http://ead.blogg.se/

2011-08-31
16:49:05

Usch fy blääää!
Nu är jag äntligen hemma!
Slutade klockan tre så hann inte med den bussen så tog halv fyra istället. Så kom hem tio över fyra kanske.
Skolan idag sög verkligen. Börjde kvart över åtta istället för tio som vi gjorde förut. Och då hade vi privatjuridik och efter det spanska. I och för sig är det helt okej men sen hade vi håltimme från 11.15 till 13.45! Det söög verkligen eftersom det inte finns så mycket att göra på rasterna -.- Och efter det historia som inte är kul alls. Satt typ och sov, fattade verkligen nada. Typ " vad är skillnaden mellan aporna och oss människor?" Vad fan har det med HISTORIA att göra?!??! -.- Ååh, nej, historia är inte min grej alltså!

Men men, nu är jag hemma och ska snaaart plugga :( Usch, orkar inte.. Men aa.
Typ det jag har att skriva nu..?
Puss!


2011-08-30
15:52:16

.
Helluuu!
Sitter just nu på mitt rum hos pappa och lyssnar på musik. Kom hem hem för ett litet tag sen men har vart ute med hundarna och så :)

Skolan va helt okej, slutade tidigare för att matten va inställd. Hade lite svenska ist men slutade iaf en och en halv timme tidigare så det va rätt skönt :) Nu ska jag plugga, minder skönt men det måste ju göras..  Puss!



2011-08-29
21:57:48

GRATTIS ÄLSKLING!
Grattis älskling!
Älskar dig Akira min lilla soltråle!♥

2011-08-29
21:51:36

:((
Det kan bli bättre men också sämre. Det kan gå bra men också åt helvete. Jag vill men jag vill inte. Ska jag ska jag inte?
Å-N-G-E-S-T


Fuck this shit!

2011-08-27
20:18:40

DÖR!♥

HelluU! :)
Vaknade runt halv nio idag, hyfsat tidigt iaf ;) Haha, men låg kvar i sängen ett tag.
Gick upp, klädde på mig åt frukost osvosv, sen åkte jag och mamma till Märsta och klippte mig, så nu har jag kort hår! :( <///3 Inte nice!

Vet inte när vi kom hem men då cyklade jag ner till Sigtuna iaf, mamma och Stellan gick xd Va typ någon marknad där men det va inte så kul. Motorcyklarna va lätt snyggast!♥ Hehheehhe :$
Jaja, PUSS!


Kan man tacka nej eller? ;o Fast det är klart, en rosa eller grön skulle vara bätter ;)♥


2011-08-26
18:03:32

FREDAG!

Äntligen fredag! :D Heheh.
Skolan idag va helt okej, hade tre lektioner så det va ju ganska nice :) Slutade iaf kvart i två men bussen gick inte förens 20 i tre :( Men som tur va kom Lisa med tåget typ på en gång så va med henne under tiden :) Inte för att vi gjorde så mycket men bättre än att sitta vid busskuren helt själv i typ 40 minuter (a)
Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, typ tagit kort på Baggen och Titus :] (y) Försökte få några bra men det går ju knappt, ingen blir bra på bild typ :o Har typ några enstaka bilder på dom som är riktigt fina men ungefär 90% av alla blir heeelt knäppa :( Hehe. Intressant va? ;)
Nu ska jag snart äta tror jag och sen vet jag inte, vi får la se helt enkelt.
PUSS!


Någon gammal cambild från arkiivet...


2011-08-25
17:54:29

Ojdå...

Hejsan! Uppdateringen är väll inte det bästa men så är det just nu.. Hehe.
Igår kom jag iaf hem runt tio över fyra och åkte med mamma och handla. Sen lite innan sju åkte jag och mamma och dansa zumba! Haha, va rätt så kul men väldigt jobbigt ;)

Men idag slutade jag samma tid så va hemma nästan samma tid.. Åkte inte hem på en gång för mamma och Stellan va på Willy's så åkte dit och sen hem med dom xd
HUUUM, vad mer? Typ inget... Yeye..
Puss!



2011-08-23
18:43:55

PLUGGA!

Hej och förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade inte... Började typ skriva "hej" men sen gav jag upp.
Slutade iaf halv fem idag så kom hem runt 10 över :) Hade svenska, samhäll, matte och privatjuridik. Skulle egentligen inte ha privatjuridik idag men dom flyttade den från fredagen så vi slutar tidigare då och blablabla..

