http://ead.blogg.se/

2012-02-29
19:11:23

Kålpudding och gummipotatis
Heeeej påer! Slutade klockan tre idag och då gick vi till KSP Mark. Denna gång avbokade hon inte iallafall, efter typ fjärde gången. Menmen, när vi var klara där så gick jag tillbaka till skolan för att plugga lite, iväntan på att jag skulle till tandläkaren. Hatar verkligen tandläkaren. Sitter och pillar i ens mun med massa stålpinnar och använder något jävla kodspråk så att man inte försår vad dom säger -.- Blä. Som tur va var min tandlägare som jag brukar ha borta så jag fick en annan. Mycket trevligare! Men fortfarande inte kul.. Haha.
Men skolan idag då... Var helt okej ändå. Började med privatjuridik och slutade med historia. Där i mellan hade vi företagsekonomi och spanska :) Provet gick rätt bra ändå tror jag. Svarade på allt iallafall. Får hoppas på det bästa. Lunchen var vidrig. Kålpudding, gummipotatis och sås. Usch säger jag bara! Kom hem runt sex och har nyss pluggat klart, för idag ;) Nu ska jag kolla på film eller något sådant :) Puss!

2012-02-29
16:12:32

Vår på G?
Dessa bilder tog jag förra veckan! Är våren påväg eller? :D
Så jäkla skönt ute idag också. Helt otroligt, hoppas det fortsätter såhär nu så att det inte börjar snö igen. Jag älskar vintern, men nu får faktiskt sommarn ta och komma!

2012-02-28
18:05:06

Första och absolut inte sista gången!
Kom in från en joggingtur för ett tag sen och nu har jag nyss duschat. Joggade i massa uppförsbackar vilket var asjobbigt! Hade hundarna med mig så det blev lite roligare :) Har inte tränat på flera månader, vilket märks galet mycket! Men nu j*vlar ska det bli ändring ;) Vet inte hur många gånger jag har tänkt för mig själv "nu ska jag börja träna" och sen gör man det just den dagen och sen aldrig mer.. :P Haha. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och ska stax börja plugga inför provet imorn! Puss :*



2012-02-28
12:25:59

Hej F

Sitter i skolan och pluggar matte inte det minsta kul... :( har matteprov vid ett. kan ju hoppas att det går bra. Hehe, nu ska jag fortsätta med matten. Puss :*


2012-02-27
18:47:58

Det är så vi pluggar ;)

2012-02-27
15:46:55

En vecka till skulle sitta fint...
Heej!
Sitter hos pappa nu och skriver från min gamla dator xd Glömde laddaren i skolan till macen.... Smart chey. Skitsamma. Skolan var helt okej men skulle lungt kunna ha lov i en vecka till! Hehe, säg en som inte skulle vilja liksom? ;) Nu ska jag plugga lite eftersom vi har prov både imorn och på onsdag. Yeeeey, love my life! -.-
Puss!

2012-02-25
11:15:42

Birkaaaa nästa! :D
God Morgon! Har nyss ätit frukost och nu sitter jag i soffan. Ska packa lite snart för vi ska åka in till stan och kolla till båten och sen klockan sex går båten till Åland :D Va ett tag sen nu så det ska blir kul :) Yeye. Nog om det. Skriver när jag kommer hem, på söndag! :) Puss och ha en trevlig helg :D :*

Sist vi åkte Birka :]

2012-02-24
11:34:35

converse
Tittade runt lite på olika hemsidor och hittade dessa snyggingarna! Tycker att Convers är så snyggt. Enkla och passar till det mesta. Dock är det så många som har vita, som jag också vill ha (a) Hehe, men dessa är det väl inte så måga som har? Eller? Inte vad jag har sett iallafall ;]

2012-02-23
22:18:12

God Natt!
Ligger i sängen och snackar med massa människor. På facebook alltså ;) Helt okej ändå. Imorn ska jag med mamma till jobbet igen. När John slutar ska vi åka och fixa nya pass. Mitt går ut i slutet av mars så det är lika bra att fixa nya redan nu :) Hehe. Nu ska jag snart sova, om ett litet tag ;) Puss :*



2012-02-23
19:18:18

Bild kommer ;p
Heeeemmaaaa igen. Sitter i soffan och splar TVspel med John. Eller just nu kör han och jag sitter här men ni fattar nog :)
Va ju och klippte mig innan idag. Belv galet kort :( Eller kanske inte, jag trodde att det skulle blir kortare så det var ju skönt. Bild innan och bild efter kommer så småningom ;) Typ imorn eller något :) Men jaja, nu är det min tur att spela ;) Mahaha. PUSS!


