http://ead.blogg.se/

2009-05-16
15:57:49

fredag till lördag :)<3

Tjosan ;D<3
Fredagen börja med att  jag gick upp tio i sex för att hinna platta håret, men självklart så hitta jag inte plattången... Gissa om jag blev irriterad eller?! Aja, sen när jag skulle till bussen så orka jag inte ta en sån tidig buss så jag vänta på Lisa och tog nästa buss =). Kom till skolan vid typ nio, och satt där och vänta på att syslöjden skulle börja.. Gjorde ett armband till Lisa och sen skulle jag egentligen göra ett till mig själv också men det jag orka inte xd. Efter slöjden var det lunch och som alltid när jag är jätte hungrig så är det något som jag inte gillar..Pankakor.. Usch, åt ingenting på lunchen då =P Men det blev en havreboll och en halv chokladmuffins ist(a) haha. Men men, efter skolan tog jag halv tre bussen till Vivo och vänta på Amanda där och sen tog vi tre bussen hem till mig (=. När vi kom hit så åt vi och sen hoppa vi stuttsmatta också =D. Sen när Lisa kom så var vi bara ute och cykla tills det va mat typ? När vi hade ätit så va vi bara inne i "stora" huset ett tag innan vi gick in till Mathias rum, som vi låna av honom eftersom Amanda inte tål pälsdjur och inte kan sova i mitt rum. Aja sen när vi kom in hit så kollade vi på film och svulla i oss chips och cola(a). Vi orkade inte kolla klart på hela men den va bra det lilla vi såg =P. 
Första gången jag vakna var så var det för att Amanda höll på att peta på mitt öra. Haha alltid är det något hon gör så att jag vaknar xd. Men men sen sommna vi om tills Veronica kom och fråga oss om vi skulle me till Knivsta marknad. Fast det ville vi inte.. Sen när vi hade ätit och så gick vi ut till stuttsmattan och soolade =D Sen cyklade vi upp till vårat hål i vägen och försökte göra det större men det gick inte så bra eftersom vi inte hitta en tillräckligt stor sten, tillslut gav vi upp och cyklade till busshållsplatsen och vänta på Lisa ist =) Och som vanligt så cyklade vi xd. När vi var uppe på Hildurs väg så hörde vi att det var några som va nera och körde cross i lilla så då cykla vi ner och kolla vilka det va. Fast det va inga som vi kände. Och sen när vi va där nere så ringde Amandas mamma och sa att hon va hemma hos mig och vänta på henne, så då skjutsa jag hem henne, till mig asså och sen så cyklade jag och mötte Lisa igen =) Sen när vi kom hem till mig, Lisa och jag asså gick vi in till Mathias och kolla på film xd. Ocj nu står jag här och Lisa ligger i sängen och lyssnar på musik =P Bilder kommer nog ;)
byebye♥


2009-05-14
19:58:27

seriöst?! ;o
Dom kan bara inte göra såhär?! ;o Dom typ slänger ut oss från skolan och säger; ni får börja i någon annan skola. Visst det kanske inte är så jobbit och jag kanske inte bryr mig så mkt heller men ändå, hade tänkt att inte behöva byta skola mer. Men så blev det ju inte... Men men typ alla vi ska börja i futurum men jag ska börja i västerängen :).
pusspuss♥

2009-05-10
10:26:07

God morgon! ;D



God morgon =).

Gick upp för en timme sen kanske. Har inte hunnit gjort så mkt förutom att gosat med Baggen =). Ska snart ner och äta frukost och sen ska vi nog till John's bandy =). När vi sen har vart där kommer mamma och Stellan åka hem före oss, eftersom dom ska hjälpa till med bryggan och sen kommer jag och John's. Hoppas att det finns några bullar kvar då ?(a). haha. Men nu ska jag ner och äta något =)

byebye♥




2009-05-08
19:33:50

FREDAG :D
Tjosan ;D
dåva det fredag igen då =) Helgen kommer inte bli bäst men inte sämst heller... På lördag ska jag kolla när John ska spela fotboll, på söndag har han avslutning på bandyn men då ska vi också lägga i bryggan nere vid stranden :). Jag vet inte om jag ska stanna med John vid bandyn då eller om jag ska följa me och lägga i bryggan, eller ja kolla när dom andra gör det(a) Men om det är soligt (och om bulltanten är där(a)) så kanske jag följer  me mamma och Stellan, eller också kanske jag och John cyklar dit sen :)?.
Idag har jag inte gjort så mkt, vart i skolan och vert hemma och cyklat :) Ska väll ner och kolla på Talang 09' sen eller något.. men aja,
byebye♥

2009-05-07
17:35:04

sorry...
hejsan och sorry för dåligt uppdatering :p
har inte gjort ngt speciellt idag, bara skolan som vanligt... kom hem vid kvart över tre eller något sånt ;) har typ inte gjort så mkt, lite i läxan och ätit xd aja, orkar inte skriva mer nu...
puss hej :)♥

2009-05-02
19:21:52

lördag :)
tjosan,
har typ bara vart hemma hela dan idag :) typ hjälp till att målat huset och oljat in kanten av poolen och ute möblerna, solat och hoppat stuttsmatta :D ganska nice dag faktiskt, denniz baada och det är typ bara 14 grader i poolen ;o fattar inte hur han kan(a) men jag hade också lust att göra det men det va för kallat xd.


 
byebye♥

 

2009-05-01
12:03:55

igår, 30/4-09
Hejsan, orkade inte skriva igår när jag kom hem. Men men orkar inte skriva så mkt just nu (eftersom det är så fiiin väder), men det kommer lite bilder ;)

 2   3 4

1. Mutze och Mathias, typ jätte lika(a)<3
2. Lisa vid elden :)<3
3. Elden :)<3
4. Mutze & Mathias, tvillingar typ(a)<3