http://ead.blogg.se/

2011-03-30
18:36:16

Hemma nuuue! :)
Nu är jag hemma! :) Dagen va ganska onödigt om man tänker efter... Hade typ fyra lektioner?? Plus att vi hade två och en halv timmes håltimme, som jag i och för sig skrev innan..  :p Men skit samma.
Tog tre bussen hem så kom väll hem typ kvart i fyra? Aja, något liknande iaf.
Har inte så mycket mer att skriva nu så jaaaaa
PUSS

2011-03-30
10:49:23

I skolan och har låååååååång håltimme!
Tjaaaoo:D
Sitter i skolan och har håltimme till typ halv tolv? Så drygt men aa. Ganska nice ändå när man lyckas få en dator ;) Haha, men man måste ju ha charm ;) HAHA.

Sitter iaf med Ellie och Maria K och gör typ,,, inget alls egentligen? :p Haha. Men det är ju bättre än att jobba iaf ;) Lata lilla jag :D

Men nu ska vi gå pch keka!

PUSS

2011-03-28
18:25:58

Vila I Frid
Vila I Frid söta lilla marsvin. Du kommer att vara saknad av oss alla här i familjen♥

2011-03-28
16:24:25

Lugnet och plugg!
Hellu, nu är jag hos pappa igen! :)
Slutade klockan tre så kom hem typ kvart i fyra.. Har precis ätit lite och nu ska jag pluuuggggggaaaaaaa :( Usch vad hemskt med det måste ju göras....
Seeee yaaaaa!♥

*snyft*


2011-03-27
17:10:30

Heemmmmmaaaa nuuu!
Heejsan! :D
Äntligen hemma! :) Hehe. Kom väll hem för ca en timme sen och har inte gjort så mycket sen dess.. Packat upp mina saker typ? :p Haha.

Men till helgen då (lite kort bara ;));
Åkte ju till båten på lördagen och kom dit typ halv två, då satt vi på alla värmare och sen tog vi bussen in till stan igen. Jag och mami gick till PK-huset för mami skulle klippa sig och medans hon gjorde det så gick jag runt och kollade lite i olika affärer :) Sen när hon var klar så gick vi och kollade lite till och jag fick ett par solglasögon :) Tack igen mamma♥ Hhihi.
När vi var klara så gick vi och mötte upp Stellan och John vi Gallerian och sen gick vi till Saga-bion och kollade på "Hur många lingon finns det i världen", och den var faktiskt riktigt rolig!:D Men lite sorglig också då och då..
Iaf, när vi hade kollat på den så gick vi till kungsträdgården och kekade på Friday's! Så gott alltså, plus att det är så mysigt där på något sätt (a) Hihi.

Men idag vakande jag typ nio, alltså tio (eftersom man ska ställa fram klockan idag):o. Då gick jag upp och kollade på tv kekade lite frukost och sen gick vi in till stan igen. Strosade runt lite inne i Gallerian idag också och jag tänkt köpa en klänning men det fanns inte min storlek :( Jaja, det finns väll någon annan gång :)
Sen gick vi iaf till någon pizzeria och åt innan vi gick till centralen.. Och nu är jag hemma. Äntligen!

Tyvärr blev det inga bilder för jag glömde laddaren och det fanns typ inge batteri kvart i kameran heller :(

Byebye♥

2011-03-26
11:48:17

Båten snaaaart!

Tjeeena!
Sitter och väntar på alla dom andra som ska keka klart sen ska vi åka till båten :) Det va ett tag sen jag var där så det ska faktiskt bli ganska kul. Men men. Har inte gjort så mycket idag, följde med mamma som skulle byta ett par byxor och så fick jag ett par skor! Tack mami♥ Rosa tygskor, inte så märkvärdigt men dom va jättesköna! Och att dom är rosa är ju et stort PLUS ;) Haha. Fast jag är vana med mina Reebook, och dom är upp till vristen och dom här går knappt över hälen! Haha, det känns som jag ska tappa dom hela tiden.. Men det är väll en vanesak :D
Nu har jag inge mer att skriva, men jag tar med mig kameran till båten så det kanske blir lite bilder när jag kommer hem imorn!

