http://ead.blogg.se/

2011-12-31
21:03:11

Gott nytt åååååår! :D
Hej på eeeeeer! Händer ikväll då? :D Själv ska jag bara vara hemma, lite tråkigt sådär men aja. Får väl göra det bästa av situationen? Haha, jag och Olivia kommer nog på något! ;) Anyway, detta blir nog det sista inlägget på heela 2011! Eller aa, kanske blir ett till innan 00.00, vi får la se.
PUSS!

2011-12-30
17:32:45

Bildbrist!
Nu är jag hos pappa igen! :) Åkte med honom hem efter att han hade slutat. Eller först till Uppsala för att handla och hämta Veronica, sen hem. Så kom väl hem för en halvtimme sen kanske. Nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart keka. Puss!




2011-12-28
22:31:36

BioBioBioBioBioBio, heheh :)))

Helluu!
Sitter hemma hos mamma nu. Tog ju bussen imorse och den kom precis när jag kom dit, snacka om tur! ;) Haha. Anyway, kom till Sigtuna runt två och satt och väntade där att dom andra skulle komma. Sen gick vi till bion, kollade på Alvin och gänget 3, helt okej! Hehe :) Jag, mamma och John. Sen åkte vi hem, och nu sitter jag här. Kollar på tv, inge speciellt, någon film på fyran... Heheh.
Puss och god natt!♥


Visste ni att jag är utbildad elektriker? :)



 Hahhaha, juuuuust kidding! ;)


2011-12-28
12:21:18

Onsdag
God morgon!
Vaknade halv elva idag och gick nästan upp då ;) Haha. Anyway. Ska ta bussen här ifrån som går om 20 minuter, lite stressigt blev det visst :/ Haha, jag som tyckte att jag planerade så bra igår. Menmen ;) Nu måste jag fixa mig lite snabbt samtidigt som musiken är på full volym, nästa i alla fall :p Dom andra ligger och sover, men hallå? Klockan är ju förfan 20 över tolv! Så dom får skylla sig själv nu!
PUSS

2011-12-27
18:33:49

Tisdag #2
Åkte till Uppsala runt två och kom nyss hem. Först pantade vi burkar och det blev 922 kronor, as nice! Haha, dock tog det en timme, mindre nice.... :p När vi va klara där gick jag till cubus, köpte två par jeans, en tröja och en tunn kofta typ. Nicenice. När vi va klara där åkte vi och hämtade Veronica.

Imorgon åker jag till mamma. Tar väl 20 i ett bussen från skogen, så kommer väl dit runt två eller något sånt. Eller tidigare, men det tror jag inte, behöver min skönhetssömn!! ;) PUSS!




2011-12-27
13:16:42

Tisdag.
God morgon!
Sitter i köket och försöker komma på något man kan göra. Går inge vidare..
Vaknade iallafall kvart i elva och gick och duschade på en gång, åt frukost och sen satt jag mig vi tvn. Skön start på dagen liksom ;] Hehe. Aja, vad som händer senare idag vet jag inte, kanske åker med pappa in till Uppsala sen när han ska hämta Veronica från jobbet, måste köpa byxor. Nästan helt byxlös ju ;) Haha. Vi får se hur det blir. Puss!


Skiriver ofta att jag aldrig har något att göra... Här ser ni varför, jag bor i den lilla ringen och i den stora ringen bor alla andra. Kul liv.

2011-12-26
16:57:35

Måndag
Sitter i köket och gör inte mycke, just nu.
Vaknade runt halv 11 kanske och gick upp då, för en gång skull ;) Hehe. Pluggade lite matte och sånt skit. Sen när det blev tråkigt (va i och för sig tråkigt hela tiden men skit samma) satt jag mig i soffan och somnade, nästan. Pappa och dom andra är och handlar just nu, men jag orkade inte följa me. Dom skulle till Netonnet och Elgiganten. Och dit behöver jag inte åka nu när jag har fått mitt efterlängtade objektiv! :D

Men iallafall, tog en sväng med crossen också, även den måste ju få röra på sig ;) Hehe, men det va kul iallafall. Så nu luktar min jacka och mitt hår otroligt gott! (a) Men ska snart duscha så då försvinner det :( Inte från jackan dock ;) Nu ska jag hitta på något annat :) Seyaaa♥


