http://ead.blogg.se/

2011-11-30
12:52:16

Stackars lilla vovve :(((
Bara jag som tycker att det här är sjukt gulligt? Synd om hunden såklart men ändå!

2011-11-30
12:22:30

pluggplugg..
Sitter i skolan och pluggar juridik. Skulle kunna klara mig utan men nänä, inte då.. Plus att vi har prov imorgon ;o Kommer gå åt skogen... Menmen, får väll ta och plugga hela dagen, natten och morgonen. Då borde det ju sitta, right? Haha. Nää måste sova också

Vet inte när jag slutar idag men jag kommer nog inte blogga så mycet mer tror jag :) Eller kanske, vi får la se. Men nu måste jag sticka, ska ha historia nu, tjoho liksom!!!
PUSS!!

2011-11-29
09:11:08

Matteprov (y)
God Morgon!
Börjar tio idag så det är ju ganska skönt :) Jag sitter redan i skolan vilket är inte lika skönt. Haha. Men aa. Har bara två lektioner och vet inte riktigt  när jag slutar, har matteprov sist och då lär man ju få gå när man är klar eller något sånt :) Man kan ju hoppas på att det gåt bra iallafall! Puss!♥

Fasnar inte på bild idag, blir en gammal en!

2011-11-28
12:09:57

Måndag
Hallooojj! :)
Sitter i skolan och har snart samhäll. Började tio idag så har bara haft idrott än så länge. Dansade vals och salsa(?) på idrotten. Haha :P Inte riktigt min grej men så värdelös är jag inte ;) Aja, nu har jag samhäll, företagsekonomi och spanska kvar. Slutar halv fem men ska gå på extramatten (för det smartaste barnen) så vet inte när jag kommer hem :p Kommer inte vara där så jättelänge men eftersom vi har matteprov imorgon så är det lika bra att gå dit.. Inte suuuper nice kanske men aa.
Nu börjar jag snart, puss!♥



2011-11-26
14:07:00

Spending All My Time - Aaron Fresh

2011-11-26
12:14:07

2011-11-26
God morgon! :)
Sitter i köket just ju och har nyss duschat och ätit frukost :)
Vaknade runt halv 11 och skulle precis gå upp men då kom Sölve och la sig på mig och då kunde jag inte göra det ;) Haha, too bad for me ;) Så gick upp elva istället.

Vad som händer idag vet jag inte, det är någon julmarknad här så kanske åker ner till den. Vi får se. Men nu ska jag gå ut och borsta Akira. Så fort hon skakar på sig så blir det ett vitt moln av päls (y) Haha.
PUSS



2011-11-25
23:16:52

Oldieeee :))))))
Hej på er!
Sitter just nu och kollar på Modern family eller vad det nu heter xd Haha, finns tyck inget annat... eller? Hum, jag vet inte. Skit samma. Kollar ändå inte så mycket, fixar med foton och lite sånt istället :) Och bara därför tänkte jag lägga upp några suuuper gamla bilder! Hihi :)))


2011-11-25
12:08:05

100% music
Äntligen freeedag :D !!
Så sjuk skönt! Slutade runt 11 men fick gå lite tidigare så jag skulle hinna med bussen som gick fem i :) Och ännu skönare är jag inte behövde åka runt hela skokloster! Så kom väll hem 20 över 11 kanke.

Nu sitter jag och lyssnar på musik så högt som man bara kan ;) Haha, är själv hemma till fyra eller något sånt tror jag så man får ju passa på! Är bara på fredagar jag är själv nu för tiden..
Vad som händer imorgon har jag ingen aning om. Men på söndag ska jag på julmarknaden i Sigtuna, John ville det :') Puss!

Två bilder från i sommars, jag och lillebror♥

2011-11-24
17:49:15

Hemma.
Nu är jag hemma. Eller jag kom hem kvart i fyra men har hjälp Mathias i garaget. Eller ja, hjälp och hjälp vet jag inte men jag  va där iallafall :P Haha. Det va någon generator eller något sånt och sen skulle han ut och provköra, och det är kul kan jag lova ;) Mahahah.

Så man kan säga att jag nyss kom hem :) Så nu sitter jag och Oliva och lyssnar på musik på full fart. Älskar att vara ensam hemma, kan göra PRECIS vad man vill liksom ;)))
Aja, det var det jag  hade på hjärtat för tillfället ;)
PUSS


HAHAH, jävlans vad snygga ;)

2011-11-24
10:43:16

@bibblan
God Morgon!
Sitter i bibblan och skriver på min historiaredovsning. Det går väl sådär.. Haha. Menmen. Vaknade imorse av att Veronica tog upp hundarna i min säng. Ingen brukar gilla att ligga där eftresom min säng är högt upp. Men nu la båda sig och somna, Prilla mitt på mitt ansikte och Akira på mina ben.. Vilket gjorde att jag inte kunde gå upp, haha så synd för mig! Eller...? ;) Nej, inte riktigt.

