http://ead.blogg.se/

2011-04-30
22:49:26

Sääääämst valborg! -.-
Snacka om världens sääämsta valborg! Jag och Olivia kom ner till Sånka runt nio kanske och det var typ 25 pers där?? Och två gubbar som stod och sjöng. Och det va inte ens någon brasa?! Jippie liksom.. Vi kom iaf hem runt 11. Höll på att frysa ihjäl.. Så nej, det här blir väll den värsta valborgen någonsin!
En STOR tumme ner!

2011-04-30
13:00:32

Lördag
God Morgon! :) Eller ja, klockan är typ ett men det är första inlägget så det blir god morgon iaf ;)
Vaknade runt halv 11 tror jag men gick upp runt halv 12 (a) Haha. Inte kul för då känns det som att man sover bort hela dan :o Men aja. Gick upp och hjälpte till att ta bort en rosenbuske(?) som hade blivit för stor så nu ser mina armar ut som emoarmar! -.- Eller det börjar gå bort lite nu men det syns fortfarande!
Idag är det ju valborg och jag har ingenaning om vad jag ska göra, blir väll att man går ner till Sånka eller något sånt.... Men nu hade jag tänkt att plugga lite. Ska skriva en uppsats i NO om en uppfinning typ. Såklart tog jag kameran ;) Haha.
Pusselipuss

2011-04-29
22:13:21

Men skitit då! -.-
Tjabba!
Hade tänkt att lägga upp ett videoinlägg men det sket sig, tror kameran har något imot mig och Olivia idag :/ Hum, inte bra alltså! Hehe.
Det här blir nog det sista inlägget för idag så säger god natt redan nu :)
Puss
HAHHAHAHA, ni kan ju få en finfin bild iaf ;)

2011-04-29
17:51:11

Finfint väder! (y)
Helllo!
Har nästan nyss kommit hem, nu sitter jag i min säng med Olivia och bara snackar om allt onödit skit! :) Hihi. Slutade tio i tre och då åkte jag in till centrum och träffade Lisa. Sen åkte jag och Olivia hem med halv sex bussen :)
Vad vi ska göra sen har jag ingen aning om så vi får se.
ÄLSKADE KISE!♥

2011-04-29
10:52:52

Skoooolan
Tjooo! Sitter i skolan nu och skriver på min bokrecension x) Går väll inte så vidar bra men det går frammåt :) HAr språkval just nu och efter det så har vi typ engelska tror jag? :o Sen lunch, hoppas det är något gott, eller iaf något man kan äta för jag är typ såhääär hungrig :o Så hoppas verkligen att mat-tanterna har fixat ihop någon nu! Men antagligen inte.. -.- Varför skulle det vara annorlunda idag liksom? Haha :p
Men nu måste jag fortsätta med den där j*vla recension :mad:
puss!

2011-04-28
21:49:08

Paktigala människor! :(
Heeeej! :D
Min dag var heeelt okej, i skolan alltså ;) Tyckte jag var jätteduktig när ingen i skolan sa grattis till mig (hatar att fylla år i skolan sen typ sexan? :P) Men sen på första rasten säger Maddis typ "Grattis Emelie" så heela cafeteria hör typ :o Men men, dom sjöng iaf inte ;) Hoho.
Efter skolan så åkte jag till stallet och sen åkte jag hem och kekade tacos och tårta! :D Och så fick jag presenter såklart ;) Hihi. Men fick typ pengar, en fototidning, örhängen. Men jsg fick inget av Wiveca och dom för dom sa "det kommer sen" Blir så aaarrggg när man säger så för jag blir så nyfiken! (a) Hehe. Och Lisa och Oliva vet (tror jag iaf ;)) så dom har värsta pakten mot mig :o Inte snällt cheyor! ;) Hoho.
Nu ska jag göra något annat för jag inge mer att skriva :)
PUSS

2011-04-28
18:26:12

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!! :D
I mitt förra inlägg menade jag såklart min födelsedag ;) Hohoho. Grattis till mig själv! (a)
Och tack till alla som har sagt grattis :)
Nu kan jag ju inte sitta här ;)
Seeyaa :D

2011-04-27
20:39:23

Gosh vad jag längtar! :D :D
.. Men till vad? ;)

2011-04-27
16:50:01

.
Nu är jag hemma och jag håller på att dööö av trötthet! :o Fattar inte varför? Dagen var seeg och låång så kanske därför? (a) Hohohoh.
Nu ska jag keka något för jag är hungrig. Ganska logiskt va? ;) Hehhe.
eye

2011-04-27
07:55:02

sovmorgon♥
God morgon! :)
Börjar nio idag så ska strax gå till bussen. Slutar runt halv fyra så kommer väll hem runt fyra? xd
Aja, nu ska jag fortsätta att äta (a)
PUSS
trött chey!

