http://ead.blogg.se/

2012-10-31
21:39:00

31 oktober 2012
Idag har jag nästintill bott i soffan, förutom när jag kekade, duschade och va ute med vovvarna. Blev en långpromenad idag, en och en halv timme! Va verkligen asskönt, gick en runda jag brukar gå ibland men utökade den en hel del. Va som sagt jätteskönt, solen sken och det va inte alls speciellt kallt! :) 
 
Sitter nu och kollar på Berg flyttar in, för lat för att byta kanal. Haha. Men det va rätt kul att kolla på så det gör inget att vara lat ibland ;) Snart kommer Christopher hit också :) Dock så jobbar han imorn så får se vad jag hittar på. Olivia satt iväg nyss också så hon kommer ju inte vara hemma imorn heller... Ensam hemma kanskeee? :D Yeah. Fast just nu känns det inte som att jag vill vara själv imorn, haha :( Vi får la se vad som händer :) Puss!
 
kärlek♥

2012-10-31
11:45:00

Heeela november
Under november ska jag göra en såndär "dag-lista" Om man inte fattar så kan man ju bara kolla ner här ↓ Dessa  30 saker ska jag svara på med antingen bilder eller text, och jag börjar imorn. Eller är det den 1.a då? :0 Skit samma, börjar den första november iallafall ;) Tror det är den första imorn..
 
Dag 01 – Mitt fullständiga namn
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Min favoritbild på en idol
Dag 04 – Något du stör dig på
Dag 05 – Någon som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Min favoritlåt just nu
Dag 09 – Min pojkv/flickvän (ev. dröm pojk/flickvän)
Dag 10 – Tio sanningar om dig själv
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästavän
Dag 14 – En artist/ett band du hatar
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Din skola/din klass
Dag 17 – Denhär veckan
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Den bästa kyssen någonsin
Dag 20 – Dethär vill jag ha
Dag 21 – Din åsikt kring abort
Dag 22 – Din åsikt kring giftermål
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Min fobi
Dag 25 – När jag är arg
Dag 26 – Dethär saknar jag
Dag 27 – Min nuvarande profilbild på facebook
Dag 28 – En person du saknar
Dag 29 – Min älsklingsmat
Dag 30 – Denhär månaden

2012-10-31
11:17:34

God morgon!
Sitter hemma i soffan nu, kom nyss hit. Har vart hos älskling sen i måndags så har inte haft tid, eller lust att blogga. Har ändå inte gjort så mycket. Va i Uppsala igår typ.. hehe. Vet verkligen inte varför jag ens skrev detta, sjukt onödigt, ville väl bara säga att jag lever ;) Ska ta en sväng med vovvarna nu och sen vet jag inte. Älskling slutar klockan sju, så det suger ju :( 
 
BuuuusiBebi♥

2012-10-28
17:54:39

@macken
Sitter nere på macken och väntar på att Christpher ska sluta, åkte ner hit vid tre, halv fyra för att keka tacos med han och Kro :)

Innan jag åkte ner hände det inte mycket alls, dunkade musik i hela huset tills alla kom hem då jag gick ut till mig och kollade på film..

Vad som händer sen vet jag inte exakt, kanske ska in och kolla på Richards hockeymatch :) Annars vet jag inte.. puss




2012-10-28
12:12:00

Ensam hemma♥
God Morgon! Sitter ensam hemma och dunkar musik. Jättelänge sen jag va hemma helt själv så det är verkligen skönt! Hehe, kunna göra vad man vill liksom.
 
Vet inte när jag vaknade första gången, runt åtta kanske? Strunt samma gick i alla fall upp 20 över elva, när älskling åkte till jobbet. När jag kom in i huset skulle pappa och de andra precis åka, blev genast lite piggare! Haha. Så elak man känner sig men yeye. Innesrst inne är jag en mycket snel chey ;) Puss
 
 

2012-10-27
23:21:53

stäääket jaaaoooo
sitter med kro i bilen vid doken i stäket och väntar på att få åka här i från. åka bil är kul, om man gör något och inte bara åker till ett ställe står där i en timme och sen åka till ett nytt ställe och stå där yttligare en timme osvosv.. då suger det rätt så hårt. framför allt nu när det är pisskallt ute också! vill redan ha sommarn tillbaka, haha..

ska snart åka vidare till skogen skulle jag tro, annars så vet jag inte. hehe, pöss!


2012-10-27
19:09:00

Bättre än originalet.. enligt mig iaf ;)
 
 
 

2012-10-27
14:55:33

Ehehehe
Hej på er! De senaste två(?) dagarna har jag varken haft tid eller lust att blogga, därav det dåliga uppdateringen ;) Så nu vet ni det. 
 
Vaknade runt ett idag och saaaatan va det va skönt att få sova ut! Behövdes verkligen. Gick in och duschade och sen satt jag och snackade med farmor. Blev tårta till frukost som hon hade bakat därför att hon fyllde år i tisdags :) Nu sitter jag i soffan med Prilla över benen, haha gullegos♥ Vad som händer sen vet jag inte. Älskling slutar klockan fem så är bara två timmar kvar, lite drygt :D Men som sagt, vad vi ska göra vet jag inte.
 
