http://ead.blogg.se/

2009-11-30
20:40:53

faddergalan på tv?

Va nyss ute och spela pingis med mamma x) Men men, nu sitter mamma och Stellan och kollar på faddergalan så tv är upptagen "/ Inte kul.. Men för väll ta och kolla på det ett tag men först ska jag uppdatera msn :) Det suger verkligen att man måste starta om datan och skit! :( Plusa att det tar så hääääääääääääääääääääääääääääär lång tid! -.-'
 puss ♥


2009-11-30
17:55:31

30/11-09

Hejhejhejsan :)
Hade sovmorgon idag så jag gick upp kl halv sju, som jag brukar men än då (a) Känner mig ganska stolt faktiskt för jag han duscha, sminka mig OCH äta! :D Jag brukar ju liksom inte hinna äta i vanliga fall men idag gjorde jag det plus att jag duscha liksom! :D yeeey! Sen gick jag upp till bussen och lalala. I skolan var allt som vanligt, tråkit alltså! Fast lite extra tråkit idag :( Men skit samma, när jag slutade så tog jag bussen till centrum där Mathias skulle hämta mig :D Sen skjutsa han mig till mamma :) Eller ja, först åkte vi till eurostop för han skulle köpa några täckbyxor eller vad det va men stadium var stängt... "/ sen åkte vi hem ;) Till mamma alltså (a) Och nu har jag precis ätit och nu sitter här :) Vad jag ska göra sen vet jag inte men något blir det iaf :]
puss på rumpan ;)<33


2009-11-29
14:36:32

första advent :)


 Första advent... fyra veckor till julafton! :D


2009-11-29
13:12:41

jag hann faktiskt inte! :D

Hejhej! :)

Hann inte skriva mer igår än det där korta på morgonen.. "/ Men iaf, berättar lite nu :)
Jag, pappa och Veronica åkte till Ikea i Uppsala vid typ ett? Köpte några byråar till mitt rum som sängen skulle stå på och sen åkte vi till Biltema, Rusta och någon blomaffär xd När vi kom hem sen så började jag bygga ihop sakerna och sen när jag kom till den sista lådan på en av byråarna så var den trasig! :o Och det syns skit tydligt :'( Blev typ jätte arg! (a) Men pappa ska åka tillbaka med den i veckan hoppas jag :) Sen vid typ halv tolv gick jag och la mig...
Men idag gick jag upp halv åtta! :o Känner mig duktig (a) Men då byggde jag iaf ihop den sista grejjen som jag inte orka göra igår :) Sen så städa jag undan på rummet så vi kunde fixa klart med sängen :) Men jag har inte flyttat över alla kläder än, eftersom jag ändå ska byta den trasiga byrån mot en hel. ;)
puss<33

 
nja, kanske inte bästa bilden men man ser ju iaf lite ;)


2009-11-28
10:52:48

lördag :]



Gick upp tid halv tio kanske? Vet inte riktigt men något sånt :) Men jag har typ inte hunnit gjort något ännu men jag har typ kollat på tv, ätit och suttit här, vid datan alltså (a) Och lyssnar på min nya droglåt typ (a) love it!
byebye<3

 


2009-11-27
18:26:28

äntligen :D

Äntligen fredag! :D :D<33


2009-11-26
17:58:47

laga mat?

hejsan, hinner inte skriva så mycke nu för jag ska tydligen hjälpa mathias med maten! :o
puss<3


2009-11-24
20:45:49

från nelly.com ;]

 

två saker jag hitta som jag vill ha, eller hitta andra fina saker också men dom här vill jag ha mest! :D


2009-11-24
18:54:57

ojojojoj

Hejsan bloggen! :)
Har varit lite dålig uppdatering kanske men men, nu skriver jag iaf! :D

Skolan idag va ganska seg, framför allt sista lektionen! :o Hade ju profil och då satt vi och gjorde musik på datan i TVÅ timmar! Blev väääääldigt tråkit tillslut -.-'
Sen åkte jag hem med Rosalie :) Satt typ och lyssna på musik hela vägen hem, riktigt skön faktiskt x] När jag kom hem så tog jag en macka och kolla på tv och lalala... Och nu sitter jag här!
Så roliga har min dag vart! puss!♥


2009-11-20
20:13:51

freeeeedag :D

Jippi! :D Äntligen fredag! ;D Har längtat skiiit mycke ju! Men nu behöver jag inte det mer ;] puss på det :*

