http://ead.blogg.se/

2009-12-28
14:45:15

hej, jag vet att jag typ inte skriver så mycke längre man jag har liksom inte haft lust och det har jag inte nu heller. men jag börjar nog skriva igen om ett tag! :)
puss♥  
 
 


2009-12-28
14:39:51

tidsfördriv x)
Du får endast besvara frågorna nedan med bilder!
Du får inte besvara i text dvs bokstäver. Siffror är tillåtna, men det ska fortfarande vara bilder.
Det här blir en tuff utmaning!

Hur gammal är du ?-




Vart bor du ?-





Hur ser ditt hår ut ?-



Vem är din bästavän?-



Har du pojk/flickvän?-

Vad gör du just nu?-



Någon rolig?-




Nån du litar på-



Vilken månad fyller du år i?




Vad skulle du göra om du vann en miljon?-



2009-12-25
11:27:54

o:

hinner inte skirva det jag tänkte nu men vi hörs senare ;) puss!


2009-12-23
15:08:43

Grattis olivia!


Inte världens bästa bild men,
 Grattis på födelsedagen Olivia! :)


2009-12-23
15:02:10

23 december

Hejhej :) Imorgon är det julafton och min nagel gick just av. Men skit samma, kom hem typ sju igår eller något sånt :) Fast va inte i kista så länge, när vi hade vart där ett tag så gick vi till Lekmer där Mathias jobba för att få skjuts hem, och där va vi i typ tre timmar eller något. Sen skulle vi åka och hämta Olivia och Denniz hos Johnjohn och Annika eftersom Joel hade fyllt år. När vi kom hem så åt jag och städa rummet och Olivia o jag spela fia (a) Haha. Men idag har jag bara vart hemma och städat -.-' Eller ja, nästan bara städat, ätit också (a) Så nu vet jag inte vad jag ska göra "/
Aja, puss♥


2009-12-22
10:46:00

kort litet inlägg ;)

God morgon! :)
 Hinner inte skriva så mycke nu för jag ska med Johanna till kista :D Hehe, men nu ska jag hitta något att äta sen ska jag nog gå till bussen :) Eller ja, borsta tänderna innan bussen såklart! ;)
puss<3


2009-12-20
19:30:44

söndag

Hejsan :)
Har inte vart hemma någonting idag nästan :) Jag vaknade typ halv tio. Gick upp, klädde på mig och sen åt jag frukost. Men skit samma :) Sen skulle jag och mamma åka till Väsby centrum och köpa julklappar, eller jag skulle köpa till Amanda och Mathias men det va skit halt ute och däcken va tydligen dåliga på bilen så det blev inget.. Men när Stellan kom hem så tog vi den andra bilen ist och då åkte vi till Coop, eftersom jag inte orka åka till Väsby då (a) Men jag ska åka till jakan på tisdag ist tror jag :) För nu vet jag vad jag ska köpa till Bästavän och Storebror :)<3 Hehe men nu ska jag nog göra något annat :)
puss <3


2009-12-19
20:43:24

rubrik här!

Nu ska jag till grannen tydligen? Aja, syns kanske sen ;)
puss<3
 
 


2009-12-19
15:51:02

p-a-n-i-k

Kom in för en stund sen :) Riktigt nice ut e ju (a) Hehe. Nej men nu börjar det bli mörkt och då orkar jag inte va ute :) Skit samma :) Jag har fortfarande inte köpt julklappar till alla och jag får verkligen panik! Till Mathias vet jag ju liksom vad jag ska köpa så et är lungt men till Bästavän! :o Har sån dålig fantasi så det är ju nästan omöjligt :( Men jag har lite olika saker som jag har och välja mellan (a) Men om du läser det här Amanda så måste du säga vad du önskar dig! :o ;) Mer har jag inte gjort idag :) Vart ute och kollat på film asså (a) Hehe, nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag slå in lite julklappar :)
puss<33


2009-12-18
17:38:26

skansen med skolan

Hejhej. Kunde inte skriva något igår eftersom inte internet fungerade :( Men å andra sidan så hände det inte så mycke heller :)
Men men, idag va vi på Skansen med skolan. Eftersom vi skulle åka tåg så samlades vi i det där huset innan tåget, dom som bor i Bålsta förstår nog vad jag menar ;) Men där samlades vi iaf. Redan då frös jag lite men aja. Sen gick vi till tåget och lalala... När vi kom till stan så åkte vi buss till Skansen där det va svin kallt! När vi kom till det stället där vi skulle träffa den där guiden så va vi en halv timme tidiga så vi gick och kolla på nordiska djur ist (a) När vi gick för bi ugglornas "bur" så satt det en uggla och bara snurra på huvet! :o Fett läskit det va! Sen anföll den oss också ;o Sen när den där guiden kom så gick vi till helsingland eller vad hon nu kalla det för -.-'  Sen när vi äntligen va klara så åkte vi tillbaka till sergels torg och jag följde med till Pizza hut. Där satt vi typ hur länge som helst (a) Hehe, sen när klockan va typ halv ett så gick vi till centralen där vi skulle träffas igen. När vi kom tillbaka till Bålsta så va inte min buss där... sen som vanligt alltså.. Men tillslut kom den och jag slapp att frysa mer :) När jag kom hem så somna jag i soffan och sen så gick jag och dela ut jultidnings grejjorna som folket på gatan hade beställt ;) Så, det va typ min dag idag :)
puss!<3


