http://ead.blogg.se/

2013-01-31
22:55:19

Time to sleep
Har nyss kollat på de senaste avsnitten av Nashville och Vampire Diaries, så nu ska jag sova. Själv dock så det suger. Hatar det verkligen men ibland måste man ju, tyvärr. Ska upp tidigt imorn också, gör ju saken ännu bättre.. Jaja, puss och god natt!♥

2013-01-31
19:37:23

·

2013-01-31
17:27:39

31 januari 2013
Sitter hemma nu med min misse, så himla mysig♥ Slutade fyra kom väl hem runt kvart, 20 i fem kanske :) Skolan rullade på som vanligt, brandalarmet gick också, haha. Dock på fel lektion men yeye ;) Till lunch var det ungspannkaka så det var ju mindre gott.. Verkligen jättevidrig om jag ska vara ärlig, såååå det blev två knäckisar för mig. 
 
Vad som händer nu, och resten av kvällen har jag ingen aaning om. Hade tänkt att plugga lite psykologi men glömde boken och allt i skolan så vi får se hur det blir med det. Ska läsa artiklar på religionen tills på måndag eller tisdag så får väl göra det antar jag. Verkigen inte kul menmen. Får se om Christopher kommer hit senare eller om jag blir helt forever alone. Får hoppas på det bästa helt enkelt! :) Hehe. Puss!
 

2013-01-30
17:35:53

Akrobatik
Sitter hemma i sängen och lyssnar på musik, hittade min gamla spellista så sitter och lyssnar på massa gamla låtar, som gick om och om igen heela tiden för typ ett år sedan! Haha, lite kul sådär :) Vissa har ju blivit bra igen till och med! Nog om det. 
 
Ska försöka plugga lite religion svenska så jag bara har matte och psykologi kvar sen, eller tills imorgon. Tänker faktiskt inte plugga mycket alls idag då jag verkligen inte orkar! Helt död och vill bara sova men nene, inte det inte.. Behöver min pojke nu känner jag.. Puss
 
Hitta två bilder från när jag, mamma, Stellan och John va på "spa"-hotell i finland, haha

2013-01-30
12:04:06

Matte
Sitter i skolan och pluggar matte. Askul, verkligen.. Haha, men det måste ju göras då vi har prov nästa vecka. Börjar inte förrens kvart i två så har ganska lång tid på mig, även om jag själv vet att jag inte kommer plugga heeela tiden kommer jag iallafall igång! Puss
 

2013-01-29
13:54:52

Rubrik saknas
En lektion kvar nu, vill bara hem och sova! Förstår inte varför jag är så trött heller, har ju inte gjort något speciellt? Menmen, religion nu och sen får jag äntligen åka hem, lägga mig under mitt übermysiga duntäcke med min misse, lyssna på musik och bara sova! Saatan vad skönt det lät! 
Min snygging♥

2013-01-29
09:45:00

29 januari 2013
God morgon! Sitter och väntar på att psykologin ska börja. Första lektionen för idag så det är skönt :) Sen har jag fotografisk bild tror jag och sist religion om jag inte minns helt fel, vi får la se helt enkelt! 
 
Igår efter skolan åkte jag hem till pappa, gjorde inte så mycket egentligen.. Tog ut hundarna på en promenad som slutade på 40 minuter ungefär. Va ju inte så kallt heller så det var jätteskönt :) Kom hem, kekade och sen lite senare kom Christopher, hittade två ansiktsmasker som vi använde och sen kollade vi på film innan vi somna :) Nej, dags att kila iväg till klassrummet nu kanske.. Puss!!


2013-01-28
00:04:00

God Natt!
Sitter i sängen brevid en sovande älskling brevid mig, har suttit och tänkt en massa för mig själv utan att ens veta om jag kom fram till något vettigt.. Menmen, nu ska jag krypa ner i sängen nu och sova. Skola imorn ju.. Skjut mig, snälla! 
 

2013-01-26
21:43:49

Myskväll med min underbaring♥
Vaknade halv tolv någongång imorse. Va så himla trött trots att jag gick och la mig typ kvart över tio? Måste ha berott på att jag vaknade trehundrasjuttioelva gånger mitt i natten.. Har ingen aning varför men men, sånt som händer. 
 