PUSS


2011-03-25
19:57:29

fredagar är alltid lika bra :]

Hellu!:D
Nu sitter jag hemma i Ekilla och har nyss kekat :) Lyssnar på musik och chillar typ? Inte så kul kanske... :/ Aja, skönt att det är fredag iaf! :D Hehe.

Skolan idag va faktiskt rolig(!). Eller den blev det om man säger så. Först hade vi typ en lektion i två timmar om miljön och så, sen hade vi en tipspromenad som tog typ tio minuter, om ens det? Aja, skit samma. Vi orkade inte sitta och vänta på att svenskan skulle börja så vi gick och fråga om vi kunde få börja tidigare och sluta tidigare sen, och det fick vi (a) Så jag, Julian, Jossa, Amanda, Oscar, Maddis och några till började möblera om i klassrummet så borde stog som en fyrkant, förstår ni hur jag menar? x) Hehe. Sen satt typ alla inne på facebook och hade ganska kul x) Haha. Roligaste lektionen på läänge ;) Men det blir väll så om eleverna får bestämma, eller? ;) Haha.
Slutade iaf halv två, men tog två bussen hem. Då åkte jag till Genoratorgatan och va där ett tag, sen åkte jag och mami och handlade och sen åkt vi hem.. Och sen har jag inte gjort så mycket. Menmen.

PUUSS OCH KRAAAAAAM!



 bildbrist..


2011-03-25
13:02:56

@skulan

Sitter i skolan och slutar om en halv timme :D Nice!
Skriver mer sen
PUSS


2011-03-23
13:49:42

Sjuk :(

Hejsan och förlåt för ganska dålig uppdatering! Men jag är sjuk så orkar liksom inte då. Men igår tänkte jag faktisk men då va det bara 6% av batteriet kvar och laddaren va trasig?! :o :( Inte bra alltså! Hehe.
Men nu mår jag väll sådär, jag har mått bättre om man säger så.. Men jag får se om jag åker till skolan imorn, hoppas det! Pallar inte sitta hemma i en lägenhet helt själv och inte göra något alls :P Då kan jag lika gärna vara i skolan, vi har miljövecka så det är ändå inte så jobbigt :P Tråkiga lektioner men aa. Träffar lite människor iaf :)
Hihi.

Puss


-En liten Emelie från 2005 ;)-


2011-03-20
20:31:48

Alla våra djur! :)
Alla våra djur! :)♥
Titus♥
Cilla♥
Akira♥
Prilla♥
Bagheera♥
Pip♥
Ida♥
Stina♥
Sölve♥

2011-03-20
18:58:45

Hur många lingon finns det i världen? :D
Är det bara jag som vill se den här? :p Den verkar så sjukt roligt x)

2011-03-20
14:17:52

Hemma igen :)
Tjuuu!
Nu är ja hemma igen! :) Eller jag har vart det ett tag men har gjort lita andra saker, typ som duschat och vart lite social (a) Haha, Eller alla satt vi bordet vid en dator.. Så det kanske inte va så socialt ändå? :/ Fast jo, det va det för vi pratade ju med varandra!? :D Haha, skit samma x)
När jag har skrivit klart så ska jag keka någonting. Och sen vet jag inte :O Något kommer jag väll alltid på.. Städa Pip's hus om vi har något spån kvar. Hehe.
Min elskling:)
PUSS

2011-03-20
07:31:47

Uppe med tuppen?
God morgon! Vaknade halv sju idag och va hur pigg som helst? Fattar nada men det är ändå ganska skönt :P Hehe.
Ska till stallet idag för Saga kunde inte :) Ska bli lite mys, det är ju så himla fint väder ute också! :D Hihi.
Men vad jag ska göra nu vet jag inte :/ Bussen går liksom klockan nio typ? Aja, något hittar jag väll på :)
PUSS
BILDBRIST

2011-03-19
13:39:55

FIIIIN DAAAAG :D
GUUUD SÅ FINT VÄÄDER! :D Hihi, blir så glad! Va nyss ute och lekte med hundarna lite :) Annars har jag inte gjort så mycket.
Vet inte direkt vad jag ska göra nu men vill inte sitta här iaf (a) Höhö..
PUSS
idag :)

2011-03-19
09:35:41

Good Morning!
God Morgon alla människor! :)
Vaknade klockan nio och har bara tvättat bort sminket än så länge (a) Eftersom jag somnade innan jag hade gjort det igår, så såg ut som ett spöke ungefär -.- Haha. Aja, ingen är perfekt ;)
Vet inte vad som händer idag, får väll hoppas att det blir roligare än igår iaf...
PUSS
typ något år sen?
Nu?
HAHAH, ingen skillnad alls...