2011-04-26
19:08:40

Lisaaa :D
Ojojojojojojjojojoojjjojojojojojooj.... Hehe, damp :)
Nu är jag hemma hos papi igen och sitter här med Lisa :)
Har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft lust!
Skirver bnog mer sen för nu ska jag vara lite social med Lisa! :)
PUSS♥

2011-04-21
14:32:40

Inte min grej alltså!

Heey!
Har nyss vart och ätit lunch. Vi åkte typ till någon kinaresturang där dom hade allt möjlig. Provade att äta sushi också men det va inte gott alltså! Eller ja, det tycker inte jag iaf.. Men nu har jag testat iaf ;) Hoho. 
Sen skulle jag kolla om jag hade kommit in på det gymnasiet jag ville och den linjen osv men jag fattade verkligen nada! :o Men aa. Ska kolla snart igen och försöka kolla lite bättre (a) Hehe. 
Vad jag ska göra sen vet jag inte exakt :/ Åka och handla med mami tror jag men sen vet jag inte... Hum.. Aja, whatever, kommer på något.



elskling :)♥


2011-04-21
09:25:14

Nene....
God Mooorgon! Vaknade av att min katt sprang in i dörren! Hahaha så klantig x)
Idag får man ju veta det där om man kom in på den linjen man ville (kommer inte på vad det heter :p), så jag satt på datorn bara för det (typ iaf). Men nene, då var det på eftermiddagen -.- Suck. Men det är väll bara att vänta då! (a)
Nu ska jag gåoch keka frukost :)
PUSSSSSS

2011-04-20
19:21:57

@mami
Helllu!! :) Nu är jag hos mamma igen!♥ Hihi. Åkte hit efter stallet.
Va först själv i stallet idag innan Lollo kom (hon som äger det). Men då var jag nästan klar för at hämta in Carizma och fixa henne. Sen red jag till byggdegåren ungefär där jag mötte Olivia och Amanda :) Sen red jag till Amandas stall för hon skulle hämat hennes häst och sen red vi ner till slottet. Det va skitmysigt verkligen! :) Sen red jag tillbaka till stallet och då va Amanda där. Inte samma Amanda alltså :p Sen så var jag ganska seg i slutet så då var jag tvungen att springa till bussen och nästna precis när jag kom fram kom bussen, tur att det var andra människor där också! :') Heheh.
När jag kom till mamma så var jag tvungen att gå in på Willys och köpa något att äta, hade inte ätit något alls innan bara för att jag vaknade en kvart - 20 min innan jag skulle gå -.- Men jag hann med bussen iaf ;)
Sen åkte vi till Rosersberg där det nya bussgaraget är och va där till typ halv 6... Sen åkte vi hem och jag duschade och sen åt jag. Och mycket mer har jag inte gjort idag :P Haha.
Ska nog bara ta det lungt resten av dagen :)
Puss
Näärbiiild! ;)

2011-04-19
21:24:12

Yeah!
Nu är jag hemma. Jag åkte med pappa och hämtade Veronica i Uppsala. Sen åkte vi till Ikea och köpte hyllor till våran garderob, lådor och typ krokar och lite sånt :) Sen till Coop för att köpa mat x) Hehe.
När vi kom hem så började jag att skruva ihop lådorna och sen skulle jag sätta upp hyllorna men det gick inte så bra, måste bli lite längre först om jag säger så (a) Heheheh.
Nu ska jag typ äta och sen vet jag inte, ta det lungt typ. Ska till stallet imorn ist för på torsdag och efter det åker jag till mami♥
Puss
förra sommarn!