Min baby! ;)

2011-12-26
00:59:49

Nicenice
Sitter med Olivia på mitt rum och gör inget alls. Lyssnar på musik som knappt hörs eftersom man måste ha jättelåg eftersom dom ska sova -.- Klockan är ju liksom.... fem i ett? Haha ojdå. Trodde den va typ halv 11 eller något :) Skitsamma, får se hur länge vi sitter här, sen blir det väl film eller något. Vi får la se. Mjaaa, det va väl allt för oss tror jag! PUSS♥


oyeah!

2011-12-25
17:06:05

Juldagen
Hej på er! Igår va det ju julafton och då var jag hos mamma, och idag på juldagen är jag hos pappa :) Är vartannat år hos pappa och vartannat hos mamma, och om jag är hos mamma på julafton så är jag hos pappa på nyårsafton och tvärt om. Hoppas ni förstår, så komplicerat är det inte ;) Är iallafall jättenöjd med julen, förutom att det inte är någon snö ute, det suger! Hoppas det är snö till nyårsafton då. Eller att det inte kommer någon snö alls, att det blir sommar jätte tidigt, typ från februari till september. Fatta vad skönt! :D haha. Aja, nu ska jag gå och vara lite social här hemma :) PUSS!

2011-12-23
21:02:03

Inte alls i sista sekund ;)

Heluuuu!
Har inte bloggat något sen i onsdags(?), delvis för att jag inte har haft tid och för att jag inte har orkat. Men å andra sidan har det inte hänt så mycke heller så aaa, spelar roll liksom ;) Haha.
 

Sitter i Ekilla nu och hjälper mamma att så in de sista julklapparna. Kom hit idag efter att vi firade Olivia hemma hos pappa. Hon fyller 15 idag, GRATTIS GUMMAN!♥ Och innnan det va jag i Sollentuna och köpte julklappar, alltid jag att vara i sista sekund.... Hehe, men nu är det klart iaf :)
PUSS



2011-12-21
12:12:08

21 dec 2011
God morgon!
Sitter i vardagsrummet och gör inte så mycke. Vaknade tio över nio av att Veronica kommer och skriker, då hade dom försovit sig, och bussen går 13 över. Haha, lyckat. Sista dagen och allt ;) Men som tur är kunde jag ligga kvar och fortsätta sova. Fast det blev bara en kvart eller något, sen vaknade jag.

Nu ska jag gå och duscha Prilla. Akira duschade igår och nu är det Prillas tur ;) Haha, dom verkligen älskar det! Eller inte. Men dom måste ju också vara fina på julafton, right? :D Hehe. Hörs senare, puss!


Mina bebisar♥

2011-12-20
23:02:17

God natt :]
Nu ska jag snart gå och sova, eller ska lägga mig och kolla på film :) Blir nice. Dock forever alone. Det sög ju lite kom jag på nu, blir inte flimer bättre om man har bra sällskap? ;) Haha. Mina tankar alltså, seriöst dödar mig. Men aja, ska gå och tvätta bort sminket nu, borsta tänderna osv. God natt♥


Bild från rigakryssningen, juni/juli 2011 :)

2011-12-20
17:35:05

ÄNTLIGEEEEN!
Äntligen julloooooooooov :D Så galet skönt! Bästa är att jag kan sova imorgon när dom andra åker till skolan ;) MOHAHAHHAA, ond liten flicka, ohja ;) Heheheh. Jaja.
Skolan va rätt så roligt, förutom debatten då. Den sög, inte min grej kan jag säga. Efter det var det "programdag". Gick runt på olika "stationer" och gjorde lite allt möjlig. Va helt okej faktiskt :) Sen var det något som hela skolan gjorde, va i cafeterian och alla som ville uppträda på något sätt gjorde det. Sen slutade vi. Missade fyrabussen med en minut typ så tog halv fem. Kom nästan nyss hem och nu vet jag inte vad jag ska göra. Vi får se vad som händer.
PUSS!