När jag kom hem hann jag inte göra så mycket för vi skulle eeetaaa. Men nu ska jag plugga lite och sen vet jag inte.. Vill ha mina hundar här så jag har något att göra! :( Plus en annan anledning men den är heeeemliiiiig :D Mohahahha (6)
Jaja, dags att plugga nurå! Yeeeey....


2011-08-21
16:49:07

Mina vovvar! :(

Hejsan!
Vaknade klockan sju idag tack vare hundarna som kom och klev på mig... :( Men gick upp och sen gick jag ut med dom, kom hem kollade på tv och sen gick jag och la mig igen (a) Men fick sova i typ en kvart innan Prilla började gnälla... Dumma hund! :) Hehe.
Sen när mamma vakna så åkte vi till IcaMaxi och köpte kollegieblock, eftersom man inte får det i skolan längre... :p Men yeye. Fick en tröja och ett par örhängen också från H&M :)

Men nu har vi nyss vart och lämnat hundarna eftersom mamma inte kunde ta dom imorgon till jobbet :( Vad ska jag göra nu liksom? (a) Något kommer jag på men finns ju inte så mycke att göra när jag inte känner någon här! -.-
Men nu har jag inge mer att skriva så vi höörs väll! Puss!





2011-08-19
16:35:44

FREDAG!
Tjoooo!
Slutade typ två idag så kom hem runt kvart i tre. Plockade undan lite här hemma och gick ut med hundarna :) Sen kom Lisa hit en stund så satt och snacka med henne om allt möjligt :) Och efter ett tag kom Mathias hem också.
Men nu ska jag börja packa ihop alla saker till hundarna, ska ta dom till mamma över helgen eftersom dom är i Sundsvall :) Hehe.
Ciaaoo!

2011-08-19
07:11:43

Snabbt inlägg.
God Morgon!
Sitter och äter frukost just nu. Ska snart borsta tänderna och sen kilar jag upp till bussen. Slutar runt 2 halv tre tror jag så jag vet inte riktigt när jag kommer hem! Men det lär man ju märka.. Haha.
Puss!


2011-08-18
21:37:48

Andra skoldagen ;)
Hejsan!
Har inte kunnat blogga något idag bara för att internet inte har funkat -.- Men nu gör det de så nu ska vi inte klaga. Heheh.
Skolan idag va ändå helt okej. Hade typ prov också :o Andra dagen också, snacka om att skrämma bort oss ;) Haha. Nejmen det var typ ett prov för att kolla vad vi kan osv. Hoppas att det gick bra bara..
Efter skolan åkte jag iaf hem och missade bussen med en sekund typ...... Så jäkla irriterande. Men När jag kom hem så städade jag rummet lite grann och sen gjorde jag typ inget alls..
Sen runt åtta kanske åkte jag och Mathias ner till sjön och fiskade. Först gick det inte sådär vidare men sen så fick jag feeeeta fisken! :o Vägde typ sex kilo ;o :D Heheh.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket osv så vi hörs väll! :)
Puss!

'
Kolla liksom :D tung som satan va den ocksÅ!

2011-08-17
16:07:45

Heeeema nu :)
Då var den första skoldagen avklarad då! :D Hehe, gick skitbra faktiskt. Vi är tio stycken i klassen och det är bara jag och en till tjej. Haha! Men det blir nog bra ;) Hoho.
Slutade runt halv 12 men jag skulle hämta mitt busskort och på samma gång fråga om jag kunde få ett till mamma också, men det gick självklar inte -.- Snåla kommun...
Tog iaf ettbussen hem och träffade Amanda då också! :) Kom hem, gick ut med hundarna och nu sitter jag här typ. Ska snart äta tror jag om jag hittar något som passar, haha ;)
PUSS


-bild-

2011-08-17
07:56:08

Först skoldagen!
God Morgon!
Sitter i köket och har precis ätit frukost. Som det står i rubriken så är det ju första skoldagen iad och jag börjar klockan tio. Ska gå ekonomi på BCJF. Helt ny skola men det är väll helt okej, antar jag? (a) Haha. Men jo, det blir nog bra.

