http://ead.blogg.se/

2010-05-29
19:42:13

Johannas dator :)
Hejsan!
Humöret är lite bättre idag ;) Haha. Men om det skulle ha vart sol, varmt och sommarlov skulle det nog vara toppen! (a) Men nu vet jag inte vad jag ska göra :) Vi får se :)
Skrver kanske mer sen :)
puss

2010-05-28
21:40:11

;(
Tänker inte blogga om den här dag för den har vart sjuuuuukt dålig! ;( Piss dålig helt änkelt!
hej då

2010-05-27
18:27:14

lisa & jag
Hejsan,
Är med Lisa nu och hon pluggar, eller ja nästan iaf.. Hon ska göra det egentligen men det gör hon inte ;( fyfy på henne!
puss♥


2010-05-26
19:00:49

Mathias dator :)

Hejsan!
Sitter vid Mathias data nu för jag orkar inte starta min (a) Haha, men det tar så lång tid och så fick jag ju låna den så då gjorde jag väll självklart det? :) hehe, dagen slutade iaf med matteprov!? Det sög men man får väll hoppas att det gick bra... Va typ chans och risk eller va det nu hette, kapitlet alltså ;) När jag kom hem så jag jag och Mathias ut med hundarna och satt vi datan typ.. Körde 4-hjuling också! :D fast jag blev lite lerig "/ Men det va det värt :) Hihi. Men nu har jag typ suttit här den senaste timmen? ;s Men nu, eller ja snart, ska jag gå ut med hundarna :) Och nu har jag inge mer att skriva.. kanske skriver mer sen :)
PUUUUUSS


2010-05-25
23:07:01

.
GOD NATT :)

2010-05-25
20:28:23

lalala
Hejsan!
Sitter i soffan och kollar på Simpson eller vad det heter :) Har inte gjort så mycke idag, förutom skolan då. Slutar två varje dag bara för att vi har kulturvecka :D Haha, ganska nice :) Men iaf, buss hem va lite galen :) Jag, Michelle och Amanda B hade väll lite, väl tråkit? Haha, kul blev det tillslut iaf ;)
När jag kom hem så gick jag ut med Prilla och Akira och sen satt jag mig vid datan, och sen när Mathias kom hem så hoppa vi studsmatta :) Första gången på det här året hemma hos pappa :) Hehe, tönt jag är :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva... "/
PUSS♥

2010-05-23
19:54:16

hos paaaappa :]
Hejsan,
sitter i soffan med datan i knät :] Känner mig lite lat men skit samma. Snart är det mat och efter det vet jag inte vad jag ska göra :) Va sjukt trött igår så jag orkade inte blogga :) Hade vatten och mjöl krig :D Haha, det va typ jag, John och hans två kompisar, Anton och Filip :p Först skulle jag inte vara med men så blev det iaf ;) haha. Nej, nu har jag inge mer att skriva :)
puss♥


2010-05-21
23:01:16

tralalala

Nu har jag absolut inget att göra... Tror att jag ska gå upp på rummet och kanske sova? (a) Eller iaf lyssna på musik :)
Puss & God Natt♥


2010-05-21
18:48:28

sweet sun! :D
Heeeejsan :D
Sitter ute med datan nu och det kan typ inte bli skönare! :D Eller jo, några grader till bara, hehe (a) Men iaf. Idag va det sista dagen på praoen :) Så på måndag är det skola igen, tyvärr... Och när jag är i skolan så sitter mamma och Stellan på ett plan ner till Egypten! :o Eller så kanske dom är framme redan? Hur lång ti tar det att flyga till egypten? Nån som vet? (a) Haha, men aa. Ihelgen vet jag inte vad jag ska göra :) Om det är fint väder så kanske vi drar till Grönan igen? :D Haha, det är på tiden nu tycker jag! Men om det skull bli dåligt väder skulle vi bara vara hemma... Men vi får se :) Kanske skriver mer sen :)
PUSS

2010-05-20
20:14:49

memories

"Vet du vad Ich liebe dich betyder?" - en mening jag aldrig glömmer!


2010-05-20
19:50:34

sista dagen ;)

Hejsan!
Imorgon är det sista dan på praoen! Både skönt och jobbigt... Men aa, träffade Maria och Millie idag på bussen till stationen :) Det va trevligt! Hehe, men aa. Vad jag ska göra nu vet jag inte :) Kanske... Hum, äsch skit samma :p Kommer väll på något? Men nu har jag inge mer att skriva...
Pöss♥


2010-05-19
21:10:50

efterlyst

Hejsan, ska kolla på Efterlyst nu så jag hinner inte skriva så mycket. Men dagarna är ju ändå lika dana så det blir ju bara tjatigt om jag skriver samma sak varje dag ;) Haha. Men nu ska jga gå :) Puss


