http://ead.blogg.se/

2010-12-30
12:04:59

Mamma snart..
Snart ska jag till mamma :) Antingen tar jag bussen eller så åker jag med pappa och Veronica som ska handla mat :) Men jag får se :)
Men nu har jag inge mer att skriva..
Puss

2010-12-29
20:55:33

H&M
Sitter och beställer kläder från h&m :D Hehe. Sommarkläder alltså ;) Okej, det är långt kvar tills sommarn men om man inte beställer nu är ju allt typ slut sen :o Inte bra!
Men yeye. Imorn åker jag till mami efter stallet. Och sen ska vi åka Birka :D Kommer hem på fredag, kl 4 typ eller något sånt :) Och då ska vi fira nyår i båten :) Myysigt värre (a)
PÖSS
Sundsvall <3

2010-12-29
20:42:20

VILL FORTFARANDE...! :@
... Ha hål i naveln. Och jag vill ha det tills jag får det! :o
Hehe..

2010-12-28
17:36:54

Muuusik
Heeeeejsan :)
Sitter och gör ingenting alls... Inte så kul men aaah. Lyssnar på musik gör jag i och för sig men det räknas inte tycker jag!
Va i stallet idag, lite kallt men ändå kul :) Va där i typ tre timmar :o Eller 2½ menmen, kul va det iaf :)
Imorgon ska jag kanske vara med Amanda, men om inte hon kunde så ska jag åka och shoppa med Veronica och Olivia + några andra :) men vi för se hur det blir :p
Har inge mer att skriva nu känner jag :/
PUSS
HAHA

2010-12-27
12:00:58

hehe.
Har märkt att jag typ aldrig bloggar när jag är hos mamma :/ Men det är nog bara för att vi inte har internet som vi hade i Svalängen.. Nu har vi en vit liten sak som sitter i USB-porten, kommer inte på vad det heter nu :o Men skit samma. Idag ska jag och mamma åka till Väsby, ska bla fixa mina klockor :) Hehe.
PUSS

2010-12-25
11:34:50

Juldagen :)
Hellu :)
Sitter i soffan och lyssnar på musik :) Har mina rosa högtalare som jag fick igår såklart! :D Haha. Men iaf, fick högtalarna, en datormus ( rosa såklart ;) ), pengar, en väska, 4 par örhängen, 2 armband, ett halsband, typ "myskläder" och tre presentkort :)
Men idag ska jag till mamma igen. Vi ska åka till våra gamla grannar och äta australiensk (stavning?) julmat :p Undra vad det är för något :o Men men :)
Vet inte när vi ska åka dit men jag skriver nog något ikväll tror jag :)
PUSS

2010-12-24
17:14:32

julafton :D
Sitter med Lisa i soffan och väntar på att vi ska få öppna våra julklappar... Mathias är hemma också :D♥
Snacka om att den här dagen går låååååååååååååååååååååååååångsaaaaaaaaaaaaamt -.-' Men men, snart får jag väll börja öppna alla julklappar ;) :D :D :D :D Hoppas jag.
PUSS

2010-12-23
17:53:31

1 dag kvar! :D
Nu är det bara en dag kvar till julafton! :D Woho! Längtar såhääääääääär mycke (a) Hehe.
Men igår hade vi ju "julafton" hos mamma. Fick typ en klocka, parfym, halsband, örhängen, en bok, en almanacka och jag och John fick ett xbox + kinect tillsammans! :) Skitkul mojäng alltså! ;D Haha.

Men nu sitter jag i soffan och kollar på En prinsessas dagbok 2. Har inte gjort så mycket idag. Pappa skulle hämta mig på Genoratorgatan, så ringer han och ba;
Kan du och mamma komma och dra upp mig i diket?
Jag blev helt typ chockad, trodde han skoja med mig först men det gjorde han inte. När vi kom dit hade han typ kört ner i diket och in i en stolpe. Fast han klarade sig heeeelt utan skador (a) Han bara stod och skratta när vi kom dit x) Hehe.
Miss u baby ♥

2010-12-23
15:14:27

GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!
GRATTIS PÅ DIG (halv)SYSTER :D
Denna bild ger mig så mycket roliga minnen från Sundsvall ;D
(hoppas du inte slår ihjäl mig för denna bild bara, men där är faktiskt söt!)

