http://ead.blogg.se/

2013-02-28
10:34:53

28 februari 2013
Sitter i skolan, ska egentligen ha företagsekonomi men läraren va tydligen hos tandläkaren. Så sitter istället nu i ett grupprum, lyssnar på musik och ska nu plugga lite. Måste verkligen göra det, ligger så dåligt till med tanke på att det ska vara klart imorn.. Skjut mig eller något :( Nej, nu ska vi va positiva här! 
 
Slutar fyra idag, möjligtvis halv tre om inte läraren kommer tillbaka :) Hoppas på det bästa, hehe ;) Vore skönt att sluta tidigt eftersom jag verkligen måste plugga.. Plus att jag är sjukt trött. Försov mig i morse, vaknade en kvart innan jag skulle gå. Slängde på mig kläder och smink och skyndade mig till bussen. Ska plugga nu, puss!

2013-02-27
22:49:57

Hawaii five-0

Bästa serien genom tiderna, helt klart (y)


2013-02-27
21:34:54

#pluggarsomsatan
Goood kvääälll. Bloggen har haft göölet dåligt uppdatering de senaste dagarna, jag vet. Men som sagt, jag har ingen stor blogg och jag bloggar för min egna skull och känner därför inte att jag måste blogga 24/7 :) 
 
Har sovit hos Christopher hela veckan. Lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag. Ikväll sover jag dock hemma, tror jag. Man vet aldrig säkert ;) Hehe. Har väl inte gjort något speciellt heller under dessa dagar, skolan började i måndags. Suger verkligen. Så sjukt mycket nu, vore skönt att vara en struts typ och kunna borra ner huvudet i sanden och titta upp när allt är över. ååh, sköna tanke! Men det går såklart inte.
 
Jag hade ju lovat mig själv att bli duktig och verkligen plugga osvosv. Just idag kanske det inte har gått så bra, men jag har försökt (plugga är verkligen inte min grej). Men jag har nu satt upp ett mål. Jag ska plugga så jag ligger bra till i allt till påsklovet. Om jag känner då att jag ligger bra till osv så ska jag börja med körkortet. Känner att jag inte orkar börja med det nu eftersom skolan dödar mig. Och om jag skulle börja med körkortet nu kommer det antagligen bli att jag skiter i skolan för att göra något jag tycker är kul. Så nej, det blir om några veckor! Förhoppningsvis :) Får hoppas på det bästa, annars blir det väl till sommarlovet x) Fast nej, påsklovet blir bra!
 
Just nu, sitter jag iallafall på mitt rum. Skolan var okej, dock lång, 8.15-16.30, inte okej :( Hade i och för sig fotografisk bild sist av allt så det är väl helt okej :) Fick välja själva vad vi skulle göra så jag, Lisette och My tog kamrean och blixtrar och tog lite foton. Dock va kameran helt knäpp så det blev inge bra :( Menmen. Kul var det :) Kom hem kvart över fem ungefär och sen dess har jag bara ätit och pluggar, eller mer försökt.. Fått liite gjort men det är inte mycket :( Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Hawaii five-0, lööööv it! Puss!

2013-02-22
14:06:52

Herregud..
God morgon! Vaknde klockan ett, fattar inte hur för jag va ändå inte vaken jätte länge igårkväll? Somnade väl runt halv ett, ett någongång? Aja, rätt skönt var det iallafall! Hehe. Börjar iallafall vända tillbaka på dygnet nu. Sakta men säkert dock ;) 
 
Vad som händer idag vet jag inte. Hade tänkt att åka och sola, är så otroligt blek.. Men va för trött när dom andra åkte så bestämde mig för att fortsätta med min skönhetssömn. Ångrar det lite nu dock menmen. Ska upp och keka frukost nu och sen får jag se vad som händer, kanske åker och solar iallafall. Vore ju rätt skönt faktiskt.. Aja, vi får la se vad som händer! Pusss!
Ta mig tillbaka :(

2013-02-21
21:51:37

Taylor Swift - I knew you were trouble

2013-02-21
17:33:34

Forever alone
Tjoo, sitter just nu ensam hemma på Munkholmen, bara katterna här. Rätt så skönt men ändå inte på något sätt. Orkade inte uppdatera igår därför att jag faktiskt inte något alls. Satt och kollade på film och typ hela dagen, verkligen jätteskönt! Hehe :] Tände typ brasan och kekade, inget annat. Runt nio kom Christopher hit, kollade på Grammisgalan(?) som för övrigt var sjukt tråkig, om man frågar mig. Verkligen inte kul alls. Gick och la oss, pratade och spelade Candy Crush, haha. Man blir seriöst beroende av det spelet.. Ditt fel Christopher :( Somnade och vaknade typ runt tolv imorse. 
 