2011-04-19
15:45:27

Nice!
Nu är jag hemma igen :) Åkte till stallet vid nio och va där till 12 ungefär! :) Det va så himmla skönt att vara där idag, sol, det blåste inte och så är det inte så j*vla lerigt nu heller! :thumbup:
När jag kom hem så frågade pappa om vi skulle åka till Bålsta och panta burkar/flaskor och jag sa okej så gjorde vi det. Va typ åtta stycken sopsäckar fulla med burkar och flaskor så det tog lite tid.. Men det blev runt 800 kr iaf :D :o Heheh..
När jag kom hem så duschade och nu har jag precis ätit :p Vad jag ska göra sen har jag ingen aning om... Men vi får väll se vad som händer :)
Skriver kanske mer sen (a)
Puss!♥

2011-04-18
13:32:27

Sommar typ? :D
Himlen är heeeelt blååå! :D
Olivia och jag :)
Akira<3
Prilla och Akira <3
Ligger ute och steeeeker i solen :D eller inte just nu då men aa (a)
Hoho, bilderna är tagna idag ;)
Puss

2011-04-18
10:22:18

Påsklooov! :D
Äntligen looov! :D Fast det har gått ganska fort ändå, om man tänker efter liksom :)
Men idag ska vi iaf städa våran garderob som vi har i hallen -.-
Kommer ta en evighet!  Men först ska jag vänta på att Olivia ska äta klart och sen är det bara att börja!...
soet liten sak :)

2011-04-17
17:00:49

lavju
Denna dag har vart otroligt tråkig måste jag säga! Eller ja, den mästa tiden iaf.
Sen jag skrev sist så har jag typ dammsugigt poolen och hjälpt pappa med att vända upp och ner på potatislandet (fast vi ska så majskolvar där :D) Älskar majskolvar!♥  Hihi. Åå just, jag har börjat med att tvätta gummibåten också, men är inte klar bara för att vattenslangen är för kort och sommarvattnet är inte på än :( Menmen.
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra sen :/ Kanske skriver mer, vi får se..
Puss & Kram♥
Alltid lika kul med dig Bästavän! :D♥

2011-04-17
10:38:08

sööndag! :)
Godmorgon!
Sitter i köket och ska snart äta frukost (a) Vaknade typ runt tio tror jag så det ända jag har gjort är att jag har vart ute och lekt med vovvarna :)
Vet inte riktigt vad som händer idag men det får vi väll se :p

2011-04-16
14:41:48

Ny design ;)
Hejhej! Nu har jag äntligen fixat en ny design ;) Hoho, tog lite tid, men är det klart iaf! (a)
Om man inte ser den så kan man trycka på F5 ;)
Puss

2011-04-16
12:12:08

känns som söndag :o
Helllu! :)
Har precis kommit in, har legat ute och solat ;) Heheh.. Så himla skönt väder alltså! Fast inte när det blåser :/ Men aa.
Förutam att jag har solat så har jag och Olivia vart på en lååång promenad med hundarna! :) Det va asskönt (a) :)
Meer har jag inte gjort, inte vad jag kommer på iaf..
Puss

2011-04-15
19:20:17

.
Hemma nu, men orkar inte skriva.
Puss

2011-04-14
21:22:25

:'(
Hejsan! :)
Skolan idag av kanska okej. Orkar inte beskriva den så mycket men vi hade match mot Nynäshamn(?) i innebandy och vi vann! :thumbup: Hoho.
Efter skolan åkte jag till stallet och där va Hanna :) Så det var kuligt (a) Va där ganska länge så när jag skulle till bussen så var jag tvungen att springa och jag kom precis dit när bussen gjorde det! Haha, tur liksom ;)
Och när jag kom hem så gjorde jag typ inget alls. Duschade och åt?

Imrogon åker vi iaf till Sundsvall...:( Det brukar alltid vara kul att åka upp dit men inte den här gången :( Ska på begravnig.....
Hatar verkligen begravningar, eller vem gör inte? Hum..
Nu ska jag iaf gå och sova(FETT TIDIGT :O) men ska liksom upp klockan typ kvart över fem. Gosh vad jobbigt!
Puss

2011-04-13
18:31:55

Onsdag 13 april 2011
Hellu! :)
Sitter i köket och ska snart spela kort med Olivia :)
Men först lite kort om dagen.
Först hade vi ju nationella i engelska och det gick väll sådär :/ hoppas jag blir godkännd iaf! Efter det had vi rast och sen hade vi typ profil, jag Maria och Millie skulle gå runt i skolan och t akort för att ja, det kommer jag inte ihåg :s Hehe. Sen eftert lunchen så hade vi besök av en författare. Och efter det slutade vi :D
Efter skolan åkte jag till stallet och det gick väll bra där också :)
Lite kortfattat sådär ;)
PUSS

