http://ead.blogg.se/

2009-10-30
15:45:08

Med Bästavän! :D<333

Är med Amanda just nu :D Har typ inte gjort så mycke sen hon kom :) Men snart ska vi väll hitta på något roligt :D Och sen ska vi till Bålsta och dansa (a)
Puss♥

 
 Dagen innan Helsingborg <3


2009-10-29
21:47:41

Va med Amanda idag :D<333

Hejsan! :)

Va med Amanda idag från halv 12 till 20 i fem typ :) Riktigt roligt ju (y) Eftersom jag inte har träffat henne på ett tag nu så va det extra roligt :D Haha, vi gjorde inte så mycke men typ gick till affärn, fotade, satt vid datan och kollade hur jag skulle se ut i brunt hår x'd Men man behöver inte göra så mycke för att vi ska skratta (a) Haha.

Men sen när jag kom hem så tyå åt jag och duschade Akira och följde med Mathias som skjutsa Ali till Bro sen när vi kom till bålsta åkte vi till Johanna en snabbis och sen in på ica och köpte ben and jerrys :D MUMS! Och nu sitter jag här i soffan och kollar på tv :) Något pogram på 4:an som typ handlar om några som ska sitta i ett fängelse i typ en vecka och lalala... Fattar inte så mycke men det funkar (a)
puss!♥


2009-10-26
10:13:28

Kakförsäljning (a)

HejsanHejsan :D

Just nu sitter jag på Gennan och säljer kakor :) Eller ja, när det kommer någon såklart =p Om typ tio minuter så ska vi gå ut till andra företag och sälja, tror jag iaf :) Om John vill också. Men på dom har fem minutrarna jag har vart här så har jag sålt tre burkar xd Inte så mycke men men, det blir väll mer, hoppas och tror jag (a) Men nu ska jag gå och fortsätta :)
Pusspuss♥


2009-10-25
08:49:21

god morgon :)



Gick upp typ vi åtta :) Fast då var min klocka på nio men eftrsom man skulle ställa tillbaka den inatt så va den ju åtta? Hehe, fatta inte så mycket själv nu men hoppas ni som läser gör det ;)
Hum... ja, eftersom klockan inte är så mycke så har jag inte hunnit gjort så mycke heller men sen ska jag och mamma åka in till Uppsala och köpa skor :) Om jag hittar nåra så klart "/ Men man kan ju alltid hoppas (a)
Nej, nu ska jag gå och äta frukost ;)
puss på dagen ;)♥


2009-10-24
20:29:19

:)



Sitter framför datan och äter godis just nu medans dom andra kollar på Körslaget xd
Men men, idag så har jag vart och firat farmor eftersom hon fyllde år igår :) GRATTIS I EFTERSKOTT FARMOR!♥ Sen åkte vi till Generatorgatan och bytte däck på bilden :p inte så roligt men det funkar :) Sen åkte jag och Stellan och hämta John från kalaset han hade i Sockenstugan :) Sen typ åt vi pizza och nu sitter jag här, och sen ska jag kolla på den där filman som typ va halv tio eller när den va (a)
puusss♥



2009-10-24
16:44:17

SERIÖST! :o

Kolla så söööööt! :o Jag typ dog lite halft när jag såg den på språkvalet i fredags (a) Hehe.

 SÅ GRYMT SÖÖÖÖÖÖT! :D


2009-10-23
20:14:12

Idool :)

Hejsan alla människor! ;)

Har inte gjort så mycket idag, förutom skolan då men det är så tråkit så det räknas inte ;) Haha. Men när jag kom hem så kolla jag lite på datan menjag orkade inte skriva då så jag gör det nu ist :D Hehe. Men typ kollade på tv lite också.. Sen efter maten så drog jag John bakom cykeln. Han satt på en sån där blå lite bil som man har när man är liten xp
Sen när jag kom in så satt jag mig i soffan och lekte med Baggen :D Han va skit busig (: Men efter ett tag blev han så trött så han inte äns reagera -.-' Lata lilla katt ;o
Men nu ska jag kolla på Idol :)
Pusss♥



Det va en sånhär han
åkte runt på (a)
 
 


2009-10-22
17:06:07

hum, typ kanske öhm, jag vet inte (a)

