http://ead.blogg.se/

2011-01-31
18:43:06

äckligt arg alltså -.-
Eller nej, mer irriterad... Vi skulle ha fått våra koder till den där gymnasiesaken i torsdags men har vi fått dom? Nej!! :mad: Hallllåååå? Jag vill ha dom och jag vill ha dom nu!:mad:
höhö..

2011-01-31
17:06:53

måndag - hos pappa :)
Hellu :)
Nu är jag hemma hos pappa igen :) Eller egentligen inte eftersom dom inte är hemma :P Men aa.
Skoolan idag va väll ganska okej.. Inte roligt precis men det var inte så man dog ;) Fin beskrivning men det gillar gillar vi! Höhö. Slutade klockan tre och kom hem klockan 4.. Eller njä, nästan. 20 i fyra typ.. Och sen dess har jag inte gjort så mycket, fixat lite till Pip och kollat på tv typ..
Poss♥
eeegooo :)
Förresten! Där är tröjan jag snackade om igår! ;)

2011-01-30
17:05:52

Stinsen idag då :)

Tjaaaaalalalala :D
Har nästan nyss kommit hem från Stinsen :) Va där med mamma, John och Stellan. Vet inte exakt hur länge men ett tag iaf. Fick med mig en stickad tröja, en typ t-shirt och en vanlig långärmad tröja med några knappar på :):p Hehe.





 Hitta inte den stickade tröjan på internet menmen...
Dock är kläderna finare i verkligheten (a)
Puss


2011-01-29
16:31:29

Idag har jag...

... Vart i stallet :) Hehe, inte "min" dag eller vad man ska säga men Saga kunde inte så jaa.. Va där från ett till tre ungefär. Mami skjutsade mig. Men men, nu sitter jag i köket och kollar när mamma och Tony (vår gammla granne) lagar mat. Dom bygger om sitt kök och hennes hund är sjuk och måste ha specialmat typ, så hon kom hit för att fixa det :) Hihi.
Ikväll vet jag inte vad mag ska göra men något kommer jag väll på ;)
Skrev inget igår men det hände i och för sig inget heller, gick ner och tränade liite, eller vänta det skrev jag ju! :o Men annars gjorde jag inget. Va i skolan typ :(
Puss på rumpan♥


Rojsipojsi♥


2011-01-28
19:27:47

gymmet nästa! :D (y)



Berättar mer om dagen sen :) För nu ska jag trääääääääna :thumbup:
pyss♥


2011-01-27
21:23:37

fredag imorn♥

Gosh vad skönt, imorgon är det fredag!♥ Så himmla nice alltså :D

Skolan då
, hade NO-prov tyå genitik eller vad det heter :s Fattar verkligen nada! Men hoppas jag blir godkännd iaf :) Hihi. Annars då...? Nej, inget speciellet förutom staller efter skolan :) Kom hem vid åttapåtta typ och nu har jag precis duschat :)
Ihelgen vet jag inte vad jag ska göra, men imorn ska jag iaf träna efter skolan! ;) Hehe, om jag orkar såklart, men ska iaf försöka.. Annars blir det på lördag eller söndag (a) Hehe.


2011-01-26
20:36:06

PLUGG!
Har pluggat sen jag kom hem typ.. Har ätit imellan också men annars har jag inte gjort något annat.. Har NO-prov imorn som jag inte ser fram imot! :( Fattar nada verkligen! :o Aja, får väll hoppas det går bättre än vad tror. Hehe. Ska till stallet imorn också :) Kuligt värre! Hoppas det inte är så äckligt kallt bara :(

Har kommit på att jag vill tatuering, vill ha den på foten (a) Kan inte förklara vad jag vill ha för det kommer inte gå x) Hehe, men kommer aldrig få tatuera mig, kommer låta typ såhär;

Jag: Pappa/mamma får jag tatuera mig?:)
Pappa's svar: "Aa, när du fyllt 18 och flyttat hemmifrån"
Mamma's svar: "Aa, när du är 18"

Så brukar det iaf låta när jag frågar något som dom inte gillar... Hehe, kan dom utantill vettu ;)
Men nu ska jag gååå.. Hörs kanske imorn då :) Det brorpå:P
PUSS<3

2011-01-25
21:05:55

Dumma katt..
Baggen bet mig nyss :( Dumma katt... Vet inte varför men han får några ryck då och då, men nu var det jätte länge sen! Tur är väll det men varför just nu :s Aja..