Men men, jag är typ sjuk så jag orkar inte skriva "/ Men ska iaf och duscha nu :) Sen ska jag väll gå och kolla på Idol eller något -.-' Det irriterar mig ibland! (a) Haha nej men det finns ju bättre program om man säger så [:
Men men, Dom andra vill titta så det får väll bli så.. Men nu väntar duschen på mig ;]
Puussssii♥ 


ojojoj så fin


2009-11-19
20:36:34

Inte bra... :/

Hejsan Hejsan! Det blir inge långt inlägg nu för jag är typ sjuk...(!) Har typ jätte ont i halsen, är skiit trött och jag fryser! :o Känns inte bra det här men hoppas jag mår bättre imorgon. Hatar att vara sjuk! BLÄ!
Men nu ska jag kolla på mammas pojkar ;)
puss<3


2009-11-19
13:40:16

skolan nu..

hej hej! :) 
sitter i skolan just nu så jag kan inte skriav så mycke :(
men jag skriver mer sen.
puss<3


2009-11-18
18:13:50

man kan inte smsa eller ringa! :o

Det här är inte bra! Inte bra alls! :o Man kan varken ringa eller smsa :'( Det är hemskt ju! ;o
Men men, jag hoppas att man kan det snart igen! :)

Skolan idag söööööööööööööööög verkligen!
 Har typ vart irriterad hela dan, inte vart det minsta glad ;( Eller jo, att sluta va helt okej, men det händer ju bara en gång om dagen så...
Iaf, efter skolan så stog jag och vänta på bussen i typ en halv timme och sen åkte jag in till centrum och köpte ett busskort, när jag tröck på den där grejjen som man får en nummer lapp ur? Aja, den saken iaf. Jag hade nr 44 och då var det nr 33! Gissa om jag blev arg eller?! -.-' Suck säger jag bara..
Men nu ska jag iaf gå och göra något annat :)
puss på dagen ♥

 


2009-11-17
19:21:12

rubrik

Skolan söööööööög! Sluta sent och fisk till lunch. Nej usch(!), det är verkligen inte den bästa dagen på veckan ;) Men den kommer om två dagar! :D Men om an räknar med den här dagen så blir det tre "/
 Men det är inte lika kul så vi skiter i det tycker jag! ;)
Men när jag kom hem så typ kolla jag på tv och åt, sen åkte jag till Johns bandyträning :)
 Ganska kul att titta på faktiskt (a) Haha. Sen när jag kom hem så satt jag mig här ;)
puss<33


2009-11-16
21:18:05

ny vecka,

Hej hej härliga måndag! :)

Sitter och försöker få Amanda att förstå att hon är bäst! :D Vilket inte går så bra men hon lär sig väll någon gång (a) <333

Men iaf, åkte hem till pappa idag efter skolan eftersom jag glömde än grej här hemma :) Men imorron åker jag till mamma :)
Men ja, förutom skolan har jag typ inte gjort något alls... suttit hemma och tråkat och brytit min tå typ!! :o Det gör skit ont och jag kan typ inte gå! :'( Stackars lilla mig! (a) Haha nejdå men onte gör det iaf!
Men nu ska jag typ gå och göra något annat.. och bloggar nog inge mer ikväll så jag säger väll god natt på en gång då ;)
puss och go natt :)♥


2009-11-15
15:57:31

har tråkit ;]







Drivbilder upp till 100% ;]

 


2009-11-15
10:59:17

söndag..

God morron god morron! :]

Gick upp vid tio ungefär när Denniz skrek något till Olivia och hon skrek tillbaka.. Va jätte trött så jag oska inte skrika tillbaka till dom så jag gick upp och duscha ist (a) Sen satt jag miug vid datan och nu skriver jag här. Har ju inte hänt så mycke än eftersom klockan är 10.57, om jag ska vara exakt ;] Men men, nu ska jag typ äta eller något... Inte skriva här iaf! :)
Puss♥ 


2009-11-14
23:36:35

god natt


God natt alla glada :] 
Vet inte vad jag ska göra imorron precis men något blir det ;]
puss & på kvällen =)<3
 


2009-11-14
22:28:56

.



 Här är det nya linnet jag köpte :]
Kanske inte syns så jätte bra på bilden men det får duga ;]
puss<3


2009-11-14
21:03:11

Barkarby

hejsan hejsan!

