http://ead.blogg.se/

2009-06-28
20:23:15

ojojojo..
Hejsan!, och förlåt för dålig uppdatering..

Onsdag - torsdag
Menmen kan berätta lite om dom senaste dagarna.. I onsdags till torsdag va jag med Bästavän! :D Hade gryymt kul, som valigt då ;)♥ Sov i tält eftersom hon inte kan sova inne hos mig "/ med det va kul iaf! :D Kan läsa mer om det på Bästaväns blogg; amandaforsure.blogg.se Där det finns lite mer att läsa om och bilder ;)
Sen när hon hade åkt hem, på torsdagen åkte jag, Linda, Lisa, Mathias och Tommy till Örsundsbro och åt :)♥ 
Mysigt Mysigt.

Fredag
Gjorde typ inge speciellt.. xd

Lördag
Va typ ute hela dan :) Åkte vattenskidor för första gången, gick rätt så bra faktist måste jag ju erkänna :D(a). Åt på Fribergs golfresturang, tror jag det hette ? Bada från båten och lite annat :)

Söndag
Vakna typ vid 11 tror jag det va. Gick upp och satt mig vid poolen :) Eftersom det va så varmt så hoppa jag i tillslut... Stog typ på kanten i 10 minuter innan jag hoppa i xd. 22°c va det då :) Inte så varm kanske men det va rätt skönt :) Åkte ut med båten idag också, åkte vattenskidor och badade (a) Gick ner till Sånka där Lisa, Amanda, Jocke, Alex och Linus va :) När dom äntligen skulle bada så skulle jag hem och äta. Typist ? Aja, mu ska jag gå te stranden med vovvarna :)


 


byebye♥

2009-06-24
20:44:09

Kan det bli mkt värre?!
Asså seriöst! Fick ett brev idag där det stog att jag ska börja i Gransäter! Jag tänker inte börja där, kommer ligga hemma och sova hela dagarna ist! Jag kryssa liksom i att jag inte ville börja i någon annan skola än Västerängen, och vart kommer jag?, i den skolan jag absolut inte ville börja i! Jävla cp komun, jag hatar Bålsta!!

2009-06-23
18:56:33

Sommar !
Äntligen lite väärme! :D Hoppas verkligen på att det kommer bli såhär heeeeela sommarn! Har typ vart ute med båten hela dan och badat och solat, så jevla skönt så det finns inte! (a).  Ja, eftrsom jag typ bara har gjort det så finns det ju inte så mkt mer att skriva..?... Så ha det bra, restan av dan xd
byebye♥


Gammal & suddig :p


2009-06-20
18:53:08

Äntligen !
Har typ inte gjort så himla kycke idag "/ typ vart och letat Baggen, handlat och cyklat xd. Jag vet, så jätte roligt info menmen..(a) John hitta nån kompis här som heter typ Erik tror jag? Det ät rätt så roligt för han bor i en likadan båt som oss, fast lite större då men än då, lite skuumt (a) Aja, skriver kanske mer sen, om jag har gjort något intressant :p
byebye♥


Äntligen har jag fått min sss tröja om jag velat ha i 3 år nu (a)<3



 


2009-06-20
16:03:59

Baggen borta! :(

Igår, sprang Baggen av båten för att "utforska" ön lite... Men eftersom han är ganska rädd för nya människor så vågar han inte komma tillbaka "/  Men när jag och mamma va ute och leta efter honom idag så satt det några tanter på deras altan och då sa dom att dom hade sett en svart katt som sprungit runt här! Då blev man väll lite glad för då vet man ju iaf att han är i närheten :) Men men, han kommer tillbaka det gör han alltid! :) Men det känns ju liksom ganska konstigt att han inte är med som han alltid är.


Baggis "/<33

2009-06-19
22:10:50

Gaaaah!♥
DU ÄR SÅ ENORMT JÄVLA SÖÖT!! :D♥



2009-06-19
17:02:49

Glad midsommar alla! :D

GLAD MIDSOMMAR ALLA!! :D

 
 puuss♥


2009-06-19
16:34:42

Tack Bästavän!♥

Tack bästavän för att du fixa min blogg igår! :)♥ I och för sig är det ju alltid du som fixar den eftersom jag inte fattar riktigt själv hur man gör (a) ;$. Aja, tack så mkt iaf :)♥

 
 Gaah, vilken gammal bild jag hitta här om dan! xd Kolla min miiin liksom!  ;o
Men men, ibland får man väll bjuda på dom fula bilderna på en själv också, eller ?
 Nu till det jag ville komma fram till! :)♥ Jag älskar dig mest Amanda och jag hoppas att det alltid det kommer va du och jag! :)♥♥