Men nu ska jag fortsätta med historian. Hörs när jag kommer hem, vilket blir runt 20 i fyra :) Puss så länge :*


2011-11-23
11:45:10

Tjabbatjenahallåvisägerså!
Heheh :) Hej på er!
Sitter i skolan och pluggar inför redovisningen vi ska ha :) Kan redan allt men problemet är att när jag ska börja prata så försvinner allt. Hatar det! Därför sitter jag och trycker in allt nu. Har pluggat på det lte varje dag så det borde ändå sitta tycker jag :/ Vi får väll se hur det blir. Kan ju hoppas att det går ganska bra iallafall ;) Hehe.
Slutar tre så kommer förmodligen hem runt fyra, eftersom vi har historia som sista lektion och då får man aldrig gå tidigare -.-
Puss!
Right here, right now

2011-11-22
18:13:22

:))))
Hej på er!
Nu är jag hos pappa igen vilket betyder att jag har internet ;) Haha. Men i helgen hände det inte så mycket heller så skulle ändå inte haft mycke att skriva.

Skolan idag va rätt nice. Va inne i stan hela dan, gick i riksdagen och medeltida museet. Medeltida va väll typ sådär jättetråkigt men resten av dan va helt okej ;) Haha. Galet...
Kom hem runt fem iallafall och sen dess har jag inte gjort ett skit. Ska snart äta tror jag, eller dom håller på med maten nu så jag antar det? Hehe.
PUSS!

2011-11-17
10:30:14

Historiaaaa.....
Hej! Bloggnigen blir tyvärr inte den bästa när jag är i Ekilla. Men internet som vi egentligen ska ha är på hennes jobb men så fort det funkar som det ska där så kommer vi ha internet i Ekilla :) Hehe, förstår knappt själv vad jag skriver men aa, ni får försöka att förstå ;)

Nu är jag iallafall i skolan och har historia, yeeeey! Så sjukt kul liksom! :D Eller inte -.- Menmen, ska inte skriva så mycket mer nu för jag måste fortsätta med.. aa, det vi håller på med.. medeltiden och massa viktiga personer som fanns då. Aa, typ det.
PUSS !


Bästavän♥

2011-11-17
10:10:08

Saknar dig lile plutt♥

2011-11-15
13:55:06

Lalalal
Sitter i Rosersberg nu och kollar på Elsas värld. Åkte hit efter skolan eftersom jag måste ha internet. Har aldrig tänkt på innan hur beroende man egentligen är utav det (a) Men skit i det nu. När jag har kollat klart ska jag plugga. Jag SKA plugga. Punkt slut. Hehhe, men aa.
Kommer förmodligen inte blogg mer förens imorgon kanske, om jag inte skulle lyckas hacka mig in på någon annans internet såklart ;) Hehe. PUSS


2011-11-15
09:27:29

Skokloster runt
Godmorgon!
Sitter i bibblan och pluggar nu. Börjar inte förens tio så det är ju lite drygt.. Men eftersom man är lite föör lat ibland så blir det att man går upp tidigt och åker till skolan iallafall. Hehe, va ändå tvungen och plugga och eftersom vi inte har fixat någt internet i Ekilla än så kan jag inte det.
Men när jag kom till stationen så orkade jag verkligen inte gå till skolan så tog ett varv runt Skokloster. Haha, allt för att få sova lite mer ♥ Lyckades dock inte sova men jag fick träffa Amanda så det blev ju bra iallafall (a)
Men nu måste jag börja plugga. Puss!



2011-11-13
14:50:24

Home sweet home :)
Nu är jag hemma igen!
Kom hem för kanske en halvtimme sen. Vad som händer sen vet jag inte, ska nog bara vara hemma och ta det lungt ;) Gosa med min älskade vovve♥ Men innan det ska jag duscha.
Seyaa :*
Hur kan man inte bli glad?!♥

2011-11-12
11:20:22

Sorrysorry :))
Hej på er!
NU är jag hemma, va hos farmor igår och där finns det inge internet. Ska vara där idag me och så kommer nog inte bli något mer förens imorgon :)
Puss!

2011-11-10
18:09:34

Bildbrist -> bildlöst ;)
Nu är jag hemma. Han med den tidiga bussen hem, skönt! Dock sov jag inte. Pluggade och kollade på film istället :$ Hehe. Det är väl det jag har gjort, vad jag kommer på nu iallafall. Nää, va ute med hundarna en sväng också :) Annars, inget. Naaaadaaaa liksom. Nu sitter jag och lyssnar på musik.
Puss!