Under dagen har jag och mamma vart i Ekilla och bakat. John skulle ha någon kompis hemma på Munkholmen och eftersom det är så litet där än så länge sov jag och mamma där :) Jag bakade tigerkaka och mamma bakade bullar. Sen, när jag inte vet vad klockan va, kanske fyra(?) kom Christopher också dit :) Satt och kollade på tv och sen åkte vi hit, kekade middag med hans mamma och bror. Nu sitter jag och väntar på att han ska komma ut från duschen så vi kan kolla på film och bara ha det mysigt♥
 
Jag älskar dig, du är det ända jag behöver och det ända jag vill ha! 
Du och jag föralltid mitt hjärta♥

2013-01-25
12:19:16

Fredag!
Fredag idag och sista lektionen innan jag slutar, sova hur länge man vill imorn och älskling köper cross ikväll, taggaaaaa :D
 

2013-01-24
19:23:00

Hemma
Sitter hemma på Munkholmen nu och kollar när John och Christopher spelar hockeyspel haha :) Dom började nyss så vet inte hur längde det kommer ta, men yeye. John blev lycklig iallafall 0:) 
 
Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket, duschat, kekat och plogat upp Christophers parkering. För att underhålla mig själv under tiden dom spelar så ska jag sätta mig och spela GTA, haha :D Puss!


2013-01-23
20:22:45

Onsdag 23/1-2013
 Sitter hemma hos älskling nu, kom nyss hit. Har vart i Sigtuna och kollat på cross med han och Nicklas, en Yamaha 125cc som han troligtvis ska köpa på fredag. Hoppas på det, va riktigt fin faktiskt! :) Då är det ju bara jag kvar sen liksom, haha. Den är ju fortfarande trasig min lilla pluttis :( 
 
Nu ska jag duscha och sen vet jag inte, blir väl kanske film eller tv eller liknade och sen sova! :) Lååång dag imorn ju :( Dock någon "lyssna"-grej i teatern på morgonen så det är rätt skönt! Puss och god natt♥
 
 Mysig bild från förra fredagen när jag och Christopher åkte ner till slottet med vovvarna♥

2013-01-23
12:43:00

Håltimme
Tjooo, har håltimme till kvart i två - som alla andra onsdagar. Sitter just nu i cafeterian med Lisette, My och My. Har suttit och fixat lite med designen vilket inte slutade så vidare bra. Gav upp tillslut, men vet iallafall hur det ska vara nu :) Så det är ju en början, haha. 
 
Kvart i två är det psykologi och sen fotografisk bild, sen får jag äntligen åka hem!! Vad vi ska göra till dess vet jag inte. Hade faktiskt tänk att skriva ut mitt CV och försöka hitta jobb igen (och denna gång hade jag tänkt att anstränga mig lite mer. Trött på att vara fattig.. :( ) men kom på att jag har flyttat och inte vet adressen, haha smart jag låter men så är det! Sååå, det får bli typ imorn eller något när jag har tagit reda på det. Puss!
  

2013-01-22
20:36:00

Tro inget annat
GoKvääälll! Sitter och fixar lite med designen, så den är verkligen inte klar än!! Tog en helt ny "mall" eller vad man ska säga så ska jobba på den liksom. Har redan fixat headern osvosv också men ska fixa och trixa så det blir så bra som möjligt, med lite hjälp från Moa (förhoppningsvis) kommer det nog bli bra tillslut! Haha :)
 
Snart kommer älskipälski och hämtar mig! :D Saknat min gulle så mycket! :((( Min fina, jag älskar dig♥
 

2013-01-22
18:26:27

22 januari 2013
Heeeeeeeeej. Ligger på golvet och väntar på maten.. Sablar vilken tid det ska ta! Heheh.. Har knappt gjort något alls sen jag kom hem, pratat med älskling i telebobbon och med Lisa på facebook :) Träffade den sötnöten idag också! Inte länge men det var trevligt iallafall! :)
 
Skolan rullade på, hade psykologi, fotografisk bild, och religion. Slutde 15.20 men bussen gick inte förrens 16.20 så det sög ju :( Men det gjorde ju att jag träffade Lisa så det gjorde väl inte sådär megamycket kanske :) Nu ska jag keka och sen ska jag försöka hitta någon bra film att kolla på :) Puss!
 

