http://ead.blogg.se/

2007-09-27
09:59:38

GRATTIS AMANDA! <3


image13

Grattis Amanda!!!!!
PUSS
ÄLSKAR DIG!!!♥


2007-09-27
09:47:12

Studiodag!!...

God morgon allihopa! Har ni såvit skönt?? Det har i alla fall jag gjort. Men men jag vakna alldeles nyss, nästan. Men idag har jag studiodag så jag är hemma. Skönt. Men idag ska vi åka till båten, när John kommer från skolan (har börjat i ettan). Men nu sitter jag på kontoret med mamma, fast hon sitter och jobbar. Hihi. Men om hon behöver hjälp så hjälper jag henne. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, dset har ju inte vart så länge av denna dag.


Men om vi har internet i båten så skriver jag kanske lite där, men bara kanske.

Pows♥


2007-09-23
19:06:16

En vanlig dag......
Idag gick jag upp ungefär 08.00. Men jag låg kvar i sängen i typ en kvart eller en halvtimme. När jag sen gick upp kollade jag lite på TV. Sen klädde jag på mig och gick ut i garaget, där Mathias var. Sen skruvade jag ihop plast delarna till fiddyn (hade sruvat bort dom när jag skulle laga ena kåpan). Sen var jag bara i garaget och lite vid datan också. Idag var det också höst-städning i hela området. Fast det var bara Veronica som gick ner dit. Sen har vi bara vart ute,skulle igentligen kört lite fiddy men det var ingen som ville följa med..,=(. Sen gjorde vi mat, Lax med potatis och romsås. Och sen har jag inte gjort så mycket mer, förutom att plocka undan lite från matbordet och vardagsrummet, och nu sitte jag och skriver.




                                                                                         Puss & Kram♥
 
 
 

2007-09-15
17:36:25

Äntligen hemma...
Nu har jag kommit hem från Generatorgatan. Skönt. Men innan jag kom hem så var vi och hemmta John. Men nu är jag hemma och snart kommer väl Moa också =). (min kompis hos mamma). Och sen eller snart kanske jag ska klippa gräste, och det är kul =D. Men nu sitter jag och chattar med Johanna, hon är i Thailand.  Och snart ska jag väl äta också.... Men undra vad?? =/.


Pows♥


♥Saknar dig Johanna så oerhört mycket!!!♥

2007-09-15
14:12:29

Generatorgatan
Idag gick jag upp ungefär 09.00. Då gick jag upp och klädde på mig, borsta håret ocg åt frukost. Sen när klockan var ungefär 11.00 så ockte vi till Generatorgatan (bussgaraget till Sigbuss). Sen var vi där till ungefär 12.20 då ockte vi till soptippen i Märsta och slängde gammla datorer och annat skräp. När vi hade vart på soptippen åkte vi till Mcdonalds för att äta. Och sen gick vi in på IcaMaxi på Eurostop för att handla en present (Jonh skulle på kals), Men Stellan köpte kläder som han skulle ha på sig (dom hade lite stressigt). Sen åkte vi till baka till Generatorgatan och nu sitter jag bara och skriver, och mamma håller på med någonting där ute. Vet inte vad. =P

Vet inte om jag skriver mer ikväll men jag kanske gör det.

Puss & Kram



2007-09-12
15:06:25

Nästan vanlig skoldag...
Idag gick jag upp kl: 06.18.  Jag skulle igentligen gå upp kl 06.00 men jag årkade inte. Hihi. Sen när kl ver ungefär tjugo över 7.00 åkte vi till skolan, och där stog Olivia och vänta på mig för att hon skulle ge mig min ridväska. Sen när jag hade lakt in ridväskan i bilen körde mamma hem igen. Sen när skolan hade börjat hade vi först en liten samling och sen gick jag till idrotten. På jumpan hade vi fritt nästan hela tiden förutom i ca en halv timme, då lekte vi en lek som heter "palla äpplen". Sen gick jag och ducha. Men idag åt vi kl 10.20 (= det var den ända skillnaden och att vi gick och kollade på 5:orna när dom hade en uppvisning i slottet. Sen när vi kom till baka till skolan fick vi gå in i vårt rast-rum och måla färdigt på väggarna(=. Och efter det så slutade vi! (= 

Adiós♥       

2007-09-09
20:23:53

Entilgen Fiddy!
I dag har jag äntligen fått köra fiddy! Det var så länge sen nu för att vi höll på att laga bakbromsen. Fast jag fick inte köra så länge=(. Men jag gjorde det iallafall.=) Och det var kuul! Men det gjorde jag typ fyra ungefär. Men innan det var vi hos John John och Annika. Och så har jag bara vart hemma resten av dagen =(.


Puss
 

2007-09-06
15:47:27

Torsdag 6/9
¡Hola!
Hej igen!  Idag gick jag upp 06.11 om man ska vara exakt. =P När jag hade gått upp klädde jag på mig, borsta håret och sen gick jag tlii köket för att äta frukost. När klockan var 06.30 gick jag och väckte Olivia och Denniz.  Sen när jag kom tillbaka var mina mackor färdiga (hade rostat dom). Sen när hade ätit färdigt så var klockan ungefär 07.00.  Och sen efter det gicj jag och borsta tänderna. Sen tjugo över sju gick jag till bussen.  När jag kom till skolan hade jag sy slöjd. Sen var det inte så mycket mer roligt vi gjorde i skolan, förutom att jag hade Spanska på slutet av dagen.


Adíós ♥