2011-03-18
22:23:56

Sämst.
Sämst fredag alltså! Har inte gjort något alls sen jag skrev sist -.- Eller jo, ätit. Men det är ju såå kuuuuuuuuuul! Eller inte..  Äcklig fredag alltså -.- Slår vad om att hela helgen kommer bli lika dan också..
Aja, det här blir det sista inlägget för dagen så God natt♥


Puss till alla som läser ;)

2011-03-18
17:54:24

Hemma dåe..
Då var jag hemma igen då. Bussresan hem va ganska nice, man bara i början, INNAN Jocke började stirra ut mig -.- Dumma unge! Hoho. Ikväll vet jag inte vad som händer... Blir väll inge roligt iaf. Haha, vilka bra förhoppningar jag har.. :P Aja, nu sitter jag i soffan och tuggar tuggummi♥ Hiihi...
PUSS

2011-03-18
10:42:11

FREDAG!♥

ÄNTLIGEN FREEEDAG! Gud så jag har längtat! Hehe. Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra :/ Antingen så åker jag hem på dirren eller så stannar jag i här i underbara Bålsta ett tag. Men vi får se. Om jag hittar någon rolig person så stannar jag antagligen :) Skriver nog mer ikväll tror jag.


I Sundsvall♥


2011-03-17
19:11:45

höhö..
Chaa! Sitter vid Mathias dator just nu för jag orkade inte starta min x) Haha, lat chey! Menmen. Kom nästan nyss hem från stallet, har duschat innan därför blev det nästan ;) Höhö. Känner att jag har ganska tråkigt just nu så därför vill jag inte skriva mer.. Kommer bara bli mer ointressant! hehe.....

PÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSS

2011-03-16
19:30:38

Min solstråle!
Min älskade vovve! Du är min lilla solstråle :')
♥♥♥

2011-03-16
17:47:05

G iaf! (a)
Heejsan!
Hade nationella i NO idag (vi hade biologi) och jag tror att det gick ganska bra! Eller jag kommer nog få G iaf, eller det hoppas jag iaf! :p Menmen, vi får se hur det går..
Annars då? Joo, det är väll bra, lite deppig bara eftrsom pappas mormor har gått bort :( Vila i frid pappamormor!♥
Förutom det så är det heeelt okej!:)
Men imorgon är dagen som vanligt, och sen åker jag till stallet. Så jag får se om jag skriver något då!
PUSS

2011-03-14
18:23:55

Ny vecka, bra eller dåligt?...
... Både och faktiskt.. Men helst skulle jag vilja stanna tiden så att dagarna slutade rulla förbi.. Har ingen lust att gå in på några detaljer nu.. Kanske någon annan gång.

Skolan idag va ganska okej, gjorde matteprov efter skolan eftersom jag inte va i skolan när dom andra gjorde det x) Och det gick total åt helvete om jag ska vara helt ärlig.. Hatar verkligen algebra och ekvationer och allt sånt -.- Fattar nada verkligen. Blä! (a) Hehe.
Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, pluggat lite och ätit typ? :P Hehe.
PUSS

2011-03-11
17:52:33

Helg!
Äntligen heeeeelg! :D Så grymt skönt alltså. Men veckan har gått så grymt fort tycker jag :O Men det är ju bara bra (a) Haha.
Hände inge speciellt i skolan heller, bara vanliga lektioner och så.

Ihelgen händer inte så mycket.. Kanske ska åka skidor imorn om det är fint väder :D Älskart! Hihi. Men vi han inte förboka eller va det heter så det kommer väll ta en timme (typ) att få skidorna och de den här gången också.. -.- Va så jävla drygt alltså! :mad:

2011-03-10
19:40:18

-rubrik-

Heey!
Sitter för tillfället i mitt "rum" och gör absolut ingenting! Eller jo, lyssnar på musik.. :p
Skolan idag va ganska okej, på idrotten åkte vi skriskor och jag hade storlek 35 på mina!? :o Hehe, men dom va jätteobekväma och oslipade så det va inge kul :(
Efter att vi hade åkt skriskor så hade vi NO, och sen slutade vi :) En timme tidigare också :D Hehe.