2013-01-21
19:22:00

De fyra bästa just nu :)
 
 
 
 
 
 
 

2013-01-21
12:05:00

Årets första otursdag!
Hej på er! :) Sitter på mamis jobb nu, kom nyss hit. Åkte till skolan idag som vanligt men fick åka hem på en gång då det hade vart inbrott på skolan.. Så himla ovärt -.- Kollade facebook och allt sånt så att allt skulle vara som vanligt och de hade inte skrivit något alls. Verkligen jättekul.. Plus att imorse var jag så jäkla trött så tänkte verkligen stanna hemma och sova men sen tänkte jag "nej, jag ska fan pallra mitt feta arsle till skolan och vara lite duktig" - behövdes det? Nej. Kunde jag ha fortsatt min otroligt sköna sömn? JA!!!! Haha, orkar inte, blir verkligen jätteirriterad..
 
Tog iallafall bussen till Märsta och när jag skulle från bussen till tåget så halkar jag och landar rakt på armbågen och höften. Saaatan vad ont det gjorde, och gör för den delen! :( Kom in till hallen där man går igenom spärrarna och får då reda på att tåget var försenat. Så det gjorde ju dagen ännu bättre.. Verkligen inte min turdag idag kan jag säga! Plus att jag inte kommer träffa Christopher på flera dagar :0 Buhuhuhhu. Haha nejmen aa. Otursdag nummer ett detta år! 
 

2013-01-21
08:54:00

God morgon
Ny vecka, nya tag! Dags för mig att gå upp så man hinner allt man ska.
Hoppas ni får en bra dag, ciaoo! :D

2013-01-20
20:45:34

20 januari 2013
Sitter hemma hos älsklipälski, kom nyss hit :) Va ute på isen idag också, inte lika länge som igår men blev ändå ett litet tag :) Inte lika kallt idag heller så det var skönt :D Hehe. Va där med Christopher, Nicklas och Woffe så det var trevligt :) Gick till macken och satt där ett tag och sen åkte vi och sladda lite här och där i Skokloster :) Åkte hem till mig för att hämta pengar då vi skulle in till Bålsta men sen starta inte Woffes bil så vi kom inte där i från, jag gick in medans dom höll på och fixa skiten och somnade. Tog typ två timmar innan Christopher kom tillbaka och sa att dom hade fått igång den :0 Kollade på tv, kekade och sen började jag packa.. Eftersom jag ska till mami imorn :) God natt♥
 
Har fått upp min hylla på väggen nu också! :)
Ska dock fixa lite fler foton och ta bort böckerna/filmerna, dom är delvis störande och det känns som dom ska hamna i facet på en när man sover ;(

2013-01-19
16:58:13

Avis som bara den! :(
Hej alla glada :) ligger i soffan hemma med älskling och myser :))<3 har vart nere på isen idag och saaatan vad avis man blev på alla crossar som åkte runt där :( inte kul alls att bara stå och kolla på ;( kallt vart det också!! :0 men solen sken så det va ändå helt okej :) gick upp till macken och värmde oss ett tag och sen ner igen :) åkte hem och nu ligger vi här :) tror faktiskt att han har somnat, haha gulle<33
 
vad som händer ikväll var jag inte. men blir väl att åka till Bålsta och sladda runt. Ska försöka ta några bilder till skolan hade jag tänkt :) hehe. Dags att gååå, puss!!

2013-01-18
09:23:00

Gårdagens äventyr
Hej på er! Sitter i skolan, har engelska och ska hitta en uppfinning att prata om. Går sådär om jag ska vara helt ärlig. Menmen, detta är tråkigt... Tar om gårdagen istället!
 
