http://ead.blogg.se/

2012-12-22
11:34:18

22 december 2012
God morgon! :) Ligger i sängen med en sovande trötter brevid mig. Jag vill gå upp men det vill tydligen inte han, hehe. Menmen, får nog upp honom snart trots allt ;) Ska ju åka och köpa de sista julklapparna idag och det vill jag göra hyfsat tidigt menmen, nu får vi se hur det blir med det.
 
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Och vet ju inte när jag kommer hem heller från julklappsshoppingen men det tar vi sen. Puuuss på dagen! :*
 

2012-12-21
22:04:16

Kista
Hello :) Kom nyss hem från några timmar i Kista med älskling :) Skulle försöka köpa klart alla julklappar men gick sådär, många är klara nu men finns fortfarande några kvar. Men det tar vi imorn! Kekade också osv, lite mys sådär :) Dock sjukligt varmt!
 
Nu sitter jag i sängen och väntar på Christopher, vet inte vart han tog vägen.. Hehe bra koll osv ;) Menmen. Tydligen ska vi in till Bålsta och träffa min bror och några andra, trevligttrevligt! Sladda osv som alltid med andra ord ;) Nejmen aa, har ingen aning när vi kommer hem, eller åker för den delen heller! Pööss! 
 

2012-12-21
17:12:00

Jeffrey Campbell♥

K.Ä.R.L.E.K♥

2012-12-20
21:32:52

#5326

2012-12-20
20:55:00

Jullov
Äntligen jullov! Gud så skönt :D Har verkligen längtat! Va i skolan idag ungefär en timme, sjukt onödigt enligt mig själv men yeye.
 
Efter skolan åkte jag med Christophers mamma in till Kista och för hon skulle köpa de sista julklapparna :) Själv ska jag göra det antingen imorn eller på lördag, eller både och. Vem vet liksom. Va rätt skönt att åka in dit idag för då har man redan tänkt ut vad fölket ska få, på ett ungefär iallafall. Dock världens obekvämaste skor att gå i så dom blir det inte imorn kan jag lova! 
 
När vi va klara där åkte jag hem till Christopher, väntade på att han skulle komma hem från jobbet och medans jag väntade på det satt jag och va social med hans mamma :) Kollade på Nu är det ju igen 2 eller vad den nu heter och kolla när hon slog in julklappar. Haha. Nu är han iallafall hemma men ligger och sover... Puss
 

2012-12-18
18:13:53

18 december 2012
Sitter i soffan, lyssnar på musik och kollar facebook. Tog tvåbussen hem om jag inte minns helt fel så har vart hemma i ungefär tre timmar, varav den första var heeelt för mig själv♥ Jätteskönt verkligen! 
 
Sen jag kom hem har jag pluggat lite och vart ute med hundarna, lyssnat på musik och lagt över bilder till datorn från kameran och lite allt möjligt. Försökte hitta på något man kunde äta men icke då... Helt tooomt i kylskåpet ;( eller nästan iallafall. Vad som händer ikväll vet jag inte. Antingen sover jag hemma eller hos Christopher, om jag sover hemma måste jag sova själv då Christopher tydligen skulle sova hemma och det är ju inte såååå lockande precis :( Så blir nog att jag sover där jag med, hehe. Meeen jag vet inte.
 
Imorn i skolan ska vi ha så kallat "julkul" efter lunch. Massa lekar och prisutdelning typ, om jag fattade det rätt ;) Vilket jag alltid gör eftersom jag är så otroligt smart! Haha nejmen aa, innan det har vi två vanliga lektioner, engelska och svenska och på torsdag är det äntligen julavslutning! Åååh så underbart!! :D♥ Puss!
 

2012-12-17
21:12:31

Morden i Sandhamn
Tjooo, sitter i soffan med la familia. Eller aa nästan iallafall, jag, pappa, Veronica och Olivia :) Skolan idag va helt okej, hade matte (som gick asbra!! ;)) och idrott där vi hade teori. Det sög ju lite smått menmen. Sen efter skolan var det Fride P som man var tvungen att gå på. Några elever från skolan uppträdde eftersom det snart är jullov osv, som en liten "avslutning" eller vad man ska säga x)
 
Ska kolla på Morden i Sandhamn nu, lite kul eftersom man känner igen så mycket efter att man har vart där några gånger per sommar förut :) Sååå aa, det gär väl det hela lite roligare! Väntar på att Christopher ska komma hit också :)) Puuuuss!
 