2012-02-23
12:34:16

Inte heeelt klar!
Blev nyss klar med designen :) Dock är den inte helt klar men snart så. Bara lite småsaker kvar. Blir antingen senare idag eller så kommer det imorn. Vi får se om Moa orkar eller inte ;) Haha. Meeeen yeye.
Har nyss kekat lunch och nu sitter jag an tha kontor igen. Mycket trevligt. Eller ja, nästan iallafall. Haha. Förlår för detta otroligt onödiga inlägg! ;) Puss!

2012-02-23
10:31:16

23 februari 2012
Sitter på mammas jobb och gör inte mycket alls. Gick upp 20 över sju! Fatta vad tidigt för att vara lov!! ;o Haha, klädde på mig, kekade frukost och sen innan vi åkte hit så lämnade vi John på hans skola. Han har ju lov nästa vecka eftersom han går i Sigtuna. Det är lite synd faktiskt :(
Senare idag ska jag åka och klippa mig. Vill verkligen inte <////3 kommer kort igen :(( Hatar att klippa mig, men älskar känslan efter :p Förutom att man hälften så lite hår kvar på huvet men iaf.
Nu ska jag börja fixa ny design, trött på denna! Hehe. En tjej som är duktig på att fixa med bloggar är denna →tjej! ← Jag kan bara desigen men hon fixar kodmallar och allt sådant skit (som jag inte kan) ;) Haha. Puss!

Bilderna är dock gamla och så har jag inte fixat håret så nog på bilderna..
Men vad passar jag bäst i? Senbena eller Mittbena?


2012-02-22
12:48:10

Hata UL, lalalala..
God Morgon!
Sitter i köket och har nästan nyss ätit frukost. Vaknade runt tio och har knappt gjort något sen dess. Fixat mig och packat det jag glömde packa igår. Ska in till Bålsta med bussen som går om en timme ungefär. Om bussen kommer dvs. Nästan inga bussar går idag pga halkan, men på hemsidan står det att just Skoklosterbussen ska gå men att det kan vara lite förseningar. Vi får hoppas på det bästa. Ska till ett företag för en skoluppgift. Och efter det ska jag till mamma. Puss :*

2012-02-21
17:00:36

Aktiva-dag-dagen gick ju inte helt åt skogen ;)
Tjoooz! Min aktiva-dag dag gick ändå liiite bra tycker jag ;) På morgonen städade jag ju och när jag hade ätit gick jag ut med hundarna i 45 minuter ungefär. Kom hem och läste i boken som vi ska läsa i skolan medans jag väntade på att Olivia skulle vakna -.- Hehe (dock inte aktiv då menmen). Sen runt två någongång gick jag upp till Mathias garage och hämtade crossen, så körde ett litet tag i sandtaget. Dock gick det inte bra alls. Det var helt spårigt och man bara gled omkring -.- Men det var kul när det rullade på, de små stunderna de gjorde det dvs :p Haha. Sen åkte jag hem och har nyss duschat. Så nu är man freeeesh igen ;) Var asvarmt att köra, ändå hade jag ingen jacka, i och för sig hade jag ju en tjocktröja och sen crosströjan över man yeye. Nog om det. När håret torkar ska jag ut med hundarna igen. Seeya :*


2012-02-21
10:57:23

GodMorgon!
Vaknade av att telefonen ringde idag vid nio.... Äckliga telefonförsäljare. Förstår seriöst inte hur de tänker, tror det inte att folk jobbar på dagarna? Sick. Fast tanten fick mig att gå upp så det var ju liiite bra i alla fall ;) Haha. Gick och la migu i sängen igen när jag hade lagt på men då var jag för pigg, så nu har jag nyss städat mitt rum lite, eller städat och städat vet jag inte... Tog bort alla kläder som låg på golvet. Sen tröttna jag (a) Haha. Anyway. Idag ska jag vara aktiv. Det är ju trots allt SPORTlov ;) Hehe, vi får se hur det går med de ;) Yeye, nu ska jag gå och äta något :) Puss!