Idag har det väl inte heller hänt så mycket egentligen. Vaknade som sagt runt tolv, försökte få upp älskling ur sängen och efter det kekade vi frukost. Bar upp all ved från parkeringen och när vi var klara med det åkte till Rosersberg för att tvätta bilen :) Va tvungen att vänta där ett tag eftersom bussarna som ska tvätta har förtur. Tvättade bilen och sen skjutsade han hem mig hit igen. Sååå nu sitter jag här för mig själv.. :( Menmen, mama och dom andra kommer nog hem vilken sekund som helst. Nu ska jag tända brasan så jag inte fryser ihjäl här inne. Puss!
bra kvalite osv.

2013-02-19
23:02:50

Natt, typ
Hellu :) Sitter, eller snarare ligger i sängen nu och försöker hitta någon bra film att kolla på och pratar med älskling på facebook :) Kom nyss på att det här är första natten på minst tre veckor som jag sover själv :0 Tror till och med att det kan vara lite mer än så.. Hehe, är man kär så är man :$♥ Nej, nu ska jag fortsätta mitt letande efter en film, kolla på den och sen sova! God natt :*

2013-02-19
16:35:15

579 Arlanda

Sitter på bussen hem till mami nu :) har inte vart där på tre veckor lite drygt. Va ju sjuk en vecka och orkade då inte åka hit och dit och eftersom jag har min pojke i skokloster blir det lätt att man vill stanna där, hähä (a) menmen, bättre sent än aldrig brukar man ju säga ;)


2013-02-19
00:57:42

BioBioBio
Helluu! :) Kom nyss hem från Kista, va där med Christopher och Kro och kollade på bio, filmen "Ego". Va faktiskt riktigt bra! :) Hade verkligen inte planerat att åka på något sätt utan skulle till Kro bara för att dom skulle röka tillsammans och sen blev det så. Haha. Spontanresor är oftast dom roligaste ;) Anyway kom som sagt nästan nyss hem och ska alldeles strax sova :) Ska väl egentligen bara skriva klart detta skulle jag tro? Haha, jag har ingen aning helt ärligt. Hundra år sen jag satt vid en dator också, haha. Nej, dags att sluta innan det blir ännu mer babbel om inget alls! Puss och god natt♥

2013-02-16
23:20:20

Bästa på länge❤

Bästa dagen/kvällen på länge måste jag säga. Synd bara att det inte varade längre.. :( Menmen. Matte, Christopher och Simon kom hit, sov medans jag kollade klart på Nashville, haha x) dom åkte ner till macken och handlade mat och jag och Olivia fixade oss lite så länge :) kekade och sen satt vi väl typ bara att chilla, snacka skit, körde "jag har aldrig" och massa. Kul var det iallafall men nu har dom åkt till något annat place, dit jag och Olivia inte fick följa me :( sååååå det sög ju. Just nu sitter vi och snackar skit, om allt och inget. Behövs verkligen ibland! :)

Två bilder från kvällen, första på Olivia och mig och den andra på tre sovande pojkar :* haha puuuuuusssssss!


2013-02-16
13:15:44

Nashville

Sitter i soffan, kekar frukost och kollar på Nashville maraton på trean. Christopher är i Väsby och kör cross på någon bana som ska finnas där någonstans. Kul för honom liksom... ;( haha, inte alls avis :(( menmen, hoppas på att jag kan åka dit någongång jag me :)

Pappa och Veronica är inne i stan idag tills imorn för att kolla på någon konsert, tror det va typ Robbie Williams? Eller finns han fortfarande? :s haha verkligen noll koll men skit samma. Saken är den att dom inte är hemma och vi har lägenheten för oss själva tills imorn. PARTYYYYY, eller så inte... Haha, nej nu var det slut på saker i mitt huvud :) puss!