Åkte hem efter skolan, satt hemma, kollade på tv, läste lite och massa annat skit. Klockan typ fem, halv sex(?) kom Julian och Christopher och hämtade mig, åkte in till Bålsta och träffade min bror, Ida och dom andra :) Åkte runt och sladda lite här och där. Fastnade i en liiiten uppförsbacke när vi skulle vända så alla, jag, Julian, Hannah, Nicklas och Ida fick hjälpa till och putta upp skitbilen! Hehe. Åkte upp till Benders osvosv. På vägen hem sladdade han som vanligt mer än vad han kör normalt, dock var det lite väl halt på ett ställe så vi körde ner i diket! Hahahaha, först värsta chocken, satt heeeelt tyst men när vi väl va där i diket kunde jag inte sluta skratta! Hahaha! Så himla kul :D Hehe... Fast denna gång kunde vi inte putta upp den, utan en kompis fick komma och hjälpa till :) Vill påpeka att det inte finns en ända vänlig själ i Skokloster! Åkte förbi huuuuuur många bilar som helst men ingen stannade! Några tanter saktade ner jättemycket och vi trodde verkligen att de skulle hjälp oss men nene, dom skulle bara kolla -.- Kärringar...
 
Nu dags att vara duktig de sista tio minutrarna! Puuusss!
 
Hahahahha! :D 

2013-01-17
14:33:00

Jag har iallafall snyggaste smyckeshängaren ;]

2013-01-17
13:16:00

Bara för dig Lisa ;*
Hej på er! Sitter i skolan och har snart svenska. Började 20 över elva idag vilket är sjukt skönt + att jag fick skjuts! :) Tack älskling♥
 
Menmen, har inte så mycket att skriva egentligen men loggade in på facebook nyss och Lisa tvingade mig att uppdatera ;) haha, kanske inte riktigt tvingade men yeye. PUSS på dig iallafall, inlägget bara för dig min vän ;* Haha. Inte heelt säker på när jag slutar idag men det återstår att se. Känner mig sjukt glad märker jag nu när jag skriver :D Hehehe, livet när det är som bäst! :) Har verkligen inget att klaga på, underbar känsla! :) Nu börjar jag snart, ha det så braaa! :D Puss!♥
 
haha, minnen!!♥

2013-01-16
07:03:54

16 januari 2013
Ligger hemma hos älskling nu och ska strax gå upp, bussen går kvart i åtta så har ungefääär en halvtimme på mig. Hehe, blev lite föresningar i planerna liksom, hehe. Menmen, sånt händer ;) Har engelska nu på morgonen vet jag och sen svenska, tror jag. Inte helt säker, får la se helt enkelt :) Nej, dags att gå upp nu känner jag! Puss


2013-01-15
13:33:37

Rameses B - I Need You
 
Min lillebror är värsta musik-freaket och just nu är hans "dröm" att bli DJ. Vilket inte spelar någon roll alls för mig utan snarare tvärt om :) Han hittar alltid nya bra låtar  - som denna till exempel. Plus att om han lyckas med sin "dröm", vem kommer inte kunna gå på massa konserter gratis då? Jo jag ;) Haha, skämt å sido! Puuusss

2013-01-15
13:03:27

15 januari 2013
Hej på er! :) Sitter i skolan men My och har håltimme till klockan 14.05. Inte sådär vidare kul menmen. Har hittills haft psykologi och fotografisk bild, så nu har jag bara religion kvar sen får jag äntligen åka hem! 
 
Dagen började faktiskt bra. Eller det beror på hur man ser det ;) Haha. Första gången vaknade jag halv fem men somnade om som tur va :) Andra gången var klockan 20 över fem, halv sex någon gång och då kunde jag inte somna om.. Tog 45 minuter innan jag fick gå tillbaka till min skönhetssömn ;( Nejmen sen ringde älskling och pratatde med honom ett tag, gick upp (hela 40 minuter innan jag egentligen behövde - stjärna till mig! ;)), klädde på mig osvosv. Gick ut med hundarna och fortsatte fixa mig efter det. Gick till bussen och nu sitter jag här.
 
