http://ead.blogg.se/

2011-10-31
12:18:43

*gäsp*
God Morgon på er! Är inte världens piggaste idag precis ;) Haha. Somnade halv sex och vakande klockan nio (y)
Sen dess har jag inte gjort mycke alls. Har packat och så eftersom jag åker till mami idag :) Tar bussen som går om en en kvart ungefär :) Omg, måste skynda! Haha
Puss :*

2011-10-30
19:33:39

FUUUUUUUUCK! -.-
Åååååhhhhh orkar verkligen inteeeee! -.- Hade skrivit typ hur mycke som helst så försvinner skiten -.- Så nu blire inge mer för idag!
Puss och god natt...


Bild från igår

2011-10-30
13:37:00

Söndag!
God Morgon! Vaknade runt kvart i tolv idag men eftersom man ställer om klockan idag blev det kvart i elva ;) Haha, rätt nice ändå eftersom jag hatar att vakan sen -.- Haha, känns som att man sover bort hela dagen ju! :o Men ibland kan det ju va rätt skönt också i och för sig :)
Men idag blir det en tråkig segdag. Måste städa mitt rum bla -.- Usch, ser ut som jag vet inte vad... Men orkar verkligen inte! Aja, ska snart duscha, så får vi se när städningen kommer ;) Haha.
Puss!


2011-10-29
20:58:20

Sorrysorry!
Tyvärr blir det inga bilder idag :/ Kommer någon annan gång, eller lite då och då. Blev helt fel när jag skulle lägga in dom :( Dom va roterade när jag kollade på dom men sen när var uppladdade eller vad man ska säga så va dom helt snea :( Så aa, vi får se när dom kommer upp! :)
Puss!


2011-10-29
18:04:04

Detta fält måste fyllas i
Tjoooo! Sitter just nu och lyssnar på musik :) Va nyss ute och fotade lite! Så bilderna kommer om ett litet tag! :) Ska bara lägga över dom till datorn först, kan ju vara bra liksom ;) Haha.

Annars då... Va i Bålsta tidigare och köpte godis :$ Och ja, det är väll det jag har gjort. Vart ute med hundarna också :) Åå, juste va och hälsa på Linda också :)
Nej, nu ska jag fortsätta med bilderna, tar ju så lång tid när man gör två saker samtidigt ;) hahaha!
Pusselipuss!

2011-10-29
10:43:11

-rubrik-
Gog morgon!
Vaknade runt nio idag! Hehe. Men gick upp runt tio kanske :) OCh därför har jag inte hunnit göra något speciellt. Va ute med hundarna nyss och nu lyssnar jag på musk :)
Vad som händer idag vet jag inte. Vi får la se, som vanligt då....

Till Morning - Darius & Finaly

2011-10-28
20:45:20

Idol
Sitter och kollar på idol just nu. Brukar inte kolla på det, bara i början då det är som roligast ;) Haha.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Vart i skuulan och så. Slutade kvart i tolv men vi skulle installera massa program på våra datorer så jag kom inte därifrån förens kvart över ett -.- Lite smått drygt sådär men aa.

Vad som händer på höstlovet vet jag inte. Ska iaf träffa Johanna! :D Och så kanske vi ska åka på kryssning, men jag vet inte. Vi får la se.
Blir antagligen det sista inlägget för idag, Puss & God Natt! :*




Har du en blogg och vill få fler läsare? :) Klicka hääär!

2011-10-28
16:40:49

LOV!♥
Nu är det efterlängtade höstlovet häääär! :D Det inleds med så sjukt snygga bilder på mig och min Oliv ;)♥

Lite ego får man alltid va ;)


2011-10-27
16:48:31

Och dagen blev sjukt mycke bättre..... -.-
Den här dagen blir fan bara värre och värre -.- När jag skulle ta ut väskan ur skåpet så kände jag min parfym skittydligt, men jag trodde att det var någon annan som hade en lika dan så brydde mig inte så mycke. Sen på bussen kände jag den fortfarande och då kollade jag i min väska och tror du inte locket på min parfymflaska hade lossnat då eller?? ÅÅÅHHH! Typ min favorit också :( Finns inte att köpa längre i affärerna men jag får väll hitta någon sida så jag kan beställa den! Någon som vet?
Kom hem runt fyra kanske, har städat lite sen dess och lyssnat på musik typ. Ska egentligen plugga men jag orkar verkligen inte, lite senare kanske ;) Nu ska Mathias tydligen ha min dator, haha ;)
Puss!

