http://ead.blogg.se/

2010-04-28
18:47:18

grattis till mig! :D
GRATTIS TILL MIG!! :D Wiihooo! ;D Bara för att jag är 15 nu och får köra moppe! Eller ja, när jag har tagit moppekortet dåra men nu förstörde jag stämmningen med den meningen så den behöver vi inte komma ihåg! :o
pusspuss

2010-04-27
16:57:32

no money
Har inga pengar kvar på mobilen så kan inte svara på sms:n ni skickat :'(

Men till dagen då.
Började med so och efter det svenska, slöjd, lunch, svenska igen och sist profil. Skulle slutat fyra egentligen men vi fick sluta en timme tidigare om man va klar :)
Då tog jag tre bussen hem och har vart hemma i typ en timme nu, och då har jag inte hunnit gjort så mycket heller, typ ätit? Och nu sitter jag här :)
Vad jag ska göra sen vet jag inte så vi får se, Johanna har kommit hem från Thailand nu så hon kanske kommer hit! :D Men om hon inte kommer idag så kanske hon kommer imorgon ist! :)
Aa juste! På tal om pengar där uppe, ↑ ska dom ta bort 50-öringarna så man börjar att ha 2 kronor ist? :o
pusspuss♥

2010-04-25
16:54:13

.

Orkar inte blogg nu, men kanske sen? Vi får se :)
pusS


2010-04-24
18:54:05

Johns fotbolls sak :)

Hej :)
Nu är jag hemma :) Skönt! Men aa, vaknade typ vid tio eller något sånt och gick då upp och duscha :) Sen åkte mamma och jag in till Uppsala och köpte massa saker som jag inte kommer på just nu :p Sen åkte vi till John's fotbolls sak, asså dom sa att det va ett läger men jag tycker inte det eftersom dom inte sov där men skit samma :) Han tyckte att det va kul iaf, och det är väll huvudsaken? :) Sen när vi hade kollat klart så åkte vi och handla mat, jag och mamma alltså ;) Och nu är jag hemma :) Ska snart äta tror jag och sen ska jag väll.., hum, aa jag vet inte :) Vi får se.
Puss<3
 
 John & Micke x]


2010-04-23
16:23:13

fredag.

ÄNTLIGEN FREEEEDAG!! :D Kom precis hem och är huur trött som helst, så det blir inge långt inlägg :) Dagen va som den brukar, skolan suger och när man kommer hem är man trött? :p Haha, men aa. Ihelgen vet jag inte vad jag ska göra.. Kolla på John's fotbolls match kanske :) Vi får se...
PUSS


2010-04-20
19:50:27

om jag hade.

Om jag hade en liten hund skulle jag köpa den här väskan!



 Fast den skulle ju såklart få gå själv också! :)


2010-04-20
19:12:51

träffade amanda.

Hejhej Bloggen! :)
Dagen idag har vart rätt så okej :) Började med so, svenska, slöjd, lunch, svenska och sist profil. Skulle ha slutat kl fyra egentligen men fick sluta 20 över tre ist :) Åkte in till centrum med Lisa och Rosalie och gjorde typ inget.. Dom köpte glass men jag hade inge pengar för jag köpte mitt busskort ist (a) Haha men aa, när jag gick upp till bussen så kom Amanda efter ett tag :D♥ Då blev det roligare! Men aa, stog och prata med henne tills hennes buss kom och sen efter att sko' bussen kom så kom min arlanda ;) Haha. Sen när jag kom till Sigtuna så gick jag upp till John's innebandy avslutning där dom spelade mot dom vuxna och jag spelade också! Det trodde ni inte va? ;) Haha, inget liv jag vet men det va ganska kul ju! Men jag ser mer fram emot när dom har avslutning på fotbollen (a) När jag kom hem så åt jag och nu sitter jag här vid datorn :)
puss på dagen :*


2010-04-19
17:54:20

hos mami.

Hejsan! :)
Nu är jag hemma hos mamma igen :)
Slutade tio i tre och tog tre bussen hem :) Va hemma 20 i fyra ungefär och vid fem typ så åt vi. John är på fotbolls träning och mamma kollar på tv :p Vad jag ska göra ikväll vet jag inte, vi får se :)
puss


2010-04-18
17:24:10

plattat & klart.
Nu har jag plattat klart håret :) Tog nästan en timme ju :o Haha, men aa. Snart kommer väll pappa och Veronica hem från kryssningen också. Och då får jag mitt godis som jag inte får äta :( Slog vad med Olivia att jag kunde hålla borta från godis längre en en vecka :p Haha, såå aa. Får väll spara det ;) Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer "/


puss<3

2010-04-18
16:21:06

-rubrik-
Hejsan :)
Har inte gjort så mycket idag :) Städat Ida's bur och vart ute med hundarna typ :p Nejmen jag har kollat på tv och allt möjligt men det är det jag alltid gör så det skiter jag i att skriva x) Men nu ska jag iaf platta mitt hår :) Skriver kanske mer sen :) Puss :*