Första natten jag sov i lägenheten btw. Bott där i snart tre veckor, om inte fyra? Menmen, va väl helt okej ändå. Låg och pratade med Olivia ett tag innan vi båda somna.. Vet inte hur många gånger vi sa "god natt" till varandra :p Dags att plugga lite! Cya :*

Fotografisk bild för några veckor sen.
 
 

2013-01-14
09:28:04

Måndag
God morgon! :) Sitter i skolan och väntar på att dagen ska börja, vilket är klockan tio. Har religion då och sen lunch, matte och idrott. Slutar klockan tre så det är väl ändå helt okej :) När jag kommer hem ska jag gå ut med hundarna och plugga, duscha där i mellan också. Tror inte denna dag har något mer att erbjuda om jag ska vara helt ärlig :( Menmen, man kan ju inte alltid ha kul, hehe.. Puuuuss! 
 
HAHA, om det ändå vore så bra..
 
 

2013-01-13
22:03:00

13 januari 2013
Söndag idag, skola imorgon :( Orkar verkligen inte. Menmen, har ju inget val. Har dock sovmorgon imorn så det är  väl helt okej :) 
 
Helgen har vart helt okej. I fredags åkte jag ju till rosers efter skolan och senare på kvällen kom Christopher hit och sov här :) Vaknade runt tolv på lördagen, gick upp kekade frukost osv sen åkte vi och kolla på Johns forbollsträning :) Åkte till Bålsta, hämta en nyckel åkte till garaget och fixa Christophers bil, tvättade den osv :) Sen minns jag inte så mycket mer. Sov i Ekilla gjorde vi iallafall, badade, tittade på film  - hade det allmänt mysigt bara :)
 
Idag har vi vart i Bålsta hela dagen, gjort allt och inget typ. Tvättade bilen igen då vi inte hade allt för att den skulle bli ren igår :( Men nu är den iallafall ren och fin! Tog bussen hem för 20 över sju och mamma kom och hämtade mig vid bussen. Nu sitter jag och kollar på tv, packade nyss allt för imorn eftersom jag åker till papi då. Nu ska jag hjälpa mamma med matlådor till henne och Stellan tills imorn! :) God natt!♥
 
 

2013-01-11
17:27:00

Dear John
Sitter hemma på Munkholmen nu. Skolan rullade på som vanligt och efter åkte jag till Rosersberg. Nu sitter jag och kollar på Dear John, så sjukt bra film! Redan sett den för någon dag sen menmen, har man tråkigt så har man.. Puss!
 

2013-01-11
11:03:33

Vi är smarta..!
Äntligen fredag! Hur skönt som helst! :D Sitter just nu i skolan och har samhäll. Kvart över har vi lunch och sen företagsekonomi, tror jag :) Slutar halv två, galet sent om du frågar mig men yeye. Slutade ju kvart över elva förr... :( 
 
Dagen började bra, vaknade upp brevid världens bästa och hann med allt jag vill hinna med. Fick dock slita upp männskan ur sängen men det är en annan historia ;) Haha. Nejmen han va väl lite trött bara. Fick upp han tillslut iallafall och fick även skjuts till skolan, hur skönt som helst! :) Puss!
 
Detta va igår, alltså menat till idag!
Detta är smart, bra det att lärarna inte fattat det än..

2013-01-10
18:11:00

Munkholmeeen
Hemma nu, skolan rullade på som vanligt och som vanligt (i alla år) är torsdagar alltid värst! Fattar inte, uberkorta raster och lunch och mest lektioner...
Hur som, slutade klockan fyra och tog bussen hem, mamma och Stellan kom och hämtade mig vid bussen och vi åkte hem. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Kommer antagligen inte hända så mycket mer denna eftermiddag/kväll. Ska väl bara ta det lungt skulle jag tro, det jag ä bäst på helt enkelt! Hehe.. Puss! 
 

2013-01-10
08:11:43

10 januari 2013
God Morgon! Sitter i skolan och väntar på att företagsekonomin ska börja. Förut började jag kvart i tio på torsdagar men inte nu längre, vilket suger :( Menmen. 
 