2012-12-17
10:25:46

17 december 2012
God morgon! :) Låååång sovmorgon idag så det är skönt, börjar inte förens kvart över tolv! :) Vaknade nyss och ligger i sängen hemma hos Christopher. Ska gå upp nu, klä på mig, fixa mig äta osvosv. Allt det vanliga med andra ord. Puuuuss på dagen! 
 

2012-12-15
12:35:48

15 december 2012
God Morgon! :) Sitter i soffan och lyssnar på musik i min ensamhet. Mamma, Stellan och John gick till någon pulkabacke här i närheten och jag orkade inte följa med. Istället sitter jag här och planerar mina julklappar som jag förmodligen ska köpa idag! Ska verkligen försöka hitta några iallafall :) Lär väl bli till Olivia och Christopher, hehe. Dom som jag redan vet liksom. Menmen, vi får la se hur det blir. Antingen åker vi bara till Väsby eller så åker vi in till stan. John och Stellan ville åka skridskor och ska antagligen göra det i Kungsträdgården om det blir något, och då passar jag på att gå i Gallerian med mami :)
 
Kortfattat om igår; åkte som sagt till Christopher efter skolan, låg och mös i sängen ett tag innan vi åkte ner till macken, hämtade pengar och satt där ett tag, hämtade upp Julian och sen vidare till Uppsala eftersom skulle köpa något till Mathias bli som behövde, där va den slut så vi drog till Väsby istället där fanns den och då åkte vi tillbaka till Skokloster och kollade när Mathias skulle fixa bilen (vilket inte gick sådär megabra), han gav upp och vi drog in till Bålsta och sladda runt lite och sen hem hit till Munkholmen. Kollade på Bolt i 3D och sen gick vi och la oss typ :) Hahaha, kanske inte va så kortfattat ändå ;) Fast jo, faktiskt... skulle ju kunnat skrivit allt mycket mer detaljerat! ;) hehe, puss!
 

2012-12-14
10:48:37

14 december 2012
Sitter i skolan och har samhäll. Slutar kvart över elva men stannar och kekar här i skolan eftersom bussen ändå går vid tolv, eller kvart över eller något sånt. Skit samma, ska i alla fall hem till älskipälski då :) Han ligger antagligen och sover när jag kommer, hur bra som helst eftersom han då har värmt upp täcket ;) Om han inte sover får han hämta mig vid bussen! Hehe. Vad vi ska göra vet jag inte, inget planerat i alla fall vad jag vet :p 
 
Nu ska jag forsätta med det jag håller på med! :) Lite musik, stänga av verkligheten så borde det gå bra! Haha :) Puss!
 
Hahahahahahah, älskar bilden! 

2012-12-13
18:47:12

Typ panik?!
Det är typ elva dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt en ända julklapp?! :0 Börjar få panik..! Hur i hela helvete ska jag hinna?! Vet inte ens vad jag ska köpa till alla? Älskling är den ända som jag är helt säker på och Olivia på ett ungefär.. Hon är inte svår liksom ;p Hehe. Hon måste ju ha en födelsedagspresent också! Dumma unge att fylla år dagen innan julafton! :@ Mamma vet jag också på ett ungefär, sen kommer vi till pappa, Mathisa och alla andra? ;0 Hur ska jag hinnnaa?!?! ;( Blir galen.. 
 

2012-12-13
17:20:00

13 december 2012
Tjoooo... Sitter hemma hos mamma nu, kom nyss hit :) Började fem i tolv imorse och fick skjuts till skolan av Christopher. Hade bara samhäll, svenska och matte, så det va skönt, alla lektioner rullade på osv. 
 
Åkte till Christopher igår direkt efter skolan, han och Julian kom och hämtade upp mig vid bussen och åkte ner till slottet och sladdade runt ett tag. Snurade rakt in i en snöhög så bilen fastnade och lite så, så det va kul ;) haha. Åkte till Bålsta, tankade bilen, köpte något som Mathias behövde till hans bil, åkte och lämnade de, lämnade Matlida och Julian och sen åkte vi hem. Kekade middag och kollade på julkalendern och lite tv osv innan vi somna. 
 