2011-10-27
13:09:14

Ingen nice dag måste jag säga!
Dagen började med att jag försov mig. Vaknade när bussen gick. När jag kom till skolan hade vi muntligt "prov" som jag knappt sa något alls på. Sen va lunchen helt vidrig, grönsaksvok typ? Det ända som va i den där äckliga röran va torr spagetti, morötter och någon annan konstig sak -.- Och det ska vi äta liksom? Och nu har jag håltimme. Det är ju i och för sig ganska skönt men ganska drygt när den är i typ såhär två timmar. Men aa, nu är det ju bara 45 minuter kvar, yeeey! ÅÅÅH ORKAR INTEEE! Får väll fördriva tiden med musik då eller något.



Do it - Lazee

2011-10-26
17:48:56

Onsdag!
Heeey!
Skolan idag va väll helt okej :) Hade prov i företagsekonomi och det gick väll sådär. Svarade på allt men sen vet man ju inte om det va rätt eller inte ;) Slutade iaf tre och missade bussen precis, så tog halv fyra istället. Sen jag ko hem har jag inte gjort mycke alls. Suttis i soffan men datorn ungefär..
Vad som händer sen vet jag inte. Lär väll bli att plugga som vanligt -.- åååhhh, orkar inteeeee! Skulle ha valt fordon istället! (a) Haha.
Jjaja, nu har jag inge mer att skriiiiva, se yaa! :*



yeah, snygga ögonbryn (y)

2011-10-25
21:24:08

Tjolahopp!
Slutade kvart i tre så tog trebussen hem. Kekade lite och sen runt fem kom en kille och köpte mitt gamla akvarie, vipps så har man 700 kr mer! Hahah. Snart blire shopping säger jag bara! Bara liiiite till ;) Sen åkte jag och Mathias ner till macken där Amanda va. Va där ett tag sen drog vi till poolen, där dom skulle träffa någon kompis. Så kan nyss hem och ska snart fortsätta plugga. Kan det mesta men vill vara heeeelt säker (a) Heheheh.
Seyaaaa tomorrow :*

2011-10-24
18:21:22

Hatar Posten! -.-
Nu är jag hos papi igen! :D Slutade 20 över fyra så kom hem runt tio över fem :) Har typ ätit och pluggat sen dess...

Skolan idag va inte nice! Vi skulle ju ha fått våra datorer idag men fick vi det då? Nej, självklart inte -.- Så irriterande. Allt är postens fel! :( Dom hade typ fel i deras system eller något och då hade dom skickat dom fel -.- Hoppas vi får dom imorgon, eller iaf den här veckan! Förutom det... Ja, då var den nog helt okej. Lite tråkigt lång bara men det är man ju van vid vid det här laget :p
Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, har prov på onsdag och matteläxa tills imorn :((


Kill meeeee </3


2011-10-23
20:51:33

Söndag
Idag har det inte hänt mycke alls. Vart hemma, tränat och va en sväng i Steninge. Skulle ha pluggat men så blev det icke :/ Menmen får ta igen det imorn.

Så, imorgon är det skola igen och jag längtar faktiskt lite ;o Haha, men bara för att vi får våra datorer då :D Sen skolan började har dom sagt "om två veckor får ni dom" som blev till två månader. Inte alls någon skillnad ;) Men aa... Imorgon efter skolan åker jag till pappa :) Får se vad jag hittar på, blir väll att plugga eftersom vi har prov på onsdag :(
Puss :*

Var det någe' fel på sommarn eller?
Jag menar... Den försvann ju bara? :(((


2011-10-22
19:51:07

Tråk lördag!
Tjoooo Bloggen!
Vaknade imorse av John och Stellan som höll på i huset. Så självklart fick jag inte sova så länge som jag ville :( Nästan som jag misstänkte då men jag gick väll upp någon timme efter eller något. Kollade på tv och sen kom han hem igen. De hade förlorat med 3-6 eller var det va, så det var ju lite synd.