2010-04-17
20:54:08

glad nu.
Nu är jag iaf lite gladare! :) haha, nej men nu funkar det, att se headerna på min data asså :D Haha. aa. Inge liv. jag vet. Jaja, puss på det♥

2010-04-17
16:38:35

inte min bästa dag.
Hejhej :)
Som ni kanske har märkt är det inte min bästa dag idag... :p
Iaf, gjorde nyss en ny header och så men ändå kommer den andra upp :o Kanske bara är så på min data men endå.. Det funkar när man trycker på "förhandsgranska". Jaja, det funkar väl snart hoppas jag :)
puss♥

2010-04-17
14:34:26

väldigt kul.
Kul, väääldigt kul! Bestämmde mig för att ta en sväng med crossen nyss.. Jag rullade ut 4-hjulingen eftersom den va ivägen, efter det rullade jag ut min lilla bebis och skulle kicka igång den. Vad märker jag då? Jo att gasen är trasig!!? :o Gissa om jag blev arg asså -.- Åååh, varför alltid mig? :'( SUCK! Får väll försöka fixa det...
bye♥

2010-04-17
11:21:45

om du läser, ta åt dig.
Skaffa dig ett liv och sluta irritera mig!

2010-04-16
16:54:58

nej.
Nej usch fy blä! Åt en djungelvråls klubba på bussen hem och bara satt och vänta på det där godaste i mitten, saltet eller vad det är? Men kom det? NEJ. Vad sur jag blir! -.-' Om det blir så en gång till så tänker jag ringa och kräva en hel årsförbukning av klubbor! (a) Haha, nejmen kanske?! :)


2010-04-15
12:40:39

fortfarande sjuk.
Hejhej.
Är fortf halvt sjuk men imorron går jag nog till skolan tror jag. Vi får se.
Har iaf inte kul alls! Vet inte vad jag ska göra heller.. Kanske fixa en ny header? :)
Jaja, vi får se hur det blir :)
Puss♥

2010-04-13
20:05:04

sjuk.
Hej, jag är sjuk och det ända jag har gjort idag är att sova, kolla på tv, och ätit lite... Kul dag! Eller inte.
Aa, det va väll det jag hade just nu?
puss

2010-04-11
13:34:57

bilderna från tallinn.

Här är bilderna från Tallinn :)


Baggen ville också följa me till Tallinn :)


Den ena poolen :) Den andra ligger där till vänster ;)


Jag innan vi gick och bada.


John innan vi gick och bada :)


Stellan :)


John med en uppblåsbar flytväst :p


Man kunde simma ut också! x]


Jag i någon konstig grej :)


Själva Tallinn


Haha, John läser Hänt Extra x'd


Stellan, mamma och John när vi skulle till bilen :)

Aa, det va några bilder iaf :)


2010-04-10
15:25:57

hemma igen.

Hejhopp!
Är hemma ígen nu! Skit skönt verkligen :) Saknat missarna så sjukt mycke! :$ Men till resan då,
Vi åkte ju i onsdags kväll till Tallinn och kom fram på morgonen efter typ vid tio? Då gick vi och leta hotellet vi skulle bo på och till slut hitta vi det (a) Det va ett jättefint hotell med pool och massa saker :) Så John och jag bada typ 90% av tiden vi va där. hehe. Men iaf, innan vi fick checka in, heter det så? Aja, vi säger det. Innan vi checka in så gick vi runt inne i själva Tallinn. Åkte en såndär konstig buss som inte hörlurarna funka på, asså man kunde inte få dom på svenska!? :o Fick lite damp när allas funka utom mina -.-' Sen när vi äntligen fick checka in så bytte jag och John om på en gång och gick och bada, fast vi va tvungna att gå upp till rummet igen bara för att man va tvungen att vara 16, och jag sa att jag va 15 -.-' Men det tog inte lång tid tills mamma och Stellan va klara och vi kunde gå ner :) Sen bada vi typ till tio och sen stängde poolen :)
Dagen efter så gick vi och åt frukost och sen gick vi upp och packa ihop alla saker som vi skulle ha med oss och så bytte vi om till badkläder och checka ut och sen fick vi bada hur mycke vi ville! :D (a) Så vi badade från 11 till typ tre :) Sen gick vi till båten igen och gick typ bara runt :) Men typ vid fem så gick mamma och jag till buffet och åt och Stellan och John till någon Grill House? Tror det hette så :) Efter maten så gick jag till parfym affärn och kolla på parfymer (a) Köpte en parfym, eller asså det va en och samma parfym men det va två små flaskor. Aja hoppas ni fattar :) Sen gjorde vi inte så mycket, va typ i hytten och kolla på talang :p Sen gjorde vi inte så mycket mer, jag kollade på en film och mamma och Stellan va ute och gick, på båten asså. 
Men imorse vakna jag av att någon prata i högtalarna, va så trött så jag ville INTE gå upp, men jag va tvungen för vi skulle gå och äta -.-' Vi kom till Stockholm igen vid tio ungefär och då tog vi tunnelbanan till kunsträdgården och sen buss till Skeppsholmen, där bilen stog :) Sen åkte vi hem och jag satt mig vid teven och sen här! (a)
Orkatr inte lägga upp bilderna nu men det kommer nog ;)
  