Vad som händer ikväll vet jag inte, inget speciellt iallafall. Ska väl typ keka snart skulle jag tro men innan de ska jag kolla på julkalendern. Haha, så himla bra iår! :D Och sen vet jag inte. Läs i boken som jag måste gör i svenskan typ.. Puss
 

2012-12-11
22:43:42

I really need you right now
Satt nyss och kollade American Pie på tv med bästa kisen. Dock är inte han så social då han redan sover men yeye.. Ska strax bädda upp sängen, tvätta bort sminket osv innan jag ska sova. Imorn börjar jag som sagt tidigt.. Orkar verkligen inte, plus att dom har ändrat busstiderna så att jag måste gå upp ännu tidigare, älskar livet! -.- Men yeye, dags att sova! God Natt♥
 

2012-12-11
15:26:45

11 december 2012
Tjoooo, sitter i Rosers och driver tid genom att kolla på Eva & Adam, haha! Filmen alltså ;) Dock är den snart slut och då har jag ingen aning om vad jag ska göra... Får väl ladda ner en till kanske, några tips kanske?? Nejmen aa. Kom hit för en timme sen kanske, har ingen koll på tiden alls. Dödligt trött är jag iallafall!
 
Skolan idag sög ju... Hade bara en lektion så enligt mig kunde jag lika gärna vara hemma, men nene självklart inte.. Imorn börjar jag tidigt, och slutar halv fem och förmodligen fyra timmars håltimme där i mellan. Love life! Nu ska jag hitta film! Pusshej!
 
Min nya bil btw, va tycks? ;) Riktigt fien! BlåPärlan heter hon :]

2012-12-10
18:07:24

Hos mami
Sitter i soffan på Munkholmen, kollar när lillebror spelar gta. Kekade nyss och innan det duschade jag. Mer har jag inte gjort sen jag kom hem, vilket jag gjorde runt fyra kanske? Struntisamma. Är galet trött så blir nog en väldigt tidig kväll skulle jag tro men nu dags att nörda gta med lillebrorsan ;) Puuusss!
 

2012-12-10
11:05:38

Yes, we do..
Dagen börjar ju bra också.. Jag skulle ta halv tolv-bussen till skolan, sen läste jag på facebook att dom hade ändrat alla busstider, så var tvungen att ta halv tio-bussen istället. Problemet var ju bara det att klockan va nio då så va tvungen att stressa sönder för att hinna med äckelbussen (som förövrigt var sen) Och när jag väl kommer till skolan börjar jag inte som vanligt utan klockan ett!? Så ska sitta här i två timmar nu... Då kunde jag lika gärna ha tagit den sena bussen men nejnej. När man för en gångs skull ska vara duktig och inte komma i sista sekund -.- Dör. Harebrahej!

2012-12-07
11:55:59

Minister för en dag
Det är fredag, klockan är 11.50 och jag skulle egentligen ha slutat vid det här laget.... Men icke då, sitter i skolan och har något som kallas för "Minister för en dag" som går ut på att vi är fem(?) länder i fem olika gurpper. Länderna finns inte på riktigt utan är påhittade. Det är som ett "spel" och man ska leda landet hur man vill, men antagligen så bra som möjligt. Haha. Har detta till halv två kanske och klockan två spelar Skol IF handboll, tydligen SM av något slag så det ska jag och Lisette kolla på. Blir nice :)
 
Vad som händer ikväll vet jag inte. Tror jag måste plugga vidare på samhällsanalysen som inte riktigt blev klar igår, som tur va skulle den inte vara klar idag utan vi fick tills imorn på oss :) Så det är skönt. Får se om jag blir klar idag, hoppas på det.. Vill inte sitta och plugga imorn liksom, hehe. Puss!
 

2012-12-06
14:14:22

Pluggar gaaalet
Sitter i skolan, har hål och pluggar gaalet ;) Grym jag är!! Har bara matte kvar på denna dag så det är skönt. Efter skolan ska jag hem, fortsätta plugga då samhällen måste vara klar imorn.. Döör, menmen. Christopher skulle tydligen jobba natt, eller väldigt sent iallafall så får se om jag sover själv eller om han kommer till mig iallafall. Hoppas på det bästa liksom :)
 
Ska fortsätta med analysen nu medans jag har allt i huvudet som jag ska få fram! Haha. Men vi höööreesss :)) Puss!
 
hellyeah! ;D

2012-12-05
11:07:23

Snö♥
Sjutk mycket snö har det kommit nu! :D Helt underbart! Förutom att dom inte plogar på vägarna dådå men skit samma (a) Hehe.
 