Kom hem klockan åtta ungefär, åt och sen duschade jag. Sen fixade jag lite i rummet och ringde pappa som fortfarande är kvar på flygplatsen.. :P Deras plan skulle ha gått typ 4 eller något sånt men det har fortfarande inte gått :o Stackarna.. Dom ska ju till Thailand i två veckor :( Jag vill också liksom :O Men men.
Försöker just nu att kolla busstabellen men är för trött för att fatta :(
Puss

2011-01-25
11:57:06

tha school!

Sitter i skolan och fördriver tiden lite grann x) Hehe. Har lunch just nu och måste strax lämna tillbaka datorn :o Så hinner inte skriva så mycke, men efter skolan ska jag iaf till stallet och sen ska jag hem till mamma. Vet inte om jag orkar blogga något då men vi får se..
Puss♥


 Gammal bild från arkivet.. :P


2011-01-24
19:58:03

vecka 4

Heeeey!
Hade sovmorgon idag, började klockan nio :) Så gick väll upp ungefär klockn sju? Fast det va inte då jag vakande, det gjored jag typ halv, 20 i därför att Denniz och Olivia bråkade -.- Hehe. Men aa.
Kom till skolan typ 5 i nio och klockan nio hade vi k-tid. Sen hade vi svenska, engelska, matte, lunch, språkval och sist so. Tror det var i den ordningen iaf ;) Haha.
Efter skolan åkte jag in till centrum och luffade runt där medans jag väntade på bussen.. Tog fyra bussen och va hemma typ fem över fem.. Hatar verkligen att komma hem sen :( Iaf när jag inte vill komma hem sent! Hehe.
Men när jag ko hem så åt vi nästan på en gång, sen pluggade jag lite och nu sitter jag i soffan och kollar på tv :)
Har ingen aning om vad jag ska göra sen men något kommer jag väll göra.. ;)
PUSS♥


2011-01-23
15:57:54

En dag på isen :)
Hej bloggen!
Idag blev det en dag på isen :D Typ första gången på hela vintern ju! Hehe.
Vaknade typ nio idag av att Sölve kom och trampa på mig! :p Hihi. Gjorde typ ingenting då, kolla lite på tv och satt vid datorn, men hade inget att skriva om då så sket i det :)
Men sen när klocan var, jaa du. Kommer inte ihåg exakt men kanske tolv halv ett? Aja, då gick vi iaf ner till isen, sen efter ett tag så kom Mathias ner också :D Men MIN cross :o Fast det gjorde inget för då kunde jag också köra lite :D:D Kom hem för en halvtimme sen kanske, åt bullar som farmor hade med sig (a) Åå juste, hon var nere på isen med oss också :)
Några bilder från dagen :) Puss♥

2011-01-22
21:31:16

Emelie Anna Dahl'
Har väldigt tråkigt just nu och har ingenting att skriva om. Så varför kan jag inte skriva lite om mig själv? Hehe. Kom nyss på att jag aldrig har gjort det.
Okeej.. Hur ska jag börja..

Jag heter Emelie Anna Dahl, är 15 år och fyller 16 i april. Jag bor på två ställen, mamma bor i Märsta, men där bor även min halvpappa (haha, låter så fult) Stellan och min halvbror John + våra två katter Titus och Bagheera :) Pappa bor i Skokloster och där bor även min halvamma Veronica, halvsyster Olivia, halvbror Denniz och min riktiga bror Mathias, men han är nästan aldrig hemma längre, tyvärr :( Hos pappa har vi också två hundar, Prilla och Akira, tre katter som heter Stina, Sölve och Cilla men vi har också ett marsvin som heter Ida och så har jag en kyckling, eller det är väll ingen kyckling längre men men, hon heter iaf Pip :)

Jag föddes i Östersund och bodde där tills jag var två eller tre tror jag. Sen flyttade vi ner hit, till Skokloster och här har jag bott sen dess. Men när jag gick i... kommer inte ihåg hur gammal jag var men jag gick iaf i skolan.., då skilde sig mamma och pappa och det var då mamma flyttade till Märsta. Och nu bor jag hos mamma och pappa varannan vecka. Och det fungerar faktiskt bra. Men det är såklart det skulle vara bättre om det var som förut men men.

