http://ead.blogg.se/

2012-01-31
09:18:20

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, men också att tiden går fort när man har roligt. Hur kan det hänga ihop?

2012-01-30
20:20:47

Lugnet
Hej! Nu är jag hos pappa igen :) Åkte hem dirket efter skolan och her inte gjort så mycket sen dess. Åkte en sväng med Mathias, Kro och Ida :) Eller de hade crossarna men aa. Åkte bara en liiiten sväng på isen eftersom det är sviiiinkallt ute! Men det va rätt kul ändå :) Kom hem, duschade, åt och nu sitter jag i soffan och kollar på tv....
Puss!

2012-01-30
12:01:56

-.-
Sitter i skolan och ska snart ha min första lektion. Det skulle jag egentligen haft för sissodär två timmar sen men idrottsläraren va inte här (som vanligt -.-) så vi hade ingen idrott. Med andra ord kunde jag haft sovmorgon till nu. Så irriterande! Han är verkligen aldrig här. Har inte haft idrott på hela denna termin. Okej, det är inte så kul men när man ändå har åkt till skolan kan man ju iallafall ha lektioin -.- Och men kan jag inte heller åka eftersom jag bor 40 000 mil härifrån............... Gaaah så irriterad jag blir -.- Nu ska jag iallafall ha svenska och sen efter det är det bara två lektioner kvar, ändå slutar jag halv fem... Puss!


2012-01-29
10:48:43

GodMorgon!
Blev inget matchtittande idag x) Haha. Orkade verkligen inte. Så nu sitter jag och kollar på tv istället. Inte så världskul kanske men aa. Vad vi ska göra sen vet jag inte. Tror inte att det blir någe' speciellet heller. Vi får se liksom :) Puss!

2012-01-28
14:28:20

JAG ÄLSKAR ISEN!
Eller? Haha. Okej, isen är kul. Om man har en cross. Utan cross = inte kul. Punkt slut. Och säg inte imot nu. För det gillar jag inte ;) Det är det tråkiga med "Sigtunaisen". Att man inte kan köra cross, eller man kan ju men det skulle nog inte uppskattas av alla skridskoråkare...... Det skulle ju gå om vi fortfarande bodde i Svalängen, men inte här på Munkholmen inte.... Självklart inte. Hehe.
Nu ska jag kila iväg. cya :*




2012-01-27
19:14:28

Fredag♥
Tjoooo
Skolan idag va rätt nice, hade två lektioner, slutade tolv så aa :) Efter skolan åkte jag till Ekilla (lägenheten) och sen runt fyra kom mamma och Stellan och hämta mig, så nu är jag på Munkholmen och gör inte så mycke alls, lyssnar på musik och så.

Vad som händer i helgen vet jag inte, John har match på söndag så kanske kollar på den. Vi får se, hans matcher är alltid så jäkla tidigt! Oftas runt halv tio, tio och vem är uppe då liksom?! ;o Haha. Så vi får se hur det blir med det. Och imorn har jag inte heller någon aning, vi får la se!
Puss!

2012-01-26
19:23:07

J Boog - Sunshine Girl

2012-01-26
19:16:07

Längtar!
Hej på er! Sitter i soffan och är äntligen klar med alla html-koder osv! :p Har fixat lite med desigen som ni kanske ser? :) Inte så mycket dock, bara textstilen. Tog hundra år innan jag hittade den rätta.. Lite drygt menmen, har inget annat för mig för tillfället så kunde lika gärna göra det. 
Imorn är det fredag och GUD vad jag längtar!! Slutar kvart i tolv också, det gör saken ännu bättre verkligen! ;) Puss!

2012-01-25
20:46:55

Bloggtorka!
Har verkligen inget att blogga om känner jag. Vet aldrig vad jag ska skriva så när jag skriver blir inläggen bara helt onödiga! :P Som nu liksom. Haha. Aja. Puss!

Tjejen har kul..

2012-01-25
10:38:21

Spaaaanish!
¡Hola!
Sitter i skolan har har spanska. Helt värdelöst. Så galet tråkigt. Men man behöver ju inte göra så mycke så det är ju rätt skönt så aa (a) Hheheh. Efter spanskan har jag lunch sen företagsekonomi och efter det historia tror jag. Och sen slutar jag! Lääängtar verkligen, så trött så jag vet inte vad jag ska göra... Nu måste jag fortsätta. Puss!

2012-01-23
16:41:42

Don't break my heart, before I give it to you.