2009-06-18
20:04:08

Gaaah! :D

Vecka 28 blir den bästa på sommarlovet asså!! :D
 Ska ju följa med Amanda till Helsingborg. Kommer bli galet kuul! :D♥
Asså gud vad jag längtar! :D

Älskar dig Amanda!♥
 

 Bästavänns blogg finns här; amandaforsure.blogg.se! :)♥


2009-06-18
15:38:14

Inte intressant jag vet, men men xd
Hallojsan! :)
Kortfattat om igår;
Vaknade typ 10 tror jag ?. Sen gick vi och kolla på när Volvo Ocean Race båtarna (en segelbåts tävling xd) kom i mål :) Det va rätt kul att se när dom kom för det va typ 100 andra små båtar omkring dom. Orkar inte skriva alla länder som dom åket förbi så lägger upp en bild ist xd.






Jaja, lite mer om idag då :p, Vaknade, bädda sängen, klädde på mig och åt frukost xd.
Vid typ 11 halv 12 så gick jag och mamma in till Gallerian :) Jag köpte en  väska och 2 diadem typ ? Inte så värst intressant jag vet men men xd.
Byebye♥

2009-06-14
12:54:45

"/<3
Jag skulle ha tagit chansen när jag väl hade den, eller? "/♥

2009-06-13
10:39:18

God morgon! :)
Vaknade för typ för en timme sen eller något. Gick upp och klädde på mig och åt frukost. Snart, eller ja 20 över 11 så ska jag Johanna och Mathias ta busen till Bålsta och sen tåget in till stan :) Ska hälsa på min, och Mathias morbror som just fyllt 50 :p. Skriver nog lite mer sen..
Byebye♥


Dt är sommarlov nu ju!!! :D♥

2009-06-12
22:48:08

Kallt eller vad?! ;o
Kom nyss upp från sjön... Jag och Johanna skulle bada men det va för kallt i både poolen och sjön "/. Va typ -15 ;o. När vi va där nere så hjälpte Mathias och att tända bastun, så där satt vi ett tag sen och sjöng lite,  eller ja, jag sjöng lite och Johanna sjöng rätt mycke (a).
Juste, Lisa och jag gick ner till lilla gropen för att träffa Marcus, som skulle ge tillbaks mina pengar men han kom aldri! -.- Vi va där nere i fan en timme typ ;o Stog under att paraply som va under ett träd ? (a) Aja, får väll mina pengar någon annan dag? Hoppas jag iaf. 
Nej nu ska jag gå och spela 8000 med Johanna :)
Puuussss♥

2009-06-12
11:51:57

SOMMARLOV!! :D
Jaaaa! Äntligen sommarlov! Fast det känns som vanligt ;s inte vet jag varför menmen..
Började halv 9 idag och då gick vi och kolla när dom andra sjöng :p När vi kom tillbaka till klassrummet så var någon fotograf där som fottade för enköpings posten, och han typ somma in mitt ansikte när jag satt och käka glass ;o Aja eftersom det inte gick någon 10 buss så tog jag halv 11 bussen till Vivo och mötte Amanda och Ellinor :)<3 Tog 11 bussen där ifrån och nu är sitter jag bara hemma :p Men men nu ska jag gå och äta jordgubbar och grädde, tror jag (a)
Byebye♥

2009-06-10
17:46:22

♥Bästavän!♥

Jag älskar dig Amanda!♥
Du har alltid funnits för mig, du är den som förstår mig bäst och du är den jag alltid kan lita på, eller? :)♥
För mig kommer du alltid vara min bästa vän!!♥ Och jag hoppas verkligen att jag får följa med dig till Helsingborg i sommar, det skulle va så jevla kul!! :D<3

 

♥♥♥Alla våra minnen är oförglömmliga!!♥♥♥


2009-06-10
17:38:04

Ojojoj...
...nu var det verkligen ett tag sen! men jag har inte haft lust eller årk..
Men det ska det nog bli ändring på, tror och hoppas jag iaf (a). Har typ inte gjort något speciellt idag, vart i skolan och haft fotbolls tunering, fast det va inte jag me på, jag spela kubb ist (a)haha. När jag kom hem så somnade jag i soffan typ efter tio minuter, sov i 1 timme och 40 minuter ;s inte likt mig precis menmen  xd När jag hade vaknat så åt jag typ en macka och nu sitter här.. Vad jag ska göra sen vet jag inte, det är ju inte så fint väder precis...
byebye♥