Jag går i Gransäter som ligger i Bålsta, som jag absolut inte gillar! Haha. Men nu är det bara sista terminen kvar. Sen vet jag inte riktigt vad jag vill, kanske typ ekonomi eller fordon. Men vi får se.
När jag började skolan gick jag i Slottsskolan som ligger i Skokloster, men där finns det bara upp till sexan så då bytte jag till Gröna dalen i Bålsta. Men när jag hade gått där i ett år så stängde dom ner den för att kommunen skulle spara pengar.. Och då började jag i Gransäter. Skulle väll inte säga att det var dit jag vill, men nu går det faktiskt väldigt bra, i nians hösttermin hade jag sju VG:n och restan var G. Så jag blev väldigt nöjd, iaf om man jämför med i åttan, haha.

På min fritid brukar jag vara med mina vänner och förut brukad jag och Mathias, och hans flickvän Johanna köra cross. Men nu är det bara jag som har min kvar, och eftersom det inte är kul att köra själv så här jag inte kört på typ ett år, så nu ska jag också sälja min. Det är i och för sig lite tråkigt men men, det är ju bara onödigt om den står och "skräpar" i garaget.. Mina hundar är också en del av min fritid, hehe :p

Mina vänner och min familj betyder otroligt mycket för mig, om jag inte hade dom så vet jag faktiskt vad jag skulle göra :O Jag har liksom inte världens bästa självförtroende men en blir bättre med tiden, om jag skulle jämföra mitt självförtroende med nu och typ ett år sen så kan jag inte ens förklara det. Blir liksom, komplicerat.. Men jag kan säga att det har blivit grymt mycket bättre och det är jag sjukt glad över! :thmubup:
Men min allra bästa vän är Amanda! :)♥ Henne har jag känt sen dagis men då var vi inte vänner! Haha, det var typ i ettan eller tvåan som vi började vara med varandra, och efter det har vi alltid vart vänner! :)
Nu kommer jag inte inte på något mer att skriva :o Hehe.
PUSS

Okej... dom där sträcken är i mellan styckerna eller vad jag skå säga därför att min dator är lite cp och vill inte göra som jag vill :o Men whatever..

2011-01-22
16:34:01

kläder (y)
Idag har jag vart i Bålsta och hämtat mina kläder :D Kan visa dom någon gång x) Sommarkläder såklart ;) Hehe.
Det är typ det jag har gjort idag, vakande 11 kanske och gick upp och gjorde ingenting. Sen åkte vi typ halv två? Till Bålsta alltså.
Juste, köpte två fiskar också :D Hehe, våra andra hade typ dött så köpte två nya :D Otroligt söta :$ Höhö.
Mycket mer har jag inte gjort..
Ska fixa ny header snart tror jag! vet exakt hur jag vill ha det men om det blir så vet jag inte... Men hoppas :D
Puss

2011-01-21
17:00:05

F-R-E-D-A-G
WOHOOOO :D Äntligen fredag! Gosh vad skönt.
Vet inte vad jag ska göra i helgen men det får vi väll se.. Blir väll bara att jag är hemma x) Ska hämta mina kläder som jag har beställt också! Antingen skulle pappa och Veronica hämta det idag eller så imorgon :) Hoppas det blir idag!
Men skolan då...
Va på BCJF och kollade lite på linjerna man kan välja mellan. Kollade bara på fordon och det verkar ganska kul faktiskt :D Börjar få lite panik nu inför det där valet.. Antingen vill jag gå ekonomi, handel(kanske) eller fordon. Men aa, tillbaka till dagen då.. När vi kom tillbaka från BCJF så hade vi engelska sen lunch, svenska och sist matte.
När jag kom hem så satt jag mig vid datorn, hitta en sida där man kunde kolla sitt bmi eller vad det heter och det står att jag är underviktig :o okej, jag kan väll inte säga att jag är fem men jag är INTE underviktig -.-
puss