Igår åkte vi och hämtade en bil med Mathias och Ida (som hon skulle köpa, alltså köpt nu), hos Idas bror lite utanför Uppsala. Efter det åkte vi till själva Uppsala där Mathias och Ricky skulle köpa grejer till sina bilar :) Sen drog vi hemmåt, kekade hemma hos älskling och sen mot Bålsta där vi inte gjorde något alls, typ. Kallt var det i alla fall. Mmmm aa, det var nog allt. pöss!
 

2012-10-25
13:13:57

Vill bara hem..
Har bara kommit till Samhällen.. Alltså svenska och matten kvar. Tror vi ska få redan på matteprovet idag så lika bra att vara kvar. Men vill verkligen hem åka nu, har galet ont i huvudet och är sjukt trött. Känner mig inte alls pigg. Menmen, en dag kvar och sen är det höstlov. Då jag ska gå i ide. Ååh, sköna tanke♥
 

2012-10-25
10:20:51

25 oktober 2012
God Morgon! Började kvart i tio idag och fick skjuts av älskling till skolan. Nu har jag entreprenörskap men är klar med allt så pluggar bokföring istället, alltså företagsekonomi :) Efter det så har jag samhäll, svenska och matte. Efter skolan åker jag nog hem skulle jag tro, eller kanske ner till macken. Får se. Har inget jag måste plugga ikväll, vad jag vet i alla fall, så vi får la se vad som händer :) Puss!
 
-pic from today-

2012-10-24
22:06:08

Kvällspromenad
ute på en kvällspromenad i min ensamhet. är dock påväg hem nu eftersom det är så sjukt kallt.. ska lägga mig under duntäcket det första jag gör!! ;) christopher är i bålsta men kommer väl hit sen skulle jag tro :) puss och god natt

2012-10-24
18:15:31

24 oktober 2012
Hej på er! Fick sluta tidigare för att hinna med bussen, men eftersom jag skulle ladda över bilderna till datorn så hade jag typ fyra minuter på mig från skolan till stationen, sprang nästan hela vägen och när jag kommer dit är bussen inte ens där. Hade alltså sprungit i onödan ;) Menmen, hann ju med den i alla fall så det var skönt :) Kom hem, kekade och nu sitter jag och lyssnar på musik i vardagsrummet. Pappa och Veronica kom nyss hem så ska väl keka snart också. 
 
Vad som händer ikväll vet jag inte. Får la se vad som händer liksom :) Antingen är jag väl bara hemma eller ute på äventyr, hehe ;) Yeye, puss!
 

2012-10-24
15:11:37

Sista
Sitter och väntar på att fotografiska bilden ska börja. Vilket den gör kvart över tre, om fem minuter alltså. På ett ungefär. Ska tydligen börja macrobilder idag så det blir kul :) Slutar runt halv fem så får se om det blir den bussen eller fem. Är sjukt trött så hoppas verkligen att jag hinner med halvbussen...
 
(Macro)bilder från google

2012-10-24
12:22:00

Patetiska äckel.
Jag vet att du läser och jag vet vad du vill. Och det kommer aldrig att hända. Dags att komma tillbaka till verkligheten kanske? Du har försökt en massa, och jag trodde för en stund att du skulle lyckas. Men vet du va? Det kommer aldrig hända. Du är bara så äckligt patetisk. Kom inte ens på tanken att försöka förstöra mitt liv igen. 
 

2012-10-23
18:36:00

Hittade en bild från igår :)

2012-10-23
18:34:00

Pluggar!
Sitter hemma hos Christopher och pluggar. Han duschar så då kan jag lika gärna göra någon nytta ;) Hehe. Om jag blir klar med detta, eller i alla fall en bra bit på vägen åker jag me in till Bålsta sen. Om jag fortsätter att sitta här och skriva kommer det ju bli en otroligt tråkig kväll. Haha. Haaajdoo!
 
 

2012-10-23
14:40:00

23 oktober 2012
Hej på er! Sitter i skolan och väntar på bussen. Dagen har vart helt okej. Hade företagsekonomi, fotografisk bild och entreprenörskap. På bilden tog grupp-bilder, rätt kul faktiskt :) Kände dock verkligen inte för att vara med på bild idag men yeye. 
 
Igår åkte jag till pappa efter skolan, Christopher och Julian kom och hämtade upp mig och vi åkte ner till macken och tankade. Gjorde inte så mycket mer sen, åkte hem till Mathias för att han skulle låna min kamera, kekade middag där med han, Ida, Christopher och Jocke. Kro var också där. Så det va mysigt :) Åkte sedan och träffade Kim, vattnade en rondell och sen var det bara ut och sladda ;) Haha. Kom hem runt elva, halv tolv någon gång. Va astrött men somnade ända inte förrens typ halv två. På grund av allt mys och prat.. Hade ju inte träffat min älskling på flera dagar och då blir det lätt så (a) Hehe.. Puss
 
-Haha, min hand ser feett creepy ut!-

2012-10-21
23:50:07

Föralltid älskling♥
Kollade inte klart på hela Beck, orkade inte vänta på att nyheterna skulle ta slut så gick och la mig istället och kolla på film på datorn. Ligger just nu och pratar med Christopher i phonisen. Ska väl snart sova skulle jag tro. Ska ju trots allt till skolan imorn.. Blöö.
 
 

2012-10-21
18:55:33

Rubriken hääär
Har precis duschat och sitter nu i sängen i Johns rum. Hehe. Han ska tydligen sova hos sin mamma idag så då tar jag över hans rum ;) Haha. Dock tråkigt att han inte är här såklart menmen. 
 