Har vart i Barkarby, Väsby och Eurostop (stavning?) idag :)
Pappa och Veronica skulle köpa en ny data eftersom deras har fått svininfluensan (a) Haha, kanske inte men det är fel på den iaf :p Så först åkte vi till Media Markt och Expert och kolla sen till Net on Net och där köpte dom en. Va jätte fin faktiskt :) Men det va inte samma data som det visade på kartongen som den i kartongen så dom ska typ åka tillbaka imorgon eller något sånt :] Jag vet inte men skit samma :)
Sen åkte vi Väsby för att Olivia skulle köpa skor och en jacka, jag hitta däri mot ett linne :) Kommer väll någon bild på den snart men inte nu ;) Sen till Eurostop och handla mat, som va det tråkigaste men skit samma :) Sen när vi kom hem så lagade jag och Olivia mat *stolt* Tacos blev det som jag ville (a) Och nu sitter jag här typ, kollar bloggar och lite annat.
Puss♥


2009-11-13
21:32:09


 
 Jag vet inte vad jag ska göra,
jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Ska jag säga som jag tycker eller bara vara tyst?
Det är så mycket jag vill men så lite jag vågar..
 Jag är en sån människa som inte vill såra folk,
 men ändå så vill jag inte va din lilla "extra" kompis
 som bara duger tills dina äkta vänner kommer. 
Jag trodde att du va min äkta vän, du va det, men inte
nu längre. Vi kunde prata om allt men inte nu längre...
Allt blev så konstig, du säger en sak, andra säger
en annan sak. Jag orkar inte det här längre, jag vill
göra något åt saken, men jag kan inte..
Jag önskar ibland att jag skulle vara en sån person
som bara kan gå fram och säga vad jag tycker.
Det kanske inte kommer gå så bra, men
jag ska iallfall försöka.


2009-11-13
19:47:19

äntligen fredag! :D

HejHej :)

Det blev inget yill inlägg igår eftersom internet inte funka på kvällen :( Men jag gjorde ändå inget speciellt så det gör inget (a)
Men idag kom jag iaf hem 20 i fyra ungefär :) Sen satt jag vi datan men precis när jag skulle trycka på "spara & publicera" så sluta internet funka igen så det blir ett nu ist :) 
Johanna kom vid halv sju kanske? Något sånt va det iaf :) Och då visade hon skorna hon hade beställt, dom va as fiina! :D Framförallt dom högst upp (a) Kolla på dom här om du vill ;) Sen vat jag inte vad vi ska göra... Typ äta och sen kolla på Idol kanske? Vi får se :) Men jag ska iaf va med Johanna och Mathias! :D
Puss♥


2009-11-12
13:17:04

skolan! -.-

Sitter i skolan just nu så jag hinner inte skriva så mycke "/  Men jag skriver nog när jag kommer hem som är typ 20 i tre - tre eller något sånt ;]
puss så länge ;)<3


2009-11-11
19:57:32

Bästavän<333

Min bästavän är ingen annan än...

 världens bästa Amanda! :'] <3 Jag älskar dig Amanda bästavän!<3
utan dig - inget mig! <333


2009-11-11
19:53:48

lite nytt :]

Hejsan Bloggen! :]
Har fixat lite med bloggen för en stunds sen men jag vet inte om jag är klar eller inte (a) Haha. Men idag jag inte gjort så mycke förutom skolan :[ Men dagen började iaf med engelska och slutade med matte, det som va där i mellan kommer jag inte ihår ;] Sen när jag kom hem så gjorde jag typ inget, gick ut med hundarna i och försig och nu sitter jag och kollar olika bloggar :]
puss♥


2009-11-10
20:21:42

tisdag, skolans värsta dag...

Helluu! :]

Tisdagar är skolan värsta dag för att jag slutar FYRA och det är FISK till lunch. Men förutom det och alla lektioner är den okej ;] Haha, alltså bara rasterna :) Men men, hade profil som sista lektion idag och sen fick jag springa till bussen! :o Men han me den iaf :) *stolt* (a)
Sen när jag kom hem så gjorde jag ingenting typ :) Satt och kolla på när Olivia höll på med datan, eftersom jag inte fick den.. Och sen typ åt vi "/ Och nu sitter jag här och har tråkit :( men sen ska jag typ titta på andra avenyn och platta håret tror jag :), eller jag ska nog platta håret först.. äh, skit samma :)
PUSS♥


2009-11-09
07:07:56

Skolan

Nu drar jag te skolan!
hej då!