2010-04-07
11:06:24

mot tallin.

Tjosan! :)
Vaknade för en timme sen kanske och gick upp och klädde på mig och så. Tog ut flätorna ur håret och såg ut som ett troll -.-' Men fixade lite så nu ser det lite bättre ut iaf (a) Haha.
Om dagen och lite frammot då,
Idag så kommer vi ta båten till tallin och kommer dit imorgon, ska sova på hotell där en natt och tar båten hem igen på fredag så vi kommer hem på lördag. Och sen kanske vi sover i våran båt lördag till söndag :)
Aa, det är typ mitt lov nu och frammot då :) Och kommer nog inte blogga heller, kanske någon gång om jag har tid och lust ;) Jaja,
Pussssssss


2010-04-06
14:54:19

på genoratorgatan

Hej!
Sitter på Genoratorgatan och har otroligt kul! :D Eller inte -.-' Har skiiit tråkigt. Aja, blir väll inte här så länge till, hoppas jag inte iaf ;) Jaja, puss på rumpan :)

 
 Jag just nu, inge smink och ofixat hår! UNDERBART! eller inte.


2010-04-06
10:54:18

byebye lugnet.
Åker till mamma om typ 20 minuter :)
såå, byebye lugnet! ;)
puss

2010-04-05
16:30:32

måndag
Hejsan
Dom kollade inte på Harry potter igår (a) Haha, trodde verkligen det... aja, det va bara skönt det ;) Men till dag då. Gick upp typ vid 11 och gjorde då inte så mycke... Men sen spela jag och Mathias kort :) Först vänd tia sen finns i sjön och sist 500 :)
Men det va ett tag sen nu då, jag kollade på Värsta familjen också, rätt okej faktiskt :) Men vad jag ska göra sen vet jag inte :) Men imorgon åker jag till mamma iaf, tror jag. Men vi får sen.
Pussssss

2010-04-04
20:34:09

nej.
Hejhej,
sitter och tråkar sönder... Dom andra sitter och kollar på Harry potter tror jag (eller är den idag?)  aja, skit samma, jag gillar inte Harry potter filmerna. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra! Eller jo, kanske någon gång men inte på vääääääldigt länge ;) Aja, får väll hitta på något annat. Det är blir väll det sista inlägget för idag så aa,
puss & god natt <3

Saknar<3


2010-04-04
13:50:55

trååk.
Hejsan Hejsan! :)
Idag har jag inte gjort så mycke. Gick upp klocken nio, gick och duscha och sen har jag typ inte gjort något mer "/ Kollat på tv, ätit och suttit vid datan.. Inte så kul men ja, bor man i lugnet så blir det som det blir ;) Haha. lugnet suger.  vad jag ska göra sen vet jag inte. Men man kan ju hoppas att det blir något roligt? Det va väll det jag hade på hjärtat för tillfället ;)
Pusspuss

2010-04-02
15:31:37

akira

Jag älskar dig Akira<3
Du är den bästa hunden i världen, glöm inte det :')<3

2010-04-01
16:08:12

torsdag.
Hejsan,
innan jag fortsätter vill jag bara säga, ÄNTLGEN LOOOV! :D Big lööve till det ;)♥ Haha, men jaja.
Skolan idag va ganska okej :) gjorde läsk på no:n som inte var god! :p Haha. Och sen hade vi idrott, svenska, engelska och matte också då men det a inte kul. När jag kom hem så gjorde jag inte mycke alls. Åt och kollade på tv typ? Men nu sitter jag iaf här och inte gör något alls, förutom att skriva då men det förstår ni nog? haha, hoppas det iaf ;) Men skriver kanske mer ikväll :)
puss


Haha,