Klockan nio ska jag kolla på Beck, innan det vet jag inte. Vi får se helt enkelt. Imorn ska vi i alla fall in till stan med skolan. Ska till Utrikes-nåntingNånting-blablabla... Något jag inte kommer ihåg vad det heter helt enkelt ;) Hehe. Blir väl nice, kanske. Får la se ;) Puss!
 

2012-10-21
16:09:00

Det går framåt!! :D
Bilden till vänster togs för lite minder än två månader sen, och bilden till höger togs tidigare i veckan :) Dom bygger idag och det är inte mycket kvar inuti heller! :D Kan förhoppningsvis flytta in nästa vecka jag kommer till mami! :D Hoppas,hoppas,hoppas! 

2012-10-21
14:22:26

Så kallat tidsfördriv..
Hur många sms har du skickat med din telefon? – Ingen aning
Vem kramade du senast? – John(?)
Vem kysste du senast? - Christopher
När såg du din bästavän senast? - Har ingen bästavän :p
Din favoritfilm? - Step up filmerna kanske?
Din favoritlåt? - Finns många!
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Nej, ingen stor, massa små bara :p
När vaknade du imorse? - halv elva ungefär
Gillar du hästar? - Yes :)
Har du ett turnummer? Vilket? - 12 & 14
Vem hade du velat träffa just nu? - Ingen alls
Vilket är det bästa året hittils? - Måste nog vara detta! :)
Är du kär? - Ja, 
När drack du alkohol senast? - Vet eeej
Är du en rökare? - Nej
Föredrar du snus eller rökning? - Inget av det.
Vad heter du i mellannamn? - Anna
Har du en blogg? – Är Sverige ett land?
Vilken klass går du i? - Ek11
Thåström eller Håkan Hellström? - Ingen.
Göteborg eller Stockholm? - Båda!
Vart bor du? - I Skokloster och Sigtuna
Vart vill du bo? - Där jag redan bor
Vem skrev åt dig på msn senast? - Använder inte msn längre :p
Vem skrev du senast sms med? – Christopher
Vem ringde dig senast? - Christopher
Vem sov hos dig senast? - Christopher
Vem sov du hos senast? – Christopher
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En bild på Bagheera
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Nej, haha..
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Beror på, kan bli påkörd imorn eller också bli världens älsta? ;)
Har du piercingar? Isåfall, vart? - Nej, hade i naveln
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? – Hum, vet inte
Är du vig? – Haha nej!
Använder du hårspray? – Ibland så
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Förhållande, har det bästa redan
Uppsatt hår eller hängande? - Båda, men har oftast uppsatt
Vill du gifta dig i framtiden? – Ja, varför inte? :)
Vilken vän vet mest om dig? - Oj.. måste nog vara Olivia :p
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - haha, yes
Vem skrev åt dig på Facebook senast? – Lisette :)
Vill du bli modell? - Njaää, vet inte. Kanske.
Vad var det senaste du installerade på din dator? – Ingen aaaning
Vem är den perversaste person du känner? – Denniz, haha
Favoritdryck? - Cooola!
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? – Nej
Vad ska du göra i sommar? – Inte riktigt planerat så långt än ;)
Klänning eller kjol? - Hum, helst inget x) Men okej... klänning
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? – Barnprogram! haha...
Vart vill du resa innan du dör? - Mauritius och Alaska (a)
Gillar du någon just nu? - Men jaaa
Har du någonsin vart otrogen? – Nej, kommer aldrig att hända heller
Spelar du något instrument? - Nej
Ska du tatuera dig? - Ja, eller jag vill i alla fall

2012-10-21
13:51:12

21 oktober 2012
Ligger inne i Johns rum och lyssnar på musik, han är inte hemma så gäller att passa på. Hehe. Dagen hitills har bestått av att vakna, dega i sängen, keka frukost, dega i soffan, dampa på internet som slutade fungera och förflytta mig in hit. Kul dag, verkligen. Fryser gör jag också.. 
 
Bästa älskade hund♥

2012-10-20
19:54:26

Känslan man inte vill ha, men ändå finns..

2012-10-20
17:10:08

Leopard
Det nya linnet bland annat :) Älskar det, kostade 99:- på BikBok :) 

2012-10-20
16:54:49

Stinsen
Vaknade till och från hela natten, somnade igår innan jag han bädda upp sängen (sover i soffan i väntan på att mitt hus ska bli klart!) första gångerna var det för att det va så sjukt kallt, men orkade inte göra något åt det. Sen efter ett tag kom jag på att det ligger en ullfilt precis brevid mig typ.. Alla andra gånger var det för jag sov så sjuuukt obekvämt! Hade både ont i rygg, nacke och höfter imorse när mamma väckte mig. Haha, kände mig verkligen som en tant på 70+ typ... 
 
Gjorde i alla fall ordning mig, kekade frukost och så vidare innan mamma och jag åkte iväg till Stinsen. Hon skulle köpa kläder för en Taximässa hon, Stellan och Angelo ska på (inom jobbet alltså) men när vi väl va där så "orkade" hon inte. Haha, blev till mig istället ;) Kekade där och lite så, åkte till Rosan och hämtade upp Stellan och sen hem igen. Ligger nu i soffan och letar domare till pojkarnas fotbollsmatch imorn. 
 