Efter skolan åkte jag til stallet och sen höll jag på att missa bussen -.- Den kom precis när jag hade kommit till busskuren! Så jag slapp frysa iaf (a) Menmen.

Puss


2011-03-09
13:04:35

@skolan

Tjaaaa!
Sitter i skolan och har språkval, skriver om min bok som jag har läst ut, eller inte just nu då men gjorde det nyss (a) Haha. Och ska strax fortsätta ;)Efter den här lektionen så har jag bara två kvar, men ändå slutar vi 20 i fyra... Men men, det är ändå ganska nice, har liksom profil och k-tid. Inte så jobbigt ;) Hehe!

Men nu måste jag fortsätta!
Puss

 


2011-03-08
19:41:29

Grattis Storebror♥


Grattis världens bästa storebror på 21års dagen! :)
Love you♥


2011-03-08
19:36:57

Lasergame och "fångarna på fortet" ! :D
Hellu! :D Sitter hos mamma nu och har precis duschat :) Skolan idag va feeeett nice! Hade typ frilufsdag eller vad det heter så då åkte vi in till stan och körde Lasergame och "fångarna på fortet" :D Det va fan asnice! (a) Hehe, och vi, Ellie Philip och jag vann på fångarna på fortet ;) Hihi.

Efter det så åkte jag till stallet och red typ ner till slottet :) Skit fint väder va det ju och allt ;) Sen kom mamma och hämta mig och då åkte vi till Lugnet och grattade Mathias som fyller 21 idag! :D

Nu har jag inge mer att skriva! :]
Puss 

2011-03-07
08:06:00

Skolan snart..
God morgon! Sitter i köket och har nyss ätit frukost. Ska väll gå till bussen om sisådär 20, 25 minuter? Inte det bästa på denna dag men jag ska väll vara glad att jag har sovmorgon iaf! :D Whatever, slutar klockan tre men ska göra ett prov som jag missade förra veckan :/ Så får se när jag kommer hem (a)


Puss

2011-03-06
18:51:09

Skola imorn dåå...
Aa då var det dags för skola imorn då.. Inte det roligaste men jag har ju sovmorgon iaf, så det är ju skönt :)
Efter skolan åker jag till mamma och på tisdag här vi frilufsdag. Jag ska till typ "fångarna på fortet" och laserdome! :D Hehe.
Nu ska jag äta sen vet jag inte vad jag ska göra :) det är ju solsidan sen också! :D Och sen Wallander. Skit samma, har inge mer att skriva nu..
PUSS
Älskar dig Bästavän, kommer alltid finnas här för dig, precis som du gör för mig!♥

2011-03-06
18:45:26

Ringo Star!
Har ju inte lagt ut bilderna på Ringo än kom jag på! :o Menmen, bättre sent än aldrig ;)
Så himmla söt, snäll och gosig hund alltså! :')
Puss på honom!♥

2011-03-06
18:15:22

Skooteer!
Så härlig dag alltså! :D Blev ännu en dag på isen (a) Så himmla nice alltså :') Körde både cross och skoter men skotern slår nog det mesta ;) Hehe. Tack och lov så blåste det inte lika mycket idag så det va något varmare. Dock hade jag ju Veronicas flytoverall på mig så då fryser man typ aldrig (a) Eller inte jag iaf :D Whatever, här kommer några bilder :)
Maxii♥
Nina och Olivia x)
Papi :D♥
Joel, Oliva och Nina.
Körv!
Joel on tha fyrhjuling ;)
osminkad och solen i ögonen, schnyggt! (y)
Veronica och Papi :)

2011-03-06
09:32:06

09:28
God Morgon! Har så grymt ont i ryggen men fattar inte varför :o Och det är inte på något vanligt ställe, det är typ mitt på ryggen och på båda sidorna? Aja, whatever jag överlever ;)