2010-05-18
19:46:35

hos mamma :)

Nu är är jag hos mamma :) Eller jag kom ju igår men då orkade jag inte skriva så jag gör det nu ist ;)
Men dagen ser ju alltid lika dan ut när man har prao? :s Kommer dit, packar upp varaor, går och äter, kommer tillbaka och då gör man korv åt folket och kanske lockar upp mer varor? SKIT tråkit! -.-' Jaja, nu är det bara tre dagar kvar, så det är ju skönt :) Men då är det ju skola ist.. Men då är det inte lång tid tills det är sommarlov! :D JIPPIE :D Aja, nu ska jag sluta skriva :)
pusspuss


2010-05-16
20:29:13

farmor :)
Hejsan :)
Har vart hos farmor dom senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen :)
Men jaja. I torsdags åkte vi först till Knivsta och hämta Veronica från jobbet och sen in till uppsala och sen när vi var klara där så åkte vi till farmor och jag stannade där ist för att åka hem ;) Hehe, men vi gjorde inte så mycke. Typ va hemma, jag sola, åkte och hälsa på Benita i stallet? Aa, det va väll ungefär det vi gjorde, eller nej, vi var på h&m också och kollade efter en bikini, men jag hitta ingen, eller asså alla fanns inte alla som jag hade sett på hemsidan och dom vill jag se i verkligheten innan jag bestämmer mig ;) Haha, jag är som jag är :)
Men nu ska jag gå :)
Puss

2010-05-13
10:09:43

God morgon :)
God morgon ! :)

2010-05-11
21:09:10

andra dagen...
Hejsan :)

Nu sitter jag i mitt rum i min säng och ja, bloggar? Haha, men nej, är inne på facebook och kollar andra bloggar också :) Men idag va det iaf andra dagen på praoen. Det suger! Asså det stället jag praoar på... SHELL! Jippie liksom -.-' är typ deras lilla "springflicka" Som hämtar det dom vill ha -.-
Prao? Vad är meningen med det egentligen? Vi gör deras jobb och dom får lön för det vi gör?! Är det bara jag som har tänkt så? :s Men om det bara är jag är det ju bara jag som är smart? (a) Men aa, nu har jag inge mer att skriva.. Eller jo, men jag orkar inte! :)
puss&puss

2010-05-10
20:59:25

ÅÅÅHHHHH! :@
ÅÅÅÅHH :@ Hade precis skrivit klart och då dampar datan och allt försvinner -.-' :@ och jag tänker INTE skriva det igen! så hejdå

2010-05-08
10:55:18

i båten :)

God morron :)
Sitter i båten just nu och känner mig vääldigt sommrig! :D Haha men faktiskt, har på mig en klänning som jag köpte i sommras x) Haha, men det va så jekla varmt här inne imorse :) Men just nu sitter John och ritar och jag sitter här, mamma och Stellan har precis cyklat iväg för att handla. Men när dom kommer tillbaka så vet jag inte vad vi ska göra :) Men eftersom det inte regnar så blir det väll Grönan iaf :D Haha men nu ska jag gå :)
pussssss



Min pluttis :')<3


2010-05-07
15:52:37

hum?

Kollade lite på lelles hemsida nyss.
 hittade några fina hjälmar som inte va så dyra heller! :D
Men men, här är några iaf :)



Hehe, aa några iaf :) jag kommer säkert ångra mig men den SKA vara antingen vit eller rosa! ;) Men jag tror jag tycker den vita eller aa, moppen är ju någon form av blå så då blir det ju fint med vit.. AAHH jag får panik när jag inte kan bestämma mig -.- Men å andra sidan har jag inte kortet än så jag behöver ju inte stressa (a) :)


2010-05-07
15:29:33

helgen :)

Hejsan :)
Egentligen skulle jag ha väntat på bussen vid det här laget men vi hade inget sråkval så vi fick sluta tidigare :D As skönt! Men dagen va normal, började med k-tid och sluta med idrott :)
Men till helgen då, åker in till båten idag och går på grönan på lördag, om det är fint väder såklart! Och sen åker vi hem på söndag :) På måndag ska båten tas upp och göras
 i ordning och sen ska den i igen efter typ en vecka :p Men nu ska jag gå :) Kanske skriver i helgen men om jag inte orkar så orkar jag inte :)
pUsS
 


2010-05-06
17:35:59

kyrkcentrum

Tjosan! :]
Idag har alla i åttan vart i kyrkcentrum och haft någon trafiksäkerhets sak när man köra moppe och en massa grejer :) Va ganska okej. Man slapp ju skolan iaf ;) Haha men iaf. Klockan halv två så slutade vi och jag gick och försökte hitta vart det va Mathias jobbade :) Men sen så förstog jag när han hade sagt det typ 100 gånger :$ (a) Men eftersom jag skulle ha omprov i matte och engelska så kunde jag inte åka hem så jag gick till Amanda och träffa henne ist! :D Va där till typ halv tre och sen gick jag tillbaka till skolan :) Det tog bara 10 minuter typ! :o Asså från Västerängen till Gransäter. Känner mig ganska duktig (a) Men aa, nu ska jag iaf gå så
puss & Kram =)♥


aa juste, här är mitt otroligt fina öga :(


2010-05-05
17:50:15

dagens outfit



 Linne - Gina tricot
Short - Klippt av ett par jeans från Thailand
Kofta - från Johanna
Leggings - h&m?