2012-01-23
11:37:50

sjuk tjej
Ligger i soffan och gör inget alls, kollar på film. Är sjuk så finns inte mycke man kan göra..... -.- Hatar att vara sjuk! Man typ sover, vaknar, sover lite till, kollar på film sen sover man ännu lite til och så vidare. Hur kul är det liksom?! Uachusch inget liv alls <//3 Och eftersom jag har så kul ska jag kolla på en till film nu! Haha... Puss!

2012-01-22
21:50:22

Och bättre blev det! :D
Helluuuu.
Sitter i soffan, kollar på tv och fönar håret. Och killar säger att tjejer inte kan göra två saker samtidigt?! ;) Haha nejmen kom ju hem runt fyra någongång och va hemma i några timmar. Sen kom Mathias, Ida och Mutze och skulle köra cross och varför ska jag då sitta hemma och ha tråkigt när jag vet att dom har sjukt kul?! :o Så jag följde me. Va lite läskigt i böjran eftersom det va så mörkt men man blev van :) Plus att den största delen av tiden åkte Mathias och Ida bakom oss med skotern och då såg man. Hehe.
Kom hem runt åtta kanske och då gick jag och duschade, trots det så känner man lukten av avgaser i mitt hår. Fattar inte hur, stog hur länge som helst med shampot ju! ;o Menmen, det spelar ingen roll för mig (a) Haha, luktar så jäkla gott!! Bara jag som tycker det eller? :D Nu ska jag kolla klart på Wallander sen ska jag nog söööva :)
Godnatt!


2012-01-22
16:29:55

SÅ NIIIIICE! :D :D :D
Hej på er! Haft en bra dag? :D Min har vart suuuper verkligen! Vaknde runt halv tio någongång och då hade jag verkligen jättetråkigt... Sen kom Mathias hem och då åkte vi och lämnade mammas bil som hade lånat :) Åkte till Meckonomen i Märsta och skulle köpa tändstift också, men där fanns inga så va tvungen att åka till Väsby. Menmen, kom hem och satt på mig täckisbyxorna sen upp till garaget och sen åkte jag ner till isen, men då hade de redan åkte hem...... Man ba men kuuuuuul.. Haha just kidding.
Så åkte hem och då kom Mathias på skootern som inte funkade som den skulle :/ Så bestämde oss för att åka till Idealbyns badplats där det va maaaassa människor! Hehe, så dom fixade skotern så nu funkar den igen :) Åkt på burma (en skogsväg typ) både dit och hem och så va det folk som gick där.. Snacka om att de såg glada ut när man kom där! Eller inte.. Gammlingar alltså............. -.- Höhö. Slår vad om att de bara är avundsjuka på att de måste gå när man själv åker förbi! Måste ju vara så eller hur? ;) Kan ju knappast vara något annat.

Nu sitter jag hemma och gör inte mycke alls. Pappa och Veronica kollar på skidor och har med andra ord tagit över tvn... -.- Men när Mathias kommer hem ska jag köra upp crossen till garaget och sen vet jag inte.
Puss!


MIN!♥

2012-01-21
20:15:54

Yeyey.
Dagen blev exakt som jag ville! Sitta hemma och inte göra något alls, ha allmänt tråkigt alltså! :D Eller inte, usch tråkig dag :( Får väll hoppas att det blir bättre imorn!
Just nu sitter jag och kollar på gladiatorerna eller vad det heter x) Det va typ mitt favoritprogram när jag va liten så blev asglad när jag såg att det skulle börja igen! (a)
Puss!

2012-01-21
13:06:12

Perfekt låt när man vill vakna! ;)
Sitter i mitt rum och gör inte så mycke alls. Vaknade vid tolv så har inte hunnit gjort så mycke heller. Ätit och nu lyssnar jag på musik, vad jag ska göra sen vet jag inte, vi får se helt enkelt :) Tänker inte sitta här och ruttna iallafall ;) Hahah, nejmen nu skriver jag bara massa onödigt skit känner jag ;) Puss!

Pitbull - Shake Senore

2012-01-21
00:06:51

Fire
Vad ska man göra när man inte har någon el liksom? :)

2012-01-20
21:11:14

Nice dag ändå :)))
Gokväll ;)
Hemma igen. Eller kom hem med fyra bussen med Lisa och Amanda, och Olivia + hundarna såklart (a) Va inte hemma speciellt länge då heller, tio minuter kanske.. Haha, gick till Mathias garage där han och Mutze va och fixa med hans bil och satt på vinterskorna på crossisen♥ Hehe :$ Kom hem sju och sen dess har jag inte gjort så mycke. Ätit och bara tagit det lungt ;) Haha. Dagen va den bästa på länge om jag ska vara ärlig. Brukar bara sitta hemma och inte göra något alls. Hur kul är det liksom? :( Men yeye.
Puss!