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, vi får se hur det blir :)
Skriver nog mer sen :)

2011-03-05
19:19:17

Nice dag! =]
Hello! Dagen blev så grymt nice ändå! :D Åkte till skegarn, eller hur det nu stavas :p Och där va en del folk, bla Annika, Johnjohn, Joel, Ali och några annan x) Haha. Men iaf, åkte på motorhuven i igen :D Hehe, körde även lite cross men aa. Det blev typ bara när vi åkte dit och hem x) Fast körde lite på banan som Mathias och Jocke hade plogat. Men aa. Kanske inte låter så kul men det är det ;) Åå juste, Linda, Tommy och Bianca va där också ett tag (a)

Men nu har jag nyss duschat och ska snart keka. Sen ska jag kolla på melodifestivalen :) Eller det är ju det där andra chansen eller vad det heter :P Höhö.
Aja, har inge mer att skriva nu..
Puss


Gammal bild från Skåne x)
Hitta den på Mathias dator..(a)


2011-03-05
12:29:24

Grattis! :D
Grattis Johanna på 20 års dagen! :D Hoppas att din dag blir bäst! :)
Love you♥

2011-03-05
10:22:53

Jag är en duktig flicka (a)
God Morgon! :) Har nyss städat mitt rum! Behövdes verkligen, haha :P
Menmen, vaknade typ kvart i nio och gjorde inte så mycket då åt frukost och gosade med vovvarna :) Sen började jag städa x) Eftersom jag är så duktig ;) Höhöh.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag.. Vi får se :)
PUSS

2011-03-04
19:08:43

ÄCKEL
Ditt jävla äckel! Fan vad jag hatar dig, du förstör mitt liv! Jag menar det verkligen. "Vi behandlar alla likadant", vilket jävla bullshit säger jag bara! Stick bara, allt skulle bli så mycket bättre då..

2011-03-04
17:36:48

FRDAAAG!
Äntligen HEEEEELG :D Så underbart. Har ingen aning om vad jag ska göra men något kommer jag väll på. Vill ner till isen men det regnade ju idag så undra hur den ser ut? o.O Hoppas den är okej iaf, annars hittar jag på något annat :) Ni kan ju ringa; 0736758*** ;) Haha.
Men nu ska jag äätaa :)
PUSS

2011-03-04
13:23:49

Sitter i skooolaaan :(

Tjaaaa!
Sitter i skolan och det är bara 5 stycken i klassen för tillfället x) Haha, dom handra kollar på skid VM. Inte min grej alltså, det där med skid Vm och så :P Höhö.
Egentlig, ofta läraren tillåter det, haha! Ganska nice ju :)

Nu ska jag fortsätta att skriva på min boksak. Skriver antagligen mer sedan :)
Pöss



HAHA, ser ut som att jag drömmer typ -.- :o


2011-03-03
21:20:16

If I had you, that would be the only thing I'd ever need♥

2011-03-03
21:03:40

Snart så..
Heey! Den här veckan har gått så sjuuukt fort tycker jag! :o Ganska nice ju.
Men men, hade typ slöjd, no, so och idrott idag, fast no hade vi två gånger. Pratar om ljud och så och det är ganska intressant faktiskt (a) Hehe.
Men men, efter skolan åkte jag till stallet och va där i två timmar kanske? :) Så grymt skönt väder alltså! Känns verkligen som att det börjar bli vår nu :') Hoppas det iaf.
Men nu väntar jag på duschen x) Varmvattnet är slut :( Men det är tillbaka snart ;) Hehe.
PUSS
Bebis♥
Bilderna är dock inte tagna idag :)

2011-03-01
20:18:16

Bygglov!
Heey :)
Sitter i soffan och kollar på Bygglov och kekar popcorn :P Hiihi.
Skolan idag va okej, lyssnade på en gammal gubbe som hade överlevt Gulagen eller vad det hette? ;s Aja, han va typ 82 tror jag det va :p Hehe. Han pratade i en och en halv timme! Skulle aldrig orkat x) Men det va ganska intressant :)
Efter skolan åkte jag till stallet och av där mycke längre än vad jag brukar x) Men det va kul :)
Hum.. har inge mer att skriva nu :/
PUSS