2012-02-20
21:49:17

Piercingar jag vill haaaaaa!
tjusigt tjusigt i mina ögon! ;) Haha. Nejmen dessa vill jag ha. Och om någon inte fattar så vill jag helst ha i naveln (kommer snaaaaaart i hooope!), sen tungan och sen den i örat :) Eller tungan och naveln ska jag göra, örat är bara något jag tycker är väldigt snyggt! ;] trolololollolololo..

2012-02-20
19:14:41

Man måste bara älska lov!
Heeeej på er! Somnade runt fyra inatt/idag, så var lite lagom seg sådär imorse när jag vaknade (a) Haha. Men det var nice. Låg och kollade på film med Olivia, men runt tre somnade hon.... Så rolig var hon liksom ;) Ändå gick hon upp flera timmar efter mig! :o Förstår mig inte på männskan. Hon kan verkligen sova bort heeela dagarna! :p Hehe, anyway. Har inte gjort så mycket idag, bara vart hemma och suktat mig själv av massa kläder, skor, piercingar, crosskläder osv. Inte särskilt kul när man märker att totalsumman blir runt 5.000:- på EN utav hemsidorna... :p Haha åå :( Vill vinna typ en miljon eller något, skulle sitta så otroligt bra! Yeye, nu ska jag keeeeka! Pöss!

Snö♥

2012-02-18
20:35:51

tråååk osv..
Tjuuuu, vad händer? Själv sitter jag i mitt rum forever alone och lyssnar på musik. Så galet rolig lördag... Eller inte -.- Det suger. Och inget busskort har jag heller så kan inte åka någonstans. Yeeey.......
Idag har det inte hänt så mycket heller. Va nere på isen ett tag, utan crossen dock så det sög ju lite smått. Plus att det var blött och äckligt. Usch. Inte min dag. Hoppas det blir bra väder imorn så att man kanske kan hitta på något. Typ köra cross vore fint! Hehe. Nej, nu ska jag fortsätta med mitt. Iget alls alltså.. fml.


2012-02-17
14:40:48

LOOOOV!
FY VAD SKÖÖÖÖÖNT! Längtat så galet mycket! Slutade 10 över elva istället för kvart i tolv. Så det var ju skönt, förutom att bussen inte gick förrens klockan tolv men aa. Kom hem kvart i ett och gick ut med hundarna. Så jäkla skönt ute idag! Massa snö och sol, kan det bli bättre? :D Hoho.
Vad som händer i helgen vet jag inte. Blir väl att bli hemma bara.. Kanske blir en dag med crossen eller något sådant trevligt. Vi får la se :) Puss!

Jag älskar dig världens finaste! Du är min livsglädje♥

2012-02-16
15:25:55

Hahah!

Putte och Edna var båda patienter på ett mentalsjukhus. En dag när de gick förbi sjukhusets pool, hoppade plötsligt Putte i på den djupaste delen. Han sjönk till botten och blev liggande. Edna hoppade direkt i för att rädda honom, simmade till botten och drog upp honom.
När chefsläkaren fick höra om Ednas heroiska insats beordrade hon omedelbart att Edna skulle skrivas ut från sjukhuset.
Hon gick till Edna och sa:
- Edna, jag har både goda nyheter och dåliga nyheter.
De goda är att du blir utskriven. Eftersom du var kapabel att reagera rationellt i ett akut krisläge genom att hoppa i och rädda livet på en annan patient, konstaterar jag att du har ett friskt tänkande.
De dåliga nyheterna är att Putte, patienten du räddade, hängde sig själv i badrummet i sitt badrocksskärp precis efter det att du räddade honom. Jag är ledsen, men han är död.
Edna svarade:
- Han hängde sig inte själv, jag hängde upp honom för att torka! 
När får jag åka hem?