Såklart va fintröjan på! :D

2012-01-20
13:09:38

Hohoho
Hejjjjjj
Sitter i köket och äter. Kom hem runt kvart i ett ska snart dra igen :) Jag ska möta upp Olivia vid Gransäter (där hon går) och sen ska vi på äventyr med hundarna ;) Haha. Dom måste ju få se lite av världen... Tänk dig att se samma ställe om och om igen, jag skulle få panik :) Höhöh, bussen går om en halvtimme ungefär så ska inte skirva mer nu :) Hörs sen! :*

2012-01-19
18:57:19

ELEN ÄR TILLBAKAAAA, snacka om lycka :')
GLAD TJEJ SOM SKRIVER NU!! Hehe, igår fick vi strömavbrott och hade det tills idag, för kanske en halvtimme sen. Har inte kunnat gjort något alls! Mobilen va död och efter ett tag dog datorn också :( Inte min turdag kan man säga...

Skolan idag va väll ändå helt okej. Slutade kvart över ett så det va skönt. Fast det går ingen halv två buss så jag fick luffa runt i Bålsta i i 45 minuter. Fast jag träffade Lisa så det gick ändå rätt snabbt. Nu ska jag snart keka och sen vet jag inte. Plugga kanske, nej förresten. Det är för tråkigt ;)
Puss!

2012-01-18
10:08:16

sitta och ruttna till 12:15 :)
God Morgon!
Fick just reda på att jag inte hade någon spanska. Så nu ska jag sitta och ruttna till kvart över tolv. Känns alltid lika bra... Haha. Det är ju rätt skönt men det känns ändå helt ovärt. Anyway, började kvart över åtta och hade då privatjuridik och det är det ända vi har haft hitills. Sen efter lunchen och det megalånga håltimmen har vi företagsekonomi, historia och sen slutar vi :) Nice!
Puss



2012-01-18
09:56:18

J Boog - Nice to know ya


2012-01-17
15:44:22

Snäll, ge mig lite mer läxor! Så galet kul ju! -.-
Tjooo! Skrev inge mer igår för jag satt och pluggade hela kvällen. Fem timmar, alltså fem timmar för mycke! Hade prov idag som jag då pluggade till. Gick ändå rätt så hyfsat, ett E blir det nog iallafall! :p 
Idag hade jag bara en lektion så slutade elva, men det fick man reda på runt ett så kom hem 20 i tre istället för 20 i ett. Alltid lika kul....... Nu sitter jag och pluggar till en grej som ska vara klar imorgon. Företagsekonomi och sen ska jag ta historian. Men den ska jag bara läsa så det är ju inte så jobbigt. Bara tråkigt ;)
Puss!
Yesterday.

2012-01-17
13:25:03

Δ

2012-01-16
16:11:07

-rubrik-
Nu är jag inne på sista lektionen för denna jobbiga, tråkiga och hemska måndag :) Haha. Fast är inte slut än, bara en halvtimme kvar. Tråktråk. Menmen, åker till pappa efter skolan och då måste jag plugga. Med andra ord å blir inte denna måndag bättre.... :p


2012-01-16
10:44:29

Kul liv osv.
Sitter i skolan och skulle haft idrott men tydligen inte.. Skulle kunnat haft sovmorgon till kvart över tolv om han skulle ha sagt något men nejnej. Så nu sitter jag och pluggar lite smått, inte kul alls. Plus att jag tydligen hade spanskaprov idag, ännu bättre. Det här ät typ fjärde dagen i skolan efter lovet men det känns som att man är i mitten av terminen, redan trött på allt.. :(
Puss!

2012-01-13
09:48:19

Fredag den trettonde.
Fredag den 13e idag! Än så länge har det inte hänt något hemskt ;) Hehe, har fått min biobiljett från skolan eftersom jag vann en "skrivtävling", man skulle skriva vad man tyckte om skolan så att de som väljer den ska veta lite mer, eller något sånt. Så det är ju bra ;) Fast å andra sidan måste jag stanna efter skolan och kolla på någon film som tillhör provet vi har på tisadag. Mindre bra :( Nu ska jag ha engelska.. Puss!