Vad som händer ikväll vet jag inte. Vi får väl se, blir väl det vanliga här i Segtuna. Kolla på tv, lyssna på musik och nörda datorn. Kul liv, jaja ooojaaa! Hehe. Puss!

2012-10-19
20:24:12

19 oktober 2012
Tjääna folket! :) Sitter och kollar på X-factor nu med mamma. John och Stellan har kommit hem från Göteborg för kanske en halvtimme, timme sedan. Dom tog flyget ner imorse för att hämta en ny buss som Stellan har köpt :) 
 
Slutade som sagt kvart över elva idag och väntade på älskling som skulle in till Bålsta för att hämta ett paket och handla lite :) Åkte hem till honom när vi var klara och bara hade det allmänt mysigt :) Sedan åkte vi till Kungsängen för att köpa ett litet tak till deras utehus. Han skjutsade hem mig och sen dess har jag bara kekat och nördat vid datorn.. Puss
 
 

2012-10-19
19:59:15

Ny lååååt
Hittade en ny låt när jag fipplade runt på spotify. Asgrym verkligen! :)
Icona Pop - We got the world

2012-10-19
08:43:56

Sigtuna busstation, kl 7.18↓
Sitter i skolan och har engelska. Efter det är det samhäll och sen slutar jag. Ska hem till älskling då, bara mysa och ha det underbart! :) Kärlek till det!

2012-10-18
20:48:13


2012-10-18
20:05:31

18 oktober 2012
Hej på er! Hade ju som sagt både redovisning och matteprov idag. Redovisningen gick faktiskt bra om jag får säga det själv :) Eller det kändes bra i alla fall så aa, får hoppas på det bästa :) Matteprovet därimot gick åt helvete! Tror helt seriöst att det är det dåligaste jag gjort någonsin, eller i alla fall på många år. Kändes inte alls bra :( Så det sög ju.. 
 
Kom i alla fall hem runt sex kanske, kekade och nu har jag nyss duschat. Ska kolla på New Girl och Två panka tjejer sen, när det börjar. Nu är det 112 på liv och död som gäller.. Haha, pööösss!
 

2012-10-18
19:51:50

One day - Asaf Avidan
En låt som älskling lyssnade på sjuhundraelva gånger på i bilden förra vecka.. Haha. Ibörjan hatade jag den men nu tycker jag den riktigt bra faktiskt! 

2012-10-18
08:43:07

Tha school
God Morgon! Sitter i skolan och ska strax plugga. Åkte hit typ en timme tidigare därför att mamma var tvungen att åka till jobbet. Lite drygt sådär men måste ända plugga så gjorde inte så mycket. Dagen börjar med redovisning och slutar med prov, askul.. Där imellan lite film. Pöss!
 
 

2012-10-17
23:13:00

Haha, kvällshumor är den bästa humorn ;)
Hahah två tjejer som är trötta på matte? ;) Hahaha kvällshumorn alltså♥
 
Låg och kollade på film nyss, första Step up. Fick det här medelandet på facebook av Lisette och aa, det gjorde kvällen en aning roligare kan jag säga! ;) Vår humor alltså, värd att dö för ;)♥
 
Haha, nej.. Nu äre dags att sova, så att man kanske kan klara provet imorn. Synd att provet inte är i matteboken, då skulle vi inte kunna göra det, liksom vecka de döda? Inte så snelt ;) Ehehehehe, smart chey! Slut med tramset, god natt♥

2012-10-17
21:29:00

Almost forgot
Har köpte nya skor, Reebok easytone! Hade kostat 1100 men då jag köpte dom kostade dom 500 tror jag det va! :) Galet sköna och ångrar verkligen inte att jag köpte dom. Helt klart värt det! :)
 

2012-10-17
18:32:00

Onsdööög
Tjääna! Sitter hemma nu efter en lååång dag i skolan. Började kvart över åtta och slutade halv fem. Hade två lektioner sen fyra timmars håltimme. Första timmen blev att nörda framför datorn och keka lunch, efter det var det ungefäääär två timmars matteplugg inför provet imorn och sen kom Christopher och hans mamma och hämtade mig. Åkte hem till dom och sen ner till macken för han skulle keka. Sen skjutsade han tillbaka mig till skolan :) Hade fotografisk bild då. Alltid lika kul, haha.
 
Höll på att missa bussen när jag skulle hem, men han preciiiis med, hähä. Snabba blixten var det här!! ;) Kom hem, kekade och nu sitter jag här. Ska ta och plugga nu då jag har både matteprov och redovisning i entreprenörskap.. Eller tror entreprenörskapen var till imorn? Strunt samma, lika bra att ha det inlärt ;) Kvällen är alltså full med skoj för min del! Eller inte, men yeye. Puss!
 
och ja, vi går i tvåan ;) 

2012-10-16
18:54:08

Lite gladare Emelie nu ;)
Hej på er! En aning gladare Emelie skriver nu, hehe. Slutade inte ens mycke tidigare idag, blev typ en halvtimme så skulle lika gärna ha gått på bilden men yeye. Lite sent nu kanske.. 
 