2009-12-15
16:11:06

slapp profilen! :D

Hej Hej :) Slutade två idag ist för fyra :) Eftersom vi inte hade någon profil (a) Hehe, och när jag gick ut genom dörren såg jag bussen åka förbi.. Så irreterad jag blev! :o Men men, sen stog jag och vänta på nästa buss som skulle komma 20 över ungefär men den kom fem över halv ist -.-' Hatar verkligen när det är halt och kallt ute! Men men, satt typ och lyssna på musik hela vägen och då tänkte jag inte på hur tråkit det egentligen är (a) Sen när jag kom till.. ja, där jag skulle gå av så va inte Stellan där och då fick jag stå där och vänta, fast det va typ några minuter bara (a) Hehe, och nu sitter jag på Genoratorgatan och har väääääldigt tråkit! Men ska typ gå och äta något nu... puss♥




2009-12-14
18:17:23

Bästavän sjunger :')<33


 Älskar dig gumman! :D <3333
Sjunger så underbart fint :']<3333


2009-12-14
18:01:52

2 days ;}

Hejhej! :) Han inte skriva någonting igår bara för att jag var och köpte julklappar och sen när jag kom hem så slog jag in dom och sen orka jag inte slå på datan (a) Hehe, men men nu har jag bara Stellan, Mathias, Veronica, Amanda och Rosalie kvart att köpa till :) Vad dom ska få vet jag inte exakt men jag hittar väll något :) 
Men idag då... Skolan sög! Jag höll på att frysa ihjäl och maten va äcklig.. Kan det bli mycke värre? Nej, tänkte väll det :) Men dagen börja iaf med kontakt tid, no, engelska, lunch, matte och sist språkval... Sen när jag kom hem så kolla jag på tv, åt och datan (a)   
puss<3


2009-12-12
22:16:03

lördag :}

Hejhej! Vaknade typ nio idag fast gick upp typ en timme senare, vid tio alltså (a) Hehe. Men då gjorde jag typ inge, satt mig vid datan och dog lite granna :) Sen åt jag och efter det började jag fixa i rummet så nu är det finare än någonsin ;) Men det saknas bara en spegel på väggen nu och sen är det helt klart, tror jag iaf ;s
Orkar inte skriva mer nu,
byebye<3
 

Kanske lite gammal bild på bästavän men den är lika söt ändå! :)<33333 Iaf, sitter och snackar med henne på msn nu, måste bara träffa henne snart! Va typ 125451857545 år sen ju :'( <33333333


2009-12-11
19:14:05

Idol finalen idag :]

Idol idag och det är ju finalen :) Och jag säger en sak... erik ska vinna och INTE Calle ;)
 
ysch!


2009-12-11
17:12:17

Fredag :}

Lucia idag då.. Eller egentligen är det den 13 typ men det är på Söndag eller något, så det blev idag i skolan (a) Men men, när vi hade kollat så gick vi upp till klassrumet och åt lussebulle och drack julmust (a) Och efter det så hade vi rast.. Eller ja, rast och rast vet jag inte om man kan kalla det eftersom vi inte fick gå ut från klassrummet :o Vi va liksom tvugna att sitta och svara på några frågor på ratsen! :o Helt sjukt...! Sen hade typ typ bild, lunch, idrott och sist språkval. Så vi slutade ungefär halv tre :) Sen gick jag på bussen och lalala.
byebye<3

 
 Bara för att jag älskar min Sölve :'] <3


2009-12-10
19:10:35

Ny design :]

Har precis gjort om designen lite :]
Blev inte så jätte bra men den får duga för ett tag (;

byee♥


2009-12-10
18:06:47

suck?!