2013-02-15
20:26:30

Datorn finns den också
Hej på er! Äntligen fredag, vilket egentligen inte gör någon skillnad eftersom jag har vart hemma hela veckan, förutom måndgen.. Menmen, man blir alltid lika glad för fredag iallafall ;) Dock har uppdateringen vart lite si och så men jag har inte haft något att skriva om liksom. Typ "nu ligger jag i sängen, vakna nyss och ska snart sova" Haha, inte så vidare kul att läsa x) Enligt mig iallafall. Sen kanske inte detta inlägg blir så mycket annat heller i och för sig..
 
Just nu sitter jag på min säng och ska orkar mig bort för att sätta på musik. Christopher åkte in till Bålsta för ett tag sen för att hämta sin bror, sen skulle han till garaget och fixa med crossen lite. Så nu sitter jag här hemma heeeelt forever alone :( Haha nejdå, han kommer ju tillbaka hit snart så :) Ska hämta min underbara hallon/laktris glass nu och sitta och svulla i mig! Så jävla god, tyvärr haha x) Puuss!

2013-02-13
13:54:12

13 februari 2013

Ännu en dag hemma och sjuk... Hade tänkt att gå till skolan idag men vaknade upp med världens huvudvärk så blev lite ändra planer.. Nu ligger jag i sängen hemma hos Christopher och väntar på att han ska vakna till liv :) han är ju tröttare en mig stackarn, haha x) menmen, ska väl ändå inte göra något idag så det spelar väl ingen roll, han skulle åka en sväng till garaget och mäta något och då stannar väl jag hemma så länge :)

Imorn ska jag till skolan, orkar fan inte vara sjuk längre :( plus att då är det bara två dagar innan looooov! :D det borde jag väl klara av! ;) hehe, puss!


2013-02-11
11:33:21

Tillbaka till verkligheten
Tillbaka till skolan, tillbaka till den riktiga världen och inte den lilla bubbla jag levt i där allt är perfekt. Inget är perfekt, och kommer heller aldrig bli. Hur mycket du en vill. Tyvärr. Undra varför egentligen.. 
 
Sitter iallafall i skolan nu och skriver om judendomen. Inte sådär jättekul kanske men aa. Måste ju göras. Har lunch om en kvart ungefär och sen har jag hål till kvart i två om jag inte minns helt fel och efter det slutar jag. Helt ovärd dag om jag får säga det själv. Menmen, skolan är skolan och man måste tvinga sig hit varje jävla dag. Tyvärr. Ska fortsätta med det jag håller på med nu så jag kommer framåt i något iallafall. Puss

2013-02-10
20:46:14

Söndagsmys❤

Ligger i sängen med älskling, kollar på Åsa-Nisse. Haha knäpp film alltså ;) hehe. Har bara vart hemma idag, tvättat lite osvosv :) inge speciellt eller roligt alls med andra ord :( nej, dags att fortsätta med tittandet :) puss!


2013-02-09
13:37:38

#sunshine

Min fina lilla vovve, jag älskar dig❤


2013-02-08
12:53:55

8 februari 2013

Klockan är typ ett och jag ligger kvar här i sängen, haha. Inte alls lat, inte alls.. ;) men är man sjuk får man faktiskt vara lat (a) ska väl gå upp snart och försöka hitta något ätbart, sen blir det väl att glo på tv resten av dagen eller något sånt, inte alls kul men yeye. Ringa mami ska jag göra också, haha. Puss!


2013-02-07
15:00:00

Fortfarande sjuk..

Tjäääna, är fortfarande sjuk och sitter just nu med Akira i soffan och kollar på tv. Inte sådär vidare supermegajätteroligt menmen. Jag överlever iallafall ;) hoppas på att jag kan gå till skolan imorn, börjar bli lite väl uttråkande att bara sitta hemma 24/7.. Kort litet inlägg men aa, finns ju inte så mycket mer att skriva. Puss!


Sällskap när man äter har man iallafall! ;)


2013-02-05
22:59:32

Lycka :D
HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN TELEBOBBOOO :D :D Perfekt en sånhär dag som denna, sjukt och allmänt trött osvosv. Kan inte bli mycket bättre liksom! :D Liksom först sämst dag, och sen en phonis på kvällskvisten! Glader ska man vader över det! :D Ehehehe, ska sova nu - hoppas på att jag mår bättre imorn! :) Puuuusss!