Bara för att jag har lov, lalalalallalala :D

2011-12-20
09:44:06

Sista skoldagen! :D
...dock inte för alltid men för terminen iallafall ;) Haha.
Sitter bibblan och pluggar på den där debatten. Sjukt tråkigt. Men det är den ända lektionen som vi har, tror jag, och sen ska det vara massa "roliga" saker. Vad dom nu menar med det ;) Heheh. Vet inte när jag slutar, runt fem kanske. Tyckte dom sa det förut.. Hum, vi får la se :)
Puss!


2011-12-19
18:39:41

Haha,den där kakan som hon äter skulle inte sitta fel! ;)
Jennifer Lopez - Papi

2011-12-19
17:58:17

KILL MEEEEE!
FYFAAAAAAN vad jag hatar att plugga!!!! -.- HATE IT, verkligen. Super mycke! :( Ska ha en debatt i skolan imorn och jag ska vara Vänsterpartiet..... Så sjuuuuuukt tråkigt -.- Okej, partiet spelar ingen roll, men själva grejen.. ÅÅÅHHH orkar intee.... Så sjukt trött på skolan nu. Som tur är så är det sista dagen imorn. FY vad jag ska sova när alla andra jobbar och är i skolan! :D MOHAHAHHAHHAHA! Det bästa som finns ju ;)
Nu ska jag plugga vidare :(
Pöss!


Old pic'

2011-12-19
14:57:49

Spanskaprov
Hej på er! Sitter och pluggar till spanskaprovet jag ska ha snart.... Kan ju hoppas att det går bra iallafall! Inte så jättesäker man aja. Man ska ju alltid hoppas på det bästa, right? ;) Efter spanskan så slutar jag och ska då hem till pappa :) Skriver mer där! Puss!

2011-12-16
14:34:17

helg!
Nu är jag hemma. Så skönt! slutade ungefär vid elva i ställer för halv tolv så det va skönt :) Träffade Amanda och Sandra för dom va på bcjf, så det va ju nice :) Tog 20 i ett bussen från bålsta och nu är jag här. I Roserberg. Mm aa. Vet inte vad jag ska gör ikväll. Vi får la se helt enkelt. Får se om det blir någe mer inlägg idag, imorgon eller på söndag. Vi får se. Om inte, kommer det på måndag! :)
Puss!
Jason Derulo - Fight for you



2011-12-16
09:20:35

Skönt!
Sitter i skolan och pluggar matte. Eller ja, försöker iallafall. Haha. Går inte sådär jättebra måste jag säga, menmen. Matten är snart slut och då har vi engelska. Sen efter det slutar jag. Hur skönt som helst.
Ihelgen vet jag inte vad som händer riktigt. På söndag ska jag på julmarknaden i Sigtuna iallafall, John ska stå där och sälja något för skolan, något de gör varje år tydligen :) Han skulle väll vara där från 11.30 tror jag en timme frammot. Inte helt säker men tror det va så :)
Puss!



2011-12-15
11:59:30

Varannan dag sådär...
Hejhej!
Sitter i skolan med Maria, Moa och Vendela. Gör inte så mycke. Hehe. Märkte att det va varannandag bloggning nu de senaste dagarna :P Haha, sån händer ;)
Ska snart ha privatjuridik och sen slutar jag, asskönt verkligen!
PUSS!


Haha, galen hund? ;)
Nee, världens snällaste! :]♥

2011-12-13
16:00:29

Snel flika :]

Hej på er!
Sitter just nu i Rosesberg! Yeeeey!... Haha nejmen kom nyss hit för jag ska åka med Stellan sen och kolla på Johns bandyträning :) Och han vet ingenting :] Hehehe. Han brukar vilja att jag ska kolla så varför inte liksom :)

Sen ska jag väll bara åka hem och göra något. Vad vet jag inte. Blir väl att plugga lite eller något........ Usch. Fast det va bara onödig att jag skrev det för jag vet att jag kommer komma på något annat som är mycket roligare som jag inte kommer på just nu :p Haha aa. Ungefär så.. :p
PUSS!