Tog i alla fall 20 i två bussen till Willys och mötte upp mami, handlade lite snabbt och sen åkte vi till Johns farfar som fyllde 72 år idag. Grattis till honom! Va där ett tag sen åkte vi hem, jag duschade och sen kekade vi middag.  Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Vet inte alls vad men dåligt är det i alla fall, så tror jag dissar tv:n och drar på muisken istället. Ikväll är det House, och det är väl det ända jag har planerat in idag... Puss!
 

2012-10-16
11:40:00

Kul osv
Kul att dom tar bort den roligaste lektionen på hela dagen, fotografisk bild. Skitkul. Verkligen. "Bara för att få sluta tidigare" och "ni slipper lektionen imorgon" men vet ni vad? JAG BRYR MIG INTE om jag slutar en eller två timmar tidigare när det gäller en lektion som jag tycker är rolig och faktiskt hade längtat till -.- Och att jag slutar tidigare imorn är inte ens sant för istället har jag fyra timmars håltimme. Fuck.My.Life alltså. Orkar inte. Dagen som skulle bli bra, slutade som ett helvete. Och nej, inte bara på grund av äckellektionen. Orkar verkligen inteeeee.
 

2012-10-15
21:58:35

Kväller
GoKväll ;) Sitter i soffan på Munkholmen och har precis rensat bilderna från Johns cup förrförra helgen :) Gick bra tillslut, hehe. 
 
Har inte gjort mycket alls idag, förutom skolan dåda. Annars typ bara kollat på tv, lyssnat på musik och suttit vid datorn. Kul kväll. Eller så inte.. :p Men är galet trött av någon anledning så rätt skönt ändå. Ska gå och tvätta bort sminket nu, bädda osv för att sedan lite senare kunna sova :) Spela mitt spel på phonisen som jag har blivit beroende av. Hähä. Aaa, så ser väl resten av kvällen ut... Yeye, puss och god natt!♥
 

2012-10-15
18:08:07

Kooort inlägg
Slutade tre idag och kom hem kvart över fyra. Hade bara matte och engelska idag så det va rätt skönt :) Ska keka nu så skriver antagligen mer sen :) Puss!
 

2012-10-14
12:34:48

Längesen
God morgon! Har vaknat till och från hela morgonen, första gången var runt sju tror jag och sen var det många gånger efter det. Va så mysigt eftersom han inte skulle till jobbet idag och inte jag till skolan (ganska så självklart) så kunde vi bara ligga och mysa hela morgonen. Det var längesen, antingen är det jag som ska till skolan eller så är det han som ska till jobbet.. :( Idag trodde jag vi att det skulle bli en sån morgon men den varade bara till elva, då va han tvungen att åka hem och fixa med sin epa :( Såd det sög ju.. 
 
Nu sitter jag i soffan med Olivia och kollar på "How clean is your house". Vad som händer sen vet jag inte. Älskling skulle komma hit sen när han var klar med det han skulle göra. Får se om det blir ännu en hemmadag men det tror jag inte. Vi får la se helt enkelt :) Puss
 

2012-10-13
20:21:12

Tvättat, städat, tvättat och städat lite till.
Heeeej på eeer. Som rubriken lyder så har min dag bestått av att städat mitt rum och tvättat. Ränsade mina kläder så nu är det fin ordning i alla klädbyråer också! Tills på måndag ;) Haha nejdå. Ska verkligen försöka hålla det fint ett tag fram över nu!
 
Snart kommer Christopher hit :) Han skulle in till Bålsta för att tanka sin bil och sen tillbaka hit. Då ska vi upp till Woffe och hämta min cross som står där och rulla ner den antingen hem hit eller upp till Mathias garage. Får se hur det blir, men tror det blir till Mathias. Känns bättre att ha den där x) Hehe. Inget får hända med min pärla♥ Som dock snart ska säljas menmen. Väldigt tråkigt men kör aldrig längre så det är lika bra.. :(
 

2012-10-13
19:05:22

Helt seiöst?! -.-
Sitter och kollar på tv och så kommer denna reklam;
Förlåt, men är dom helt dumma i huvudet eller? -.- "Nu ska vi se om Provivas nya stora förpackning innehåller mer av det goda" MEN NÄHÄ?!?!? En större förpackning med samma innehåll eller?! Åååh puckon.

2012-10-13
12:57:00

Fredagskväll i Tierp
Igår efter skolan åkte jag hem till Christopher, gick ut i skogen och plocka svamp därför att han hade bestämmt sig för att absolut inte äta något annat, så det var ju bara att gå ut ;)  När vi kom tillbaka från skuugen åkte vi till Bålsta för att hämt hans bror och sen när vi hade kekat gick vi upp och la oss. Otroligt mysigt och skönt! :) Vaknade typ fem någon gång och hämtade upp Julian och drog ner till macken. 
 
Senar på kvällen, runt åtta kanske(?) åkte vi, jag, Christopher, Kro, Ida, Julian och Hannah upp till Tierp där Mathias, Jocke och några andra va :) Gjorde väl inte så mycket där, kollade när dom sladda osv. Va där i några timmar innan vi åkte hem. Kom hem halv tre tror jag det va, men somnade inte förens halv fem, fem typ..
 
Nu sitter jag i sofffan inne i huset och har nyss duschat. Christopher är på jobbet och slutar klockan sju.. Suger ju lite smått menmen. Funderar på att städa mitt rum idag, skulle verkligen behövas kan jag säga! Men låter inte så lockande så tror jag skiter i det ;) Hähä. Struntisamma. Puss!
 