2013-02-05
18:50:00

Ron Pope - I Believe
Vet inte hur jag hittade denna låt, tröck på något som inte var med flit. Inte gör det mig något iallafall, gillade verkligen denna låt! Gammal är den men otoligt bra! :)

2013-02-05
17:15:00

Sjukling
Åkte hem tidigare från skolan idag då jag verkligen inte mådde bra. Har inte mått så dåligt på år och dar :( Så nu är min nolla i frånvaro borta också.. Skit. Menmen, så länge den är giltig så ;) Haha. Mår lite bättre nu efter några Ipren och cola - tack elskling♥
 
Nu ligger jag ensam här hemma igen eftersom Christopher åkte in till Bålsta för att lämna firmabilen. När han kommer tillbaka vet jag inte vad vi ska göra, ska försöka få i mig något också.. Har bara ätit två digestive bars, typ som en digestivekaka men choklad runt - riktigt goda faktiskt! :) Nu ska jag kolla på Nashville och vänta på att elskling kommer tillbaka :) Puss!
Du är underbar♥

2013-02-04
22:25:34

Sovdags
Ska krypa ner i sängen nu och när älskling kommer ska vi fortsätta kolla på Titanic som vi började se på för någon dag sen :) Om vi inte hittar något annat roligt på tv:n dvs :) Och efter det är det sovdags, är ju faktiskt skola imorn :( Som alla andra dagar... Buhuhu, tycker verkligen synd om dagens ungdomar.. Hehe. Puss
mysmiddag♥

2013-02-04
18:27:26

Pluggar
Sitter hemma hos Christopher och pluggar, dör. Så himla tråkigt och mycket... Verkligen inte min grej men yeye. Måste ju göras. Hade ingen idrott idag så slutade halv två och fick skjuts hem, verkligen jätteskönt! :) Åkte ner till macken en snabbis sen hem, tog det lugnt ett tag och nu har jag väl pluggat i minst två timmar iallafall.. Ska snart sluta innan jag dör på riktigt. Puss!
Bild från Norrland :)
 
Ingen telefon blev det i helgen heller, jävla skit.. Typ det man hade sett fram emot liksom....

2013-02-03
08:29:57

MTV breakfast club
Ligger i sängen hos Christopher, kollar på MTV breakfast club, undrar vad jag gör vaken nu.. Haha. Det är typ, jätte tidigt? :0 Menmen. Ska låta honom sova någon/några timmar till, men inte föööör länge, hehe ;) Ska ner till isen sen och köra cross, eller aa han ska :) Senare, eller när vi är klara där nere ska vi åka och köpa telebobbo :D Äntligen! :D Puss

2013-02-01
17:38:27

Utelåst
Äntligen hemma! :) Eller kom väl hem för en halvtimme sen kanske. Tog kvart över tre bussen hem, gick hem och skulle öppna dörren, va den öppen? Svar nej.. Gick till Tommy och Linda då de har en extra nyckel, men va den där? Svar nej -.- Blev verkligen jätteirriterad, men det gick snabbt över. Satt istället hemma hos dom ett tag, snackade massa skit osvosv. Haha :) 
 
Efter skolan gick jag och Johanna ner till idrottssalen där det var fotbollstunering, inom skolan alltså :) Massa elever, och även lärare som hade bildat egna lag och så :) Va dock inte kvar hela tiden utan gick lite tidigare, hade ju planerat att komma hem och bara sooova ett tag men det gick ju inte..! ;) Hehe. Vad jag ska göra nu vet jag inte, älskling jobbar sent så vet inte när han kommer hem :( Menmen, ska till honom sen iallafall! :))) Puuusss!
Bebbo♥

2013-02-01
11:06:53

Fredag!
Har just nu samhäll, sitter och pluggar med My. Eller aa, försöker iallafall.. Fattar verkligen nada ;( Menmen. Har fått ett häfte med trehundrasjuttielva sidor i och frågor till det som man verkligen inte förstår. Jättebra (y) Eller så inte..  Snart är det lunch, någon form av soppa, usch.. Slutar halv två men innan dess har jag förtagsekonomi, efter lunchen då :) Puss!