2011-12-11
23:33:47

God natt!
Trött, osminkad tjej säger God Natt!
Hehe, ses imorn :*

2011-12-11
21:09:23

Barkarby osv
Hhhhhhhheeeeeeeejjjjjj osvosv....
Har så sjukt tråkigt så att det går ut över er :) Snelt va? Heheh. åå, orkar inte..
Idag har jag iaf vart på Ikea i barkarby och sen åkte vi till Media Markt och Väsby centrum. Blev ett par täckbyxor/skidbyxor. Anyway typ aa liksom bah. Stackar er :) Hehe, är väll det jag har gjort idag. Hum. aa. Träffade Lisa en snabbis också och nu har jag nyss duschat. Får väll ta och kolla på film snart eller någe :)
PUSSSSSS!!!



2011-12-10
20:56:17

Akira♥
Min vovve♥
Har lärt henne helt själv! :D Otroligt komplicerat måste jag säga!

2011-12-10
19:37:37

Lördag
Hellu :)
Sitter i soffan och gör inte ett skit. Har så jäkla tråkigt! Finns verkligen ingenting att göra. 99.9% av de som bor här i Lugnet är typ 60+... Hur kul? Inte alls.

Har inte gjort någe på hela dagen. Det roligaste va att gå på promenad med hundarna med Lisa idag igen, förstår man du hur TRÅKIGT det är här då? (jag menar inte att det är tråkigt att vara ute med henne :p) Och hur tråkig skulle det då inte vara om hon inte bodde här? Ååh, kan inte ens tänka tanken...!! Nej, fyfan.
puss

2011-12-10
17:10:58

Punkt slut!
Den här bilen ska jag ha när jag blir stoooor! :D
Så galet snygg!

2011-12-09
22:36:32

En välbehövlig pratpromenad! :D
Kom nyss in från min och Lisas pratpromenad! :) Tog med oss hundarna och gick runt Lugnet ett varv. Mycket trevlig måste jag säga! (a) Hehe.
Sitter just nu och kollar på tv, alien 3, så jävla äcklig! Haha. Hatar skräckfilmer och liknande om man inte har rätt sällskap det vill säga. Då är det ju en helt annan sak ;) Hhahah, ååååååh orkar inte! Har sjukt jäkla tråkigt! Hum, inge mer att säga för ikväll. Puss och god natt!♥


HHAHA, när jag och Lisa prata i tele.
Åh herregud vad jag höll på att dö när denna togs!...
Hahaa, helt galet, Jag älskar dig Lisa, glöm inte det♥

2011-12-09
14:27:29

Min gulle! :)
Såhär kan man ju också sova! :]♥
Hehe, gulle!

2011-12-09
13:18:10

FREEEEDDDDAAAGGGG :DD
Äntligen fredaaaag! :D Galet skönt måste jag säga!
Anyway. Dagen har ju inte vart perfekt kan jag ju säga. Stog och väntade på bussen i 40 minuter i morse och den kom aldrig...... Tog då en senare buss som va en kvart sen, så kom till skolan när den första lektionen va slut. Så hade bara en lektion, hur ovärt är inte det liksom? Nu är jag iaf hemma och ska snart gå ut med hundarna. Så fort det slutar regna! Hehe :)
Puss!!

2011-12-07
20:20:04

Totally awesome!
Hej på er!
Kom nyss in, har hjälpt Mathias att byta däck på Veronicas bil och lite så.
Tig halv tre bussen hem och la mig i sängen och kollade på film :) Sen somnade jag. Vaknade runt sju av att Mathias kom och väckte mig. Man vaknar alltid så skönt när man blir väckt av honom! Eller inte... Haha. Har kört bil idag också! Totally awesome ;) Mahahah :D Mathias skulle hämta ett batteri i hans garage och då kör man på en liten grusväg och då sa han att jag skulle köra. Haha, jag ba mmm okej, jag kommer dö. Men det gjorde jag inte ;) Hehe, nog om det :)
Imorgon är det torsdag och efter det är det fredag (rätt logiskt, huh? hehe) Så jäkla skönt!
PUSS!