2012-01-12
12:58:41

13:15, den bästa tiden denna dag!
Hej! Sitter och pluggar privatjuridik i bibblan. Går väl sådär skulle jag säga, inte speciellt kul heller (a) Hehe. Skit samma, det är sista lektionen för idag så det är skönt. Hoppas bussen går 20 i så jag slipper stå och vänta i 40, 50 minuter bara! Det är lite drygt.. Anyway, nu jag fortsätta med att plugga så jag inte behöver göra allt sen! Puss

2012-01-11
17:16:50

Så sant!

2012-01-11
17:02:06

Första skoldagen, check √
Hello
Idag va det första skoldagen på denna termin. Trodde att jag skulle vara helt död imose när jag vaknade men det var jag inte, bara lite ;) Så det va ändå rätt skönt.
Kom till skolan och hade vanliga lektioner, dvs privatjuridik, spanska, företagsekonomi och historia. Och lunch någonstans därimellan. Hehe :) Slutade klockan tre och han precis med bussen, så kom hem runt kvart i fyra. Nu ska jag ta en sväng med hundarna. Puss!

2012-01-10
19:54:57

Varning för deprimerande bild.

2012-01-10
16:28:17

Inte nice sista dag...
Har nyss pluggat matte, inte nice sista dagen på lovet kan jag säga. Men nu är jag klar iallafall. Dock hoppade jag över rätt mycket som jag inte kunde, hehe (a) Men vad ska jag göra liksom?!? -.- Anyway. Det är ungefär det ända jag har gjort idag. Va ute med hundarna en sväng också men annars är det inte så mycket. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Sova tror jag så att jag är pigg tills imorn ;) Nejmen ska nog bara ta det lungt.
Puss!

2012-01-09
19:58:43

Hos papi
Hej på er!
Nu är jag hos pappa igen :) Åkte ju med honom efter jobbet och hämtade Veronica. Innan det svängde vi förbi Cubus och bytte byxorna jag köpte för ett tag sen, dom va för stora :( Men nu är dom finimang! ;) Haha. Kom hem och gjorde inte så mycke. Snacka med Olivia och lite så. Åt nyss och nu sitter jag och kollar på tv. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen, ska nog bara ta det lungt, sova så att jag är otroligt pigg på onsdag ;) Haha.
PUSS
Ren spegel osv

2012-01-09
11:16:45

Godmorgon!
Vaknade nyss och ska strax äta frukost. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, vi får se helt enkelt. Sen i eftermiddag ska jag åka till pappa, åker med honom efter jobbet. Som vanligt på loven ;) Hehe.
Nu ska jag ätaa! Seyaa :*

2012-01-08
19:58:03

Mohombi - In Your Head

2012-01-08
19:39:41

Home sweet home!
Hellu!
Nu är jag hemma igen! Eller kom hem runt halv sex så har vart hemma ett tag. Det första jag gjorde va att tända brasan, satan vad kallt det va här! Fast i Ludvika och Fagersta va det sjukt mycket kallare! Så det kändes nästan som vår när man kom hem, nää nu överdriver jag.. Heheh.

Vi åkte ju dit igår och bodde då på ett hotell i Ludvika, snacka om dött det va där alltså! Hehe, hotellet va rätt så nice. Fast min säng va galet obekväm :p Jag fick ju ta bäddsoffan... Som alltid ;) (John och jag får alltid sova på de onormala ställerna. Som förra sommarn när vi åkte till Furuvik, mamma och Stellan sov i "husbussen" medans vi sov i ett tält, som blåste sönder på natten, som tur va så regnade det inte då, som det hade gjort den kvällen.) Inte för att John va med denna gång men ändå :) Hahah, men det är ändå lite kul. Så farlig som det låter är det inte ;) Hoho. Men idag åkte vi vidare till Fagersta där vi skulle köpa det där bordet och sen hem. Det va allt för mig, puss :*


2012-01-07
13:45:27

SKITTV
Hejsan :))
Skrev nog inget igår tror jag :o Nej det gjorde jag inte såg jag nu ;) Hehe. Men vi va i Barkarby och skulle köpa en ny tv, först åkte vi till Elgiganten, sen Media Markt och sen Expert och överallt va den slut -.- Galet irriterande säger jag bara! Det va det jag gjorde igår, ungefär.