Dagen började sådär, vaknade lite för sent så hann inte med allt jag egentligen vill. Klädde på mig, kekade frukost, diskade och borsta tänderna va väl det jag hann med.. Med andra ord va jag tvungen att sminka mig på bussen vilket jag hatar! Hehe. Plus att jag måste åka tidigare på mornarna nu eftersom dom har ändrat busstiderna.. Menmen, allt vända när Christopher ringde och jag fick prata med honom ett tag :) Min ängel, älskar dig så himla mycket♥
 
Nu ska jag iväg till klassrummet och leka duktig som man alltid gör första veckan i skolan, jappjappjaaapp! (y)
 

2013-01-09
13:38:00

Sammanfattning av år 2012
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Va upp lååångt uppe i Norrland och körde cross med älskling :) Sjukt kul och mysigt var det! Finns säker mer som jag inte kommer på just nu.
 

Höll du några av dina nyårslöften? Nej, hade ett och det va att jag skulle sluta äta godis och annat onyttigt, gick ett tag faktiskt men sen sprack det.. 
Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov :)
Vilka länder besökte du? Tunisien :)
 

Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Nej, 2012 har nog var det bästa året hittills. Allt jag vill ha 2013 är det som jag redan har, underbar pojkvän, underbara vänner och två underbara familjer! :)
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 2 juni♥
Vad var din största framgång 2012? Största misstaget? Framgångar under 2012 måste nog vara att jag inte är riktigt lika blyg längre, jag har träffat massor av nya människor osv! :) Största misstaget vet jag faktiskt inte, kanske att jag inte har lagt ner tid på skolan utan nästintill och lagt allt på en hög som måste göras nu istället.. haha. dör..
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nää, lite småförkyld då&då men inget allvarligt.
Bästa köpet? Eeh, kommer inte ens ihåg vad jag köpte då..
Vad spenderade du mest pengar på? Oj, julklappar kanske?
Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor av saker gjorde mig glad :)
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? "Vart jag än går" kanske, blev lite av "min och Christophers" låt. Sen massa andra också tex, Scream and Shout, Massive Selecta osv.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? SJUKT mycke gladare! :))
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit tag i skolan kanske, haha. 
Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt så mycket och tagit reda på saker jag egentligen absolut inte vill/ville veta..
Hur tillbringade du julen? På julafton var jag hemma hos Tommy och Linda med familjen hos pappa, senare på kvällen åkte jag hem till Christopher. På juldagen åkte vi hem till mamma och firade jul med familjen där :)
Hur tillbringade du nyår? På nyår var jag hos Jasse med min bror, Ida, Christopher, Kro och massa andra. Hade det verkligen jättekul! :D
Blev du kär i år? Ja, det blev jag verkligen!♥
 

Favoritprogram på TV? Ingen aning
Bästa boken du läste i år? Läste typ bara "knappt lovlig" då var jag tvungen så det blir väl den då? 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig faktiskt inget på min födelsedag. Jo, en tröja som jag aldirg hittade... :(
Något du önskade dig men inte fick? Tröjan, haha
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Va hemma, skulle jag tro. 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om vi inte skulle flyttat skulle det ju vart awesome! 
Vad fick dig att må bra? Min pojke och min storebror♥
 

Vem saknade du? Farfar!
De bästa nya människorna du träffade? Alla nya personer som man har "vetat om" men inte kännt, som jag nu känner! :) Men typ, Christopher, Linnea, Kro, Lisette, Christophers familj osv :) 

2013-01-09
11:09:36

Farväl :'(
Imorgon är dagen vi lämnar nycklarna till den nya ägaren :( Kommer verkligen sakna huset! Har bott där sen jag va runt två, tre och nu ska jag plötsligt flytta där i från? Känns helt knäppt :( Framförallt när jag inte vill flytta, när jag inte hade något att säga till om, att jag inte ens visste att vi skulle flytta förens huset va sålt typ. Blööö.. Så nu ska man tydligen bo i lägenhet. Egentligen tycker jag det är skönt att bo i lägenheten men vad f*n ska jag köra på sommarn liksom? :0 Alla somrar man har legat och solat, dansat sönder på den där altanen alltså..! Haha. Helt sjukt så mycket minnen därifrån :( Poolen man lärde sig simma i, och även Lisa. Saker man aldirg glömmer, och saker man aldirg kommer få tillbaka heller! :( Alla gånger när man va mindre och spionera på grannarna så dom fick frispel tillslut, hahahaha♥ Du och jag Lisa - alla minnen från Lugnet kommer alltid finnas kvar!!! :D Så himla underbart har det vart att bo där, inser man nu.. 
 