Heeeeeeeejsan ;D

Sluta tidigt idag :D Eller ja, någorlunda iaf :) tio i två (a) Haha, men när jag kom hem så typ åt jag lite och sen kollade jag på tv (a) Haha, vilket liv -.-' Aja, skit samma :) Mer har jag typ inte gjort (: Vet inte vad jag ska göra sen precis men något blir det iaf :)
puss♥

tituuuuuuuuuuuuuus :D
Haha, lekte lite med camen också (a) puss på dig titus ;*


2009-10-21
17:45:40

Home sweet home ;D

Heej på er! :D

Har nyss ätit.. Mer har jag inte hunnit med eftersom jag typ nyss kom hem (a) Eller ja, innan jag åt då men skit samma xd.
Sen ska jag typ fortsätta med att hjälpa John med sin tidning som vi börja med förra veckan x] Om han vill förstårs... Men det lät som det ;p
Men om vi gör det så kanske jag skriver när vi är upp i stugan, men vi får se :) Men nu ska jag typ gå och kolla på tv eller något sånt :)
pusss♥

jag älskar dig bästavän!<333
 Jag älskar dig bästavän!<333 Du och jag livet ut!<333


2009-10-20
17:55:58

Sluta kl FYRA ;o

Hejsan Hejsan!

Kom hem för en liten stund sen :) Eller ja typ iaf men skit samma :)
Vad jag ska göra nu vet jag inte exakt men något blir det iaf ;) Haha, och om det blir något roligt så skriver jag det sen antar jag?

Menmen, skolan idag sög verkligen! USCH säger jag bara :p Slutade liksom kl fyra! Det är sjuktm, tycker jag :) Sista lektionen va profil som va i två timmar -.-' men det va iaf bättre än att ha dans! Höhö, det är inte för att jag är lat eller något men asså dansa som man typ gjorde för 100000000000 år sen?! Vilken av dagens ungdomar gillar det liksom? Inte jag iaf! :)
Men typ vid lunch åkte jag in till centrum och köpte ett busskort :) Sen åkte jag typ tillbaka och åt med linnéa :) riktigt trevligt faktiskt (a) Haha.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer ;s
puuusss♥


2009-10-20
07:06:55

Skolan idag... -.-'

God morgon! Hinner inte skriva så mycke nu för jag ska till skolan ;( men skriver nog mer sen ;)
puusss på dagen♥


2009-10-19
16:25:17

snart så ;)

Hej igan ;)

Har liksom lite tråkit just nu så jag tänkte bara säga att jag snart är tillbaka ;)
puss♥


2009-10-09
19:29:07

yess

Ja, som ni kanske märker så har inte bloggat så mycket på dom senaste dagarna? "/ och jag kommer nog inte göra det på ett tag heller. Så ja, jag tänker inte blogga på ett tag nu. Puss och hej då. :)<3


old pic men det får duga :)
puuussssss♥


2009-10-06
19:46:03

yes
Ska hoppa in i duschen om en liten stund sen blir det Andra avenyn :) Får se om jag skrivr mer efter det eller innan. Haha men det märker ni nog ;)
puussss♥

2009-10-06
16:51:59

NISSE IS BACK!!!

JAG ÄR SÅ J*VLA GLAAAAAAD JUST NU!!!! :D Nisse är tillbaka, farmors katt alltså :D:D Fy vad jag har saknat honom :( Men nu är han iaf tillbaka, och det är huvudsaken :)

 
Puss på dig gubben! :* <333


2009-10-05
21:34:04

tv nu :)

HejHej! :)

Just nu Svenska Hollywood fruar :) Haha xd



Och ja, juste om ni undrar varför jag inte svara på sms så har jag inge pengar på mobilen längre :(
puuss<3


2009-10-05
17:41:37

Jag är duktig! (a)

