http://ead.blogg.se/

2009-07-31
22:25:15

:)♥

Mer om dagen hittar du på Bästaväns blogg :)♥


2009-07-31
22:22:02

;@
Hejhej,
min mobil typ funkar inte, den skickar inte iväg smsen ? Så om någon har försökt sma med ,mig och inte fått svar är det därför...
Byebye♥

 



2009-07-31
00:29:25

Helsainborg dag 4 :)

Hejsan Bloggen! :D
Idag har vi inte gjort mke alls! Men det va nog för att att det va sånt pissväder när vi vakna... Men vi har iaf gjort chokladpudding, lämnat Jonatan på det där stället som han ska bo på :) Sen efter det gjorde Amanda och jag oss iordning för att gå på invigningen till Eskilscupen :)

Det blev också en till film idag, Fast idag blev det "Partik 1,5" :) Den hadla typ om Patrik som hatade bögar så kommer han till en foster familj och just dom två är det... Hen blir ganska bra vän med den ena killen efter ett tag men Sven hatar han till typ hela tiden.



 Nej, nu ska jag gå och sova, tror jag. Ska upp tidigt imorron, och hur det ska gå det vet jag inte men det får jag se då ;)
Puusss & Good nattttt♥


2009-07-29
22:27:02

Film kväll i Helsingborg :)
Hejsan! Kollade nyss på "Jiddra inte med Zohan". Det är inte en av miona favorit filmer men den är bra :) Handla typ om Zohan som typ va någon agent eller något i ett konstigt land ochså ville han inte kriga och sånt mer och blablabla... Han typ "flydde" till Manhattan. Där han blev frisör ist.




 Amanda, Jonatan och jag va och spela bowling idag :D Gick typ inte bra alls! ;o Eller ja, inte första gången iaf (a) Jag fick 2 strikar bara :( Men det va kul iaf :) Aja, nu ska vi iaf äta! :)



pusss♥

2009-07-29
10:57:04

Helsingborg, dag 3

Hejsan! :)
Vaknade typ 8 idag, tog ett kort på söta Amanda när hon sov :D Sen typ sommna jag om ? Aja, andra gången så vaknade Amanda och jag samtidigt. Hehe. Skicka bilden till henne då men hon tyckte inte att den va fin "/
Men sen när vi hade vaknat till lite så gick vi upp och åt frukost. Men nu är Amanda i duschen och jag sitter här :) Jonatan typ sover, Amandas pappa kollar på simmning på tv och hennes mamma pratar i telefon, tror jag (a)

Aa, juste. Igår va vi i Danmark. Va det hette kommer jag inte ihåg :s Dit åkte vi med båt :) Tog typ bara 20 minuter eller något sånt. Efter det va jag, Amanda och Jonatan och spela laserdome :D Va faktist kul! Lite läskit i början men man vändje sig. Amanda fick typ helt vita ögon och krit vita tänder ;o. Jag tror det va av lamporna eller något, läskit va det iaf! Sen kom dom och hämta oss, asså deras mamma och pappa xd Åkte typ hem och va där ett tag. Bättrade på sminket sen drog Amanda och jag ner på stan. Det va typ bara dom tråkiga klädaffärerna men men. Det va kul iaf :D Sen när vi kom hem så gjorde vi typ ingenting satt och kolla på tv eller något ? Typ vid halv 8  gick jag, Amanda och Jonatan ner till laserdomet igen. Fast denhär gången va det roligare, för då va det bara vi 3 där :D Det va Amanda och jag mot Jonatan :) Haha.
Men nu ska jag klä på mig. Byebye♥




2009-07-27
22:47:55

Dag 1 i Helsinborg :)
Hej Bloggen!

Åkte typ halv 10 från Amanda :) Vi gick upp typ 8 eller något tror jag ?
Vi hann typ åka några mil innan vi alla 3 sommna (a) Asså, jag Amanda och Jonatan (Amanda's storebror) :) Vi stanna typ 3 gånger. På 2 mackar och en gång i Grenna. Stanna och köpte polkagrisar där :D Mumms! Amanda och jag köpte lakrits och smultron och Jonatan köpte tutti-frutti och blåbär typ :D Och Amanda tog värsta fuula bilden på mig när jag sov! ;o Hehe, bered dig på hämnd Amanda (6). Haha (a). Aja, när vi kom hit till lägenheten så gick vi upp med alla väskor och skit i typ 6 Trappor! :o Hemskt. När vi typ hade tagit upp allt vi behövde så typ duscha vi, Amanda först och jag sen :) Det är en såndär jobbig dusch som man måste vrida en såndär "ratt"  för att det ska bil varmt och en annan för att det ska bli kallt. Heelt sjukt. Aja, det är ganska fin också :) Sen när vi hade duschat så åkte vi och handla mat. Sen när den va klar, asså maten så platta Amanda klart mitt hår :) Och sen gick hon, jag och Mattias (Amanda's pappa) Ner till "stan" och kolla så att Amanda och jag kan hitta dit själva :D Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, kanske lacerdon, eller vad det nu heter (a) Men det skriver jag mer om imorgon iså fall :D
puussssss♥

