http://ead.blogg.se/

2008-10-28
14:07:57

Fixat med crossen =D
Idag har vi fixat lite med crossarna och städat i garaget..
Först bytte i olja i Johannas cross, den va man tvungen att ta bort typ 7st skruvar på för att få bort all olja...
Sen bytte i olja ii min cross, på den va man bara tvungen att ta bort en skruv . haha.
 Men snart ska vi göra oss iordning, för att köra asså =P.


 Pusspuss♥

2008-10-16
19:25:10

Aj mitt huve!!



Idag har jag haft as ont i huvedet!! Först tänkta jag inte gå till skolan, men jag tänkte att jag kunde försöka... Det gick fast tillslut hade jag as ont, men sen när jag ville gå hem så va det bara en lektion kvar, så jag tänkte att jag kan väll stanna då.... Sen när jag kom hem va Lisa här =). Då åt vi först nudlar, sen satt vi vid datan en stund och sen gick vi ut med vovvarna.=). Eftersom att Olivia eller Denniz inte gör det.. Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt men alv 9 ska jag titta på Andra Avenyn =D.
 

Kram och puss =P♥



2008-10-15
20:10:08

Cross med Johanna =) <3

Körde cross idag med Johanna, det va as kul. Nu va det ett tag sen jag gjorde det men men. När jag kom hem va mina ben som spagetti eller något XD. Haha. Men det va kul!

 


      


2008-10-14
17:11:17

Världens tråkigaste dag...
Hej, idag har jag haft det as tråkit! Slösat bort hela dan på skolan. Usch. Och sen när man kommer hem är det såklart jag som måste gå ut med hundarna, jag fråga Denniz om dom hade vart ute på promenad och då sa han ja, men sen fråga jag vart han gick, och då hade han gått till fotbollsplan! Som typ ligger 30-40 meter här ifrån!! Och det kallas promenad!?!?  Åååå, jag blir så irriterad! Det ända dom har gjort idag är typ att föst spela TV spel, och sen när dom har gjort det så går dom till datorn..... Asså vilket liv, datorn, tv, datan, tv osv. HELA tiden. Förutom när man har sakt till att dom ska göra nått annat... Asså man måste typ tänka åt dom ibland, eftersom att deras hjärna går åt till datan och tv.....Suck.

Förut när dom flytta hit tyckte jag att det skulla bli roligt, men imte nu längre...

Jippi, Olivia och Denniz ska bo här! =)

2008-10-13
15:50:19

<3
                                               
                                                                                                 

2008-10-12
20:31:42

Ny båt =)
Hej, nu har vi vart och köpt den nya båten =) Den är väldigt speciell i formen man edt gör inget... Men nu ska jag kolla på TV. 


Puss och kram ♥

2008-10-12
11:57:04

Bryggdags...
Idag ska vi ta upp bryggorna i Svalängen.. Tråkit. Men men man kan inte alltid göra saker som är roligt.. Men sen när det är klart så ska vi kanske åka och köpa en båt. =). Det är roligt. Men men nu ska vi ner och ta upp bryggorna. Skriver mer senare ikväll.



 Pows♥

2008-10-10
18:00:55

Fredag x)

Idag har jag vart i skolan. Usch. Plus att vi hade musik prov på opera, operett, balett och musikal! Asså hur ofta är det en unge som lyssnar på opra lixom?! Men men, man får väll hoppas att de gick bra....  Sen när vi hade språkval så ringde Mathias mig typ 100 gånger, okej två gånger men typ samma sak =P. Sen när jag gick upp till bussen satt Mathias och Johanna där! =). Och Mathias hade godis x). Mumms.
 Men sen när jag kom till Til, där mamma hämta mig så åkte vi till Willy's och sen till ''Gennan''. 




Puss och kram hela dan x)♥


2008-10-09
20:17:00

Amanda <3 Mej
Är det någon jag alltid kommer ha kvar i mitt hjärta så är det Amanda Dará Josefin Ovsiannikov! <3 .Du är den man alltid kan lita på, och om frågar något så vet man att man får ärliga svar! <3 Det jag vill säga är att jag alltid kommer att älska dig och att du alltid finns i mitt hjärta!! <33


 


Älskar dig hjärtat!♥