2012-02-16
14:54:24

Rallybilder - del 2 :)
Älskar dig min korkade lillbror! :')♥
Maja :)
John, Mamma & Stellan♥
Bilden blev tyvärr suddig. Men det är rätt kul, Oliver som är 5-6 år kanske(?) och kör en stor 4-hjuling! Bättre blir på 4-hjulingen här under (a)
John föredrog den lilla! :)

2012-02-15
18:16:55

Helluu! :)
Ligger i sängen och gör inte mycket alls. HAr nyss kollat på en film jag inte ens visste att jag hade (a) Haha, smart chey! Den va bra faktiskt. Kommer dock inte ihåg vad den heter nu och orkar inte kolla heller.. Så jäkla trött. Funderar på att gå och sova nu. Fatta vad skönt, sova i tolv timmar! Nejmen allvarligt nu då.
Skolan var helt okej, provet gick sådär... Hoppas jag får E iallafall. Kommer verkligen inte få högre en det. Hehe. Menmen. Resten av bilderna kommer antingen ikväll eller imorgon, så håll utkik bara ;) Puss!

2012-02-14
18:48:26

Säger bara en sak...
....att plugga är inte bra för hälsan!
Sedär ja, jag har också flyttat hemmifrån!

2012-02-14
16:51:35

Pluggaaaa...
Tjoooooz!
Sitter på mitt rum och lyssnar på musik. Slutade halv två men åktre till Futurm efter skolan eftersom vi har en undersökning i skolan. Och min grupp har att gå till alla nior i Håbo och kolla vilka som hade tänkt att börja på BCJF till hösten. När vi var klara där åkte jag hem och var hemma kvart i fyra ungefär. Har nyss ätit och ska snart plugga lite. Har prov imorgon i historia. Inte kul alls man yeye.. Så det kommer jag göra på alla♥dag. Jättekul osv. Eller inte. Skit samma. Puss!


2012-02-13
19:29:02

Rallybilder - del 1 :)
Sverige!
Lilla Wille! :)
Oliver! :)
Bästa spelet ever! ;)
Fler bilder kommer! :)
(bilderna är från första dagen)

2012-02-13
18:50:21

I'm back!
Heeeeeej! Var ju nere i Värmland i helgen så har inte skrivit något pga det :) Kom hem igår och åkte direkt till pappa eftersom man ändå åker förbi här, eller när man tar den vägen som vi tog så gör man det iallafall. Finns säkert andra vägar också men strunt samma.

Helgen var iallafall hur nice som helst! Fick min sol som jag önskade, dock inte så stor som jag önskat men det gjorde inte mycket alls. Kom ju ner på fredagskvällen och då gjorde vi inte så mycket. Var bara hemma hos Stellans moster (tror jag det blir, hehe) och hade det trevligt. På lördagen så vaknade jag klockan åtta och då hade de flesta åkt till rally redan men att gå upp klockan halv sex på en lördag är inte riktigt min grej, så jag, mamma och Stellan åkt till den andra omgången istället. Var riktigt nice och fick en del bra bilder! :) Och att man var så nära bilarna var grymt! Trodde det skulle vara packat med människor överallt men det va inte så många, eller det var ju många men inte just där vi stod :p När rallyt var slut så åkte vi till Anders och Malin (Stellans kusin och hans fru) och var där ett tag. John och Oliver (Deras ena barn) körde fyrhjuling och efter det åkte vi tillbaka till Magga och Uffe.

På söndagen var det verkligen en plåga att vakna. Haha, var så jäkla trött! Menmen, åkte från huset runt tio och var på rallybanan runt elva, tolv någongång. Trodde att det började 12:08 men så var det inte. Började klockan två så det var ju lagom kul x) Hehe. Men tiden gick rätt så fort ändå. Sen när allt startad och jag skulle fota första bilen märkte jag att jag inte hade något batteri kvar i kameran... Blev sådär lagom sur... Just den där sträckan var det massa kul att ta kort på men nänä, självklar inte -.- Men eftersom jag har en sådan snäll lillebror så fick jag låna hans kamera, men även den blev urladdad men det blev några bilder iallafall. Plus några mobilbilder men dom blev inge bra alls x) Hehe. Det var allt från min helg de! :D Puss!


en bild nu, resten kommer sen!