2011-04-12
21:31:40

Please, kill me!
Hejsan! :)
Sitter i soffan och kollar på "99 saker man måste göra innan man dör" haha. Imorgon vill jag inte till skolan.. Vi ska ha nationella i engelska, uppsattsdelen :( Please, kill me...!
Det här blir det sista inlägget för idag :)
God natt!
Heer snackar vi stökigt rum och smutsig spegel.. höhö

2011-04-12
16:07:33

Jadu, vad ska det stå här..?
Nu är jag hemma. Eller jag har vart det ett tag men ändå :) Slutade fem över ett så jag missade bussen och självklart går det ingen halv två buss.. Så typiskt alltså!
Men jag tog iaf tvåbussen hem :) så kom hem typ 20 i tre, ska ju egentligen till stallet men Saga kunde inte imorn så då bytte vi dagra, så jag ska dit imorn och på torsdag ist :) Hohoh.
Iaf, när jag kom hem så bytte jag om och så tog jag med vovvarna på en joggingtur! :D Hehehe.. Känner mig så duktig! ;)

2011-04-12
12:29:40

BCJF

Tjoo!
Sitter i bibblan på BCJF just nu och gör typ inget alls.
Ska snart till Ica och köpa en bulle (a) Hehehehehhehe.
Onödigt inlägg men skit samma! :)
Puss


bilde från arkivet..


2011-04-12
07:22:28

:D :D
Är sjuukt klad idag :D Hoho.
Plus att vi inte ha någon riktig skoldag! Jag ska vara nere på BCJF och hålla på med teaterna som skolans teatergrupp har gjort x) Jag är med i bildgruppen och fixar typ kulisser? Heter det så? :p
Men ska till bussen nu.
Puss!
Haha, hon vill inte va me på bild :(

2011-04-11
17:05:18

hos papi igen! :)
Tjaaa!:)
Sitter på golvet i mitt rum hos pappa nu. Hehe.
Slutade halv tre idag så jag tig halv tre bussen hem och nu har jag precis städat mitt rum.. Inte kul alltså men det va inte så stökigt heller (a) Men aa. Nu hade jag tänkt att gå ut med vovvarna, det är så himla fint väder ute ju! Äntligen våååååår! :D :D Hihi.
Skriver kanske mer sen :)
PUSS

2011-04-10
16:31:35

all alone
Hellu!
Sitter i lägenheten heelt ensam.. Haha, mamma och Stellan är på Munkholmen men det va så kallt så jag ville inte vara där mer x) Hihi. Sitter och lyssnar på musik och kollar på tv typ. Kekar godis också! :D Haha.
PUSSPUSS


2011-04-10
10:12:04

hohoh
God Morgon!
Sitter i soffan och gör inte alls just nu. Duschade för ett tag sen och efter det har jag inte gjort så mycket..
Skrev inte något igår för jag var på kryssning, över dagen bara x) Kan men kalla det kryssning då? :o Haha, åkte Eckerölinjen iaf. Det  tar typ bara fyra timmar att åka fram och tillbaka till Åland med den. Haha!
Köpte typ inget alls, lite smink och godis(såklart) bara! :p Tjocka lilla mig! :D Hoho. Kommer inte på något mer at skriva nu :/
Puss


2011-04-07
18:13:52

Ojojoj!! :/
Hejsan alla Glada! och alla ni andra.
Har inte bloggat sen i tisdags för då orkade jag inte och igår kom jag hem runt halv 12. Hehe :P 
Men i tisdags så kom jag ju till mamma och inget annat hände då, vad jag kommer ihåg iaf ;) Men igår så va jag i Kista med Johanna! :D Det va så länge sen jag träffade henne så det var riktigt kul! :) Köpte inte så mycket, ett par jeans, en skjorta(typ), en bikini, nagellack, och en mascara. Det va nog det tror jag :o Hihi. Kan lägga upp bilder på det senare :) Under helgen eller något sånt..