2010-12-21
17:54:26

Dadi :]
Är hos pappa nu, kom hit igår men hade ingen dator då :( Men gjorde typ inget heller. eller det va ju skolavslutning och så :D NICE :) Så nu är det jullov. Imorn ska jag till stallet och efter det åker jag till mami igen :) Ska ju fira jul där imorn eftersom John inte kan komma på juldagen :/ Lite tråkigt men å andra sidan får jag öppna mina julklappar tidigare ;D Hehe. Sen på julafton ska jag vara hos pappa :) Synd bara att Mathias inte ska vara hemma hela dagen, eller han kanske kommer på kvällen men ändå :(


Sitter för tillfället och väntar på att hårtrimmern ska bli laddad, ska klippa mig förstår ni :) HAHA, skoja bara (a) Ska klippa Denniz x)
Puss
Farmors katt, när han fortfarande bodde hos oss (a)
Så sööt♥

2010-12-19
17:55:55

Gymmet nästa (y)

Bloggar inte så ofta längre har jag märkt :) Men jag orkar liksom inte :/ Men ihelgen har jag vart i båten och köpt julklappar. eller jag har ju köpt alla redan, förutom två som jag inte kan köpa än, måste till en speciell affär först :)

Men nu så ska jag och lillebror gå ner till gymmet ett tag ;)
Ses♥


2010-12-17
14:02:16

Nice :]
Sitter på Genoratorgatan och gör ingenting, eller inget roligt iaf. Är ju ledig idag eftersom jag var me på Lucian men bara för det så har jag ont i halsen -.- Men men, det går väll över. Det kan ju inte vara för evigt liksom ;) Hehe.

Men idag ska jag iaf följa me på Johns innebandy träning för mamma och Stellan har inte tid :) Men skit samma. Blir väll kul, eller det kommer han tycka iaf för vi ska åka buss hem... :p Jag har tröttnat och John älskar det x) Haha. Men nu ska jag sluta skriva innan det blir för ointerresant (a)

Puss


 Vill ha :( <3


2010-12-13
20:53:06

@lägenhet
Sitter i lägenheten, som vi ska bo i de senaste åren x) Hehe. Eller tills huset blir klart iaf :)

Men kom hem typ 10 i fem och har inte gjort så mycket sen dess, ätit och åkt pulka med John :] Hihi.
Imorgon ska jag till stallet och kommer hem vid åtta kanske? Så skriver nog inte så mycket då, eller det brorpå jag känner (a) Men nu har jag inge mer att skriva :/
Pöss♥


2010-12-12
12:33:54

Söndag :)
Hellu :)
Igår va vi i Gränby och köpte julklappar :D Köpte till nästan alla, så nu har jag bara Tommy, Roland, Amanda, Johanna och Mathias kvar :) Men jag vet redan vad jag ska köpa till några av dom ;) Mahaha.
Imorgon är det skola och jag ska vara där klockan SJU, på MORGONEN :o :( Måste typ ta bussen som går 20 över sex... Orkar inte men på fredag blir jag ledig så jaa ;) Det blir iaf skönt (a)

Men idag ska jag till stallet, egentligen är det inte "min dag" eller vad man ska säga men Saga kunde inte :) Men det gör inte för mig ;) Hehe.
Puss

2010-12-10
22:30:41

Yeye
Har tråkigt just nu så jag sitter och kollar på kläder (a) Bl.a från modegallerian.se
'
VILL HA :)
Har tråkigt just nu så jag sitter och kollar på kläder (a) Bl.a från modegallerian :)

2010-12-10
20:30:39

:D
Först vill jag bara säga grattis till världens bästa Amanda som vann lucia saken :D<3333
LYCKA TILL GUMMAN♥



Men nu till dagen då. Hade Nobeldag i skolan och det var väll ganska okej :)
Först hade jag luciaträng, lucia i skolan alltså. Och vid tio hade vi språk. Vid 11 hade vi priscermoni eller vad det hette :s Men vann inget :) Hehe. Och halv ett åt vi, sen slutade vi typ två. As skönt :D Hihi.
Men nu sitter jag och kolla på Idol. Vet inte exakt vem jag tycker ska vinna men jaa....
Puss
Sommar <3

2010-12-10
00:09:29

KLAAAAAAAAAAAAAAR :D
Bloggade inte igår för jag hade fullt upp med att plugga. Och idag har jag också pluggat, eller jag åkte till stallet efter skolan och kom hem typ halv sju, och sen dess har jag pluggat. Eller ja, renskrivit allt jag hade skrivit. Var mycke mer än vad jag trodde :o Men imorn är det fredag och alla börjar nio, men inte jag... Jag ska ha luciaträning... :( Men nästa fredag blir man ju ledig så det är ju värt det (a) hehe. Men nu ska jag sova (a)
PUSSSSSSSSSSSSS