2009-07-26
20:25:17

Hos Amanda :)<3
Hejsan Bloggen!
Kom till Amanda typ vid 2, eller något ? Har typ inte gjort så mkt sen dess, hon har sminkat mig och plattat mitt hår :) Vi har suttit på vårt berg också! :D Som vanligt (a) Haha. Snart ska vi väll hitta på något ? Men iaf, Amanda sitter och spelar gitarr och sjunger och jag sitter vid datan (a) Det låter väldigt fin ju :D<3



 


Bild på sötnosen!<333

2009-07-26
12:26:21

Jääzz! :D
Jippie! Åker till Amanda idag efter 12 och innan 3 ;) Vad vi ska göra idag vet jag inte exakt man något roligt blir det nog, som alltid ;)<3 Och imorgon åker vi ju liksom till Helsingborg! :D 

Nej, nu orkar jag inte skriva något mer, kanske gör det sen hos Amanda :)
Byebye♥ 

    

2009-07-25
23:32:59

Ras Cricket - Skin

2009-07-25
13:04:53

Grönan bilder ;)
Lite bilder från Grönan igår (a)

   

   

2009-07-24
07:12:28

Wihoo
Asså gud! Hur orkar jag?!(a) Gick liksom upp kl 4  idag tack vare Sölve, och är inte änns trött! ;o
Aja, skriver nog mer sen ;)


Grönan idag med Skokloster familjen + Lisa :D
Bilder kommer nog när jag kommer hem, om jag orkar (a) WIIHOO




 puusss♥

2009-07-21
19:26:05

Med lisa :)
Sitter typ vid datan med Lisa och lyssnar på musik =) Orkar inte skriva mer just nu ;)
byyee♥



Lisa gillade denna bild :D<3

2009-07-21
18:16:22

Grattis 38 år!

 
 Grattis Veronica på 38 årsdagen! =)

2009-07-19
19:50:49

Heeeeeeeemmmmmmaaaaaa! :D<33
ÄNTLIGEN HEMMA! :D Har haft det sjukt bra och roligt! :D Men har förstårs saknat alla här hemma! (:  Körde Gokart och mitt banrekord va 24.23! *stolt* Aja, orkar inte skriva så mkt meer om det nu, det skulle tyyp bli en sida eller något men jag kan skriva lite grann :)
Jag och Frida jobbade på Krutan :) Typ som Sånka fast mkt rooligare! Mathias och Johanna vid Gokartbanan.
Så, det va det jag årkade skriva just nu (a) ;)
Aa, juste nästa stopp blir Helsingborg med Bästavän! :D<333

Nee, nu ska jag ringa och kolla vad Lisa gör ;)
byyyeee♥



2009-07-12
10:55:21

Hej då!
Hej då! Nu sticker jag till Öregrund en vecka! :D
Kommer sakna er alla jätte mycke! :(
 Puuusssss♥


byye<3



 

2009-07-11
21:08:47

Öregrund imorron då!
Hejsan! Ja, som rubriken säger så åker jag till Öregrund imorron :D Om jag inte hinner skriva något imorron så blir dethär det inge mer inlägg förns en vecka ungefär om jag inte har tillgång till dator.  Aja, packa klart ungefär mitt på dagen någonting (: Men det känns alltid som jag glömmt något när jag packar "/ Får väll hoppas att jag har fått me allt ;) Aa, har typ bara vart hemma idag och inte gjort något speciellt alls, vart med Lisa och träffat Amanda :D Hon kom och hämta sin cykel som dom inte fick in i bilen när vi hade cyklat till mig, så henne fick jag träffa idag också! :)♥ Nu lyssnar jag på musik´, kollar bloggar och lite allt möjligt! Har fortfarande inte fått svar av dom jag har mailat, tråkiga personer säger jag bara!  Men nu har jag inte så mkt mer att skriva.. så!
puussssssss♥




2009-07-11
16:21:48

Hejsan!
Hejsan! Sitter just nu inne me Lisa och gör typ iiiingenting! ;o Lisa har typ jätte ont i sin nagel tackvare Prilla, den lilla jordnötshjärnan! (a)  Aja, snart ska vi väll hitta på något kul, hoppas jag (:
Aja nu ska jag ut! :D
 pyss♥



Är jag inte duktig?? (a)






2009-07-10
12:17:53

God morgon alla!