Men idag då. Skolan va som vanligt, förutom att vi inte hade någon idrott så vi slutade klockan två. As skönt! Då åkte jag till stallet och höll på att blåsa bort typ. Haha, eller nästan iaf (a) Menmen, sen började jag gå mot bussen men då ringede Mathias och då åkte jag med han ist för han skulle ändå till Jocke. Så det va skönt, att slippa bussen alltså ;) Haha. Hatar verkligen att åka buss (a) Eller ibland kanske det är skönt men oftast inte :/ Aja, nu börjar det bli lite väl ointressant här känner jag :P
PUSSSSS


Haha, älskar bilden♥


2011-04-05
08:45:55

God morgon!
God morgon!
Sitter och äter frukost just nu och ska gå till bussen om en halvtimme typ.. Det är ju inte så jättefin väder ute men det regnar ju inte iaf så jag får se vad jag gör i stallet :)(a) Hihi.
Puss
Bebis♥

2011-04-04
21:25:37

fortfarande inte klar.....
ÅÅÅÅH! Är fortfarande inte klar med allt trots att jag har pluggat nästan hela tiden! -.- Fast å andra sidan är det bara lite matte kvar! Och sen så måste jag skriva en novell också :/ hum. men det får jag gör imorn. Tänker inte fortsätta nu! Haha. Imorgon åker jag till mamma när jag har vart i stallet :) Hoppas det är fint väder bara! Annars får jag väll rida i ridhuset.. (a) Haha.
Det här blir det sista inlägget för idag så säger God natt redan nu :)
Men nu ska jag kolla på tv eller bara vara lite social på facebook (a)  Hihi.
Puss

2011-04-04
14:12:06

HAHAHAHAH, asså Olivia!
*våran katt hoppar upp på stolen bredvid Olivia*
Olivia: "Men vänta Cilla, du har ett hårstår i ansiktet.
*våran katt hoppar upp på stolen bredvid Olivia*
Olivia: "Men vänta Cilla, du har ett hårstår i ansiktet".

2011-04-04
11:47:40

Dags att plugga...
Hejhejhejsan! ;)
Har precis kommit hem från Bålsta. Har vart på utvecklingssamtal och det gick asbra faktiskt :D Haha. När vi var klara så åkt jag och Olivia in till centrum och köpte jordgubbar och tuggummi (a) Och nu sitter jag plugga :p
Skriver nog mer sen :)
Pusss

boooooring!


2011-04-03
18:47:35

Sitges, zoomarknad & rusta
Hejsan! :)
Kom nästan nyss hem. Jag pappa och Veronica har vart i bromma och köpt nya utestolar på någon konstig affär som hette Sitges :s Efter det så åkte vi till Bromma zoomarknad, typ den bästa djuraffär jag vet :) (a) Haha, dom har verkligen allt :o Åå juste, sen åkt vi till Rusta och kollade på ett utebord.
sen åkte vi hem typ? Rolig dag, haha!
Nu sitter jag och lyssnar på musik :) Som vanligt då da ;) Haha.
Puss!

2011-04-03
12:15:02

Söndag
Hellu alla glada! Vakna än? ;)
Haha, jag vaknade iaf runt halv 12? Hehe, somnade typ tre eller något liknande... Aja, hade satt väckarklockan på nio också och det va inte så uppskattat av Olivia x) Haha, inte mig heller för den delen man aa.
Har typ bara ätit än så länge och jag har ingen aning om vad jag ska göra sen...
PUSS

2011-04-02
17:38:22

:$
Jag tror jag är kär :D

2011-04-02
12:58:48

Inte för att skryta, men jag är bäst på att lägga takpapp ;)
Tjaa!
Vaknade typ halv 11 och kollade typ på tv då :p Jag och Olivia sov ju ute hos Mathias :) Hihi.
Nu är vi iaf ute och lägger takpapp :) Eller inte just nu men det är bara för att pappa är och köper mer, takpapp alltså x) Hehe.
Skriver nog mer sen :)
puss.
Haha♥

2011-04-01
17:37:57

HAHAHAHA, så söta! :D
Hahah, kolla på dom bara! Så grymt söta :p Undra om dom förstår varandra? :O

2011-04-01
16:46:46

Mysigt
Hello! :)
Sitter i soffan och gör typ inget alls, kollar när Denniz spelar kinect typ? Aja, brevid mig har jag min söta lilla Akira som ligger på halva mitt lår och gömmer sig för dammsugaren! Så gullig alltså!♥ Hihi.
Skolan idag va ganska okej. Hade det muntliga sv-nationella också, det är ju inte ens svårt! Hehe, sitta och snacka lite och låta dom andra göra det också? x) Men det är ju nice ändå. Därimot längtar jag inte till nationella i engelska, kommer faila totalt! :(
Det får väll gå som det går... Hoppas på det bästa liksom :P Hihi.
Puss