2011-01-20
20:31:06

trött...
Märker att jag inte bloggar så mycket nu.. :/ Är nog för skolan :O Höhö. Men är för trött för att skriva nu.
Puss

2011-01-19
20:07:39

baaad!
Mitt virusskydd har gått ut :o Inte bra alltså! Men snar är det tillbaka :) Hehe..
Skolan idag va väll sådär.. Kom dit klockan nio, efter som vi skulle ha sovmorgon. Men när man kommer dit så säger dom "vi började klockan åtta" Det var bara en som hade vart där klockan åtta. Stackars den personen (a) Höhö. Hoppas verkligen att dom gör att vi får tillbaka den, sovmorgonen alltså :P
tar typ 100 år att lägga upp en bild så skiter i det idag..
PUSS

2011-01-18
21:25:10

yeye
Ligger i sängen och har grymt tråkigt.. Fixar Moas design för tillfället också :) Hehe. Hon ville ha hjälp så varför inte liksom? ;) Snäll jag är nu känner jag! Heh.
Imorn börjar vi nio så det är niiice
Efter skolan idag så åkte jag till stallet, så va väll hemma typ kvart i sju? Duschade, åt och kollade på tv... Trodde klockan va typ 11 halv 12 någonting så jag gick in på mitt rum och såg att klockan bara va nio? :o Lite knäppt sådär.
Sista inlägget för ikväll då?
God Natt♥

2011-01-17
17:48:44

Möndag
Hejhej Måndag!
Måndagar... Inte den bästa dagen på veckan! Men å andra sidan går den ganska fort så det är ju bra..
Men men, hade ju sovmorgon idag, som jag som vanligt inte får varannan vecka :( Men skolan började iaf med k-tid och slutade med so. Sen efter skolan åkte jag in till centrum och köpte nagelstärkande nagellack eller vad man kan kalla det. Hoppas det är bra bara! :) När jag kom hem så kollade jag posten, sen satt jag mig vid datan..? Typ iaf :)
Har inte så mycket mer att skriva nu så jaaaaa.
Puss
haha, här snackar vi gammal bild ;)♥

2011-01-16
13:05:31

(y)
Sitter och äter nudlar just nu (y) Har inte gjort så mycke idag heller... Ska kanske åka till Väsby sen men jag vet inte. Skriver nog mer sen :)
PUSS

2011-01-15
13:45:22

-.-'
Är på dåligt humör just nu så tänker inte skriva. Kan bara säga att det finns verligen inget att gör i Ekilla, i Märsta alltså...

2011-01-12
18:15:19

Andra dagen i helvetet..
Heeeeeey!
Då var det andra dagen i helvete då </3 Hehe. Skrev inget igår för jag hann typ inte :o Kom hem typ tio över åtta, duschade, åt och sen kollade jag på TV. Sen så var klockan typ mycke mer än vad jag trodde :o Vipps liksom ;) Haha.

Men idag hade jag sovmorgon som jag inte fick, eftersom jag är hos mamma den här veckan. Så satt i skolan en timme innan musiken började, som var heeeelt onödig? Asså våran nya musiklärare har liksom ingen koll, men kan typ göra vad som helst och han säger ingenting alls :s Knäppt.
Efter musiken hade vi hemkunskap, lunch, språk, k-tid och sist profil. Slutade halv fyra, lite drygt sådär..
Kom hem fem kanske? Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Typ suttit här och lyssnat på musik.
Imorgon ska jag till stallet så vet inte om jag orkar blogga något då x) Hehe.
PUSS♥

2011-01-10
14:33:48

Vilken? :o
Sitter och kollar på datorfodral just nu.. Finns så sjukt många snygga och jag vet inte vilken av alla jag vill ha! :O Det här är bara några alla fina som jag har hittat men jag vet inte vilken av dom som är finast! Nu har jag bara kollat på skinz.se i och för sig. Är det någon som vet något annat ställe där man kan köpa sånna här? :)
Puss

2011-01-10
11:25:49

Njuta av dagen?
Idag är det ju sista dagen av lovet... Längtar verkligen inte tillbaka! :( Inte inte inte!