God morgon :)♥


2009-07-09
19:17:29

:@
Gaaaaah! Vad irriterad jag blir!! Jag har typ mailat 40.000000 pers från både blocket och eniro och ingen har svarat! Eller jo, en men det kameran va såklar såld redan!! Tanten som jag mailade för typ 3 dagar sen har hon svarat ? Nej! Jag blir så..ÅÅÅÅÅÅ. Liksom vad har man sin mail till om man inte tittar varja dag?!  Och liksom imorse när jag satt och mailade till dom jag tyckte verka bra så tänkte jag att någon av alla dom här sakerna borde ju svara. Okej, dom som jag mailade till imorse förstår jag att dom kanske inte har svarat men dom sen igår och i förgår och i förförgår?? Dom borde ju iaf ha svarat? Aja, nu ska jag inte sitta här och irritera mig på alla som inte svarar på mina mail...
pysss




2009-07-09
16:40:26

Piss väder!
Hejsan! Är påväg hem nu, från skärgården asså :p Det blir ett kort inlägg eftersom jag ska äta nu, men jag skriver nog mer sen ;)
puss puss♥



2009-07-08
14:48:12

Bästavän!<3
Bästavän! ♥


Saknar dig mest Amanda! Det känns som om det va flera månader sen vi sågs :(  Och  vecka 31 kommer kommer bli den gaalnaste veckan på sommarlovet! Eller, har jag fel ? (a) Läängtar verkligen dit. Helsingborg med dig kommer jag aldrig glömma! :)♥




2009-07-08
12:04:34

Godmorgon :)
Godmorgon alla glada! :D Vakna typ kvart över 10 men gick typ upp klockan 11 :s Jag hatar verkligen att vakan sent, inte vet jag varför men men. Har ju inte hunnit gjort så mycket idag då eftersom det typ gått en timme ? Aja, på den lilla tiden har jag iaf hunnit att ätit frukost och borstat tänderna, och kollat mailen för så klar! ;) Hade tänkt att sola idag men det blåser så jevla mycke! Usch. Det ska va varmt och skönt på sommarn, inte kallt, regnit eller blåsigt!




2009-07-07
20:57:50

09.07.07
Hejsan! :D Har typ kollat min mail varje gång jag har gått förbi datan idag (a) Förutom det har jag typ legat på berget och tråkat och så mycket mer har jag inte gjort.. Har typ kollat på blocket efter en bra kamera :) Hitta en som jag ville ha, kosta typ bara 1500:- eller va det va ;s Och det va ingen analog kamera! :D Blev typ glad när jag hitte en hyfsat billig som inte är analog. Annars brukar det bara vara anolog hit och analog dit. Blablabla. Blir så trött på det ordet! Hehe. Men men har typ handlat om Michael Jackson HELA dagen på 4:an! Aja har ändå inte tittat på det och tänker inte göra det heller! Många tyckte säkert att han va världens bästa men för mig va han som vilken artist som hellst. Aja hur som hels tänker jag lägga upp en bild på den jag vill köpa! :D


 Me love!♥



 

2009-07-07
16:35:56

Emelie ♥ Kameror!

Hehe japp, det stämmer heeelt! Nästa "köpande" sak blir nog en systemkamera! :D


(kanske inte just en sån på bilden men ungefär!)


puss♥


2009-07-06
21:49:21

Skärgården
Hejhej. Hinner inte sitta och skriva mer nu för jag ska kolla på Beck :)


pussss hej♥

2009-07-06
18:20:19

Tjejen som gillar att ta kort (a)..
..Yeah, that's me! :D Jag bara älskar det! (a) Kanske är lite långtråkig som skriver om det men det skiter jag i! Jaja, lite bilder sen idag :)


 
     
   

Aa, som ni kanske märker är det roligast att ta närbilder(a)
  pusssss♥

2009-07-06
14:10:45

:)<3



2009-07-06
13:42:53

Noooot good!
Gaah, trodde jag skulle dö eller något! ;o Elveket funkade inte på TVÅ dagar så jag har inte kunnat skriva i bloggen, kolla mail och massa mer! Det är hemskt! Hehe

Jaja, ska sluta klaga nu för det funkar! Äntligen :D Men idag då, va tvungen att gå upp halv 8 idag. Usch, halv 8 på sommarlovet är inte bra...Men det funkar väll. Skulle försöka sommna om sen men då kunde jag inte det. Men det gör kanske inte så mkt, dagen blir liksom mkt läängre nr man vaknar tidigt. Känns det som iaf :)
Men nu har jag inte tid att sitta här mer.. Nu ska vi försöka ta oss till Långskär. Tror jag det hette? ;s Skriver nog mer sen ikväll :)
Pyssss♥






2009-07-04
11:15:03

Godmorgon!
Godmorgon boggen!
 Har nyss ätit frukost och snart ska jag och mamma cykla och handla :) Sen ska vi väll åka till Träskö, tror och hoppas jag (a) Så jag skriver nog mer sen.
pyssss♥