Igår va jag och Olivia i Kista som jag skrev. Hittade inte så mycket, ett par jeans och en jättemysig typ stickad tunika men en stoor krage på! Låter säkert konstigt men det är jättefin och mysig ;) Hehe.
Här är dagens outfit också! :]


2011-08-16
10:29:23

Glad chey! :D
God Morgon på er! :)
Hade tänkt att gå upp vid typ sju idag bara för att vänja mig. Men så blev det då inte :/ Hehe. Vaknade iaf nio och gick upp halv tio. Bra jobbat Emelie!
Men yeye. Idag kanske jag åker med Olivia och Wiveca och shoppar lite, vi får se. Köpte ju min mobil igår så har inte så mycke pengar kvar heller xd Men nu ska jag iaf äta så vi hörs väll senare :)
Puss!


2011-08-15
12:14:44

Sorry Amanda, men han är min ;))
Min Man!
Så galet snygg! typ dör..

2011-08-15
11:13:22

Kan klockan bara bli typ......... runt sex?
God Morgon!
Sitter i köket med Olivia och äter frukost och lyssnar på musik :)
Båda vaknade runt åtta men vi gick inte upp förns halv elva. Hehe. Och har då inte hunnit gjort så mycket heller.

Åå, btw. Får min mobil idag :D Fast inte förens typ sex halv sju :( Men jag får den nu iaf.... Hehe. Ska ha den jag visade förut fast en vit ;) Hoho. Vill.Ha.Den.Nu!
Puss så länge! :*
Sölve♥

2011-08-14
15:37:56

can tears stop falling?
Kom hem för ett litet tag sen. Va i Märsta och hjälpte mormor att flytta. När vi kom dit va allt typ klart redan, så åkte dit hon skulle flytta och där behövde vi knappt göra något heller xd Haha, jag och Mathias sågade av några bordsben och det var typ allt. Hade streetrace men farmors citroën också! Haha, gick otroligt bra ;)

Sen när vi kom hem släppte vi bara av Pappa, Veronica och Denniz och Mathias skjutasde mig till stallet för att jag skulle hämta mina saker där. Och det var ju inte det lättaste jag har gjort precis :/ Så himla jobbigt! :'( 
Men man får väll tänka på allt det där bra man hade och att hon må bättre nu, hur svårt det än är....♥



Sjukt bra streetrace bil förövrigt ;)) Haha..

2011-08-14
10:10:23

09.56
God Morgon!
Sitter i sängen och kollar runt på olika bloggar osv. Amanda åkte runt nio och sen dess har jag inte gjort så mycket. I och för sig så är det bara en timme men aa xd Hehe.
Tänkte lägga upp bilderna från igår nu också! :)
Aaah, några iaf! :)♥

2011-08-13
21:48:18

Najsig kväll! :D
God Kväll!
Hahaha, usch vad gammalt det lät! xd
Sen Amanda kom hit har vi inte gjort så himla mycket faktiskt :/ Men kul har det vart ;)
Gick ner till stranden och skulle bada men det va så sjukt kallt i  vattnet så det blev inget :/ Lite bilder såklart men dom lägger jag upp någon annan gång ;) Hihi.
Men nuuuuu, har jag inte något mer att skriva, men lite bilder får ni iaf ;)

PPUSSS!

2011-08-13
14:08:18

Panikstäda! ;)
Hej igen!
Kom nästan nyss hem från Märsta. Åkte dit med Mathias för att han skulle köpa något till pappas bil. Kekade på donken också! (y) Haha.

Men nu ska jag panikstäda mitt rum lite garnn för Amanda ska komma hit! :D Hehe. Bara att sätta på musik och börja då! :p
Älskar dig!♥

2011-08-13
10:37:07

Goder morgoooon! :)
God Morgon!
Vaknade runt åtta men gick upp nio :) Hehe. Va ute och lekte med hundarna lite och sen kekade jag, och nu sitter jag i soffan xd Vädret är heeelt okej idag faktiskt! Hoppas det är såhär resten av ssommarn nu! Skulle vara rätt nice.. (y)
Vad som händer idag har jag ingen aning om! Men vi får väll se.
Puss!
Mina små elsklingar!