2010-05-05
17:29:30

onsdag

Hejsan! :)

Slutade tre idag ungefär :) Dagen va som den brukar. Börjar med engelska, so(?), no, matte, lunch, språkval och sist so igen. Eftersom jag inte har gjort något speciellt alls har jag inge att skiva... Men dagens outfit kommer snart :)
puss så länge♥


2010-05-04
19:37:58

:(
Hejsan,
bloggade inte igår bara för att jag inte orkade eller hade lust...
Var verkligen ingen bra dag igår! :o Alla tjejer i klassen gick till ungdomsmottagningen och så satt vi där och prata och lalala. Men sen när vi gick in i ett rum och hon börja prata om, öh ja. Vad hon prata om kommer jag inte ihåg :s Det jag kommer ihåg va att jag satt mig på en stol och kännde mig yr och sen vakna jag av att någon sa "hon blöder" och ja, då hade jag tydligen svimmat och slagit i huvet i en pall och börja blöda på ögonbrynet :( så ja, det va absolut inte min turdag idag! ;o
Men dagen idag då? Gick upp som vanligt vid 20 över 7, halv sju någonting :) Klädde på mig, sminka mig, gick och åt frukost, borsta tänderna och sen gick jag ut till bilen och mamma skjutsa mig till stationen i Sigtuna. Sen när jag kom till skolan så hade vi so, svenska, slöjd, lunch, svenska och sist profil :) Efter det så åkte jag till centrum eftersom det inte går någon halv fyra buss, men jag han typ inte göra något där ändå så jjag gick upp till bussen och sen när jag va hemma så åt jag, kolla på tv och nu sitter jag här :) Vad jag ska göra sen vet jag inte, eller jo. Jag måsta plugga. Tyvärr. Men ska jag klara provet så måsta man ju -.-' Haha, men nu ska jag gå :)
PUSS

2010-05-02
15:36:59

När Emelie har tråkit...
... slutar det med bilder! :D Tyvärr inte från dagarna med Amanda då men det kommer också fast kanske inte alla samtidigt :)


Denniz hönapöna :)


Min tuppis :)


Akira <3


Prilla <3


Stina <3


Blomma från min födelsedag :)


Ida <3


En Cilla som är upp och ner :)<3


knopp x)


Mitt halsband :)




2010-05-02
13:38:00

Bästavän <3
Hej & förlåt för sämst uppdatering! Men när man har kul så glömmer man bort (a) Haha, men aa. Jag har iaf vart med Amanda idag och igår! :D Hon kom vid typ fem eller något sånt och så sov hon här :) Det va verkligen länge sen hon gjorde det eftersom hon är allergisk mot pälsdjur, men vi fick låna Mathias rum :) Tack Mathias :] Sen så skulle vi kolla på någon film på 6:an.. Men det sluta med att vi inte gjorde det (a) Snacka om en film utam handling! :o Haha, varken min eller Amandas typ av filmsmak :p Men aa, det fanns inge annat på tv:n ju :(
Men i morse vakna jag av att Amanda låg och peta i mitt öga! :D Haha, inte för att jag ville men hon fick upp mig iaf ;) Men då kollade vi på tv ett tag sen gick vi in och åt frukost, och sen gick vi ut. Men nu e hon hemma och jag vet inte vad jag ska göra nu..
puss♥

2010-05-01
12:36:28

valborg & idag
HejHej! :]
Igår va det ju valborg då da men det missa väll ingen? ;) Haha nejmen jag gjorde inge speciellt. Gick ner till Sånka och kolla på brasan, va med Amanda B och Michelle typ :) Satt med Johanna, Frida, Emma, Jocke och Mathias sen ett tag också :) Sen gick vi hem och jag gjorde typ inget alls, satt och tråka, dampa på Denniz och gick och la mig... Men imorse så vakna jag typ vid nio, tio? Gick upp och duscha och sen åt jag frukost. Men nu kom jag nästan precis hem från slottet, det va typ någon sak med massa bilar :p Haha, inte jättekul kanske men en del bilar va verkligen fina! :) Men vad jag ska göra nu vet jag inte men något hittar jag på :)
kanske skriver mer sen :)
PuSsPuSs