2009-11-08
20:17:03

<3


tänk dig en vinter utan snö, tänk dig en höst utan blåst å tö, tänk dig en sommar utan havets glitter, tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter,,, så känns de för mig en sekund utan dig.<3


2009-11-08
13:50:38

"Kungsan"

Hej Hej Hejsan! ;]

Kom nyss hem från Kungsan.. Hitta faktiskt ett par skor idag :) Känner mig duktig över det! :D Men nu ska vi snart åkahem igen... "/ Lite tråk men men. Aa juste! När vi kom till Kungsan så stog en såndär monstertruck eller vad det heter där! Skit stor va den, jag va typ lika lång som däcken va stora! :o Lite coolt faktiskt :]
Men nu ska vi åka, puuss♥


2009-11-07
20:59:11

I båten :)

HejsanHejsan! :)

Sitter i båten och kollar på Körslaget (y) Inte det roligaste men det funkar (a) Innan idag så har jag, mamma, Stellan och John vart inne i stan och jag skulle hitta ett par skor och jeans,,, och man vet ju hur det brukar sluta! Hahaha. Men jag kom hem med ett par jeans iaf :) Men inga skor ;( Men jag hittar väll några snart (a) Sen när vi kom tillbaka till båten så kollade jag på tv sen åt vi mat och nu sitter jag här :p Sen ska jag väll typ inte göra så mycke, men om det blir nått kul så kanske jag skriver (a)
pusss♥


2009-11-06
21:12:18

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG! :D

Hej hopp gummisnopp! (a)
Idag är jag extra glad! :D Om ni inte kan gissa varför så är det ju för att det är FREDAG!!! :D Daah? (a)
Okejokej, skolan idag va ganska okej :) Hade typ bild, språkval, svenska och massa skit :) Men det är ganska några lektioner det går ganska fort trots att man slutar TRE på en freda' Helt sjukt tycker jag iaf :) Men nu ska jag gå och kolla på idol, som typ slutar snart men men :)
Puss<33

 


2009-11-04
18:19:43

jag blir så arg -.-'

Hejsan Hejsan!

Sitter och gör något quiz på facebook ;) Eller heter det så? Aja, något slags "test" gör jag iaf (a) Hehe. Men idag har jag iaf vart i skolan. Suuuuuuuuuuuuug! Hatar skolan, och framförallt min engelska grupp! :o

Jag: jag skriver om skottlands speciella maträtt!
Michaela & Yuphin: okej
Ett tag senare...
Michaela: du kan skriva om det här också!
Jag: VAAH?! :o
Michaela: Ja, du kan ju inte bara skriva om den speciella maträtten!
Jag: Det kan jag ju visst det! :o
Michaela: Men då är det ju inget grupparbete?
Jag: Okej?

Vad sur jag blir! Och sen när vi skulle sluta kommer hon med ett helt berg med papper!

Jag: ööh? varför så mycke papper? :s
Michaela: Därför vi ska prata mycke.

Asså om dom tror att jag tänker säga så fucking mycke tror dom så jävla FEL! :D
puss :)♥


2009-11-03
19:25:03

tisdag ;]

Hej!

Kom hem vid halv sju ungefär, gick till Johns bandyträning efter soklan, eller jag åkte buss dit men skit samma :) Vem bryr sig om ditaljer? (a) Inte jag iaf ;] Men när jag kom hem så typ åt jag och nu sitter jag här "/ Höll på med en läxa innan också men det är klart nu ;p Eller det va inte en läxa egentligen men det skulle va klart tills imorgon så jag va tvungen eftersom vi ska läsa upp det inför klassen då ;s Hatar att läsa upp för klassen och lalala. USCH! Sen ska jag typ kolla på AA och sen vet jag inte "/
pöösss♥


2009-11-01
17:49:40

Tre dagar ;s

Hejsan! :)
Lite kortfattat om fredag, lördag och söndag nu då...


FREDAG:
Amanda kom till min vid 20 i två ungfär :D Sen gjorde vi inte något speciell typ, skerv jag det föresten? Aja, skit samma :) Sen när vi skulle till dansen så ringde Amandas pappa och sa att den va inställd! ;o Asså jävla skiiiiiiiiit! Vi hade ju liksom väntat på den dagen :( Men iaf, ist för att Mathias skjutsa oss till Bålsta (som vi skulle -.-) så skjutsa han hem Amanda till sig ist :) Men men, förutom att dansen inte vblev av så var det hur kuuul som helst!

LÖRDAG:
Vaknade typ vid nio eller tio.. Vet inte exakt men skit samma :) Hade typ inge att göra så jag började med en halloweendräkt till Prilla xp Men han inte klart med den så jag för väll fortsätta nästa år? Hehe. Men sen vid fem halv sex någonting så okte vi till Johnjohn och Annika :) Dom hade någon halloweenfest och det va treevligt ;) Fast jag klädde inte ut mig till något, så jag låna Joels djävulshorn (a) Bild kanske kommer ;) Sen åkte vi hem och jag satt mig och kolla på tv och se nvid typ två årkade jag inte kolla mer...

SÖNDAG:
Bara vart hemma och lämnat farmor hemma hos henne :) Hälsade på lilla Nisse pisse också :D



PUSS♥