2011-08-12
18:29:49

Dagen.
Hej Bloggen!
Idag har jag knappt gjort någonting alls.. Vart ute med hundarna, gett Pip mat och vatten, suttit vid datorn och blablabla... Ingenting ovanligt alltså. Plus att det bara har vart jag hemma. Inte sådär jättekul men aa..
Just nu sitter jag och kollar på kläder. Så sjukt mycket jag vill ha men ska ju köpa en telefon nu ju så det gåår ju liksom inte! :/ Får väll bli nästa månad då! (a) Hehe. Kommer bli pank :( Måste försöka lägga upp dethär på något vis! Haha, kanske ska anlita en ekonom ;) Nejmen det blir nog bra tillslut! Nummer ett är ju iaf telefonen och efter det byxor! Hohoho.
Pusspuss.

2011-08-12
13:18:45

Bilder!
Nu ska jag ta och lägga upp bilderna från veckan! Dock inte alla men några iaf! :)
(Klicka på dom små bilderna för att se dom!)




































2011-08-11
18:58:39

Vila I Frid♥

Världen är inte rättvis :'(♥


2011-08-11
16:01:34

Borta bra men hemma bäst!
Nu är jag hemma hos pappa! :) Veckan har vart sjukt bra faktisk! :) Lägger upp bilderna från veckan när jag lagt över dom till datorn :)
Och har ingen lust att blogga nu :/
puss..

2011-08-07
17:11:52

Direkt från Helsingborg!
Hejsan! Sitter i husbilen nu och är i Helsingborg. Men är påväg tillbaka till Tylösand igen (a) Haha. Så himla fint där! :) Under dom dagar jag inte har skrivit så har vi inte gjort någe specielllt... Eller inte vad jag kommer på iaf :/ Aja.
Egentligen så skulle vi åka hem imorgon men vi ska göra det på torsdag ist. Så ja, det blir väll kul, antar jag...   Haha. Men joo, det blir det :) Men tyvärr är det inte så fint väder så man kan ju inte ligga och steka på stranden precis men man kan ju hoppas att det blir lite bättre typ imorgon eller något.. Puss!


2011-08-05
15:23:42

Båstad.
Hejsan bloggen! :)
Nu är jag i Båstad och åker runt. Är påväg till Torekov där vi ska fiska krabbor :D Hehe. Asjobbigt att skriva här för det skakar så in i helvete menmen xd Åkte från Tylösand idag för att vädret inte var någe bra :( Men igår va vi på stranden nästan hela dagen! :D Asnice! Bortsätt att jag just nu ser ut som en tomat i ansiktet -.- Men det vlir väll brunt så småning om ;) Haha. Man kan ju hoppas iaf..
Nu kan jag inte skriva mer därför att batteriet börjar ta slut :(
PUSS

Som tur är ser man inte min riktiga färg i ansiktet ;)

2011-08-03
22:34:52

Husbiiin
Hejsan! :D Ligger Husbilen just nu och ska strax sova. Nu är vi vid Tylösand, någon mil före Halmstad. Igår va vi på Skarasomnarland och det var jättekul faktiskt! :D Hehe. Men tyvärr kom vi dit ganska sent så hann bara vara där i 4 timmar lite drygt :( Men det var kul iaf :) Hum... Imorgon ska vi nog bara bada och sola på den enorma stranden som finns här! Hehe (a) får se när jag skriver nästa gång :) Pusspuss!

2011-08-01
10:37:30

BYE BYE!
God Morgon! :)
Sitter i köket och har just ätit frukost. Snart så ska mamma och Stellan hämta en buss som vi ska packa in allt i och sen vidare till Enköping. Dom har nämligen hyrt en husbil som vi ska åka med i en vecka :D Haha. Så det kommer nog inte bli så mycket bloggande :/ Kanske något mobilinlägg här och där, men har ju datorn med mig också så det kommer kanske lite bilder då och då också :) Så ni behöver ju inte sluta läsa helt ;) Haha. Skojja bara. Eller nästan iaf. Vi skulle vara i Enköping runt tre så vet inte riktigt när vi åker här ifrån.

Vart vi ska åka exakt vet jag inte, tror inte dom vet det heller ;) Men ett ställe som är säkert är Tylösand, tydligen ett jättefint ställe xd  Men hoppas vi åker till Göteborg och Skara också (a) Hihi. Och en elgiganten så jag kan köpamin telefooon :D Haha. Nejmen om jag inte gör det denna vecka gör jag det nästa vecka, men man vill ju ha den så snabbt som möjligt, eller? (a) Hihi. Nu ska jag inte skriva mer, ladda ner lite musik till mobilen kanske inte skulle vara fel?
PUSS