Finns så mycker mer att skriva men då kommer detta inlägg aldrig ta slut! Så jag nöjer mig med detta (a)
 
Farväl mitt fina, med massor av skavanker men ändå älskade hus! :'(♥

2013-01-09
09:00:23

Skola igen då
Hej på er! Skolan är igång och börjar som den brukar, ingen engelska och kanske inte heller någon svenska -.- Som det ser ut nu så börjar jag tio igen, om svenskan också är inställd så börjar jag typ kvart i två. Detta är varför man älskar skolan! Eller så inte.. Va såhäääär nära på att skita i skolan imorse när jag vaknade men ändå tvingade jag mig upp - helt i onödan alltså! Plus att schemat denna tremin är totalt plågsamt! :( Dom har tagit bort min sovmorgon på torsdagar och jag slutar halv två på fredagar, kan nog inte bli mycket värre ;( 
 
Hur som, åker till mamma efter skolan. Har knappt vart där något alls under jullovet nu när jag tänker efter :0 Hehe, bara någon dag hit och dit liksom. Så det blir bra :) Tror jag slutar halv fem, om allt går efter schemat det vill säga... Denna skola har ju en tendens att inte följa schemat man fått. Såååå aa, fi vår la se helt enkelt :) Puuus på dagen! 
 

2013-01-03
17:24:00

njaaa
Bara skojja lite, är inte tillbaka riktigt än. Orkar verkligen inte, och nyss när jag skulle skriva hade jag verkligen inget alls att skriva om. Hehe. Men snart så :) Lär väl bli när skolan drar igång och alla rutiner kommer på plats igen! Puss
 

2013-01-02
16:54:50

Scream & Shout

2013-01-02
16:04:00

2013
Hej på er! Nytt år, nya händelser, nya motgångar och framgångar och ny bloggstart! ;) Hehe, har inte bloggat på någon vecka ungerfär, har vart sjukt skönt om jag ska vara ärligt! Men det är väl för att jag har gjort massa annat hela tiden :) Jag tänker inte skriva om allt jag har gjort, för det orkar jag verkligen inte, men kan väl ta några speciella dagar, kortfattat dock!
 
Börjar med julafton :) Va hemma hos pappa på julafton, åkte ner till Idelabyn runt ett där Tommy och Linda bor för att fira jul med dom och deras familj, va där till fem, sex kanske då Christopher kom och hämtade mig :) Åkte hem till honom för att fira julafton ännu en gång :) Senare på kvällen åkte vi till Norrtälje med Mathias, Ida, Jocke och Kro för att vara med på "Julaftonssladden". 
 
På juldagen åkte vi hem till mamma och firade jul där me :) Va där i några timmar och sen åkte vi iväg till Barkarby för att köpa kablar till bilen så basen skulle funka. Saaatan vilken skillnade det blev! ;) Haha, men det är nice. Efter det åkte vi och keade och sen träffade vi Mathias och alla då igen :)
 
Och till nyårsafton då. Va hemma hos Jasse med Christopher, Mathias, Ida, Kro och massa andra. Hade först världens beslutsångest om vart jag skulle vara men är nu glad över att jag åkte dit! :) Dock vet jag ju inte hur det hade blivit om jag åkte någon annan stans, hehe. Men nej, jag hade verkligen jättekul. Åkte hem till Mathais och sov där runt ett kanske. 
 
Andra januari 2013 alltså idag; Viktigaste dagen av dom alla♥ Sju månader med älskling! Jag älskar dig så otroligt mycket Christopher. Du är ljuset i mitt liv, dagar då allt känns käpprätt åt helvete finns du där, orkar lyssna på mig♥ I mina ögon kommer du alltid vara den ända. Jag älskar dig så otroligt mycket, du är mitt allt så glöm aldirg det!♥