Idag ska jag iaf till mamma men vet inte när jag åker dit.. Men någon gång runt tre fyra kanske? :)
Nu sitter jag iaf i soffan och lyssnar på Olivia som läser en fräckisbok, haha! Rätt så kul faktiskt (a)
Kyss♥

2011-01-09
21:38:19

Lisa in tha house ;)
Ligger med Lisa i min säg och lyssnar på musik :D Längesen ju :o
Det var väll det jag hade och säga just nu ;)
Hehe.

2011-01-09
18:41:55

Oj oj oj..
Inte mycket bloggning idag du! :o Men aa. Har inte haft lust helt enkelt!
Nu sitter jag vid matbordet och har precis ätit. Har inte gjort något speciellt alls idag, kollat på film typ? Roligare dagar har jag ju vart med om :p Hehe. Imorgon ska jag till Mamma och på tisdag börjar skolan *snyft*:(
Men har inge mer att skriva nu..
Puss♥

2011-01-08
21:58:53

love you <3
Min älskling!♥

2011-01-08
20:22:11

Fail x)
Sitter och spelar Call of Duty - Modern warfare 2 med Denniz! Fattar inget alls :o Bara dör hela tiden ju :( Men men :D

2011-01-08
16:39:38

HELVETE HELVETE HELVETE!
ÅÅÅHHH! Skulle ta bort EN låt på Spotify och så tar jag bort HELA listan ist :mad: I och för sig så var det den nya listan som raderades så det var inte så jättejätte många låtar som försvann, men det var typ dom bästa :(  Inte okej alltså!

2011-01-08
13:02:45

Musiken kommer från dom rosa högtalarna o.O
Hehe. Som det står i rubriken så kommer musiken från dom rosa högtalarna, det visste ni inte va ;) Haha, vilket liv jag har -.- Men jag är ganska nöjd iaf :) Med mitt liv alltså..
Har inte hunnit gjort så mycket idag, fixat till Pip lite och ja, typ det? Yeye.
Jessy Matador - Allez Ola Olé

2011-01-07
23:40:06

right now...
... Sitter i mina otroligt mysiga byxor och kollar på Snuten i Hollywood 3. Inte världens bästa film kanske men den funkar väll :) Hehe.. Sista inlägget för idag,
Puss & God Natt♥

2011-01-07
19:54:17

Julklapparna!
Julklapparna jag fick av Amanda! :) Inte världens bästa bilder kanske men man ser ju iaf vad det är ;)

2011-01-07
19:19:50

Min bästavän är bäst! :)
Hemma nu!
Eller har vart det ett tag men har fixat lite bilder och så från dagen :) Hehe.
Men iaf. Vi gjorde egentligen inte så mycket :o Gick till affären och köpte godis och ett frimärke, hon klippte mig lite, eller typ bara topparna men iaf. Och som vanligt blev det lite knas också :D Hehe! Hon fick sin julklapp också, och jag fick mina, token hade köpt två :O Men fina var dom iaf!
Men bilderna då.
Den gick inte att äta :(
För er som inte förstår så är jag "Jesus" och Amanda spikar upp mig på väggen :)
Hehe.
Kommer nog fler bilder men måste äta först (a)

2011-01-07
16:48:21

Hos Amanda<3
Sitter hos Amanda och hon är sååååååå normal :D Haha! Ni ska bara se henne ;)
Skriver mer sen när jag kommer hem :)
Puss
Knas ♥