Hejhej :)
Vi fick tillbaka NO provet idag och jag va två poäng från g! -.-' Så jävla irriterande asså :o Men men skolan sög idag.. som alltid då men skit samma. Imorgon är det Lucia grej som vi ska kolla på, eller ja.. vissa är med men jag är en av dom som inte är det ;) Det är liksom inte min grje och gå med ett vitt nattlinne på mig ;) hehe.
byebye♥

 
nyaste bilden, tagen för typ 10 minuter sen ;)


2009-12-08
21:55:59

bye


Nej, nu ska jag ta och stänga av datan (:
god natt♥

 


2009-12-08
18:50:38

tisdag

Dagen börja med so i typ 100 timmar :o Eller ja, nästan iaf (a) Men sen hade vi typ svenska, slöjd, lunch, svenska och sist profil.. Och bara för att jag är så duktig så fick jag gå en timme tidigare :D Nejmen när man hade gjort en låt på datan och han tyckte att den va okej så fick man gå :) Sen åkte jag till centrum med Rosalie, Jocke och Lisa och sen kom Linda med Alba och sen Tommy, det va trevligt (a) Sen när jag kom hem så gick jag typ ut med hundisarna, kolla på tv och åt.. Å nu sitter jag här. Aa juste! Mitt lås blev typ baxat idag fast det konstiga va att mina pengar, busskort och allt sånt va kvar! :D Asså det va ju bra för mig och Maria då men varför bara ta ett lås? ;s Aja jag e iaf glad :) Har typ inge mer att skriva nu... puss♥


2009-12-06
21:21:00

vill inte vill inte vill inte! (a)

Då va det skola imorron då... -.-' På onsdag sätts betygen och eftersom jag kommer få ig på musikprovet så kommer jag få ig i musik... Men men, det kan ju bli bättre nästa termin ;)
Idag har vi vart i kungsan och åkt skridskor, riktigt kul faktiskt (a) Tog lite bilder men lägger upp dom någon annan gång :) Sen åkte vi hem och lämna Alex, John's kompis hemma hos han och sen åkte vi hem hit. Till svalängen alltså ;) Men då kolla jag på tv och orkade inte skriva. Men nu måste jag packa ner det som jag ska ha med till pappa imorron :)
puss<33




G-A-M-M-A-L :o


2009-12-06
20:16:54

andra advent :]


2009-12-06
10:21:32

skerv ett inlägg igår men internet sluta funka så det publicerades inte :o Men jag skriver nog mer sen :)
puss<3


2009-12-04
22:00:28

neeeeeeeeeeeeeeej! :'(

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaaaaaaaan! :'( Helvete också, jag fattar inte <////3 Jag trodde verkligen på dig, men nu vet jag inte längre :'( Jag vill verkligen inte tro att det är sant men jag gör det ändå på ett sätt och det känns inte bra :'/ Kanske är det för att jag inte vill tro det eller också är det något annat... Jag vet inte, och just nu kan jag inte tänka så det är ingen idé att försöka..


2009-12-04
18:53:48

grattis gullunge :D


Grattis på dig din lilla gullunge :)♥


2009-12-03
18:22:17

torsdag :]

Skolan var väll ganska okej idag... Vi slutade tidigt så det va skönt :] Men dagen började iaf med idrott.. Gjorde något konstigtsom ja inte kommer ihåg vad det hette men man skulle slå på en mjuk boll med ett tennisrack och få mål och lalala. Fatta inte så mycke men men, sen va det fotboll! :o Hemskt om jag får säga vad jag tycker! :) Absolut inte min grej ;] Men san va det svenska, no lunch en typ matte och sist engelska. Sen när jag kom hem så typ kolla jag på tv och spela uno med John x) Men nu har jag precis ätit och snart ska jag hoppa in i duschen :)
pöss♥

 
 bild på mig och lisa från tallin resan x')♥


2009-12-02
21:04:01

-.-'



Jag vill ta hål i tungan och jag tänker INTE vänta tills jag blir 18 f*cking år! :@


2009-12-02
19:37:51

Hej IG -.-'



här kommer jag! -.-'

Jag orkar inte skriva nu, men jag kan säga en sak.. hej IG -.-' Kommer helt klart få ig på NO-provet som vi
gjorde idag..  *suck*


2009-12-02
19:19:01

jobbigt kanske?

tänkommellanslagintefanns?:s


2009-12-01
19:31:25

typ ööhm jag vet inte ")

Sitter och kollar runt på olika bloggar och nelly.com :) Försöker hitta en klänning som jag vill ha på nyårsafton, vilket är ganska svårt "/ Men om jag inte köper någon så blir det nog den jag fick av Mathias och Johanna i födelsedags present! :D Men vi får se :) Men nu måste jag plugga -.- Har NO prov imorgon och det är typ hela kemi boken! :O
puss<3


2009-12-01
07:10:47

Skolan snart då :(

God morgon :d
Snart ska mamma skjutsa mig till bussen, hämnskt. Och sen blir det ju skolan, ännu värre! :o
 ♥