Men iallafall. Sen runt ett åkte vi till Väsby för mamma och Stellan försöker hitta ett bord till jobbet och sen efter det åkte vi till Väsby centrum och gick runt där ett tag :) Fick bara med mig ett par träningsbyxor hem ;) Haha, ska ha dom på idrotten typ och sen ska jag ju börja träna också så det är ju heeelt perfekt! ;) Mahah.
Nu sitter jag i soffan och gör inte mycke alls, kollar på tv typ. Och snart kommer Mathias också fick jag nyss veta! :D Hhihihih, min underbara storebror för ni som inte vet :)♥
PUSS


2011-10-21
20:53:12

On tha munkish igeen ;)

Det blev att vi åkte till Munkholen igen :) Kvällen var väll helt okej ändå, inte det man önskar sig kanske men den va inte så tråkig som jag trodde att den skulle va (a) Haha.

Imorgon har John bandymatch mot Täby, i Täby. Dom ska åka här ifrån runt nio så kommer inte följa me den här gången , för då sooooover jag ;) Haha.
Så vad som händer för mig imorgon vet jag inte. Lär ju inte bli så mycket heller :/ Men vi får la se. Kan ju hoppas på något iallafall.
Puss & Godnaaaatt♥


Tituuus♥


2011-10-21
12:12:27

FREDAAAG :D

Nu sitter jag i rosersberg igen.
Slutade halv tio istället för kvart i tolv så det var ju ganska nice! :) Åkte med mamma och handlade lite tills ikväll (dom ska ha någon form av avskedsblablabla för en chaufför som ska sluta eller vad det nu va. När det var klart så åkte vi och kekade. Och nu sitter jag här. Har ingen aning om när jag kommer hem idag. Det beror liksom på hur sega dom är... Haha nejmen det blir ju inte bli så tidigt iallafall.
Sen så kanske vi skulle åka till Ekilla idag också. Fast det va inte säkert men det lär väll bli så iallafall... Hehe. Fast å andra sidan är det rätt nice där, förutom att det knappt finns något att göra. Men det gör det inte på munkholmen heller i och för sig :/ Skulle ju vart lite roligare om jag åtminstonde EN person, men nene.. Såklart inte.
Skriver kanske mer ikväll, beroende på vart jag kommer... ;)
PUSS :*


Gammal blid, men eftersom jag har mammas jobbdator så finns det inga bilder :((


2011-10-20
13:27:28

tredagaraminusett
HeeeY!
Sitter i skolan nu och har snart engelska, eller om en halvtimme ungefär.
Kunde inte blogga något igår därför jag var i Ekilla och mamma tog inte med sig sin dator, och ingen i närheten hade olåst internet så kunde inte gå in från mobilen heller :/ Gah, måste skaffa internet till telen snart verkligen!

Och självklart så glömde jag laddare på Munkholmen så jag har ingen mobil idag heller :( Man blir toltalt handikappad utan mobil nu för tiden ju! :o Eller iallafall jag (a) Fast det värsta är typ att jag HELA tiden tror att jag har tappat den! :(

Men aa, får väll ta och hämta den idag eller om vi sover på Munkholmen, vet inte riktigt.. Vi får la se helt enkelt :)
Men nu måsta jag fortsätta plugga :( Får se om det blir någe mer bloggande idag annars blir det imorn!
Seee yaa :**




2011-10-18
21:36:14

God Natt :)
Sista inlägget för idag då. Nu väntar väll tvn och sen säängen.
Imorgon är det inte en lika nice dag :( Den är "vanlig" eller vad man nu ska säga. Börjar kvart över åtta och slutar tre </3 Men aa, pluggandet gick ju inte så vidare bra btw, somnade med huvudet över alla böcker med min halsduk på huvudet xd Hehe. Såg ju så normlat ut.. Men är man inte helt normal så är man ju inte, eller hur? ;)
See ya tomorrow! :* puss & godnatt