Igår efter skolan åkte jag hem till älskling som låg hemma och va sjuk. Kollade på julkalendern och bara låg och hade det mysigt :)) Åkte ner till macken runt fem och köpte så kallad "kuckelimuckmedicin" haha. Verkade ju hjälpa lite i alla fall! Kom hem igen, kekade middag, duschade och gick och la oss typ. Kollade på gamla mysteriet på greveholm :)
 
Imorse vaknade jag liiite sent. Började ju tidigt idag men vaknade runt 20 i nio.. Skulle ändå knappt hinna vara med på engelskan så låg kvar ett tag i sängen innan vi gick upp, kekade frukost och sen skjustade han mig till skolan. Min snela pojke♥ Tänkte ta bussen men det fick jag inte.  Nu har jag svenska som slutar om en kvart, då har jag lunch och sen två timmars hål, älskar livet! Nej, ska nog vara lite duktig den sista kvarten! ;) Puss!!
 
vinter♥

2012-12-04
10:37:45

Vill haaa...
Så himla mysiga verkligen! :(
 
Den grå onepiecen kommer från pieceofnorway.se
Den bruna hoodien kommer från zipperall.se
 
Snart julafton och jag har faktiskt vart jetesnel iår! :))))) Hähähäh. PUUUSSS :*

2012-12-04
09:44:27

Väldigmegasupersant
God morgon! Sitter i skolan och har företagsekonomi, utan lärare. Lite drygt då man inte kommer i gång med det man ska lika snabbt men aa. Börjar i och för sig om två minuter så det är luuungt. Har bara tre lektioner idag, företagsekonomi, fotografisk bild och entreprenörskap så det är skönt :) Nu ska jag försöka vara lite duktig. Puss!
 

2012-12-03
18:24:24

Måndag den tredje december
Sitter hemma under täcket med Oliven, kollar på två och en halv män. Haha. Slutade vid tre idag men tog fyrabussen hem. Hade bara matte och idrott som vanligt så det är skönt :) Hade dock ont i min fot så va inte med på idrotten, gjorde teoriuppgifter istället. 
 
Vad som händer sen vet jag inte. Försöka få upp värmen i huset och övertala pappa och Veronica att fira jul hemma. Det är väl det som står på schemat än så länge ;) Hehe. Tänker inte fira den sista julen i detta hus, i Idealbyn där jag (antagligen) kommer fira jul flera år framöver -.- STORT öhöh! 
 

2012-12-02
13:35:08

Forever alone
Åkte inte med in till båten idag, stannade hemma istället. Är det fem minus ute är det tio minus i båten, så inte jättelockande att åka dit nu. Plus att inte John ville följa med och då är det inge kul. Hehe :) 
 
Sitter nu i soffan och kekar nudlar, kollar på något tatuerings program på tv:n. Ganska intressant faktiskt. Eller mer kul kanske. Haha. Skit samma, vill fortfarande ha min diamant i nacken för övrigt. Men det blir såklart inte förrens om minst ett halvår, eftersom jag måste vara arton... Såååå det suger ju :( Yeye.
 
Roy och Roger har ett garage ihop! ;) hahah!
-bild från igåååår-

2012-12-02
10:55:40

Du är den vackraste jag mött♥
Älskar dig så otroligt mycket älskling, alltid du & jag
6 månader med dig, dom 6 bästa i mitt liv♥

2012-12-02
10:35:02

Arninge
Tjoo! :) Sitter hemma på Munkholmen nu och kollar runt lite på datorn, glömde min hos Christopher så har den som alltid är här hemma. Riktigt kul att kolla igenom faktiskt! Hehe. 
 
Både i fredags och igår va jag med Christopher, Mathias, Ida, Jocke, Kro och massa andra i Arninge centrum och sladdade runt på parkeringen och industriområdet. Askul verkligen! :D Hehe. I fredags va vi där till ett - halv två nångång tror jag, kom hem halv tre i alla fall. Igår va vi inte där riktigt lika länge, runt elva åkte vi hem tror jag. Ingen koll på klockan här inte, hehe. 
 
Igår va vi också hemma hos hans syster eftersom tvillingarna fyllde ett :) Va där i två timmar och efter det åkte vi ner till slottet där det var julmarknad. Träffade även Mathias och Idag där :) 
 
Idaaaaag vaknade vi runt halv nio, låg och försökte ta mig upp ett tag och tillslut gick det. Älskling skjutsade mig till Erikssund där mamma stod och väntade på mig, åkte och handlade lite snabbt och sen åkte vi hem. Jag kekade frukost och nu sitter jag här. Ska in till båten en sväng idag tyckte jag dom snackade om och sen ikväll ska jag till älskling igen, hehe :))) Puss!