2012-02-09
19:28:40

Torsdag
Heeeeeeeeej!
Sitter och pluggar engelska nu, har prov imorn så får hoppas att det går bra. Inte min starka sida precis... Haha. Slutar sent imorn också, eller halv tre ungefär. Och ja, det är sen om man brukar sluta tolv.... Asdrygt. Kommer några EU-parlamentariker och ska prata eller vad det nu va... lät inte sådär mega kul menmen. Enlig lärarna så "kommer det bli jättekul och intressant!" ;) haha.

Anyway. Efter skolan ska vi åka ner till Värmland. Stellan och John har släkt där nere som vi ska hälsa på + att det är rally där nere nu! :D Hoho, ska blir kul. Hoppas det inte är FÖR kallt bara! (a) Skulle vara nice med en stooooor sol, right? ;) Aja, får hoppas på det bästa! Puss!

snygg liten kise man har♥

2012-02-08
18:15:31

seeeeegt interneeet :((
Hej på er! Ligger i soffan och gör inte så mycket alls. Internet är jätteseegt. Galet drygt! Menmen, det fungerar iallafall så det är ju bättre än igår :p Slutade klockan tre så tog 20 i fyra bussen hem, så va hemma runt 20 över fyra. Nu vet jag inte vad som händer. John är på bandyträning, Stellan är med på Johns bandyträning, mamma sitter vid andra datorn och jag ligger i soffan, som jag skrev där uppe ;) Hehe. Puss!


2012-02-08
10:49:32

spanska
Sitter i skolan och har spanska. Så j**la tråkigt! Om en halvtimme slutar vi så det är ju skönt iallafall. Då har vi lunch och efter lunchen är det bara två lektioner kvar. Tror jag. Hoppas jag. Nej, nu ska jag fortsätta med detta jag håller på med, vad det nu är ;) Heheh. Puss!

Haha titta vad jag hitta! ;)
Loveu min mupp♥

2012-02-05
22:00:30

Alltid lär man sig något nytt! ;)

Tjenahejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Lyssnat på musik, kollat på film och vart ute. Så nä, inte så kul alls... :p Imorn är det skola och jag orkar verkligen inte. Som tur är har jag sovmorgon så det gör ju saken liiiite bättre iallafall! :p Hehe.
Nu ligger jag ute i Mathias rum och kollar på Wallander och kekar vindruvor. ÅÅh, lärde miig något nytt idag också;

*Jag hittar vindruvorna på bänken och tar några stycken*
Mathias: Vet du hur många vindruvor man ska äta för att få i sig rätt mängd druvsocker?
Jag: Nää, en ask kanske?
Mathias: Haha nej, en..

Hehe jaduu, alltid lär man sig något nytt! ;)
Men nu ska jag stänga av denna surrmaskin och kolla på filmen, eller först nyheterna då men aa. Hatar att de sätter in det mitt i filmen! Förstör bara! (a)



2012-02-04
13:30:12

yeye
Hej! Har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft någon lust. Har inte gjort så mycket heller sen jag skrev, så har inte så mycket att skriva om. Igår va jag nere på isen med Mathias, Ida och Mutze ett tag, och satan vad det var kallt! När vi kom tillbaka till garaget hade det blivit is i hjälmen eftersom det blir kondens när man andas eller vade det heter xd Hehe, ni fattar nog. Kul va det iallafall!!

Idag har jag inte gjort så mycket heller, vaknade runt halv tio låg och läste ett tag i boken som vi är tvugna att läsa i skolan. Inte världens bästa men det blir väl bättre när man kommer in i den får man hoppas :) Hehe. Nu ska jag gå och leta upp Olivia som förvann någonstan..... :p Puss!

Bild jag hittade från i somras när vi va på husbilssemester.
Detta va i slutet av Göta Kanal! :)