Jag älskar dig bästavän!♥


 

2009-07-03
19:32:20

Den är så söt!(a)

2009-07-03
19:27:54

"rubrik"

Halloj!
Har typ inte gjort något roligt alls idag! -.-' Åkte med Djurgårdsfärjan till Slussen, gick och åt på Taco bar och sen gick vi hem. Hur kul låter det på en skala 1-10 ?! Aja, tråkit va det iaf!
När jag kom till båten igen så kom jag på att jag hade glömt min tidning hemma! Och eftersom jag är i båten finns det typ ingenting att gör så jag gick och köpte en tidning till ist xd Plus att när jag kom till det där gammla stället så fanns det inte den som jag vill ha, så det blev Kattliv ist. Men det funkar väll (:  
pussssss♥


2009-07-03
10:59:56

:O
Det här går bara inte!! Det ska fan va sol på sommaren, inte regn! Ibland hatar jag Sveriges klimat! Bara jag som gör det eller? Okej, nu ska jag väll sluta klaga ? Men vad är det som är bra med regn?, Jo INGENTING! 
  puss♥

2009-07-02
23:56:11

God kväll (a)
Kom nyss hem från Grönan! :D Har vart väldigt roligt! (a) Jag, Kevin och Jason åkte typ med färjan dit 20.05. När mamma och dom andra kom så hade vi bara hunnit åka Vilda musen, Jetline och gick i Lustiga huset. Lustiga huset (som inte är så lustit) är ju ett måste när man är på Grönan eller? (a) Aja, sen åkte vi lite annat men årkar inte skriva vad. Jaa, jag vet jag är lat och blablabla... När mamma och dom andra kom så gick vi och åt :) Eftersom vi var 7 stycken så fick vi typ möblera om där. Hehe. Men vi var faktist inte dom ända som behövde göra det, så.. Sen vid ungefär 11 så tog jag, mamma, Jason och Kevin gummibåten över och Bosse, Tony och Stellan tog en Taxi. Eftersom jag inte hade tid så tog jag typ inge bilder, menmen..


  
Pows♥


2009-07-02
17:39:21

Har man tråkit så har man... (a)
Lite bilder från allt möjligt (a)

 1.rosalie som blond (a)  2.  3. 
4.  5. 
6. 
  7.   8.  9.
10.   11.   12.

1. Blonda Rosalie :D<3
2. Tommy sabba bryggan (a) haha<3
3. Lisa på båten<3
4. Sorry Lisa man jag va bara tvungen (a) men den va faktist fin :)<3
5. Amanda bästavän! :)<3
6. Amanda och jag i Väsby Centrum :D<3
7. Bästavän nere vi sandtaget :)<3
8. Johanna målar huset :)<3
9. Storebror lagar gummibåten (a)<3
10. Lucifer gubben, saknar dig<3
11. Den nyaste bilden på mig xd
12. Amanda och jag i tältet :D<3


Ja, som ni säkert märk har jag väääldigt tråkit just nu (a)

2009-07-02
15:56:04

Älskar dig Bästavän!<3

        
 Jag älskar dig Amanda!♥ Du är den jag alltid kan lita på.
 Du är den mest underbara person jag någonsin träffat! Och jag hoppas att det alltid kommer va vi två!♥
 


2009-07-02
09:43:03

Godmorgn! :)
Vakna för en kvart sen kanske.. Lite trött fortfarande men det funkar (a) Jag ska väll gå och äta frukost snart antar jag men jag vet inte om jag vill eller inte ;s Skit samma, skriver nog mer ikväll.
pusssss♥ 

 

2009-07-01
22:13:04

1 Juli 2009

Hejhej! Satt nyss och kollade på Lyxfällan :) Kom till mamma vid ca halv 3. Då åkte vi till Til och köpte pizza, tjock som jag är (a) Sen klippte jag gräset, typ ? Har fixat med båten också, lagt ner några bommar i vattnet? Aja kan berätta lite om imorgon; åker till båten vid lunchtid typ. Sen ska vi och grannarna till Grönan! :D Ska bli lika kul som vanligt. Typ fjärde gången det här året (a) Det kommer typ bli jag, mamma, Stella, Bosse, Tony, Kevin och Jason (stavning) Eftersom John är hos sn mamma så kan inte han följa med, men det blir bra iaf :) 
pyyssss♥

 


                                                                                                              

2009-07-01
16:09:09

Adore you


Bara för att jag älskar låten (a)♥

2009-07-01
12:03:25

soool! :D
Hejhej, har egentligen inte tid för att sitta här inne och tråka mig, det är ju liksom soooool ute!! :D♥ 
Aja, åker till mamma idag vid 2 typ ? Sen dar jag te båten, och elverket fungerar igen ockås!! Typ 11 månader senare ;s
Nää, nu ska jag ute och sola tror jag (a)

 


 pussss♥