2012-10-12
09:16:46

Så fint man kan ha det i väntan på bussen :)

2012-10-11
20:56:14

La musica
Ligger i soffan och lyssnar på musik, Christopher är upp hos Woffe och Nicke och försöker fixa hans bil. Skulle vart där uppe jag me hade jag tänkt med dom skulle ner hit för hans bilnyckel var här så då stannade jag för att maten var klar. Dock var det kåldolmar, så blev inte mycket till middag detdär. Usch. Inte riktigt min grej tror jag.. Hähä, snart börjar New Girl och sen Två panka tjejer som jag och Oliven ska kolla på :) Sen går jag nog ut till mig och lägger mig, får se om jag är vaken när muppen kommer tillbaka :* Puss och god natt♥
 

2012-10-11
18:00:49

Macken
Skolan idag va helt okej, på svenskan och samhällen kollade vi på film så man klagar ju inte precis ;) Förutom det hade vi entrenprenörskap och matte. Slutade klockan fyra och tog halv fembussen ner till macken. Sitter just nu och väntar på att Christopher ska sluta, vilket är om en timme ungefär. Har ändå inget att göra hemma så kan lika gärna sitta här nere med honom :) Puss!
 
oldie

2012-10-11
17:52:11

Något jag vill..
..Är att tatuera en diamant i nacken. Såg det en gång och sen dess har jag velat ha det. Gaah, vill ha vill ha vill ha, nu! Men nene, vänta tills man är 18.. bla-bla-bla! :(

2012-10-10
18:20:19

Hemma
Slutade som sagt halv fem idag så tog fembussen hem :) Fick egentligen sluta 20 över fyra för att man skulle kunna hinna med bussen men när vi väl höll på gick tiden så fort så det blev lite senare i alla fall. Hehe. Men dagens lektioin var rolig, så det va ju bra (a)
 
När jag satt på bussen hem ringde Ida och frågade om jag skulle me till Donken och keka, så det ska jag göra snart. Blir väl med dom vanliga skulle jag tro :) Dock vet jag inte om jag ska keka för är absolut inte hungrig, men dom kommer väl tvinga i mig något som vanligt... 

2012-10-10
10:44:00

Isländska sagor
God Morgon! Sitter i skolan och har svenska, ska diskutera Isländska sagor med My. Inte kul alls men yeye. Har lunch om en halvtimme och en håltimme.. Slutar halv fem, lite drygt men har foto som sista så det är ändå rätt nice! :) Puss!
 

2012-10-09
09:40:00

Tisdag morgon
Hej på er! Sitter i skolan onödigt tidigt på grund av lärarnas brist på planering och äckelbusstiderna. Börjar kvart i tio men måste åka så att jag kommer hit vid nio. Så det suger ju. Vaknade klockan sju imorse och va inte ens trött. Så det va rätt skönt :) Drog på mig mjukisbyxor och gick in i huset, kekade frukost, borstade tänderna och allt sånt där sen gick jag ut till mig igen och klädde på mig, fixade håret och sminkade mig. Blev klar tidigare än förväntat och försökte då att få upp Christopher ur sängen vilket inte gick, så satt och fipplade med phonisen istället. 
 
Igår efter skolan åkte jag ner till macken efter skolan där Christopher och Kro va :) Satt är nere ett litet tag sen åkte vi hem till Christopher för han skulle måla garaget. Medans han gjorde det tvättade jag och Kro deras husvagn. Blev så otroligt fin! ;) Sen åkte jag hem och kekade medans Christopher åkte upp till Woffe. Efter det åkte vi in till Bålsta och träffade Mathias och Ida :) Och senare även Ricky och Bea. Kom hem kvart i elva någon gång och gick och la mig på en gång nästan. Chrsitopher skulle komma lite senare, som blev typ tre. Menmen, låg och pratade ett litet tag då och sen somnade jag om. Puss 
 

2012-10-08
11:27:00

Vad är egentligen mina drömmar, mål och planer?
För att kunna få ett bra liv, som man verkligen är nöjd med, borde det väl vara lättre att ha mål och drömmar? Så att man har något att jobba mot. Inget kommer flygades till dig medans du bara står där. Det vore väl rätt skönt om det gjorde det men hur skulle det egentligen kännas sen? Att man har allt man vill ha men man egentligen inte "förtjänar" det?. Om man har jobbat och kämpat för att få det man verkligen vill tror jag att man njuter av det mer sen när man väl har fått det, när det står där framför dig. 
 
Nu, det ända som snurrar runt i mitt huvud är att jag verkligen vill börja rida igen. Har till och med börjat fundera på att skaffa en egen häst men det är nog bara drömmar än så länge. Har skrivit klart mitt CV så ska börja söka lite jobb här och där och sen får vi se vad som händer. Att börja rida igen är näst intill ett måste för mig. Skrev ett inlägg för ett litet tag sen om det, som ni kanske minns. Just friheten, den är obeskrivligt.. Vet några personer som skulle behöva hjälp med sina hästar, men eftersom vi troligtvis ska flytta från Skokloster vet jag inte om jag ska börja rida just där igen eller försöka hitta något annat ställe. Vi får se hur det blir. Men att rida är något jag verkligen vill. Har nog inte riktigt förstått hur mycket jag har saknat det fören någon vecka tillbaka. Känner mig så tom utan det bara. 
 