2011-01-06
18:41:23

Sämsta dagen på 2011...
En så länge iaf.
Den började ganska bra men sen började det snöa så att man knappt kunde öppna ögonen -.- Va i stallet då så led inte så mycket av det, förutom när jag skulle gå från stallet till ridhuset - från ridhuset till stallet. Och när jag skulle gå till bussen såklart. Men men. När jag var klar i stallet så skyndade jag mig för att jag skulle hinna med bussen. Men bussen kom aldrig... Sen blev klockan typ tre och då tänkte jag "bra då kommer den om typ om en halvtimme" Men det gjorde den inte. Sen ringde pappa och frågade vart jag va :p Sa att jag stod och väntade på bussen och han ba; fortfarande!?!? (han hade ringt typ 45 minuter innan) Men okej, skippar detaljerna nu.
När bussen väl kommer så kommer det åt fel håll! Fattade absolut nada. Plus att det va en sur gubbe som körde. Jag sa typ; Jag ska till lugnet
Han; Aa, det blir svårt för dig att komma dit nu!
Hur sur får man va liksom? -.-
Men men. Nu sitter jag iaf i soffan och värmer mina fötter..
Och imorn ska jag vara med min söta AMANDA :D :D Längtar!
PUSS

2011-01-05
23:17:06

WOHO (y)
Ska kanske vara med denna söta sak på fredag :D♥
PUSS PÅ DIG BÄSTAVÄN!

2011-01-05
22:10:54

Mösik :)
Lyssnar på musik för tillfället.. Olivia och Denniz kollar på en grymt tråkig film på 6an. Fattar nada. Men aa. Musiken gör kvällen liiiiite roligare x) Vilket liv jag har egentligen -.-
Men imorn ska jag till stallet, så ska gå upp typ nio :( Men aa. Eller åtta, det brorpå hur jag känner då liksom. Men jag skulle nog tro att det bli nio (a) Lat som jag är :)
Kom nyss på att det var sjuuuuuuuukt längesen som jag körde cross :( Nästan att år sen om jag tänker efter :O Inte bra alltså! kanske kan köra lite imorn, efter stallet? Hum..



2011-01-05
14:35:03

trött vovve..

2011-01-05
13:07:47

12:57
Heeejsaaaan!!
Har inte så kul :( Inte kul alls faktiskt! Men men. Vaknade typ 11 eller något sånt? Har inte gjort något sen dess typ :o Hämtat ved typ? :( Men aaaa. Plus att det snöar :o Okej, snö kanske är kul men nu för det sluta snö tycker jag! Hörde på TVn innan att det skulle vara vinter till typ mars april :o HOPPAS VERKLIGEN ATT DOM HAR FEL! :'( För om det inte är sol och varmt när jag fyller år kommer jag typ hänga mig själv. Hehe, kanske inte men typ, kommer inte vara glad iaf :)
Gammal bild x)

2011-01-04
19:17:26

usch :(
FYFAN! :(
Kommer aldrig glömma detta :( </3

2011-01-04
17:26:59

-rubrik-
Sitter i soffan och latar mig :) Hehe. Kom hem typ klockan tre, har ju vart i stallet. Red med Hanna ner till slottet :) heh.
Sen dess har jag bara duschat och ätit (a)
PUSS
Carizma :)<3

2011-01-03
23:21:41

BILDER :)
Nu är jag hemma hos pappa :) Tänkte blogga lite tidigare men hann inte :o Skulle äta (a) Heh.
Men nu har jag iaf lagt över alla bilder till datorn så lägger upp dom i det här inlägget :)
Men idag då..? Har inte gjort så mycke :/ Vart och köpt presenter till pappa som fyllde år idag! :D GRATTIS TILL HONOM!♥ Hihi :]
Men bilderna nu då;
Jaa, några iaf.. Men det går så jekla segt så orkar inge mer :(

2011-01-02
17:11:09

home now :)
Nu är jag hemma igen :) Nyår va väl sådär... Är ingen nyårsälskare om man säger så :/ Men men. Har inte så mycket att skriva nu för jag är trött och kan ine tänka :( Eller tänka kan jag ju men jag orkar inte... Men imorgon åker jag till pappa och då lägger jag upp lite bilder från dagarna :)
Puss