2010-12-07
20:38:16

plugg...
Sitter och pluggar i soffan och måste fortsätta innan jag tröttnar helt. Hehe.
Skriver kanske om dagen sen :)
PUSS

2010-12-06
20:00:39

det ska funka.
Det ska funka, det måste funka!
Jag kan få tre reaktioner.. Så det är ju bara hoppas på att han reagerar som jag vill (a)
MAHAHAHAH ;)

2010-12-05
17:32:59

packat,städat,ekilla,väsby
Ja, det var min dag väääääääääldigt kortfattat x) Haha.
Men jag vaknade typ tio och packade dom sista sakerna. Sen städa jag lite men det mesta skötte mamma och Stellan. Hehe. Sen åkte vi till Ekilla och ställde in allt i lägenheten och sen åkte jag och mamma till Väsby centrum :)
Köpte typ 4 julklappar så nu har jag inte lika många kvar längre (a) Haha.
Idag är det sista gången som jag bloggar från Svalängen, om jag inte gör det på morgonen morn då men det tror jag inte. Men det kan ju hända. Men det visar sig.
Nu har jag inge mer att säga.
Puss :)

2010-12-04
13:43:34

genoratorgatan..

Sitter på genoratorgatan och lyssnar på musik (y) Bästa låten också :'] Hehe, men när mamma och Stellan är klara här så ska vi till Ekilla och fixa lite där, ser ut som jag vet inte vad :'o Hehe, men det måste ju bli klart innan tisdag liksom... Men det kommer nog att gå. Hoppas jag.
Skriver kanske mer sen, om jag har tid och lust :)


Finaste kisen♥ 


2010-12-03
20:08:00

fredag
Sitter och kollar på Hitta Nemo. Haha. Eller det är väll John som kollar mest men jag sitter ju i soffan så ja.. I helgen så ska jag packa och julshoppa :D Hehe. Och på söndag är det julmarknad, fast jag vet inte om jag ska gå på den eller inte.. Vi får se helt enkelt :)
Nu börjar Idol, inte något jag brukar se men har inge annat för mig så det blir väll så ikväll.
Skriver kanske mer sen annars blir det imorn♥
Har ångest.. Vill sälja pärlan men tycker fortfarande att det är så grymt kul. Men å andra sidan kör jag inte längre, har liksom ingen att köra med. Och hur kul är det att köra själv liksom? :(
Menmen, är väll bättre att man säljer den då så man får lite mer pengar ;) Men ändå så.. ÅÅHH panik!! :(

2010-12-03
11:01:11

FYFAN!

Jag ska komma ihåg allt vi gjort för det kanske blir det sista, inte vet jag. Men om du vill ha min kvar som vän så får du fan tänka på vad du gör! Inte komma till mig när du inte kan vara med någon annan. Som att jag är någon jävla "reserv vän" som bara passar när du inte har någon annan. 
Jag förlät dig första gången, och den andra. Men den tredje? Då måste jag fan tänka först, så jag inte göra samma misstag igen. För det skulle jag aldrig palla.
Men om du vill krossa mig ännu en gång så fortsätt på det sätt du gör nu.


2010-12-02
20:57:53

fredag imorn :D :D
Sitter i soffan just nu, har nyss duschat och det va inte så skönt... John hade tagit allt varmvatten :o ;( Men yeye, nu sitter jag med mina smäxiga tofflor och en filt ;) Haha.
Men idag va skolan sådär... Hade två NO-lektioner vilket inte är okej, enligt mig iaf.. Annars va det helt okej.
Efter skolan åkte jag till stallet :) Red i ridhuset eftersom det var så jekla kallt ute :( Menmen.
Träffade denna sötnos idag på bussen också :D
Loveu elskling♥

2010-12-01
19:36:40

Onsdag 1/12-10
Första december idag då, och typ -21 minus imorse :/ INTE bra alltså :o Men yeye.
Idag va det som vanligt i skolan.. Helt okej faktiskt :) Men lunchen va INTE okej säker jag bara ;o USCH :(
Efter skolan så åkte jag hem, så jag kom väll hem typ 20 i fem eller något? Men det är jag van vid... Tyvärr.
Nu sitter jag och gör ingenting.. Kollar lite på tv och är grymt sugen på godis :o Hum.. undra om vi har något i skåpet (a) HAHAH, vilken tjockis jag är :o x)
Har inge mer att skriva nu.
PUSs