2011-12-07
08:47:46

˜
God morgon!
Sitter och väntar på att läraren ska komma, skulle ha börjat kvart över men han är fortfarande inte här. Han kommer säkert inte heller... Och om han inte gör det så skulle jag haft sovmorgon till 10 idag igen. Skolan är så bra på att informera om saker och ting.... åå orkar inte.

2011-12-06
17:14:40

Mohombi - do me right

2011-12-06
17:08:23

6 december 2011
Hej på er!
Sitter i soffan och pluggar juridik och lyssnar på musik. Slutade kvart i två så kom hem runt 20 i tre.
Skolan var väl helt okej. Hade sovmorgon till 10 eftersom vi inte hade någon svenska, så det va skönt! Plus att jag slutade tidigare för att dom har delat upp matten i två olika grupper. Alltid lika skönt! Haha. När jag kom hem gjorde jag inte så mycke, fixa till Pip och hönan och va ute med hundarna. Jaja, kanske ska fortsätta med den här skiten nu :p PUSS!


Heey smurf!

2011-12-05
14:34:45

Vill hem nuuuuu :(
Hej igen! :)
Just nu har jag företagsekonomi. Inte sådär jättekul när man bara ska jobba i böckerna menmen :) Bättre än det andra vi har.... Efter denhär lektionen har jag bara spanska kvar, sen ska jag hem. Vet inte vad jag ska göra då, blir väll att gå ut med hundarna och plugga. Det vanliga ungefär. Måste iallafall plugga matte och privatjuridik. Kanske lite historia också. Hum, vi får la se. Skulle tro att det blir dagen innan det ska vara klart ;) Men är ju klar med texten och så måste bara träna på den. Heheh. Neeej, dags att fortsätta! Pusspuss♥



2011-12-05
09:10:06

Alltså guuuud♥
Godmorgon!
Sitter i skolan och pluggar matte. Eller inte just nu då men aa. Ni fattar hoppas jag ;) Haha.
Igår va jag ju och köpte julklappar blev två stycken som sa. Fast egentligen kan man säga att det är en, eller nej två. Äh, skit samma.
Efter det åkt vi en sväng till sigtuna och gick på julmarknaden. Sjukt mycke människor måste jag säga fast det bara va en timme kvar ungefär! :o Det va nog det bästa på dagen, julmarknaden alltså.... Blev mycke bättre än vad jag trodde om man säger så! Hehe :$ Jaja, nog om det. Måste fortsätta. Puss!♥


Saknar min misse♥

2011-12-04
13:18:31

2a advent

Hej på er! Bara jag som inte tycker att det känns som andra advent? Det är inte ens liiite snö liksom, inte ens liite kallt -.- Haha. Hoppas snön kommer snart  iallafall :)


Igår va jag och mamma i stinsen och kollade efter julklappar. Hittade inga men fick med mig en jacka hem iallafall :D Hehe, efter hundra års letande....  När vi är klara här (är i roserberg........) så ska vi åka och kolla efter julklappar igen. Fast denna gång vet jag att jag kommer hem med minst två ;) Hahah.
Puss!♥




hahah..!


2011-12-02
11:09:32

hejhejfredaghejhejfredag!
Heey!
Har just nu engelska och det suger. slutar om 20 minuter så där är ganska skönt. Har bara två lektioner på fredagar vilket är ännu skönare (a) När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. Måste plugga matte, ska göra hela kapitel 2... Haha men hade ju matteprov i tisdags och tydligen var det det dåligaste han någonsin sett. Haha, men jag fick ett E ;) Och då tycker han att alla ska göra om hela kapitlet. Men jag har redan gjort några av dom, men jag har mer och ännu lite mer än hälften kvar.. Får göra det så fort som möjligt så jag slipper det sen. Ska vara klart efter jullovet ändå men jag tänker inte sitta på jullovet och plugga, never in my life!
PUSS!


Love you mupp!!♥

2011-12-01
15:58:38

Torsdag
Sitter i Roserberg nu och gör inte så mycke. Försöker övertala mamma att köpa en hund men det går ju inte så bra.... Haha. Skolan va väll som den brukar. Låååång och tråkig. Men vi hade ingen engelska så jag slutade tidigare.. Det va ju rätt så nice ändå.
Hum.. Ja, det va nog det. Puss!