2011-10-18
13:11:54

@Rosersberg

Kom inte hem efter skolan.... Kom till mammas jobb istället xd Haha. Men det är ju rätt nice här ändå så det gör ju inte så jättemycke. Så länge jag inte behöver vara här på helgerna är jag nöjd ;)
Har precis ätit och nu ska jag plugga lite hade jag tänkt. Så smart som jag är glömde jag hälften av det som jag skulle plugga på i skåpet men jag har ju iallafall det viktiga med mig så det ska nog gå bra! ;)
Skriver nog mer ikväll skulle jag tro! :) Puss!


Yeah, thats me! eller..? ;)


2011-10-18
09:50:46

Snaaaart heeeem :D
Godmorgon på er!
Sitter i bibblan med Lisa för tillfället :) Hon börjar tydligen 20i ett så hon kommer hit till mig istället! :')♥ Haha nej men hon skulle hit och göra något och sen kom hon hit :)))
Snart har jag samhällskunskap och sen efter det slutar jag, rätt så nice att sluta kvart över 11 istället för halv fyra ;) Haha. Men aa, time to goooo!
Puss!


Haha söta cheyer!!

2011-10-17
18:15:48

@Munkholmen
Heelluu :))
Nu är jag hos mamma igen :) Kom hit 20 över fem kanske eftersom vi slutade halv fem. Dagen va väll helt okej, förutom att vi hade uteidrott -.- Direkt på morgonen också.... Skulle göra coopertestet eller vad det nu heter, alltså springa så långt man kan på tolv minuter. Själv sprang jag 5 varv som alltså blir 2000 meter ;) Stolt över mig själv! Haha. Hoppas det går lite bättre nästa gång vi gör det. Min kondis är verkligen -1000 just nu.. Men inte så länge till eftersom jag ska börja träna i vinter ;) Eller det är iallafall vad jag hade tänkt (a) Vet inte hur många gånger jag har sagt "nu ska jag börja träna" utan att det blivit något av det :P Men nu finns det inga ursäker längre! Hoppas jag....

Nu har jag precis ätit och ska snart fortsätta på min debattartikel som inte blev klar idag, men det gjorde inte så mycket för den skulle vara inne imorgon tydligen. Men det gör ingenting för mig ;)

PUSS!

2011-10-16
23:39:54

God Natt!
Nää, nu ska jag ta och göra min säng sällskap ;) Haha. Har i och för sig gjort det ett tag men aa.
Blev aldrig klar med min debattartikel.. :/ Kollade på Never back down istället (a) Hehe, kanske inte va det smartaste eftersom skiten ska vara klar imorgon men aa, så blir det ibland. Plus att jag kommer ha tid imorn så det är lungt liksom ;)
PUSS
Kärlek till mitt underbara duntäcke!♥

2011-10-16
16:13:00

Plugga på en söndag....
Detta är inte okej. Att plugga på helger är inte nice <///3 Menmen det måst ju göras.. Ska skriva en dabattartikel men kan inte börja! :o Skitsvårt ju :(( Plus att jag glömde svenskaboken i skolan. Bra jobbat Emelie! Men nej, nu ska jag försöka fortsätta med skiten. See yaa! :*


dreams are wonderful


2011-10-16
14:56:53

Bilder tagna idaag :)


2011-10-16
12:18:06

TILLBAKA! :)))
Helllu! :)
Nu är jag tillbaka igen ;) I början kanske det inte blir varje dag för jag kommer troligtvis glömma bort det (a) Men jag ska försöka ;) Haha.

Hum... Sen sist jag skrev så har det inte hänte så mycket. Eller inte vad jag kommer på just nu iallafall ;) Det är väll bara skolan och massa sånt tråk.. :/ Jaja.
PUSS!