2011-11-10
10:18:59

Historia
Hej på er!
Sitter just nu och kollar på film på historian... Hatar verkligen historia, plus att vi har världens tråkigaste lärare. Aja, eftersom vi kollar på film behöver vi inte lyssna på hans gamla babbel, så det är ju lite bättre iallafalla (a) Haha.
Slutar tre idag så antingen kommer jag hem 20 i fyra eller tio över fyra. Hoppas på det tidiga så jag kan sooova ;) Hör typ inget idag heller, har lock för båda öronen ;s Fattar inte varför heller. Hoppas et går över så snabbt som möjligt, det är sjuuukt irriterande!

Uttråkad chey!

2011-11-09
18:47:11

Jag.Behöver.Sova
Vaknad nyss från en sjuuukt skönt sovstund! Känner att jag behöver göra det liiiite oftare, så galet skönt! ;) Haha men aa, tog trebussen hem kollade på film och sen somnade jag. Som sagt, galet skönt! Tills att pappa kom hem och väckte mig :(

Nu ska jag...hum, jag vet inte :o Eller jo jag ska äta. Hehe :$ Seeyaaa later :*



2011-11-09
09:04:31

Verkligen inte min dag.
Hej, sitter i skolan men vill bara hem och sova. Har sjukt ont i huvet, förstår inte ens varför jag gick till skolan... Men men, slutar tre så jag ska nog klara mig igenom dagen ;) Nu har jag privatjuridik och sen har jag spanska. Måste lära mig typ 100 glosor på en halvtimme. Kommer ju gå bra. Eller så får jag ett akut fall till läkaren eller något? ;) Haha, nej, nu ska jag vara en duktig tjej ;)
NU måste jag gå, PUSS!



2011-11-08
10:13:29

Hah ha hahahah haha ha...
Sitter i skolan nu ochska snart fortsätta med svenskan. Har håltimme till 14.30 -.- Totalt fem timmar. Verkligen inte kul! :( Suger ju faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Vilket alla vuxna säger att man ska vara, så då är jag det ;) Men inte alltid, för det gillar jag inte. Om man tänker på vart det kan leda till. Hehe helt onödigt att jag ens skriver nu men aa. Känner att jag måste fördriva tiden lite. Får väll ta och plugga lite eller någe nu. Eller jag måste ju göra det så det är väll bara att sätta igång då. Hahahahahaa hah haah ha, vad kul -.- Omg, no life </3

Saknar detta måste jag säga!

2011-11-07
19:43:27

Inte alls deprimerande, inte alls....
Hur kul är det att sitter på en buss när det är KOLSVART ute och klockan bara är halv fem?!?!??! Inte kul alls kan jag säga! Känns ju som att det är mitt i vintern ju :o Inte nice!

Nu sitter jag iaf hemma hos pappa. Kom hem tio över fem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Kollat på tv och suttit vid datorn. Ska snart keka något, måste laga skiten själv -.- Blir väl någe lätt skulle jag tro ;) Att laga mat är inte min starka sida! :P Hahah. Om inte det finns något klart redan? Hum, måste kolla.


2011-11-07
09:46:22

I'm baaack!!
Heeejsaan! :D
Sitter i skolan nu och väntar på att den otroligt roliga idrotten ska börja! Har inte kunnat blogga något sen i torsdags för jag, mamma, John och Stellan åkte till Åbo då :) Åkte på torsdan, kom dit på fredan, sov på hotell till lördagen och åkte hem på lördagen också, men kom inte hem förens på söndagen, klockan sex på morgonen -.- Det va ju inte såhät jätteroligt kan jag ju säga..... Men iaf, kunde inte blogga igår heller eftersom vi inte har internet i Ekilla. Mammas trådlösa är på Munkholmen eller något så aa. Tyvärr blev det inte så många bilder men några blev det, men dom är fortfarande i kameran så jag får se om jag lägger upp dom eller inte (a)
Men nu måste jag dra, PUSS!

2011-11-03
11:05:03

nejnejnejnejnejNEEEEEJ!
Jag har inte anorexia till dig som undra det på inlägget där i poolen -.- Och snälla, stå för vad ni säger och sluta vara anonyma, det är bara fegt! -.-


2011-11-02
22:10:05

Natti natti :)
Nu ska jag och min lilla kise ta och sova ;) Hehe, eller nästan iaf. Snart sov, eller jag ska snart sova eftersom Baggen redan gör det :p
Puss!

2011-11-02
19:41:08

Saknar sommaren lite faktiskt (a)
Men vintern är ju rätt härlig den också...
.... men hur härligt är inte dethär liksom ;)
och fråga inte vad jag gör i början, för det vet jag inte ;)

2011-11-02
14:29:48

Über bra dag :D
Hej på er! Sitter i rosersberg nu och gör inget alls. Kom nyss hit och innan det har jag bara vart hemma.
Igår va jag med Johanna i stan och keka middag och kollade på bio :D Kollade på abduction och den va sjukt bra! Helt värd att se ;) Kom väl hem runt nio eller något. Kollade på tv och sen gick jag och la mig.
Ääh, har inge mer att säga nu! puss :*