När det gäller min framtid inom utbildning och jobb och så vidare så ska jag kämpa mig igenom dessa två år som är kvar av gymnasiet. Sen ska jag plugga vidare och bli mäklare, något jag velat ett antal år nu. Om jag inte skulle ångra mig på dessa två år det vill säga. Vilket jag skulle tvivla på men vem vet? 
 
Min framtida familj kommer bestå av mig, Christopher och troligtvis/förhoppningsvis någon lite skitunge som krälar runt på golvet! Haha, skämt å sido ;) Christopher är den jag vill leva med och verkligen ingen annan. Om man säger så efter bara fyra månader och sex dagar är det nog många som tänker "men hallå, ni är ju unga, har inte vart tillsammans länge alls" och blablaBLA. Visst de människor som tänker så har delvis rätt, vi är inte gamla, har bara vart tillsammans så värst länge men jag älskar verkligen honom och sättet han får mig att må är helt obeskrivligt. Ingen får mig att må så bra som honom. Han får mig att vara mig själv, får mig glad och han finns alltid där när jag behöver det så varför skulle jag inte då vilja leva resten av mitt liv med honom då? Han är mitt allt, punkt och slut. Utan honom är jag ingen.
 
 
Tyck att jag är tråkig, jag bryr mig faktiskt inte, detta är mina drömmar och mål i livet, några är lite enklare och vissa lite mer krävande. Men än så länge ser jag ingen anledning till att inte försöka uppnå dom. Tänker inte ge upp mina drömar, dom är alldeles för viktiga.

2012-10-08
10:06:34

8/10-2012
God morgon! Sitter i bibblan för tillfället och ska snart plugga lite matte. Börjar klockan tolv ungefär då inte alla behövde komma på samlingen idag. Lite drygt sådär men ända ganska bra eftersom jag vet att jag inte skulle ha pluggat hemma. 
 
Slutar klockan tre idag, har bara två lektioner som vanligt och det är matte och idrott. Matten är väl helt okej just nu, när jag förstår det vill säga ;) Då tycker jag faktiskt att det är rätt så kul. Idrott därimot är ju inte min bästavän kan jag ju säga... Skulle tydligen vara ute och springa intervall i backe idag också. Aja, fint väder är det ju i alla fall! Annars hade jag verkligen vägrat. Hähä. Puss
 

2012-10-07
21:06:31

Gårdagen och lite till
Blev så att jag åkte till Bålsta igår med Nicklas och Christopher :) Dom kom och hämtade mig runt åtta och då åkte vi till Nanna. Gjorde inte så mycket, kollade på film och tog det allmänt lungt bara :) Sen visade det sig att min bror, Ida, Kro, Jocke och några andra var ute och åkte bil så då blev det så att vi åkte till dom. Kommer inte ihåg vart det va men drygt var det i alla fall. Va hungrig så att det gjorde ont i halsen(?) och så sjukt trött så det va inte kul alls. 
 
Kom hem runt halv fem och skulle sen upp tre timmar senare, så jäkla lyckat måste jag säga. Har nog aldrig vart så trött i mitt liv som när jag somnade och vaknade. Fy. Så ikväll ska jag gå och lägga mig megatidigt! Fick i alla fall skjuts hem av älskling imorse innan han skulle till jobbet. Jag skulle på Johns match idag vid nio men råkade liksom somna om så det blev inte riktigt så (a) Hähä. Tyvärr åkte dom ut efter den matchen men Sigtuna Blå gick vidare till final och vann cupen i deras åldersgrupp! Grattis grabbar! :D Så sjukt bra jobbat! :) 
 
STORT GRATTIS TILL ER PÖJKAR!
Sigtuna IF P01

2012-10-06
17:16:00

Fotbollsmatch
Hej på er! Sitter och rensar alla bilder jag har tagit på Johns fotbollsmatcher idag :) Blev runt 500 stycken om inte lite mer så har en del att göra nu x) Hehe, men det är rätt så kul så det gör inget. Han hade tre matcher idag, men jag va bara på två av dom. Den första blev det lika, den andra matchen spelade dom mot Hammarby och då blev det också lika, 5-5. Sen sista idag va mot Täby och då blev det 4-3 till SIFarna, alltså så vann dom den och dom gick viader tills imorn. Asnice ju! :) 
 
Sigtuna IF, vit
 
Vad som händer ikväll vet jag inte, Christopher ringde tidigare idag och fråga om vi skulle vara med Nanna och Nicklas, men jag vet inte. Vi får se, beror på. Fast vad ska jag annars göra liksom? Hum. Vi får la se hur det blir helt enkelt. Puss

2012-10-05
19:45:07

Fredag
Hellu! Hade som sagt bara en lektion i skolan idag, som var engelska. Gick väl bra. Dock hatar jag verkligen engelska men aa. Slutade halv tio och bussen gick fem i elva så det var väl inte sådär jättemega kul att sitta och vänta på bussen i en och en halv timme menmen. Kom hem, snackade lite med Vollevonkan och sen kom Kro och Christopher och hämta mig :)
 
Åkte ner till macken, satt där ett tag sen skjutasde Kro hem oss till Christopher då vi skulle skjutsa hans mamma till Stan :) Gick väl bra, men SATAN vad mycke köer det va! :O Helt sjukt... På vägen hem va Christopher en aning för hungrig för att klara av alla bilar och köer så han va ju lite smått grinig.. Hähä, va rätt kul ända ;) Du är så söt när du är sur älskling :* Kom hem till mamma runt sex och nu har jag nyss kekat :) Ska kollar på X-factor när det väl börjar och nu innan ska jag fixa kameran så den är tömd, laddat och allt sådant tills imorn! :) Puss!
 