Helluuu evrybody :D

Kännde mig så duktig just nu! :D Jag har gjort läxorna! (a) Haha, men typ alltid när jag säger att jag ska göra dom så hittar jag på något annat ist, men inte idag :) Gud så jag är duktig! :D Okej, slut på det roliga! :) Jag orkar liksom inte berätta om dagen så detaljerat men lite kan det iaf bli :)
Gick upp typ 20 i sju eller något sånt och då klädde jag typ på mig och sminka mig och allt det vanliga (a) Sen typ åt jag lite garnn men inte så mycke eftersom vi inte hade någon o'boy :( Men men skit samma. Sen gick jag typ till bussen och stog där och vänta ett tag och hade skit tråkit och skit kallt va det också! Sen när Jocke kom så blev det lite roligare, eftersom jag ahde någon att prata med då, förutom Olivia då menmen. Sen när bussen kom va det skit skönt att komma på eftersom jaghade stått och väntat hur lääänge som helst i typ -1000000° ;o Så typist asså! Alltid när jag är i tid så kommer den försent och när jag inte är i tid så kommer den när den ska? -.-' Jag HATAR det! USCH! Men skit samma, sen när jag om till skolan så hade vi typ kontakt tid eller vad det nu heter (a) Sen typ matte, engelska och språkval... Och lunch någonstans där imellan :) Haha. Sen typ tog jag tre bussen till mamma och sen gjorde jag den där läxan jag babbla om där uppe ↑ (a) Och nu vet jag inte vad jag ska göra... logga in på msn kanske? Hum, vi får se :)
puss hej jag älskar dig ;)♥



2009-10-04
19:45:28

Det blev Barkarby ist :)

Hejhejhejsan folket! :)

Det blev ingen Mickelsmäss för mig idag då men det blav Barkarby med Mathias, Tommy, Lina och Bianca ist :D Haha, Linda skulle typ ha något från Ikea så då åkte vi dit och efter så åkte vi till Jula och köpte en presenning (a) Kanske inte så kul men något roligare än att bara sitta hemma iaf :) Sen käka vi på Donken vid Stäket :) Eller, ja tror att det va Stäket iaf (a) Sen åkte vi och lämna Linda och Bianca i Idealbyn sen åkte vi hem :)
Kom nyss in till det "stora" huset från Mathias :) Han och Tommy kollade på film, och jag lite garn då men det räknas inte (a) Haha. men nu ska jag typ gå :)
pyss♥


shit vad gammal bild! :(


2009-10-04
11:11:45

ja eller nej? "/

Hejsan! :)

Har inte gjort så mycke idag eftersom klockan bara är fem över 11 (a) Haha, kanske inte så tidigt men jag har iaf hunnit äta, klätt på mig och suttit här (a) Idag är det mickelsmäss (stavning?) fast jag vet inte om jag ska gå eller inte... Det är ju så jevla kallt ute! Men en liten stund till kan jag tänka (a) Haha, men nu ska jag gå, skriver mer sen :]
puussss

 


2009-10-03
20:15:43

dagens...

Låt - down - jay sean ft. lil wayne
Saknad - många :( <3
Underbaraste - hum... typ sitta framför brasan (a)
Humör - uttråkad -.-'
Kläder - jeans, linne, underkläder, tjocktröja :)
Smink - inget :]
Underkläder - svartvita :p
Mat - frukost, lunch, middag
Köp - mat (a) haha
Göra sen - typ ta det lugnt :)
Godis - någon choklad som va som kitt katt :D
Pinsammaste - inget för en gångs skull :D


2009-10-03
20:03:13

flooooooooooyd!<3

Mor & son♥


Det va länge sen jag såg dig nu Flodis :'( Så grymt söt du är! :)
Jag kommer alltid älska dig plutt :)♥


2009-10-03
19:13:55

regn regn och åter regn!

USCH USCH USCH vad jag hatar regn! BLÄÄÄÄÄÄ säger jag bara! Jag blir så arg! :( Man blir så trött av det, man sitter ju bara inne och inte gör något alls!? Och bara för det känner man sig så lat :( Och i vanliga fall så är jag inte det :) eller? (a) Haha, okej kanske lite men inte så här mycke! FYFAN! USCH USCH USCH USCH USCH USCH!!

Men okej, lite om dagen... Jag gick upp typ vid kavrt över nio? Gjorde inte så mycket då men sen började vi stapla ved :) Haha, det va innan det regna! ;o Aja,  sen typ en halvtimme efter så började pissvädret och då va vi bara inne typ, eller ja, tills vi åkte och handla asså (a) Mer har jag inte gjort, typ. Men nu vet ni att jag lever iaf :)
puuusssss♥
 


2009-10-01
17:15:43

inte alltid kul men man måste... -.-'

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! I hate it, läxor alltså (a) haha nejmen ingen tycker väll att dt är kul? Eller? Äh skit samma, det tycker iaf jag :) Menmen, ska plugga lite nu, hörs sen i think? :]