Josefina skolan ist :)

Menmen, år nyss... Korvstroganoff med ris :) Mums! Har liksom inte hunnit gjort något mer än det? Ätit och kommit hem asså (a) Vad jag ska göra senare vet jag inte just nu... Hum, kolla på tv kanske..Aja kanske skriver mer sen :)
Pysss♥

  


2009-09-08
07:08:52

Skola snart då =(

Hejsan! :)

Först vill jag bara säga tack till Bästavän som hjälpte mig med headern! :) Älskar dig mest!<33
För det andra så ska jag inte göra någon ny blogg! :) Haha. Och för det tredje så måste jag åka till bussen nu ;(  så jag bloggar mer ikväll ;)

pusss♥


2009-09-07
20:45:00

i fixed it!
hejsan,
 det är amanda :) nu har jag fixat din header, hoppas du blev nöjd hihi :) puss jag älskar dig mest!<3

2009-09-04
17:35:34

Grattis Jocke!

Grattis på födelsedagen Jocke! :D



Idag blev han fjortis (a)♥

 


2009-09-03
18:55:02

bye

Hejsan! kommer nog inte blogga så mke framöver... har liksom inte lust, "/
men jag kommer tillbaka ;)
puuuuussss & kram♥

 


2009-09-03
18:43:11

Heeemmmmaaa igen! :D

Hejsan bloggen!

Kom hem typ vid 12 i lördags typ? Men då orka jag inte skriva så jag gör det nu ist (a) Va typ kul, förutom att vi va tvungna att gå och lägga oss kl 12 ett någotsånt?! Bara för att DENNIZ va trött?!?! ;o SJUKT!
men det va kul också :) lite bilder från resan kommer ;)


      

 

   

Förlåt att det kommer lite sent men jag har liksom inte orkat ;o