2012-10-05
08:37:14

Hahaha, sötaste på länge! ;$

2012-10-04
21:36:45

Två panka tjejer
Har precis pluggat klart! :) Inte klar med alla uppgifter än men har bara några stycken kvar, som jag ska göra imorn hade jag tänkt :) Nu ska jag kolla på Två panka tjejer och sen blir det väl att sova eller något i den stilen :)
 
Imorn börjar jag tidigt men har bara en lektion så slutar halv tio. Asnice verkligen! :) Funderar på att åka fram och tillbaka till pappa efter skolan och hämta min kamera då John har en del matcher i helgen :) Men vi får se hur det blir med det :) Puss och god natt♥

2012-10-04
19:13:00

ingen rubriik
Tjooo! Har nyss kekat middag med mamma :) John och Stellan är på fotbollsträning. Slutade klockan fyra idag satt kvar i typ tio minuter för att få hjälp med en uppgift, som jag inte ens behövde göra... Gissa glädjen efter det liksom... -.- Menmen, va väl hemma 20 över fem, halv sex kanske :) 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte, har prov nästa vecka så måste plugga igenom hela kaptitlet och sen lite extra uppgifter som han har "rekommenderat" att man ska göra. Om man kan dom kan man tydligen provet, så det låter ju bra? Heheh. Nej, dags att dra fram plugget! Puss♥

2012-10-04
14:23:28

mobilblogg
träffade lisa en stund på mim håltimme och eftersom det är kanelbullens dag så måste man ju faktiskt äta bullar!! ;) så gick till ica och köpte fyra stycken plus två cola ;) satan i gatan vad smal man känner sig idag ska jag lova! hähä menmen så kan det bli.. ska ju faktiskt börja träna nu igen :) puss!
 

2012-10-03
20:41:00

Bonde söker fru
Hej på er :) Sitter i soffan, myser med Bagheera och kollar på Bonde söker fru med mamma. Har nyss duschat och sitter och väntar på att mitt hår ska torka, tar ju sån jävla tid! Menmen. 
 
Imorn har jag sovmorgon. Antingen börjar jag kvart i tio eller 20 över ett, beroende på om våran lärare är sjuk eller inte. Vi får la se helt enkelt :) Sen så har vi ingen samhäll eftersom alla samhällare är i Frankrike. Puss
 
bäbi♥

2012-10-03
17:46:42

Justin Bieber
Jag är verkligen inget "Justin Bieber-fan" men just dessa två låtarna gillar jag verkligen! Framförallt den första :)

2012-10-03
13:54:54

Håltimme från 11.15 till 15.15..
Igår hade jag en mysig dag med älskling. Åkte hem till honom efter skolan och hjälpte till med lite saker där :) När jag först kom dit va han och hans bror ute i skogen och plocka svamp som vi sen satt och rensade x) Sen åkte vi ner till macken och sen till Woffe och skulle försöka fixa hans bil, gick väl inte sådär super bra kanske... Så tog en annan bil hem till Ekilla sen :) Där gjorde vi inte så mycke, kekade pizza och hade det bara allmänt mysigt :) Så himla underbart, älskar dig så himla mycket Christopher♥
 
Sitter just nu och försöker få till ett bra CV. Hehe. Går faktiskt rätt bra om jag får säga det själv ;) Dock har jag fasnat för tillfället men har jag gjort "grunden" så nu kan jag bara finjustera det som jag redan har skrivit liksom. Det blir nog bra tillslut när det är klart. Innan denna vecka ska det i alla fall vara färdigt! :) 
 
Lektionen som jag just nu sitter och väntar på är fotografisk bild. Slutar halv fem så kommer väl hem kvart över fem eller något sånt :) Om jag hinner med bussen det vill säga. Får hoppas på det. Puss!
 

2012-10-02
10:18:39

Christopher♥
Fyra månader med dig älskling♥
Jag älskar dig så enormt mycket, du är den person jag vet alltid finns där, som jag vet att jag alltid kan vända mig till. Du är så underbar. Det ska alltid vara du och jag♥

2012-10-01
17:35:31

Ojoj
Sämst uppdatering de senaste tre(?) dagarna. Har ändå inte gjort något megaspeciellt.
 
Var ju ledig i fredags och då satt jag nere vid macken medans Christopher jobbade, när han slutade kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? Aja. Lördagen satt jag också nere på macken och samma sak på söndagen. Alltså hela helgen. Fa-an vad kul det va! Nejmen det är ända inte sådär megatråkigt, bara vissa stunder ;p På kvällarna åkte vi runt i antingen i Skokloster eller i Bålsta med massa människor. 
 
 
Nu är jag hos mamma igen. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Imorse började jag kvart över tolv och slutade tre. Hade bara matte och idrott så det va ändå helt okej. Åkte till Willys och mötte upp mamma, handlade lite snabbt och sen hem hit :) Puss!
 
fråga inte.