Men idag då...
Vaknade runt tolv, gick upp, åt frukost och nu sitter jag här. Fixar musik till mobilen för vi ska åka till Fagersta idag eller vad det heter. Eller ja, kanske i alla fall. Mamma och Stellan skulle köpa något bord till företaget, och då va vi tvugna att ta en buss som det inte finns någon sterio i?!??!? Eller det finns men den funkar inte. Och jag tänker inte sitta i en bil i hundra år utan musik. Nejnej, där går gränsen... ;) Kommer antagligen att ta med mig datorn :p
Puss!




2012-01-05
21:03:19

@Munkholmen :DDD
HejHopp!
Sitter på Munkholmen och har nyss kommit hem från Johns farmor som fyllde år idag :) Kom ju hit igår efter att vi var på ettårskalas hos Stellans halvbors barn, så sjukt gullig! Innan det följde jag med Olivia in till Bålsta som skulle hämta hennes mobil :) Eller jag skulle ju ändå dit för att sen fortsätta mot Sigtuna... Äääh skit samma :) Imorgon vet jag inte vad som händer. Mamma och Stellan är tydligen lediga imorgon pga någon röd dag så vi ska väl hitta på något. Hehe, vi får la se helt enkelt :)
Puss :*

Någon random bild på gameldatorn!

2012-01-04
12:41:03

.
Sitter i soffan och snackar med Olivia. Har nyss ätit frukost, tåra blev det (y) Mahaha. Fast det va ju typ ton med vindruvor och hallon osv på så så onyttigt kan det inte vara ;) Haha.
Ska åka till mamma idag, tar bussen som är här om ca en timme. Så är väl i Sigtuna runt tre.
Puss!

2012-01-03
13:05:47

GRATTIS PAPPA!
Grattis Pappa på födelsedagen! :D
Jag älskar dig!♥♥

2012-01-03
13:02:44

Går sådär ;)
Hejsanhejsan!
"måste-göra-dagen" går sådär. Haha. Har knappt gjort något alls, städat lite till Pip och hönan och vart ute på långpromenad med hundarna. Men ska snart åka in till Bålsta och handla tårtsaker. Hehe. Pappa fyller år idag :) GRATTIS TILL HONOM!♥ Hihi, bussen går 20 i ett, alltså snart. Puss!

2012-01-02
23:14:15

Nattinatti :)
Ska snart gå och lägga mig, eller ska först kolla på film. Sen sova. Då borde det bli i lagom tid. Heheh ;) Har bestämt att imorgon ska jag göra något, inte bara sitta och dö av tråkighet, det låter väl otroligt smart? ;) Haha. Vet inte vad det kommer bli, kommer vara rätt svårt att komma på något i denna lilla håla men man får väl ta och använda fantasin? Hahaa, åherre, kommer aldrig gå xd Skitsamma. Nu ska jag gå och kolla på film! Puss♥



2012-01-02
13:51:54

-

2012-01-02
12:58:34

Helvete! -.-
Hej på er!
Sitter i min ensamhet och lyssnar på musik. Dom andra har inte vaknat än.. Själv vaknade jag väl runt elva, men gick inte upp förens tolv, låg och gosade med hundarna istället (a) Vad som händer idag vet jag inte. Det regnar så kommer inte gå ut i alla fall! Fyfan, igår snöade det liksom?!??! -.- Hatar Sveriges klimat. Skulle inte förvåna mig om det börjar snöa i juli också.... Heheh.
Puss!


2012-01-01
18:08:24

Sådärja!
Nu är designen klar. Inte den bästa jag gjort men blev andå rätt bra tycker jag (a)
Sitter med Olivia i soffan nu, puckot vakna halv fem!!!
Haha älskar dig ändå Olivia ;)♥
Sitter och lyssnar på musik, standard i den här lilla hålan. Yeye, Puss!

Long time ago now!

2012-01-01
16:16:23

nyårsbilderna :))
Tidigare på dagen:
HAHA, min glada kise! ;)
Kl: 00.00:
Gissa vem som valde raketen ;)
paparazzi-Olivia i farten! ;p


Aa, det va några i alla fall :)

2012-01-01
15:49:08

2012.01.01
Godmorgon! ahaha, skojja bara ;)
Somnade väl fyra halv fem inatt, vaknade halv ett. Jag hatar att vakna sent så jag fick typ panik, hehe (a) Anyway. Har inte gjort något speciellt idag alls, fixat med bliderna som jag tog i går och nu håller jag på med en ny design :) Inte klar en så får se hur den blir :p Hehe. Bilderna från igår kommer snart! :)
PUSS

2012-01-01
01:41:40

2012!!
GOTT NYTT ÅR!! :))